25 hjemmemedisiner for kolonrensing | Stiler på livet

For god helse og over velvære er en av de viktige aspektene i form av avgiftning og rensing av kroppen. Det er forskjellige giftstoffer, farlige væsker og smuss og bakterier som sakte akkumuleres i kroppen på grunn av en rekke årsaker. Dette gjør kroppen svak innvendig og kan til og med føre til infeksjoner og sykdommer med langvarig akkumulering. Det beste du kan gjøre er å følge måter som kan hjelpe deg med å avgifte og rense hele systemet på en ideell måte. Dette gjelder også for tarmsystemet som er en del av fordøyelsessystemet.

Colon Cleansing

En riktig rensing vil sikre de riktige tarmbevegelsene, så vel som lett fordøyelse. For å vite de enkle, naturlige og sikre måtene for å rense tykktarmsystemet hjemme, vil denne veiledningen nedenfor hjelpe deg. Her ga vi beste hjemmemedisiner for kolonrensing hjemme som er helt trygt og har ingen bivirkninger. Sjekk det og følg rutinemessig for synlige utfall.

Naturlig hjemme rettsmidler for kolonrensing:

1. Masse vann:

Glass of water

Det er ingenting lettere, enklere og effektivt enn å ha gode mengder vann når det gjelder kolonrensing. Dette hjelper med å bringe en regulering i systemet og krever mange andre fordeler også. Ca 12 glass vanlig og filtrert vann er tilrådelig i dette tilfellet. Det vil tømme giftstoffer og avfall. Det vil også holde kroppen hydrert.

Se mer: Hjem Remedies For Melasma fjerning

2. Yoghurtunderverk for kolonrensing:

Yoghurt - glowing skin

Å ha frisk og lav fett yoghurt hver dag er kjent for å gi god helse til kolonsystemet. Den pro-biotiske og gode bakterien i yoghurt hjelper til med å rydde bort de dårlige bakteriene fra tykktarmsystemet, samt fjerner avfallsprodukter og giftstoffer. Det behandler ikke bare infeksjoner i tykktarmsystemet, men behandler også problemer med flatulens, fordøyelsesbesvær og mye mer. Har 2-3 kopper hver dag for formålet.

3. Fiber Rich Foods:

Fiber foods

Fiber er kjent for å stimulere fordøyelsessystemet så vel som å regulere tarmbevegelsene. Fiber hjelper i å rense alt avfall og giftstoffer fra kolon systemet også. Det behandler også alle slags problemer med tarmene. Frukt og grønnsaker sammen med hele korn er noen av de beste fiberrike matvarer.

4. Sitronsaft undrer:

Sitron Juice

De høye nivåene av vitamin C og antioksidanter i sitron er det første som gir fordeler i kolonsystemet. Juice av en sitron i et glass vann med lite havsalt og honning er et perfekt valg å gjøre i rensing av kolonsystemet. Dette bør gjøres om morgenen på tom mage som brukes til sikker kolonrensing.

Se mer: Hvordan behandle bleieutslett

5. Linfrø:

flaxseeds

Antioksidanter, fiber og omega fettsyrer 3 i linfrø er veldig hjelpsomme og fungerer som avføringsmiddel. Stryk pulverisert linfrø på retter hver dag ellers ta ½-1 ts pulverisert linfrø med vann for å sikre en riktig kolonrensing.

6. Aloe Vera:

aloevera 3

Avgiftningsevnen til Aloe Vera er det som vil hjelpe deg med å oppnå de riktige målene med kolonrensing. Ta den friske gelen fra Aloe Vera-bladet og lag et glass juice fra det. Dette bør oppbevares i kjøleskapet og forbrukes etter en stund. Dette kan tas i små mengder gjennom hele dagen.

7. ingefær for kolonrensing:

ingefær 4

Sammen med å forbedre fordøyelsen og behandle oppblåst følelsen, hjelper ingefær med å rense avfallet og giftstoffer også. For det formål kan du ha ingefærte eller ellers inkludere ingefær i oppvasken. Ginger juice med sitronsaft kan også tas. Dette er den beste heme rette for kolon rensing.

8. Appelsinjuice:

eple juice gs

Regelmessig inntak av eplejuice minst en gang hver dag hjelper til med fjerning av giftstoffer og regulerer også tarmbevegelsene. Det holder også fordøyelsessystemet i riktig form, så vel som leveren. Ha et glass ufiltrert eplejuice og drikk ett glass vann etter 30 minutter. Prune juice kan også erstatte. Økologisk eplejuice bør tas.

Se mer: Canker Sores Behandling

9. Grønnsaksjuice:

tomat juice

Å ta frisk grønnsaksjuice flere ganger på en dag er en av de gode metodene for å legge til fiber i kroppen som kan hjelpe til med å rense tykktarmsystemet. Dette er en av de beste hjemmemedisinene som skal brukes til å oppnå målene.

10. Havsalt:

25 hjemmemedisiner for kolonrensing | Stiler på livet

Kolonrensning krever total kroppsavgift, og på dette tidspunktet er sjøsaltrensing sannsynligvis det første man bør velge. En te skje med rent havsalt skal kokes i et glass vann. Koking vil drepe muligheten for bakterier som havsalt er alltid i rå råform. Nå kan du enten drikke løsningen varm eller bare avkjøle løsningen før du tar en drink. Men overdriv ikke med løsningen da det kan fremme diaré tendenser.

11. Melk:

Melk more

Melk en jevn kalsiumkilde, og i tillegg til å styrke beinene dine og gjøre dem harde, blir melk også ansett som en god toksinvaske. Giftene som oppsamles på daglig basis i kroppen din, kan vaskes bort neste dag med litt melkesyre tidlig om morgenen. Et glass melk er alt du trenger for å få et kolon rydde hjemme.

12. Psylliumfrø:

psyllium seeds

Ispaghula frø er ekstremt viktig for tarmbevegelsene dine, spesielt når du går inn for en kolon rens. Psylliumfrø kan hentes fra nærliggende dagligvarebutikk eller lokal apotek. I form av bakken pulver blander en halv te skje av det i normalt vann. Ikke bare fyller du opp magen, men sørger også for riktig tarmrensing aller neste dag.

13. Fennikel for kolonrensing:

fersk fennel

Hjem rettsmidler for kolon rensing inkluderer fennikel greener som en del av hjemmet rettsmidler. Fennikel er en veldig god kilde til proteiner og næringsstoffer, og det som sprer tarmbevegelsen er de klare fordøyelsesegenskapene som fennikel har, som gjør at du kan holde systemet fri for fordøyelsesbesvær, gass, oppblåsthet og tarmproblemer..

14. Poteter:

potatto uses

Brukes som grovfoder, er poteter vanligvis en god sidefarge og en tung fiberfiberkultur. Poteter hjelper deg med å legge bulk til tarmen din, slik at du kan ha en sunn tid på badet neste morgen. Bortsett fra at poteter er et godt avgiftningsmiddel som de ofte brukes til peeling og avgiftning. Enten juice det eller legg det til ditt daglige kosthold.

15. Castorolje:

Castor oil

Castor olje er en god kolon rense hjemme rette for å avgifte kroppen din. Castoroljeoppskrifter til kolonrensning kan variere fra forskjellige virkemidler som er egnet for barn og voksne. Bortsett fra å hjelpe til med vekttap, kan ricinusolje blandet med appelsinjuice avgifte og stimulere kroppen din. For voksne legger du ricinusolje med et halvt glass øl og spyler kolonene dine ut av toksiner og bakterier.

16. Radish:

Reddik

Radish er en solid fordøyelsesforbedrende grønnsak som kan finne veien til din hverdagslige gane. Legg til litt radish diett til dine daglige måltider som denne fantastiske fordøyelseskonsentrasjonen vil hjelpe tarmbevegelsene dine til å rydde opp slik at du kan ha et sunt system og en skikkelig fungerende sunn kolon.

17. Salat:

Frukt Salad

I løpet av perioden for kolon rens begrense dine dietter strengt til næringsbaserte matvarer og drikkevarer. Dette vil inkludere mange grønnsaksjuice som allerede er omtalt og en liten salat diett å ta med. Disse salatdietene kan hovedsakelig bruke urter som er naturlige detoksemidler tilsatt med mange grønnsaker i form av salat, kålblad og slikt.

18. Hvitløk for kolonrensing:

Hvitløk

Krydret mat er aldri virkelig tilrådelig og har alltid vært ansett dårlig for helse. Men noen krydder er verdt å gå dårlig for siden krydder som hvitløk virker som et naturlig avgiftingsmiddel som krydder opp maten og øker jevn fordøyelse i et raskere tempo. Hvitløk er også kjent for å øke stoffskiftet.

19. Grønn te:

Hjem Remedies For Colon Cleansing Green tea

Grønn te er et urtemedisin for å holde systemet rent og fritt. Grønn te forynger cellene og legger næringsstoffer til kroppen din. Grønn te er alltid et naturlig middel og kan enkelt avgifte kroppen din. Bytt kaffe om morgenen med en kopp grønn te og hold systemet friskt og fritt.

20. Olivenolje:

oliven oil

Olivenolje gir smak til parabolen og kan skape en god variasjon, noe litt italiensk for dagens måltid. Men annet enn å være en smak gir olivenolje også sin vei inn i helsemessige fordeler hvor det virker en naturlig olje for å øke ordentlig mat sirkulasjon og tillater jevne tarmbevegelser ved å stimulere fordøyelsesprosessen.

21. Morgen Detox Drikk Med Honning Og Lime:

Sitron Juice

Naturlig kolon rense hjem rette ville kreve at du følger de enkle trinnene hver morgen. Våkne opp til et glass varmt vann med litt toksin som fjerner sitron eller lime og en skje full av naturlig helbredende honning, og start dagen med et oppdatert system.

22. Kamille te:

25 hjemmemedisiner for kolonrensing | Stiler på livet

Enda en annen urte kur mot kolon rensing, vask ned dine tunge måltider med en dampende kopp kamille te. Krydret varm og munn vannet mat legger ofte til uregelmessige tarmene, og dette er når godhet av kamille i systemet hjelper til med rask fordøyelse og absorpsjon av næringsmidler for å fremme riktig tarm.

23. Kale:

kål

Kale i form av juice er ofte antatt å være en tung fordøyelsespromotor og kan ofte legges til ditt sunne juice diett for å skylle ut de akkumulerte toksinene fra kroppen din.

24. Akupunktur for kolonrensing:

25 hjemmemedisiner for kolonrensing | Stiler på livet

Et gammelt kinesisk middel for å kurere omtrent enhver sykdom, inkluderer akupunktur innføring av slanke nåler i kroppen din ved de riktige trykkknutene for å avsløre den frie strømmen i kroppen din som ville rense systemet fra deg.

25. Fisk:

Fisk

Fisk som laks eller hilsa er gode næringsstoffer kilder for kroppen din og kan legge til den tapte helsen i kroppen din. En studie avslørt mer enn kylling eller fårekjøtt eller noe annet kjøttprodukt, en fisk kan helt hjelpe til med fordøyelsen og det også med en rask hastighet. Fisk er en av de beste hjemme rettsmidler for kolon rensing og sunn også.

En dårlig mage vil alltid ta deg til et usunt tykktarmsystem. I løpet av hver dag legger du til mengden mat du tar inn i bunken av akkumulerte toksiner som du har plukket opp gjennom dagen. Denne gangen på den sterkere siden virker ut og skaper problemer med fordøyelsesbesvær og feil tarm.

Leave A Comment

3 + 7 =