25 forskjellige typer lommebøker til menn i India | Stiler på livet

Den moderne mannen trenger luksus og komfort lett tilgjengelig i dagens tider for sin eksistens, i motsetning til gamle tider. Eventuelt tilbehør er det klær, klokker, belter, lommebøker etc. gjenspeiler en manns stil og hans generelle personlighet. Så han er ekstremt forsiktig og koselig om tilbehør og plukker de som reflekterer sin stilerklæring. Lite rektangulært sammenleggbart tilbehør for å transportere kort og kontanter er lommebøker. Lommebøker er et viktigste mote tilbehør hvor en mann plukker dem ut mens du tar ut kortene sine eller når du gjør noen kontantbetaling. Så lommebøker forteller mye om personen. Så lommebøker kan bare ikke bli ignorert og de holder et svært viktig sted i en manns verden.

forskjellige-typer-of-lommebøker-for-menn-in-india

Best Branded lommebøker for menn:

Lommebøker er en av de som må ha essensielle og en mann kan ikke bare gjøre uten lommeboken hans. Her er en liste over 25 enkle og Branded-tegnebøker for kort, mynter og penger.

1. Enkle lommebøker til menn:

enkle-lommebøker

Enkle lær lommebøker til daglig bruk foretrekkes av menn. Grunnleggende tegneboks formål er å holde grunnleggende ting som penger, debetkort og kredittkort, visitkort, etc. De er ikke forseggjort, men er nok til å holde grunnleggende ting til daglig bruk. Laget i lær med forskjellige farger som brun, svart, grå etc. lommebøker forbedrer den generelle personligheten og tjener også formålet med å bære penger som kreves av menn.

2. Bifold lommebøker menn:

bifold-lommebøker

Dette er også vanlig menns lommebøker. Som navnet selv antyder foldes det i to halvdeler og kan lagre penger, kort, papirer etc. Disse bifold lommebokene for menn har separate steder for lagring av kort og er også delt for penger. Videre er det spor for å lagre viktige smarte kort som Driving License; PAN-kort etc. som er viktige for identifikasjonsformål. Å bære et identitetsdokument er svært viktig. Så bifold lommeboken ser organisert og godt vedlikeholdt og lagret.

3. Mens Alligator lommebøker:

alligator-lommebøker

Dyrt og luksuriøst kan være den perfekte måten å beskrive disse alligatorplaggene på. Laget av originale krokodilhud, er de laget til perfeksjon, og dermed kan disse beskrives som luksuriøse pengeklipp. Disse dyre lommeboken til menn bruker ekte alligatorhud og bruker spenner av sølv, messing etc. også. Dette har mange kortspor, pengespor, viktig dokumentholder osv. Det er en av de beste gaveemulighetene og en av de verdsatte eiendommene i en manns garderobe.

4. Aluminium Herre lommebøker for kort:

aluminium-lommebøker

Disse er ekstremt tynne og slitesterke lommebøker av aluminium og ikke skinn. Dette åpnes som en bok og ikke som vanlig lommebøker. Vannbestandig og dermed foretrukket, kan disse aluminiumsplaggene lagre kort og kontanter likt. Disse er ikke voluminøse når du bærer og er slank utseende, men har mye lagringsplass. Med minst seks til syv plasser kan nesten alle viktige kort og kontanter lagres tilstrekkelig.

5. Trifold lommebøker for menn:

trefalset-lommebøker

Dette er slanke, tredimensjonerte, designede lette menns lommebøker designet for å bære flere antall kort og kontanter likt. Dette åpnes og har to bretter og dermed navnet trifold. Begge lagene har mange spor for kort og midtdelen har et gjennomsiktig deksel for lagring av identitetsdokumenter for enkel tilgang og bruk. Komfortabelt å bære og bruke, tjener denne trifold lommeboken formålet med folk som ønsker å bære mange ting i en lommebok.

Se mer: Herre Designer Lommebøker

6. Brystlommebøker til menn:

brystlomme-lommebøker

Denne brystlomme lommeboken passer i frontlommen og er ideell for lagring av mange ting. Disse er ikke de vanlige, små rektangelformede, men er langstrakte i lengden og er kortere ved breddekanter. Dette har en fold og åpner til den ene siden med mange spalter for å holde kort og en annen enkel spalt for lagring av pass eller sjekker, flybilletter osv..

7. Små lommebøker til menn:

liten lomme-lommebøker

Disse er små lomme menn lommebøker for å lagre noen få små ting som litt penger og få kort. Disse er små og slanke og lette å passe i lomme. Ikke omfangsrik og dermed ideell til å bære mens du kjører ærend eller går korte avstander. Disse er laget av lær og ser stilig ut og tjener formålet perfekt. Disse er tilgjengelige i mange forskjellige farger også.

Les mer> Små lommebøker til menn og kvinner

8. Cool håndledd lommebøker:

håndledd-lommebøker

Mest unike, men de mest nyttige lommebokene er disse håndleddene. De ser bare ut som et mansjettarmbånd i lær slitt på et håndledd. Disse er som den hemmelige stash hvor man kan lagre eller heller skjule penger, nøkkel, helse etc. i en hemmelig zip. Menn kan beholde kontanter, treningsband, nøkler etc. skjult inne i disse menns lommebøker, men kan også være trygge og sette i bruk når det er nødvendig.

9. Menns Slim Fit Front Pocket Wallets:

slim-fit-front-lomme-lommebøker

Slim lomme foran lommer er for å bære minimumsposter i en lommebok. Kontanter kan bæres eller holdes foran for lettere tilgang til kontanter og andre kort. Dette er bare størrelsen og formen på frontlommen og er veldig slank. Frontlommer er lett tilgjengelige for kontanter og kort i stedet for baklommer. Så å ha en lommebok i lommen foran er lettere å bære ting uten fare for å få plukket. Dens bekvemmelighet med mindre bulk.

10. Beste lommebøker med nøkkelinnehavere:

lommebøker-med-nøkkel-holdere

Ekte merket lær lommebøker kommer også med en stilig nøkkelholder festet for å holde nøklene. Nøkler trenger ikke holdes skilt, men kan bare klippes til denne holderen i lommeboken. Lommeboken er en bifold med nok plass til kontanter og kort. Så dette kan være en multipurpose lommebok som serverer mange formål som lagring, bruk og sikkerhet.

11. Leather Checkbook lommebøker:

lær-sjekkhefte-lommebøker

Dette er ideelt og designet eksklusivt for bærebøker. Sammen med plass til sjekkbok, har det plass til å holde en penn og har også få kortspor. Disse er laget av ekte skinn i brune eller svarte nyanser eller andre klassiske farger. Langstrakte, disse er for å holde kontrollbøker og er derfor ikke som de små vanlige lommebokene.

12. Myntpungene for menn:

mynt-lommebøker

Disse er små, små lommebøker av lær som er laget kun for å lagre mynter i dem. Lagring av mynter i vanlige lommebøker gjør dem store og tyngre. Så en ekstra mynte lommebok er akkurat det en mann ønsker å lagre mynter. Også å ta ut mynter blir lettere og myntene er lett tilgjengelige. Disse er ikke engang størrelsen på en vanlig lommebok som i de er mye mindre.

Les mer> Myntpungene Motiv for menn

13. Lærpung med myntpung:

lær-wallet-med-mynt-vesken

Vanlige skinn lommebøker i fantastiske nyanser er et must ha tilbehør for mannen å definere sin generelle personlighet. Lær lommebøker kommer også med en montert myntpung på dem. Så i total er disse en for å lagre kontanter, kort, identitetsdokumenter og mynter også. Disse ser ekstremt stilig ut og er høye på moteindeksen og de mest foretrukne lærpungene.

14. ID-lommebøker for menn:

id-lommebøker

Lommebøker for lagring av få kort, men hovedsakelig for lagring av ID-kortene (identitetskort) er disse ID-lommebokene. Disse har et gjennomsiktig / gjennomsiktig deksel på oversiden av lommeboken hvor identitetskortet kan settes inn og holdes. Det er lettere å blinke IDen når noen ber om det, i stedet for å ta det helt ut av lommeboken. Så dette er også høyt på bekvemmelighet.

15. Reise lommebøker for menn:

reise-lommebøker

Hver mann trenger en eksklusiv reise lommebok som oppfyller alle hans krav til reisevilkår. Menn trenger dette for riktig ordningen av sine dokumenter og for å bli sortert. Disse er ekte skinn menn lommebøker med mange modifikasjoner. Disse har mange kortspor for å transportere internasjonale kort, forex-kort sammen med vanlige kort. Videre kan den holde en penn, har spor for sjekkebøker, billetter, papirer etc. sammen med slots for å lagre penger. Den leveres med nøkkelholder i innsiden.

Se mer: Cool lommebøker for kvinner

16. Taxi lommebøker:

taxi-lommebøker

Dette er en av de beste minste minimalistiske lommeboken til menn. Laget av lær, disse har poser til å bære penger, mynter, regninger etc. og en hemmelig pose for å holde viktige papirer også. Den hemmelige vesken kan brukes til å skjule noe for den saks skyld. Menn elsker dette for størrelsen på lommeboken og de større formålene det tjener. Det er bare det man ikke trenger mer eller mindre, men perfekt for å lagre alt i en liten lommebok.

17. mobiltelefon lommebøker for menn:

celle-telefon-lommebøker

Dette er som en bifold lommebok, men med en klaff i midten og knapper. De har mange klaffer for kort og et eget område utpekt for mobiltelefon. Mobiltelefonen kan holdes riktig inne i lommeboken uten problemer, og siden kontanter og kortområdet er skilt, kan mobiltelefonen enkelt administreres. Disse kan holdes i vesken, eller det kan også være et mobilkofferthus. Disse er langstrakte og kan derfor holde store, store mobiltelefoner.

18. Neck Mens Wallets:

hals-lommebøker

Nakkepungene er populære hos menn som reiser ofte eller som elsker å reise og utforske steder. Lommeboken er festet til en streng som et belte og kan brukes i nakken. De har separate klaff og poser for å lagre kontanter, kort, pass, sjekker etc. Dette har også en gjennomsiktig veske for å lagre identitetsdokumenter for enkel tilgang. Så menn som elsker problemfri reise trenger denne nakkepungen sikkert.

19. Velcro Nylon Wallet:

velcro-nylon-lommebok

Nylon Mens lommebøker er på vogue fordi de er vannavstøtende og har også et velcro for å lukke lommeboken. Disse kan være selv bifold eller trifold og kan ha klapper og poser for kort, så vel som kontanter. De kommer i forskjellige farger og er best flaunted av tenåringer og ungdom. De kan opp sin kule kvotient ved å bruke disse kule nylonpungene. De har en innbetaling på kantene, slik at lommeboken ikke rives lett av. Disse er også langvarig og holdbar nok og lite vedlikehold sammenlignet med lær lommebøker.

20. Rustfritt stål lommebøker for menn:

rustfritt-stål-lommebøker

Exuding klasse og bang på mote er disse rustfritt stål lommebøker for menn. Laget av rustfritt stål av høy kvalitet, disse er de mest holdbare av alle lommebøker og foretrekkes over lær også. Lær er høyt vedlikehold noen ganger, og derfor bytter menn til disse stilige lommebokene også. De har slots for kort, kontanter og mynter og er slanke også.

Se mer: Beste Wallet Brands

21. RFID Mens Security Wallets:

RFID-security-lommebøker

RFID er radiofrekvensidentifikasjon som brukes til å beskytte personlig og sikret informasjon ved å legge til sjetonger og merker til personlige eiendeler. RFID sikret lær lommebøker brukes av menn for å beskytte personlige opplysninger og dokumenter. Normalt skinn bifold og trifold lommebøker kan være RFID merket og kan doble opp til å være en sikkerhet lommebok og dermed forhindre alle mulighetene for tyveri.

22. Beste magiske lommebøker:

magi-lommebøker

Disse er fine unike lommebøker faktisk magisk lommebok. Disse er ekstremt slanke og tynne og har to deler, en for kort og den andre for kontanter. Kontantområdet har en kryssrem for sikring av kontanter og har to vertikale stropper for å holde kort og identitetsdokumenter. På grunn av utseendet blir man misforstått at det faktisk er en lommebok og dermed navnet magiske lommebøker. Disse lommebokene kan faktisk gjøres hjemme også. Menn bruker disse til små bruksaktiviteter.

23. Mens belte lommebøker:

belte-lommebøker

Sikring av lommeboken i beltet er også en best mulig måte å bære alle nødvendige ting på ett sted samtidig. Disse kan også skjules inne i buksene trygt. De har separate spor og mellomrom for kort, pass, kontanter, sjekker, nøkler, identitetskort osv. De er den ene lommeboken som kreves av alle for å bære de fleste ting samtidig. Disse er for det meste laget av ekte lær bare for varig og holdbarhet.

24. Kule Kredittkort Vesker:

kredittkort-lommebøker

Utelukkende for å lagre bare kreditt- og debetkort, er disse perfekte for å lagre alle plastpenger på ett sted for enkel søk og tilgang. Disse er laget av lær og har mange plast- eller skinnspalter for lagring av kort. De er svært kompakte og er bare størrelsen på et kredittkort.

25. Titan lommebøker menn:

titan-lommebøker

Dette er de flotteste lommebokene til menn. Disse er laget av titan og har to metallplater, og kontanter og kort er lagret i mellom disse arkene. Klassisk farge av titan reflekterer klasse og personlighet av en mann. Det er en utskjæring i midten der en mann kan skyve fingeren og ta ut lokket og fjerne de nødvendige tingene.

Mote har blitt synonymt med mange tilbehør. Wallet lagrer alle pengene, kortene etc. og er ekstremt viktig. God kvalitet og velsmakende lommebøker er en av mannens prissatte eiendeler. De har blitt svært viktige for hverdagslige aktiviteter for en mann. Å bære en god, merket lommebok i henhold til kravet fremhever også personens personlighet. De snakker tydelig mye om en mann. Flaunt de fine, stilige lommeboken og skape et varig inntrykk.

Leave A Comment

− 1 = 2