25 forskjellige typer trær og deres bruk | Stiler på livet

Trær er den mest essensielle levende komponenten i vår natur. Trær bidrar til å opprettholde en balanse i økosystemet. De får miljøet til å se frodige og grønne, samtidig som det gir tilstrekkelig kjølighet til omgivelsene. Dessverre er hastigheten som de blir kuttet ned, ganske alarmerende og trist. Men noen av de gigantiske trærne er vanskelig å glemme eller ikke legge merke til. Ta en titt på noen av de forskjellige trærne i India.

Annerledes Types Of Trees And Their Benefits

Typer av trær i India Med bilder og navn:

Her er topp 25 typer trær liste som du kanskje har mest lagt merke til.

1. Banyan Tree:

1.Banyan tree

Banyan trær er for det meste sett i forskjellige regioner av landet og er det nasjonale treet i India som vokser i spesiell type jord. Det eldste Banyan-treet er til stede i Kolkata. Denne store typen av tre har store grener for å gi støtte til den, med høyde over 21 m. Bladene er 10-20 cm lange. Blader brukes som plater i India. Ved brukes til å lage møbler, dører etc. Blad, frø og bark er nyttige for ulike sykdommer og lidelser.

2. Neem Tree:

2.Neem tree

Det vanligste og mest populære treet av sannsynligvis hvert hus er Ta-treeet som har lyse blader og går opp til høyden på 100 fot. En rett og grov stamme er sett i neem trær. Hver eneste del av Neem-trærne er viktig for ulike formål. De brukes til å behandle kyllingkopper og brukes i ulike legemidler. Tre er også brukt i Sør-India for møbler å lage. Neem kan brukes som gjødsel til forskjellige planter.

3. Peepal Tree:

3. Peepal tree

Det er et raskt voksende tre med hjerteformede blader med en stor krone. Det kaster det er blader i mars og april. Peepal-treet brukes til ulike formål, som ørefall, helbreder sår, rotbark renser sår, hindrer tannkjøttsykdommer, urinproblemer, frukt er nyttig for astma og mange flere. Bladene brukes også som dekorative elementer.

4. Aloe Vera Tree:

4. Aloe Vera tree

Aloe Vera-planten vokser vanligvis til en høyde på rundt 12 til 16 tommer. Den har tykke og kjøttfulle blad med skarpe kanter, men har ikke en stamme. Lange blader er hovedsakelig i trekantet form som inneholder aloe vera gel. Den vokser i sandaktig jord i solfylte omgivelser, men må regelmessig vannes. Aloe Vera er nyttig for hår for å fjerne flass og kløeffekt. Selv om de er essensielle i kosmetiske produkter, er de like viktige for næringsmiddelindustrien.

5. Tulsi-anlegget:

5. Tulsi plant

Tulsi-anlegget regnes som en hellig og religiøs plante i India. Høyde når ca. 75 cm til 90 cm. Bladene er runde ovale formet som inneholder essensielle oljer. Den har høy medisinsk verdi. Det gir lindring i feber, kulde og hoste, effektiv mot søvnløshet, fordøyelsesbesvær osv.

6. Amla Plant:

6. Amla plant

Amlaki 'er husstandsnavnet veldig vanlig brukt til amla. Denne typen tre er et middels løvfiskanlegg med høyde på 8-18 meter. Spredende grener og skråstamme er de fremtredende trekkene til denne planten. Feathery og lineær-avlang formede blader lukter for det meste som sitron. I ekstrem varme brytes det og spaltes. Amla er svært rik på vitamin C, og brukes dermed i forkjølelse. Dette forbedrer immuniteten til kroppen vår og er nyttig for sunt hår. Annet enn det, er amla brukt i sjampo og mange matvarer som gelé, syltetøy, etc.

7. Eukalyptus:

7. Eucalyptus

Bladene til denne eviggrønne slags tre er 6-12 tommer lange og 1-2 tommer brede når de er voksne. Høyde er nesten 300 meter eller mer. Fremtredende bark vises som det alder. Frukt kommer i en kapsel. En av hovedbruken av denne typen tre er kryssfinér for fremstilling av papiret, og polene brukes også til bygging av hus. Det senker også sukkernivået i blod og renser det. Det virker som en antiseptisk og gir også et middel for astmapatienter.

Se mer: Ulike typer skoger med bilder

8. Mahagony:

8. Mahagony

Mahogni er i utgangspunktet brukt som samlende for sår oppnådd fra barken. Dette brukes som et middel i sykdommer som anemi, feber, dysenteri, andre. Møbler, båter, kiste, musikkinstrumenter er vanligvis laget av mahognyens tre. Indiske mahognitrær finnes hovedsakelig over hele India. De har symmetrisk rund krone som vokser opp til 30-40 meter høyde.

9. Indisk Rosewood:

9. Indian rosewood

Rosewooden er en slags tre som vokser opp til en høyde på ca 25 m og har en diameter på ca 3 m. Denne rosentre er et løvtreet som vokser rett. Blomstene er av hvite og rosa farger. Frukten er brunfarget og er veldig tørr og hard. Kronedelen er oval i form. Dette treet fungerer som drivstofftre. Den brukes til møbler, kryssfiner, musikkinstrumenter, etc. Det er et middel for aknebehandling og bidrar til å balansere fet og tørr hud. Palisanderoljen stimulerer veksten av en ny celle.

10. Tulip Tree:

10. Tulip tree

Indian Tulip finnes i lavere tørr til våt skog. Høyden på indisk tulipan er vanligvis over 40 fot. Blomstene er koppform og bladene er av hjerteformet. Dette eviggrønne treet vokser veldig raskt. Hovedgrenene på tulipanet vokser i rett sammen med tykk bark. Da treet blir eldre, tynner det ut, selv om det var busk mens det var ung. Blomster, frukt og de unge blader er spiselige. Tømmer brukes til å lage papir, padler og brukes til å lage gummi og oljer. Blader brukes også til hovne ledd.

11. Sal Tree:

11. Sal tree

Sal trær er et sjeldent tre utvalg som hovedsakelig finnes i de østlige delene av India som Bengal, Assam og andre. Det er et sub løvfisk tre opp til 30 m høyde. Dette Sal-treet har en tøff tekstur og skinnende blader. De går aldri helt bladløse. Medisiner fra astringent er mottatt fra harpiksen og også gitt under sykdommer som dysenteri og diaré. Også brukt som en salve for hudsykdom og fotkrem. Drevne frø brukes i utgangspunktet til tannproblemer. Stammen bruker blader for å lage boller, kurver, tallerkener, etc. Sal-smøret hentet fra frøene er spiselig.

12. Cork Tree:

12. Cork tree

I India vokser korktreet hovedsakelig i Sentral-India. Denne høye løvfisketreet kan vokse nær 25 meter. Blomstene er hvite tubulære og består av duft. Det karakteristiske trekk ved dette er at blomsten vokser om natten og av seg selv kaster den tidlig om morgenen. Den corky barken og sterk stammen brukes hovedsakelig for sin medisinske verdi. Det er et middel for lunger og hoste sykdommer.

13. Gurkemeie Tree:

1. 3. Tumeric tree

Det andre vanlige navnet, som er vanlig brukt, er Haldi. Det kalles også indisk saffran og dyrkes mye i India. Stammen av gurkemeieplante er veldig kort, som er 60-90 cm. Blomstene er gult hvite og rosa. Det er svært antiseptisk, og det brukes derfor til indre skader, sår, kviser, etc. Det virker som et middel mot kulde og hoste og gis også i gulsott.

14. Teak Tree:

14. Teak tree

Teak-trærne er veldig høye og har høyde nær 30 meter og er eviggrønne. De større bladene er av samme størrelse som tobakkstrær. Blomstene er hvite til blåaktig, og frukten er av papir og lysebrun i fargen. De har normalt ujevn tekstur ved å vokse rett og har liten glans. Teak er mye brukt til å lage møbler, båter, dører og vinduer i et hus. Barken anses å være nyttig for hodepine, mageproblemer, feber og fordøyelse.

15. Black Willow Tree:

15. Black willow tree

Svart pil er en av arten av pilgriven. Et annet navn som brukes til svart pil er 'sump pil'. De bittert smakte røttene ble tidligere brukt som et alternativ til kinin. Salisylsyre som er lik den sammensatte aspirin er tilstede. De brukes til behandling av forkjølelse og hoste, feber og hodepine.

16. Maple Tree:

16. The maple tree

Maple er en vanlig type busk. Det er så mange som 125 arter av lønnetrær som er til stede i naturen. De viktigste typene lønn trær er sukker lønn, rød lønn, sølv lønn, japansk lønn, norge lønn og paperbark lønn. Trærne er løvtrær som betyr at de mister bladene sine hvert fall, men noen er der som ikke kaster bladene. Kanadisk flagg skildrer et løvløv på den. Den brukes som en kunst av bonsai og brukes i stor grad som ornamentalt tre på grunn av sine forskjellige levende farger.

Se mer: Typer av brystkreft

17. Eiketreet:

17. The oak tree

Ektre faller under gruppen av blomstrende planter. Det finnes forskjellige typer eiketre i naturen. Det har bare spiral arrangert blader. Noen blader har lobate marginaler og andre har serrated blader eller har glatte marginer. Bark av det hvite eiketreet tørkes vanligvis og brukes til medisinske formål. Manuskript blekk ble tidligere laget av eikegaller i mange århundrer. Barken av kork eik brukes som en flaske stopper. Treet av dette treet brukes som verdifullt tømmer.

18. Agurk Tree:

18. Cucumber tree

Agurk er populært brukt som en matvare verden i stor grad og kjent av flere navn. Det er løvfiskt tre hvis bladene er avlange i form og er nedsidet på undersiden. Bladene har fine og glatte marginer. Det er under magnolia-gruppen, men i motsetning til magnolia, er det ikke agurk i agurk. Dette treet refererer i utgangspunktet til umodne frukter. De gir perfekt nyanse, men ikke å foretrekke å plante dette gatetreet. Ofte vokser i dyp fuktig jord med litt surt i naturen.

19. Svart valnøtt:

19. Black walnut

De svarte valnøtene brukes mest kommersielt. Denne typen tre er også en art av løvtrær. Trær dyrkes ofte for valnøtter og frukt. På den annen side har disse trærne høy medisinsk betydning. Bedre kvalitet på tre og nøtter er i stor etterspørsel til ulike deler av verden. Svart valnøtt er noen ganger uønsket siden det pleide å skade gress og planter. Bladene har mange brosjyrer med de største brosjyrene i senteret og som har spisset lang spiss og rundbunn. Frukten har en semi-kjøttfull husk som faller i oktober og november måned. Ripening fruktene ses i høstsesongen.

20. Cedar:

20. Cedar

Ovennevnte trebilde viser et hvitt cedertre som er et eviggrønne tre. Cedertre er hovedsakelig kjent som Cedar Wood over. Dette treet har konisk form med forgrenet koffert og har flate blader. Dette treet fungerer som et middel i tilfelle forkjølelse, influensa og feber. Blader av cedertre brukes til å lage te som er høy i vitamin C.

21. Beech Tree:

21. Beech tree

Dette bildet viser et eldre bøkreet med bøkemuttere. Bøktrenes nøtter og blader er spiselige. Det kan også brukes til ved og fungere som en veldig god kilde. Dette treet er veldig stort i størrelse når det vokser, men treet i dette treet er ikke så sterkt nok. Resultatet er at store bøkene faller fra hverandre. Nye bøkblader kommer ut fra knoppene om våren som kan spises og smaker annerledes. Disse kan spises rå, men det tilberedte elementet har større næringsverdi.

22. Apple Tree:

22. Apple tree

Apple vokser og dyrkes over hele verden som en frukt. Disse trærne vokser som et løvtrær. De vokser hovedsakelig fra frøene, men kan også dyrkes ved hjelp av podningsprosess ved å plante de små podede delene. Apple er svært rik på vitaminer og mineraler. Barken av roten av dette treet er brukt til feber. Epler er bakt som kan spises for ondt i halsen. Regelmessig å spise et eple styrer kroppens stoffskifte og hjelper i avslappende søvn. Apple cider, har medisinske egenskaper og er ofte tilgjengelig i markeder fungerer som et antibiotika.

Se mer: Kaffedrikker

23. Hazel:

23. Hazel

Hazel tree gir spiselige nøtter og dermed er det et vanlig trevegg. Det er en busk type som generelt har flere stengler. Blader av hassel er avlange i form som ser ut som racketformet med en grov tekstur. Frukt av dette treet kan identifiseres enkelt. Det vokser normalt på en rett og uhindret måte. Den består også av en fin struktur som bladene vokser og tar en skikkelig struktur. Noen av bruksområdene er i å lage leirputer, sterke rette poler og teltpinner.

24. Common Ash:

24. Common Ash

Dette er nesten det høyeste treet blant alle trærne. Bruken av dette treet er velkjent fra gammel tid. Den brukes til å lage buer i bue-pil, bare utmerket for ved og brukes også til mange forskjellige verktøy og håndtak. Asket har en relativt høyere diameter i forhold til de andre trærne. Den har frø som er flatt i sin utsikt og danner tette klynger. Hver undergrener av treet består vanligvis av mange motsatte par brosjyrer som er nøkkelfunksjonen til dette treet.

25. Hawthorn:

25. Hawthorn

Hawthorn er et tre som mye brukes i landlige områder for å gjøre gjerder. Fra navnet kan det forstås at det har tornet og stikkende karakter. Træret har karakteristiske røde, lyse bær i løpet av sommeren. Dypt løftede blader er det karakteristiske trekket ved dette treet. Dette treet har flere bruksområder som det brukes til brensel; torner brukes til fiskekrok og gjerder forebygging til husdyr og også bladene, blomster og bær er spiselige brukes til overlevelse.

Er det ikke fascinerende hvordan det finnes ulike typer trær og hvordan hver enkelt bidrar til vår bruk? Vel, de gir ikke bare materielle stoffer til bruk, de er også hjem til mange eksotiske og vanlige fugler. De legger til farge i miljøet ditt og fullfører ditt vakre økosystem. De er midler til næring for de mange små fuglene og andre organismer. De forskjellige trær med bilder og navn er bare en liten del av de forskjellige trær som finnes i vårt økosystem.

Leave A Comment

34 + = 41