25 nye mønstre av designer topper for jenter å se utover nydelig

Topper er den mest favoritt og ettertraktede plagget i kvinnens klær. De er enkle, stilige og kan gjøre at noen ser fantastisk ut, uten å se tungt ut. Enten det er en formell kort eller en enkel t-skjorte, kan en velpasset topp flette enhver figur, når den er valgt til høyre. Designer toppene er ekstremt populære blant kvinner, som ønsker å skille seg ut fra mengden og lage et utsagnsutseende. Fra college jenter til bedrift, kommer topper i en rekke fasjonable design, utskrifter og farger.

Mens noen mønstre av topper er populære i en bestemt sesong, kan de fleste design være trans-sesongmessige og kan stablees i en garderobe uten mye å tenke på. Husk at hver topp er utformet for å passe en bestemt bunnstil og ikke alle toppene samsvarer med alle bunnene. Så skal vi diskutere en mengde av noen få populære design som kan passe til et dressy eller uformelt utseende, basert på stoffet og stilen på toppen.

Ny Patterns of Designer Tops for Girls in Fashion

Siste jenter Toppene i Designer Patterns:

Her er de 25 berømte samlingene av fasjonable mønstre i designer topper for jenter med bilder som er ideelle for kvelden slitasje eller fester.

Se mer: Ladies Fashion Topper

1. Blomsterblonder Designer Topper for Girls:

Girls’ Designer Top

Denne mintgrønne toppen kommer i et delikat lacy-stoff som passer til de fleste petite figurer. Den leveres med en liten erme og er midtlengde. En søt sløyfe på taljen fremhever kurvene samtidig som den er elegant. En lommefôr er festet for ekstra dekning og komfort.

2. Samlet nakke topp i utskrifter:

Skrevet ut peach pink girls top

Denne samle nakke toppen er en sikker vinner. Det fremhever halsen og er perfekt for tunge kvinner. Den leveres med søte ermer og klutemønster på halsen. Materialet som brukes er lett Georgette. Det ser ganske bløt ut og det ekstra elastiske på midjen gir et frill utseende.

3. Cowl Neck Tops:

Lilac top

Cowl nakke topper kommer med frills på forsiden, samlet for å skape et flyt utseende. De fleste cowl nakke topper kommer i en elastisk type materiale som kan klemme figuren for å markere frills. Cowl hals er svært allsidig og kan brukes til både 9 til 5 slitasje og fest slitasje. Dette er den perfekte matchen for et par godt tilpassede denims.

4. Designer Indian Kurti Topper:

Indian embroidered kurti

Den indiske stilen broderte Kurti, kan bæres med salwar eller et par jeans for et fusjonsutseende. Zip-mønstret kurti kan forvandle hele utseendet og kan gjøre at du ser fantastisk ut uten mye accessorizing. Denne broderte kurtien er et perfekt bilde for kveldsfester, hvor man ønsker å se kul, men likevel overholde tradisjoner.

5. Kurti Style Designer Long Top:

Kurti style

Denne fargerike toppen ser fantastisk ut med et par blå jeans. V-halsen med kragen kan få deg til å se semi-casual og er perfekt for fredagsklær. Det gir deg det ideelle 'desi-girl'-utseendet når det er paret med lange øredobber. Denne toppen kan også brukes med capris, for et veldig tilfeldig utseende.

Se mer: Trendy Topper for kvinner

6. Designer Lace & Solid Top i svart:

Blonder and solid black top

Denne svarte designer toppen kan gjøre at du ser ut som en diva, med sin feminine design. Nær halsen fra litt over brystregionen, er det en svart gjennomsiktig blonder. Det er et belte rundt midjen og gjør damen mer elegant. Toppen er løsmontert og utseende flammet mens du hviler over de hvite shorts. Det er flott for fester og dato netter.

7. Designer Indian Choli Topper for Girls:

Indian Choli

Dette elementet må bæres med Gagra fordi det er en Choli. Kjole er ferdig med en dupatta. Man kan til og med utøve den med et par bukser eller et uformelt skjørt for et fusjonsutseende. Å legge til et ekstra midje belte kan se ut til helt nytt nivå. Denne toppen kan brukes til tradisjonelle sammenkomster og til og med bryllup.

8. Stripete Designer Tops for Women:

stripet top

Kvinner designer toppene i stripet mønster er stadig grønn. De er en må-ha i hver jentes garderobe, for de går aldri ut av mote og lager alltid et utsagn. De vertikale stripene kan fremheve en figur, og når de har en kontrastbukse eller skjørt, kan man aldri gå galt.

9. Designer Polka Dots Top for Ladies:

Polka dots top

Polka dots er en annen design som alltid har vært populær, takket være Bollywood fashionistas. Rett fra den Retro-æra, til i dag, har Polka prikker vært en favoritt plukk av mange jenter. De ser søte, girly og ultra-lekfulle ut. Denne sort / hvite kombinasjonsboksen er et must i garderoben din.

Se mer: Long Tops For Teenagers

10. Full Sleeves Girls Designer Topp i Rosa Farge:

Laks pink top

Denne laksenrosa hele ermet topp kan brukes til både semi-formelle og uformelle slitasje, avhengig av bunnen. De er ideelle for vintre og høst klima. Man kan også velge et lett stoff for fuktige indiske forhold. Langermede topper kan hjelpe deg med å kle deg eller kle deg ned, avhengig av hvordan du bruker den.

11. Hvit av økertopp:

Hvit of Ochre top

Denne hvite toppen kommer i en rotete hals for et unikt halssmykke. Den kommer i et flytende materiale, med en liten ruffle i midten. Dette mønsteret av toppen er ideelt for strender, små sammenkomster og fester. De er sported vanligvis med shorts eller mini skjørt. Bruk den med en vakker lue, og du er klar til å erobre verden.

12. Designer Sea Green Collar Neck Top:

Hav green top

Denne toppen kommer i sjøgrønn i farger, med krage. Ermene er veldig korte og laget med frills av samme materiale. Det er omtrent seks buer sydd. Denne designer toppen kan brukes med vestlige klær som shorts, miniskjoler, jeans, bukser og skjørt. Denne toppen kan brukes om sommeren på grunn av lacework på baksiden.

13. Genseren øverst:

Krem and Grey Lace Top

Det er bare begynnelsen på vinteren, når du føler kulderystene, men ikke frysende kaldt. Genseren er den perfekte plassen for denne sesongen, hvor man ønsker å dekke seg varm uten å gå på kompromiss med stilelementet. Gensere, som navnet antyder, kommer i tykt ull eller faux ullemateriale, som gir den nødvendige varmen, uten å se for stor. De er vanligvis full-sleevede topper og kan pyntes med blonder og frills for et feminint og grasiøst utseende. Flott for kjølige utendørs fester.

14. Zebra Print Designer Tunika Topper:

Moderne style

Legg til en ny vri på garderoben din med den zebra-trykte designerkjolen. Dette mønsteret tar moteverdenen med storm, på grunn av sin enkelhet, men likevel eleganse. Toppen kommer med en skrape hals og er midtlengde. Armbue lengde ermene legger et annet utseende på antrekket. Dette kan bæres med enten et par jeans eller en enkel bomulls svart eller hvit bukser. Man kan også legge til et lite splash av farge med noe tilbehør.

15. Blouse Top:

Hvit with blue and black top

Hvis du eier et nydelig blyantskjørt, er bluse toppen en perfekt partner i kriminalitet. Det skaper et elegant utseende på antrekket ditt. Man kan sport det med en cardigan eller til og med holde det enkelt for en enkel utseende. De er flotte for formelle møter og brune lunsjer når du ønsker å klippe presentasjonen og ta all oppmerksomhet.

Se mer: Topper for menn

16. Leopard Print Top:

Leopard skin top 16

Blant alle dyreavtrykk er leopard print topper de mest populære. De kan få deg til å se ekstremt uformell og krydret opp. Det må tas hensyn til ikke å velge ekstremt passende topp, som en tett montert leopardutskrift, kan få deg til å se ekstremt flinke ut. De er best slitt i løse, flytende stoffer og passer perfekt sammen med et enkelt skjørt eller en solid fargebukser. Tilbehør skal holdes minimal på denne.

17. Asymmetrisk Talje Topp:

Hjerte on top

Denne røde t-skjorten er ikke din vanlige, kjedelige t-skjorte. Det er søtt, det er lyst, det er sexy. Den asymmetriske midjen avslører din midriff og ideell for tenåringer, som elsker å feile sine figurer. Hjertetrykket symboliserer de millioner hjerter de kan gripe mens de har på seg denne vakre røde designer toppen.

18. Den grunnleggende hvite snøreplaten:

Hvit lace top

Dette er et must-ha for hver garderobe. Den hvite lacy toppen skaper det perfekte feminine og grasiøse utseende. For noen som elsker å se utkikk etter en vakker brud hver dag, er dette et perfekt valg uten å måtte gå i gangen med en kraftig kjole. Når den er utsmykket med steiner og perler, kan den hvite lacy toppen få deg til å skinne i enhver fest. Den passer best med en svart skjørt eller bukser.

19. Stjergetrykket topp for jenter:

marinen with stars for girls

Rock som en stjerne i denne stjernen trykt toppen. Den samlet halsen med en stjerneutskrift kan få deg til å se ut av denne verden. Denne toppen kommer i et ekstremt lett stoff og er perfekt for sportslige saker. Pair den med en hvit bomull bukse, du er satt til å vinne spillet.

20. Crossover Top:

stripet top black and white

Denne vakre svart-hvite crossover toppen har V-hals og krage. De svarte og hvite stripene gir en fantastisk visuell effekt. Denne toppen kommer i et flytende materiale og er ideelt for varme somre. Den passer best med et par bomullsbukser.

21. Trykt topp:

Tegn American Painted Top

Trykte topper og t-skjorter er de mest populære mønstrene. De kan være svært kreative i bruk av design, farger og til og med bildetekster. Trykte topper passer perfekt sammen med solide bukser eller skjørt og trenger ikke noe tilbehør. De er ideelle for folk som elsker å ha på seg sin holdning og holde stilen høyt.

22. 3D Designer Tops:

uten ermer 3D Print top for girls

Denne toppen vedtar moderne teknologi og er laget av 3D-utskrift. Designet ligner små kuler som er arrangert for å danne et mønster. Under halsen og opp til brystet er det speilarbeid som er arrangert for å danne et kreativt mønster. Denne designeren 3D-printplaten ser elegant ut når den bæres over et skjørt og brukes best til kveldsfester. De er vanligvis ikke tilgjengelige i markedet og er for det meste skreddersydde.

23. Heklet arbeidstopp:

Persian blue top

Denne persiske blå farge toppen er vakkert strikket i heklet arbeid. Den brede rund halsen med en tykk kantlinje markerer kragebenet. Ermer holdes løs og flyter. Heklet benkeplater kan få deg til å se seg ultra feminin og delikat. De skal bæres med kontrast eller samme farge indre, avhengig av hvilket utseende du ønsker å sport. De er best slitt med bukser.

24. Loose Fit Ornament Top:

Svart and ornament top

Denne varen er svart i farger med U-formet hals. Halskanten er kantet med et ornament av sølv. Dette ornamentet har små runde baller på topp og bunn, og de holdes sammen med tynt kryss og kryss design i sølv. Det er ingen ermer i det hele tatt. Materialet dekker brystet veldig subtilt. Denne toppen trenger ingen ekstra accessorizing, da toppen selv fungerer som et kjede.

25. Noodle Strap Top:

trendy Ladies Top

Denne varen er veldig trendy og stilig. Halsen er veldig dyp. Dette har en V-formet hvit kant. En spesialitet i den hvite grensen er at den er laget av hvit hekle. Mønsteret er nett med blomster. Det er ingen ermer. Det er veldig tynne stropper som hopper toppen over skulderen. Toppen klemmer seg til kroppen overalt. Disse topper er perfekte for sommerferieferier for det avslappede ferieutseendet. De kan sportes med et par shorts eller leggings.

Selv om det finnes hundrevis av modeller tilgjengelig i markedet, er det viktig for en å huske på følgende punkter mens du velger en topp. Passformen må være riktig, så prøv alltid toppen før du kjøper, måler deg selv hvis du kjøper online. Stoffet må være slitesterkt. Billige stoffer kan ødelegge utseendet. Mønsteret skal passe til kroppstypen din. Ikke alle topper passer alle sammen. Så prøv det bra før du blindt følger trenderne.

Leave A Comment

+ 50 = 52