25 forskjellige typer lærbelter for menn og kvinner

Siden svært gamle tider har belter vært i bruk rundt om i verden. Siden bronsealderen, oppføringer og gjenstander har det vist seg at belter blir brukt til manneklær. Fra begynnelsen tilbake ble det funnet at et belte var helt sikkert funksjonelt alene, men i dag er belter blitt akseptert mer som en moteoppgave og utilitaristiske årsaker. Over hele verden har belter blitt akseptert og svært innarbeidet med sitt dekorative utseende. Belter brukes veldig mye av menn, men nå begynte kvinner å bruke på vilje. Remdelen av båndene kan være laget av materialer som stoffet, vevde fibre, rustfritt stål og lær.

Tidligere ble bruksbeltene laget av klutmateriale eller det som var tilgjengelig. Men i dag er de moderne belter laget med det sterke og slitesterke materialet. Du kan se politiet og militære belter som er laget av høy styrke stoff som kan bære en intenst situasjon. I dag er veibeskyttelsen også laget i flere utførelser, for eksempel friksjonsklemmer og innrammede spenner. Dekorert med ruskind og studded belter med kjennetegn plate spenner, hvor store plater av metall er festet til den andre enden av stroppen er mye mer valgt.

forskjellige-typer-of-lær-belter-for-menn-og-kvinner

Du kan se mange typer belter som luksusskinnbeltene for menn som er populære og funksjonelle. Disse belter vil være svært skille og langvarig. Lærbelter for menn vil bli vist seg å være populære som på grunn av deres holdbarhet og sterkere. Spesielt er de brune belter mest populære. Av alt, en helt annen, er det rustfritt stålbelter som er kjent for sin unikhet, og det vil også være en hånd leke å ha rundt. I stedet for å bruke det gamle stilbelte, prøv å gå med kyskhetsbelte som går rundt håndleddet.

I vår nåværende livsstil blir ekte håndlagde lærbelter blitt svært populære blant både menn og kvinner. Mange menn og kvinner i USA leter etter slike ekte lærbelter som de er av høy kvalitet, og er heller ikke en imitasjon av billige lærbelter. Hvis du har et ekte lærbelte, vil du vise den som bærer den som en som vet hvordan man skal ha det rette beltet til rett tid.

Beste ekte lærbelter for menn og kvinner:

Alt du trenger å vite er stilen du liker og hvilken type belte du trenger. Her i denne artikkelen får du vite om de 25 beste belter for menn og kvinner.

1. Menns preget svart lærbelte:

pregede-svart-skinn-belte-1

Lærbelter er mer holdbare og langvarige å bære; de gir det stilige og trendy utseende for livet. Herre lærbelter er en måte å legge til tilbehør på antrekkene sine. Dette preget svart lærbelte er laget av ekte skinn og ferdig. Du kan bruke denne typen belte til dine formaler.

2. ekte brun lær belte:

ekte-brun-skinn-belte-2-

Det finnes varianter av lærbelter for menn som er tilgjengelige i markedet. De er tilgjengelige i et bredt spekter av stiler og design, de fleste menn valgte denne typen lærbelte for sitt manlige utseende. Belter som er designet med ekte lær med unike design gir det formelle utseende. Dette brune lærbelte vil gi deg det formelle antrekket.

3. Toppstikket fjærkantbelt:

topp-sydd-fjær-kant-belte-3

Den toppstiplede fjærkantbeltet er laget av rent og standard skinn og ferdig med fjærkantdesign. Kanten av beltet er topp søm med fin fjær og den har en sølvbenet spennefinish. Dette fjærkanten ferdige belte gir et pent og perfekt utseende.

4. Flettet Mens Leather Belt:

mens-lær-flettet-belte-4

Menns lærbelter er de mest populære stilene for menn. Men de er tilgjengelige i store samlinger, med beltet og spenne som de to mest distinkte delene. Dette lærbelte er designet med flettet belte design. Dette gir det rike utseendet på midjen din.

5. Tynn kvinners lærbelt:

klær-lær-tynn-belte-5

Lærbelter til kvinner er tilgjengelige i en rekke farger, størrelser og former. De er svært effektive til å lage bestemte plagg og holde utseendet så mye som vakkert. Dette belte kan gjøres med svart skinn, dette tynne belte ser bra ut sammen med alt i skapet ditt.

6. Distressed Leather Belt:

Look-lær-belte-6

Dette beltet har et klassisk urolig vintagelook som er mer elegant å se. Dette beltet er laget med snaps for å bytte spenner, bare "snap on og snap off" for å gjøre den beste passformen for det aktuelle antrekket. Dette beltet er sydd rundt kantene for å gi det mer styrke. Det vil snapte rundt midjen og gir fullstendig ferdig klær til brukeren som hadde den.

7. Double Stitched Mens Formell Leather Belt:

lær-dobbelt-sømmer-belte-7

Dette sterke og tunge dobbeltsømbeltet er inspirert av vestlig design og er laget av ekte italiensk kalveskinn. Det er et ekte, mykt, skinnende belte med toppsømdetaljer og kontraster i fargen. Konstruksjonen er ferdig med låsespenning med enkeltstang. Dette vil legge til en ekstra attraksjon mot seerne.

8. Vifret kvinners belte i lær:

dirigerte-klær-belte-8

Beltet har bølgeform med sperre. Dette elastiske midje skinnbelte for kvinner vil fylle for alle typer kropp, det vil ha et unikt utseende til festen når den brukes på anledningen. Den har en gylden spenne for lukking og det vil gi et forbedret utseende for beltet med et skinnende utseende.

9. Beige Leather Belt for Men:

beige-skinn-belte-9

Det beste med det klassiske brune farget ekte læret vil være en må-ha samling på menns garderobe. Det går best med formelle kjoler, denim og chinos. Tekstur i det vil være faktoren for å gjøre det forskjellig fra normale klassiske samlinger av belter.

10. Unisex Initial Leather Belt:

unisex-initial-lær-belte-10

Den unisex første skinnbeltet er blanding av stil og komfort sammen, den har solid svart fargerik med ankerbeltespenne for å gi bedre enkel tilgang samt stylingdesign i den som gjør det unikt å se. Den er laget med tøft skinn som sikrer holdbarhet i lang tid.

Se mer: Reversible Belt

11. Unike grønne belter for damer og herrer:

unikt-grønn-belte-11

Dette grønne fargebåndet er en unik type som er laget av lærmateriale. Den kan brukes av både menn og kvinner som passer alle klesstilene. Å bære dette beltet med festet slites vil gi ekstra skjønnhet. Den grønne fargen er den mest likte av alle mennesker.

12. Håndlaget Motif Leather Belt:

håndlaget motivet-belte-12

Andre gjenstander. Hvis du vil gå med det håndlagde elementet, kan du gå med dette beltet som gjør deg perfekt med de enkle kostymer. Å få dette belte blir enkelt når du kjøper gjennom nettbutikker.

13. Tradisjonelle lærbelter for kvinner:

tradisjonelle-lær-belte-13

Det er noen kategorier av mennesker som alltid ønsker å ha de tradisjonelle belter spesielt kvinnene. Hvis du er en blant dem, kan du velge og gå med denne stilen, da dette har de svarte fargebåndene med en gylden finish.

14. Antikkespenne Brown Leather Belt:

antikk-spenne-brun-lær-belte-14

Antikk spenne brun lærbelte er det beste belte da dette har en stilig spenne som er innebygd med steinene. Dette er spesialdesignet et design som spesielt passer til damer som pryder seg for å ha på seg en annen type beltetilbehør. Når det brukes på fester og spesielle anledninger, vil dette legge til ekstra ekstra skjønnhet.

15. Hammered Ekte Leather Belt:

hamret-lær-belte-15

Det hamrede lærbelte er det perfekte valget for de som elsker å ha på seg den vestlige stilen kjoler. Kvinner som har en lang kjole, kan bruke dette belte som gjør at hofteposisjonene er montert i beltet. Metaller er innebygd i dette beltet, noe som gjør at dette ser ut som en tradisjonell og gammel også.

Se mer: Herreklær

16. Stripped Leather Belts for Teens:

strippet-lær-belte-16

Tenåringer spesielt jentene elsker å ha en annen type belter som gjør deres skjønnhet eksponert for andre. For dem er dette strippede lærbelte det ultimate valget da dette kommer i en flerfarge som ser ut som de gamle lærbelteene. Å bære dette beltet vil gjøre deg mer moteavhengige.

17. Gullbelagte lærbelter til jenter:

gull-lær-belte-17

Forgylte lærbelter er rett og slett en søt type som er elsket av tenårene, spesielt de små alderen kvinner. Dette ser mykt laget materiale og også elegant på den annen side. Disse belter kommer i alle størrelser og farger, og du kan få den perfekte som passer til ditt antrekk.

18. Tofarget vevet sømt lærremme:

twin-farge-flettet-sydd skinn-belte-18

Tofarget belter vil bli modernisert når slitt, og hvis du trenger det, kan du i forskjellige fargekombinasjoner som du foreskriver. Dette er et vevet belte som passer innenfor budsjettet, men klarer aldri å få forventet kvalitet og standard. Du går med dette valget hvis du vil gjøre deg elegant i utseende.

19. Leather Studded Belt Kvinner:

lær spekket-belte-19

Lær belte belter er en fantastisk samling som er likte de fleste av folket. Dette er veldig trendy og fasjonabelt med superfargekombinasjonen av svart og sølv. Gå trendy ved å bære denne typen belter for antrekket ditt. Dette vil være det beste valget når du vil kjøpe et belte.

20. Floral Design Real Leather Belt:

floral-design-lær-belte-20

Blomstermotiver forventes noe av noen mennesker, da de vil være veldig forskjellige fra de andre lærbeltdesignene. Å få dette belte vil definitivt gjøre investeringen din verdt, og dette vil være en langvarig type sammenlignet med andre.

Se mer: Italienske belter

21. Forankret lær med Sterling sølvbelte for brude:

lokkes-lær-med-sterling-sølv-belte-21

Dette lær laget fløyel dekorert belte gjør et premium utseende. Messingaksentene på dem vil gi mer verdi til det med de tradisjonelle designene i låsene som gjør den mer attraktiv blant observatørene. Dette beltet vil være en perfekt match om det er scenekostet til teater, en spesiell begivenhet eller en renessansemesse.

22. Bredt skinn med gjennomsiktig spennebelte:

bred-lær-med-transparent-spenne-belte-22

Det naturlige lærbelte som har en gjennomsiktig glidebryter, vil være mer praktisk for lett å bruke. Bare klikk på og ta av ved å trykke. Det vil være et godt tillegg til mange antrekk. Dette er rent lærbelte laget av grønt ekte skinn, som er veldig glatt å bære.

23. Håndlaget ull med lærbelte:

håndlagde-ull-med-skinn-belte

Denne unike samlingen av beltet er laget av ull med mange sprudlende festlige farger. Beltet har mange blomster blomstre i røde, gule og lilla paletter på turkisfeltet. Det er et håndlaget belte på en tradisjonell vevstol. Det har også suede lær aksenter på enden for å gripe lås.

24. Sparkling Leather med Chain Belt:

glitrende-lær-med-kjede-belte-24

Lærbelter vil være naturlig utestående, men når det ble designet med kjedene, vil det gi en jævlig søt utseende. Dette er den spesielle typen belte som bæres av moteorienterte mennesker som ønsker å avsløre den trendy naturen til seg selv til andre.

25. Håndlagde Fringed Hip Pocket Belt i Skinn:

håndlagde-lær kantet-hofteremmen-med-lomme-25

Håndlagde lærfrøkt hoftebelte med lomme vil være virkelig beste lærbelter for menn og kvinner. Å kjøpe dette belte vil hjelpe folk å bære sine gadgets sammen med dette beltet.

Belter, som en del av klær, har eksistert i lengre tid. Generelt vil folk bruke den til å holde et par slacks, et par jeans eller til og med et par shorts som hindrer dem i å falle ned, spesielt når paret er litt løs. Egentlig er belter et tilbehør som ble oppstått i bronsealderen; Men de var ved bruk av menn av all alder til dato. I de gamle tider er belter utelukkende ment for menn alene, men dagene er borte da kvinner begynte å bære belter som et mote tilbehør som gjør dem i form i sine drakter. I dag kan du få flere varianter av menns belter på markedet enn det som er tilgjengelig for kvinner.

I dag kan du få mange bånd fra markedene som er laget av forskjellige materialer. Skinnet er en av dem som bidrar en stor rolle til belteproduksjonen, da de er langvarige og elastisk materiale er opprettet ved bruk av tanning av putrescible dyrehud som er rå skjult. Å få de gode skinnbeltene til menn og kvinner blir dyrere, og derfor har du en tendens til å få ekte lærbelter som er tilgjengelige i området fra 1000 INR til 10000 INR avhengig av deres kvalitet, design, utsmykninger og håndverk som brukes. Det er noen hensyn når du kjøper beltet, og det aller første er størrelsen. Du bør velge riktig med riktig lengde og bredde.

Mens du kjøper lærbelter for menn eller kvinner, bør du vurdere hvilken type lær som brukes som læret er tilgjengelig i kategorier som det grunnleggende læret, dekorert lær og flettet lær. Grunnkategori refererer til enkelbelte lærbelter mens de dekorerte båndene kommer i utklipp og malte design som er gravert inn i dem. Vanligvis er de best flettede båndene laget av et enkelt stykke skinn med det formål å øke slitestyrken. Men hvis det blir ubrukt i lengre tid, vil det få noen mugg og mugg. Vedlikehold betyr mye når du eier et lærbelte så enkelt som å bruke dem hver dag eller ved å holde det på et fuktighetsfritt sted.

Leave A Comment

36 − 29 =