25 Naturlige hjemmehjelpemidler for astma | Stiler på livet

Blant de forskjellige respiratoriske problemer og allergiske reaksjoner er en av de ganske alvorlige og de vanlige astma-problemene. Du må definitivt ha hørt om begrepet på noe eller annet punkt i livet. Astma er en lungesykdom, og et av de store tegnene er vanskelig å puste. Når det er noen form for hindring i luftstrømmen som går til lungene, oppstår dette problemet.

hjem remedies for asthma

Medisiner og profesjonell hjelp er definitivt viktig når det gjelder astmabehandling, men da følger det med visse enkle og effektive hjemmemekanismer alltid bedre i scenariet. Denne veiledningen nedenfor har noen av de beste helsemessige hjemmemedisinene som kan brukes til astmabehandling. Sjekk dem ut og bruk regelmessig for de beste resultatene.

Beste naturlige hjemme rettsmidler for astma:

1. Sennep Olje:

25 Naturlige hjemmehjelpemidler for astma | Stiler på livet

En massasje med sennepsolje er en av de beste måtene å gjenopprette normal pust. Det hjelper også i å rydde nese- og luftveiene. Sennepolje kan oppvarmes med en liten kamfer. Dette kan brukes i bryst- og øvre ryggsegmenter 2-3 ganger om dagen.

Se mer: Hjem rettsmidler for å stoppe oppkast

2. ingefær for astma

25 Naturlige hjemmehjelpemidler for astma | Stiler på livet

Ginger er en av hjemmemedisinene som har utallige fordeler for helsemessige forhold. Blant disse er astmabehandling en av de mest kjente. En teskje med jordet ingefær med en halv kopp vann ved sengetid er en av måtene å få gode rettsmidler. Rå ingefær blandet med lite salt kan også tas for astma kur. Gingerjuice, honning og granateple juice kan også blandes i like mengder og konsumeres for de samme resultatene.

3. hvitløk:

25 Naturlige hjemmehjelpemidler for astma | Stiler på livet

Hvitløk hjelper på ulike måter å fjerne trengsel i brystet som faktisk forårsaker astma. Ca 15 krydder hvitløk kan kokes i melk og deretter konsumeres for kur eller ellers kan du lage hvitløkete ved å stikke hvitløksklær i varmt vann og ta dette 1-2 ganger om dagen.

Se mer: Allergi behandling hjemme rettsmidler

4. Fig:

25 Naturlige hjemmehjelpemidler for astma | Stiler på livet

For å fremme åndedrettsfunksjoner og for å hjelpe alle pustevansker til å avta, kan man lett bruke næringsegenskapene til fiken.

  • Tørket fiken kan bli gjennomvåt i vann om natten og deretter konsumert om morgenen sammen med vannet det ble gjennomvåt i.
  • Å ta disse noen måneder vil gi mange endringer i astmaproblemet.

5. Eukalyptusolje for astma:

Eucalyptus oil

De decongestant egenskaper eukalyptusolje er hva som hjelper til behandling av astma. Noen dråper på putevarmen du sover i er mer enn nok til hjemmemedisinske kur. En damp fra kokende vann som eukalyptusolje tilsatt er også fordelaktig.

6. Løk:

25 Naturlige hjemmehjelpemidler for astma | Stiler på livet

De anti-inflammatoriske egenskapene til løk gjør det til et perfekt hjem remedial produkt for behandling av astma. Du kan inkludere rå løk i salater eller ulike retter til formålet. Tilberedte løk vil også fungere som de riktige resultatene. Løk er en av de beste hjemmemedisinene for astmabehandling.

Se mer: Hvordan bli kvitt kalde hjem rettsmidler

7. kjære

25 Naturlige hjemmehjelpemidler for astma | Stiler på livet

Som en av de eldste hjemmet for astma, er honning definitivt en av de beste hensynene som skal gjøres. En teskje honning i en kopp varmt vann kan sippes til formålet, ellers er honning med litt kanelpulver også en god ting å holde seg til.

8. Kaffe til astma:

Kaffe

En kopp varm svart kaffe er en av de beste måtene for å fjerne luftpassasjer og gjøre pusten enkel. Pass på at du tar sterk kaffe til formålet, men bare 2-3 ganger om dagen. Svart te kan også erstatte de samme resultatene.

Asthama symptoms

9. Sitron:

25 Naturlige hjemmehjelpemidler for astma | Stiler på livet

Det har blitt sett at personer som har astma også har mangel på vitamin C. Vitaminer og antioksidanter i sitron vil hjelpe til med behandling av astma. Ta et glass varmt vann, hvor en halv sitron er presset hver dag for de ideelle resultatene.

10. Melk Og Gurkemeie:

Melk and Turmeric

Gurkemeie og kombinasjonen av melk med den inneholder inflammatoriske egenskaper og bidrar dermed til å rense luftveiene i luftveiene, noe som resulterer i rydding av alle slags blokkeringer. Dette som et resultat avbryter alle typer irritasjoner og flekker. For å få det beste resultatet av denne astma hjemme behandling må du blande en teskje gurkemeie i et glass melk og konsumere dette minst tre ganger hver dag.

11. Granateple juice:

Granateple Juice

Granateple juice er kjent for å ha godt innhold som hjelper til med å lette allergisymptomer, og nå får vi vite at det også er et av hjemmemedisinene for astma. For dette må du ta små fester av granateple juice, ingefærjuice og honning og bland dem i like store mengder i en bolle. Nå forbruker en spiseskje av denne blandingen 2-3 ganger per dag.

12. Kanel for astma:

Kanel sticks

Denne magiske ingrediensen er også et hjemmiddel for astma, og du kan bruke det på to måter.

  • Først kan du blande en halv teskje med kanelpulver i god kvalitetskjøtt og ha dette hver dag med tom mage tidlig om morgenen og før du går og legger deg om natten.
  • Også du kan legge begge disse til en kopp varmt vann og drikke det før du går til sengs om natten.

13. Pepper:

svart pepper

Pepper er en varm krydder, men er faktisk bra når du trenger anti-inflammatoriske egenskaper for å rense luftveiene. For dette må du blande 1 / 4. spiseskjeer pepperpulver, gurkemeie og ingefærpulver til litt vann og deretter konsumere dette svært nyttige astma hjemme rettsmidler minst to ganger hver dag.

14. honning og sitron:

Honning and Lemon

Sitron er en natur antioksidant og er også kjent for å fjerne immunsystemet til en person. På den annen side er honning en annen magisk ingrediens, og begge sammen forteller oss hvordan å helbrede astma hjemme. Først og fremst må du klemme sitronen i et glass vann og blander nå en teskje honning til dette og konsumere dette 2-3 ganger hver dag for å få de beste resultatene..

15. Honning og gurkemeie:

gurkemeie and Honey

Dette er en svært vanlig en og anses også for å være en av de beste hjemmemedisinene for astma. Ta en bolle og bland lite mengder honning og gurkemeie, og konsumér nå denne løsningen minst et par ganger om dagen. Dette vil lette problemet ditt i stor grad, og du vil også føle forskjellen innen bare et par dager, men du må fortsette dette selv etter det.

16. Fenugreek for astma:

Bukkehornkløver for acne

En naturlig antioksidant, fenegreek er også en astma hjemme behandling fordi bortsett fra sykdommen kan du også få det hver dag ellers å ta vare på lungene. Nå i denne må du ta to spiseskjeer av fenegreekfrø og suge i vann over natten. Neste morgen spenne frøene og hold vannet som du må legge til en teskje ingefærjuice og en spiseskje honning og forbruker nå denne blandingen.

17. Melk og honning:

Hjem Remedies For Asthma honey and milk

Dette er en slik magisk kombinasjon som kan lette astmaanfall hos både voksne og barn. Kombinasjonen av honning og melk er ikke bare velsmakende, men har mange fordeler selv for hudbehandling. For å lage den riktige løsningen kan du blande en spiseskje honning i et glass melk og deretter konsumere denne løsningen daglig for å få effektive resultater snart.

18. Salt og Gurkemeie:

Salt and Turmeric

Kombinasjonen av salt og gurkemeie sies å være svært nyttig for bronkittproblemer. Nå bronkitt problem er også ofte kilden til alvorlig astma og dermed denne kilden kan bidra til å kurere begge. For dette må du ta en kopp varmt vann og rør godt i det 1 / 4. ts salt og gurkemeie hver. Nå når begge disse blir oppløst, må du konsumere dette på daglig basis.

19. ingefær og kjære:

ingefær and Honey

Begge disse ingrediensene er også helter i herding av astma. Tenk bare godheten når begge disse ingrediensene er kombinert sammen for å danne en magisk løsning. For dette må du kutte en ingefær i små og tynne skiver og legg litt i en liten bolle. Nå til dette helle rikelig mengde honning å suge alle bitene. Bruk denne blandingen så mye du kan.

20. Banan Og Byg:

Banan and Barley

Phelgm i lungene og luftveiene i luftveiene er ofte årsaken til astmaanfall hos mennesker, og kombinasjonen av bananpasta, byg og gurkemeie er fantastisk i å behandle en slik stiv slem og rydde områdene. For dette må du blande alle tre ingrediensene i nesten like store mengder i en bolle og lage en jevn pasta ut av det hele. Nå må du konsumere dette ca 5 ganger hver dag uten å feile.

21. Valnøtter:

Valnøtter

En annen fin måte å fjerne klebrig slem på er kombinasjonen av valnøtter og ingefærskiver. For dette må du ta en liten mengde ingefær og samme mengde valnøtter. Fjern nå huden fra valnøtterne og grind nå mutter og ingefær skiver sammen for å lage en fin og glatt pasta. Legg nå dette i varmt vann for å lage litt te og konsumere den daglig.

22. Ghee for astma:

ghee

Dette er en veldig interessant løsning fordi du ikke trenger å konsumere dette som de andre, heller du må bruke dette på bryst og hals. For dette må du blande gurkemeie, sort pepper og ghee i like mengder og deretter lage en pasta ut av alt dette. Dette er nå et middel til å kurere bronkitt hvis du fortsetter å bruke dette på de nevnte områdene.

23. Honey and Cloves:

Honning and Cloves

For å gjøre løsningen må du først ta vann i en panne og begynne å koke det veldig pent. Deretter tilsettes 5 krydder til dette vannet og kok igjen. Ta det ned til romtemperatur og legg til litt honning til denne. Du må sørge for at honningen er ren og rå hvis mulig. Du må konsumere dette vannet sakte minst 5 ganger daglig.

24. Honey And Gooseberries:

Honning and Gooseberries

Disse indiske stikkelsbærene er også kjent som amlas og gir et meget godt middel for astmabehandling. For dette må du ta noen amlas og knuse dem pent. Til dette må du legge til mye honning og dermed lage en fin, men grov lim. Nå konsumere dette minst 3 ganger hver dag for å få de beste resultatene.

25. Peppermynte:

Peppermynte Leaves

Dette er også en veldig interessant løsning for ditt astma hoste problem. For dette må du koke en kopp ikke-klorert vann i en panne og til dette vannet må du legge til ca 8-10 dråper peppermynteolje eller peppermynte ekstrakt. Nå vil du oppdage at kokingen av denne løsningen har skapt fuktighet i rommet og å puste denne luften vil gi deg mye komfort.

.

Leave A Comment

51 − = 42