25 nyeste casual og stilige jeans for menn i India

Menns jeans er veldig fasjonable akkurat nå. Jeans er laget spesielt for menn, og disse anses å være de mest komfortable buksene til alle slags årstider og anledninger, og også jeans er en av de mest verdifulle spillerne i menns garderobe. Disse jeans passer best for enhver anledning, det er din helgetur til din dato og mange andre situasjoner. I løpet av de siste årene har det blitt observert at flakk jeans har blitt populære blant voksne, kvinner, tenåringer, barn og menn. De er både smigrende og komfortable og ser bra ut på klærne eller kledd seg opp. Det finnes varianter av stiler; designer og størrelser jeans er tilgjengelige.

menns jeans

Ta en titt på menns garderober, og de fleste vil i hovedsak ha ett eller flere par jeans. De er komfortable og perfekt blander stil med komfort. Mens du velger en jean å vurdere at farge, størrelser og allsidighet, investering og hvordan det kan passe med bena og midje.

Ulike design og stiler av jeans for menn:

Her er topp 25 menn jeans er listet under.

1. Faded Denim Blue Jeans for Men:

bleknet-denim-blue-jeans-1

En av de vanlige stilene av jeans som du kanskje vil se på er menns denim jeans. De kan brukes til mange forskjellige funksjoner og anledninger. Den blekede denimblå jeans er laget med denimduk og den har bleknet farge. Disse slags falmede jeans er mye brukt av alle aldre av menn og unge. Herreskjorter er spesielt laget for å forbedre mannens antrekk.

2. Klassisk Herre Slim Fit Jeans:

Classic-Fit-jeans-2

Slim fit, denim kluter og silke jeans er de beste jeans for menn; de kan ha på seg buksene om dagen på mer uformelt kontormiljø og la den slankere klærstilen enkelt overgå til en nattklammer. Spesielt kan de parre med en knapp ned skjorter eller vanlige skjorter. Disse klassiske jeans gir det formelle utseendet.

3. Ripped Mens Jeans:

menns-dratt jeans-3

Menneskeklærte jeans er det fremragende merket for gutter og alle aldre av menn. Disse jeansene gir en avkjølende effekt og slående utseende. Jeans med lyse blekfarget farge, rippet stil, vil definitivt sørge for at du skiller seg ut fra mengden.

4. Håndlagde Skinny Fit Jeans:

mad-max-skinny-fit-apokalyptisk-dommedags-jeans-4

Denne jeanen er håndlaget og har blitt omformet med et innlegg som ødelegger hele verden. Jeansene er malt for å gi et grovt slitt utseende. Disse jeansene er sikret med bomullstekstur. Bakelementet metallgrommets buepinnar og fisknett. Disse grove planene, mørke buksene, gir det fantastiske utseendet.

5. 80-årers Herre Jeans Styles:

80s-Mens-jeans-5

Fra de gamle dager, er selv jeans mer populære enn andre klær. Utallige jeans for menn er tilgjengelige i markedet, det vil gi det fantastiske utseendet på klærne dine. Denne 80-tallsmodede menns jeans er laget med mørk denimduk og ferdig med trusselverk. Du kan bruke denne typen jeans for hvite tees

6. Menn Straight Leg Jeans:

straight-leg-jeans-6

Jeans er gode på grunn av det faktum at du kan være helt uformell i dem, eller du kan kle seg manuelt opp litt i dem. Det finnes varianter av jeans-stiler som er tilgjengelige for menn. Mens jeans stiler gir deg det formelle og profesjonelle utseendet på antrekket ditt. Disse straight ben jeans er laget for å forbedre beina som rett en.

7. Fasjonable Distressed Mens Jeans:

distressed-Mens-jeans-7

Bekymrede jeans er den mest populære jeansmodellen i menns og kvinners klær. De distressed håndlaget menns jeans er mer komfortable og allsidige å bære. Dette kan være tilgjengelig i en rekke farger og modeller. Du kan velge ditt beste for å forbedre hele utseendet ditt

8. Menns Håndlagde Patchwork Jeans:

menns-håndlagede-patchwork-jeans-8

Menns håndlagde patchwork jeans er laget med lerretsklærmateriale og det har lappeteppe på begge sider av buksen. Disse patchwork denim jeans er de beste menn jeans. Det kan være ferdig med å sy arbeid og designen har de tre nivåene av søm.

9. Vintage Jeans for menn:

vintage-menn jeans-9

Den vintage menn jean bukser er mer populære og mye likte av alle aldre av menn og dette kan gjøres med denim klær som har en liten dresser enn ren gamle jeans, med et enkelt og fint kryss luke mønster, utmerket høy midje og plissering. Du kan bruke disse jeansene til bryllupsfunksjoner og andre parter.

10. Hvite og svarte stripede jeans for menn:

strippet-jeans-10

Herre mote jeans er tilgjengelig i mange forskjellige farger, passer, størrelser og stiler. De er også tilgjengelige i billig og best i kvalitet. Den strikkede jeans for menn er spesielt laget for uformelle og andre festfunksjoner; De gir deg det myke og milde utseende.

11. Custom Made Mens Jeans:

custom-made-Mens-jeans-11

Du vil ha klassiske farge jeans som ser bra ut på deg og vil gå med mange kluter, det beste valget er ofte en mørk eller medium farge kan brukes med de vanlige t-skjortene i en rekke farger. Skreddersydde menns jeans gir deg det unike utseendet. Denne jeanen er laget med myke denim materialer og ferdig med fisk og irsk fisk design. Det vil gi det blomstrende lete etter brukerens.

12. Håndmalte 3 / 4. Jeans for menn:

håndmalte-tre-by-videre-Mens-jeans-12

Den håndmalte jeanbuksen er designet med de tre fjerde modellene, i øverste og nederste delen av buksen har rosenblomst håndmalingsdesign. Du kan bruke denne håndmaltte jeansbuksen med solide hvite farge-t-skjorter, og vil definitivt gi deg et stilig utseende.

13. American Flag Jeans for Men:

amerikansk-flag-jeans-13

Herrebukser bukser er tilgjengelige i en rekke design og klutmaterialer. De kan også brukes i malingsformål, malere er som å ha på seg bukser for deres behagelige følelse. Dette amerikanske flagget Jean er designet med den amerikanske flaggsmodellen, og malingen splattered i buksen gir det unike utseendet.

14. Herrer Rosa Jeans:

menns-rosa-jeans-14

Det første som alle gjør etter å ha på seg jeans, er å vende tilbake til speilet for å se hvordan deres rumpe ser ut. Denne herre myke rosa jeans gir det søteste utseende, og du kan bruke denne jeansen til myke t-skjorter.

15. Jeans for Herrer med Skull Designede Lommer:

skallen-designede-tilpassede-lommer-15

Jeans er nå en av de allsidige par jeans som vil holde seg godt stilig i årevis. Stilig skull designet tilpassede bukser gir det uformelle utseendet på antrekket ditt. De ser bra ut med en skjorte og sports jakke. Du kan bruke denne typen bukser til enhver form for anledning og regelmessig bruk. Disse er håndmalt med stoffmaling, deretter brodert og knappedetaljer lagt til.

16. Black Lace Design Jeans:

svart-blonder-design-jeans-16

Hvis du skal investere i et godt par jeans for menn, vil du være sikker på at de passer riktig. Disse svarte blonder design jeans er laget med silke klut og hver side av bukser inneholder blonder design. Det vil gi deg det fancy og stilige utseendet.

17. Cool Retro Jeans for Men:

cool-retro-jeans-17

Det er en fantastisk følelse når du bruker dine helt nye jeans; de kule retro jeansene er mye likte av unge og alle aldre av menn. Dette har de fine store posene i retro stoff med vespa motiv. I midjebåndet designet med ledning til bevegelsen og ned til rullen, vil disse buksene definitivt gi deg det kule og stilige utseendet.

18. Svart Trykt Floral Men Jeans Pant:

black-trykt-Mens-jeans-18

De svarte trykte menns jeans er laget av mørk bomull med denim stoff, den har design med svart og hvit malt jeans. Disse typer jeans er perfekte match for solide farger og casual tees. Du kan bære fit jeans det vil forbedre bein muskler og gir deg det varme mannlige utseende.

19. Utendørs menns jeans:

utendørs-Mens-jeans-19

Utendørs-jeans er spesielt laget for menn for å gi det formelle og profesjonelle utseende for antrekk. Disse jeansene er slitne med solide hvite farge skjorter gir deg perfekt det fantastiske og iøynefallende utseendet. Disse typer jeans er egnet for forretningsmøter og andre funksjoner.

20. Siste Handmade Red Patterned Boy's Jeans:

håndlagede-rød-mønstrede-Mens-jeans-20

Når det kommer til unike mote, er rødmønstret jeans den perfekte matchen for enhver form for antrekk. Denne håndlaget rødmønstret guttens jean er håndlaget med rød mønstret design og ferdig med mørk blå og hvit farge etisk design. Du kan bruke denne jeansen med myke farge t-skjorter, det vil legge til ekstra utseende for antrekk.

21. Stretch Beige Farge Jeans:

strekke-beige-farge-jeans-21

Disse mennene strekker lang slank-fit beige farge jean gir et stilig utseende dermed kan du matche denne jean med noen mørke farge antrekk. I høyre side lomme kan du ha en liten ekstra pakke, og denne jean vil trøste deg hele tiden.

22. Silke Denim Hvit Farge Jean:

silke denim-hvitt-farge-jean-22

Det du har på deg, vil alltid gjøre en forskjell, ja jeans gjør definitivt ditt utseende unikt. Denne silkeaktig denim hvit farge jean gir deg et vakkert utseende, og det kan matches med alle mørke fargeutstyr, det er en lang slank-fit jean, og det kan føle komforten når du bærer. Du kan ha de to bak- og frontlommene, det er en ekstra liten lomme foran på høyre side.

23. Stilig Ankel Glidelås Herre Jeans:

ankel-glidelås-Mens-jeans-23

Hvis du er på jakt etter den perfekte antrekket, kan jeans være det ideelle valget for å øke utseendet ditt. Den ankel glidelås menn jean er designet med denim hvit farge mørkt stoff, den har fire frontlommer og ankel glidelås. Du kan bruke denne typen jeans til utendørs fester og spesielle anledninger.

24. Unike Black Jeans for Herrer:

unike-svart-Mens-jeans-24

De fleste gutter som mens jeans og du er sannsynlig å finne dem i sine garderober. Dette er fordi jeans ser bra ut og foretrekker for uformelle så vel som de formelle anledninger. Menns jeans er tilgjengelige i en rekke farger og stiler, men disse svarte fargete jeans vil gi det perfekte utseende for å forbedre ditt vanlige utseende som ny og gir det iøynefallende utseende. Flere jenter er tiltrukket av disse svarte farge jeans.

25. Gullfarget Fitted Jeans Herre:

gull-farge-fit-Mens-jeans-25

Det er mange forskjellige merker og nyeste stiler av menns jeans som tilbyr forskjellige kutt og stiler. Noen av de viktigste merkene er Diesel, G-stjerne og Evisu, etc. Er gullgul farge, slank-fit jean vil trøste deg, og du kan matche med de hvite og solide svarte fargeutstyrene, og det vil gi et stilig utseende. Den består av to bak og to lommer foran med en ekstra liten lomme i høyre side sammen med frontlomme. Du kan bære disse jeansene for noen form for offisielle fester og møter; Dette vil definitivt gi deg det spesielle utseendet på antrekket ditt.

Jeans er på høy måte akkurat nå. Du vil ofte bare få en gang til å gi et godt inntrykk, så vær forsiktig med hvordan du klær. Hvis du vil ha på seg jeans som har rett, så bruk dem. Husk at tillit er nøkkelen i livet, vær glad og ha det du vil ha på deg.

Kjøp de riktige jeansene hvis du virkelig vil ha dem. Sørg for at du føler deg trygg uansett hva du velger å bære. Elsk kroppen din og utseendet ditt, og deretter kan du velge riktig klær. Elske hvordan du ser ut og du vil tiltrekke de andre. Pass på at du føler deg komfortabel i jeans; Du kan velge dine unike jeans.

Jeans bør vaskes ofte som det reduserer sitt liv. Du bør holde jeans på en skikkelig måte slik at den ikke får rynker når den brukes for andre gang. Det kan til og med henges i en henger, men på en skikkelig måte å få den rynkefri. Hvis du bruker henger, slapper du av på krøllen. Du kan til og med kaste dem og holde i garderoben din. Fold dem på samme måte som de ble brettet når de ble presentert for deg fra butikken.

Det er nødvendig å vaske jeans innvendig ut for å øke levetiden. Dette vil definitivt forhindre jeans og unngå røffe bevegelser i vaskemaskinen og skru dem innvendig ut, slik at den øvre overflaten ikke blir direkte utsatt for det sterke vaskemiddelet. Hovedelementet i klær er deres allsidighet som gjør dem perfekte for ulike typer utflukter. Man kan bære dem til arbeidsplassen, høyskolens campus, på en liten tur, utflukter med venner og elsket ens eller noe annet sted. Herre jeans er mer behagelig å bære mens du er hjemme også. Denne artikkelen vil definitivt lede deg til å velge ditt unike jean design og med disse designene kan du nyte klærne dine hvor som helst.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

3 + 3 =