25 Natural Home Remedies For Uregelmessige Perioder Behandling | Stiler på livet

Hva er uregelmessige perioder:

Den usunne livsstilen, mangel på aktivitet og de økende eksterne faktorene forårsaker mange forandringer i kroppen og i hormonsekretjonen. En av de svært vanlige problemene som har blitt sett hos kvinner og jenter i det siste, er hormonell ubalanse som fører til ulike problemer med menstruasjonssyklusen. En av dem er uregelmessigheten til syklusen som vanligvis skal være innen 28 dager. Men mer enn medisiner, er det viktig for en kvinne å følge en aktiv livsstil og sunt å spise for å få en løsning på denne krisen.

uregelmessig periods

Best Natural Home Remedies Behandling for uregelmessige perioder:

Det er enda noen hjemme rettsmidler som du kan følge for å regularisere syklusene på en perfekt måte. Sjekk de beste naturlige hjemme rettsmidler for uregelmessige perioder under og gjør riktig valg som passer dine behov og tilstand:

1. Grønne Papaya Uregelmessige Perioder:

Grønn Papaya

Å ha den umodne versjonen av papaya er en av de perfekte måtene å regulere syklusene, og er også en av de beste hjemmemedisinene for de som ønsker å behandle overgangsalder. Å spise grønn papaya er gunstig for alle årsaker til uregelmessige perioder.

Se mer: Hjem Rettsmidler for å redusere kolesterol

2. Fennikelfrø:

Hjem Remedies For Irregular Periods Fennel seed

Tygge på enkelte fennikelfrø hver dag er en av de enkle og enkle måtene å behandle uregelmessige perioder. Ha en håndfull av dem hver dag, spesielt fra 2 uker før datoen for å få resultatene.

3. Fersk juice for uregelmessige perioder:

fersk juices

Ved å ha frisk frukt og grønnsaksjuice, vil du gi kroppen den nødvendige mengden vitaminer og andre næringsstoffer og få den til å fungere på riktig måte. To av de beste eksemplene på fersk juice som hjelper til med å behandle uregelmessige perioder er gulrotjuice og druesaft. Ta et glass av en av dem daglig for å behandle uregelmessige perioder.

4. Frø og honning:

frø and Honey

Bland i noen spisskumfrø og sesamfrø med honning og ha en teskje daglig. Dette bør kunne regulere periodene effektivt og uten mye innsats. Alle produktene er lett tilgjengelige hjemme. Dette er en av de beste naturlige hjemme rettsmidler for uregelmessige perioder.

Se mer: Hjem Rettsmidler for hud kløe

5. Persille-fordeler:

Persille Leaves

Hva skal man gjøre for uregelmessige perioder med persille? Persille er kjent for å være ganske gunstig for kroppen, spesielt hvis du ser mot behandling av uregelmessige perioder. Ta et glass persille juice hver dag for å få maksimale fordeler i hånden. De friske bladene kan også inkluderes i oppvaskmaskinen.

6. Figs Fordeler:

Fig Fruit

Omtrent 3-4 av fiken er alt du trenger hver dag for å regulere periodesyklusen. Disse bør kokes i en kopp vann hver dag og deretter anstrengt for å konsumere for å få en vanlig syklus. Ifølge anmeldere er det en av de beste ideene som skal følges.

7. Spis gulrøtter for uregelmessige perioder:

Gulrøtter

Inkluder gulrøtter i de daglige måltidene hvis du vil ha en enkel og effektiv måte å regulere perioder på. Det er kjent å gi de ønskede resultatene. Gulrot er den mest effektive maten hjemme rette for uregelmessige perioder.

8. Korianderblad:

koriander leaves

Ta noen friske korianderblader og lag en avkok fra den. Dette bør forbrukes hver dag. Faktisk er kvinner som tar dette hjemmehjelpet 3 ganger om dagen kjent for å få langt raskere og bedre resultater på problemene av uregelmessige perioder. Prøv det!

Se mer: Nakkeproblemer hjemme rettsmidler

9. Sukkerrørsaft:

Sukkerrør Juice

Dette er ikke et middel du må følge hver dag. Det er en ide som bare må tas i bruk 2 uker før datoen for syklusen. Ferske sukkerrørjuice er en av de deilige måtene å nå målene med vanlige perioder. Prøv å ha et glass av dette som nevnt og se hvor godt det hjelper deg med å nå målene med regularisert menstruasjonssyklus. Dette er noen av de beste måtene som målene kan møtes på en trygg, effektiv og rimelig måte. Sørg for at du følger behandlingen som nevnt og i riktig dose for å få ideelle resultater.

10. ingefær:

ingefær

Ginger er en av de vanligste hjemmemedisinene for uregelmessige perioder, og det er også veldig enkelt å lage en løsning ut av dette. Bare ta et par stykker ingefær og gjør en halv pasta av det, og gjør deretter en enkel ingefærte av dette. Nå til denne ingefærte kan du litt honning eller sukker og drikk dette om tre ganger om dagen for å øke menstruasjonen.

11. Gurkemeie:

gurkemeie

Dette har mange antiinflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper, og det er også et veldig godt oppvarmingsmiddel og kan derfor være en veldig god uregelmessig periodebehandling. Bare bland litt gurkemeie i lunkent melk og drikk det hver kveld for å få de beste resultatene til du finner forbedringer.

12. Sesam Og Jiggery:

sesamfrø and Jiggery

Ta en god mengde sesamfrø og tørk deretter dem. Nå blander i en blender eller grinder litt jiggery og disse ristede sesamfrøene og gjør så fint pulver av dette. Like før perioden starter eller like etter at perioder er avsluttet i en måned, bruk en skje med dette pulveret hver morgen. Pass på at du ikke bruker dette i løpet av dine perioder. Dette er et veldig godt hjem rette for uregelmessige perioder. Jiggery er en av de mest effektive indiske naturlig hjemme rettsmidler for uregelmessige perioder.

13. Kanel:

Kanel

Dette er en magisk blant alle rettsmidler for uregelmessig behandling, og du kan bruke kanelpulver med alt du kan. Oppvarmingsfaktoren på kanel bidrar til å redusere kramper og regulere insulinnivå. Du kan blande kanelpulver i melk og drikke, eller bare lage litt kanelte eller legge på toast og lignende.

14. Druer:

druer

Dette er den beste frukten blant hjemmemedisinene i uregelmessige perioder, og du kan gjøre rå druer til en del av ditt vanlige kosthold. Pass på at du ikke forbruker druer, siden disse også kan føre til løs bevegelse. Druer bidrar til å regulere periodens flyt og nivå for alle. Druer kan løse dine uregelmessige perioder hos kvinner og tenåringer.

15. Saffronbehandling For Uregelmessige Perioder:

safran

Litt dyrt, men veldig bra for uregelmessige perioder, er behandling saffron en virkelig god måte å behandle alt relatert til perioder. Bland omtrent en teskje saffron med en halv kopp vann og begynn å koke det. La det kokes til blandingen reduserer til omtrent en spiseskje. Nå del dette inn i tre porsjoner og konsumere hver dag.

16. Bitter Gourd:

Bitter Gourd

Personer som lider av diabetes har stor sjanse for å også lide av uregelmessige perioder fordi nivået av insulin og balansen av dette med blodet er svært nødvendig. Bitter gourdjuice bør konsumeres 1 til 2 ganger hver dag for å sikre at periodene dine blir vanlige, og det holder også ned insulinnivået.

17. Kjelemelk og radisfrø:

butter~~POS=TRUNC

Et veldig godt middel for uregelmessige perioder, for dette må du ta ganske mye radisefrø og male dem til et fint pulver. Ta nå to fulle skjeer av dette radikapulveret og bland deretter med et glass kjernemelk og konsum det hver dag i minst tre måneder. Du er sikker på å få litt forbedring fra dette.

18. Apple Cider eddik:

eple Cider vinegar

Den magiske ingrediensen er veldig nyttig, da det bidrar mye til å regulere insulinnivåene i en kvinnes kropp og i sin tur regulerer periodene også. Du må ta ca 1-2 spiseskjeer eple cider eddik i et glass vann hver dag før et måltid og deretter få det en gang om dagen. Det smaker veldig ille, men du må vente på dette.

19. Vitamin C hjelper til uregelmessige perioder:

Vitamin C

Enhver frukt, inkludert citroner, appelsiner, kiwier, epler og guavaer som inneholder høye nivåer av C-vitamin, bør konsumeres i gode mengder hvis du står overfor et problem i sent perioder. Disse øker nivået av østrogen i kroppen og bygger også en livmorforing som igjen hjelper perioder å finne sted i tide.

20. Asafoetida Løse uregelmessige perioder Problem:

asafoetida

Dette er en veldig sterk ingrediens som hjelper mye med å regulere uregelmessige perioder. Du må ta litt pulver av asafoetida og deretter steke det i ghee. Legg nå dette til geitemelk og legg til litt honning i denne blandingen. Nå har dette minst to ganger om dagen for fullstendig kur av problemet.

21. Banyan Tree:

Banyan Tree

Ikke bekymre deg, siden du ikke trenger å komme hjem et fullt banyan-tre, men du trenger ganske mange banyan trerøtter for dette middelet. Du må ta røttene og deretter koke i litt vann og nå spenne det, og til denne konsollen må du blande litt med melk og deretter drikke den minst en gang hver dag.

22. Mynte og kjære:

Mint and Honey

Ta litt mengde myntepulver som selvfølgelig er laget med tørket mynteblader og bland sammen med en skje full av honning. Lag en fin blanding av dette og ha dette hver morgen i tom mage. Begge ingrediensene bidrar mye til å regulere problemet med uregelmessige perioder.

23. Bambusbehandling for uregelmessige perioder:

Bambus

Ta noen bambusblader og lage små biter av et blad. Bare bland disse stykkene til litt vann og begynn å koke det veldig bra. Legg av flammen og ta ned fartøyet og la det komme ned til romtemperatur. Nå må du spenne konsollen og drikke minst en kopp dette hver dag til du ser et godt resultat.

24. Calendula:

Calendula

Disse er også kjent som hagesmykker, og du kan bare bruke dem til å behandle uregelmessige perioder. For dette må du ta noen tørkede kalendulablomstblader og legg dem til veldig varmt vann og la dem ligge så bratt inn. Nå kan du drikke te som enhver annen urtete. Du må fortsette dette hver dag for best behandling av uregelmessige perioder i tenåringsjenter.

25. Basilbladene:

basilikum Leaves

Ta en håndfull hellige basilikumblader og ekstraher saften ut av alle dem og hold i en liten bolle. Nå til denne saften legg litt honning og dryss litt sort pepper. Dette er en varm løsning, og du bør da konsumere dette hver dag for å kvitte seg med smerter i perioden og også for uregelmessige perioder.

Leave A Comment

− 5 = 3