25 Easy Natural Home Remedies for Snoring | Stiler på livet

Er du noen som lider av dilemmaet eller hører din ektefelles snorking hver kveld? Snorking er en tilstand som påvirker kompisen mer enn oss. Det er ingenting som fører til ubehag i kroppen, men det er noe som forårsaker ekstreme problemer for personen som sover i nærheten. Hvis problemene med snorking råder over lang tid, kan det også påvirke kvaliteten på søvnen din. Hvis du ikke vil ha en forstyrret søvn, og heller ikke et forstyrret forhold til din kamerat, så er det best å følge noen trygge og enkle hjemmemedisiner for å holde snorken i sjakk.

25 Easy Natural Home Remedies for Snoring | Stiler på livet

Denne veiledningen nedenfor gir deg noen av de mest effektive måtene å behandle snorking og få bedre søvn. Det er enkle og beste hjem rettsmidler for snorking problem. Sjekk dem ut og følg godt for å sikre at du og din ektefelle kan sove fredelig.

Beste naturlige hjemme rettsmidler for snoring:

1. Ta en endring i hvilemodus:

Sleeping Positons

En av de viktigste tingene du kan gjøre for en trygg hjemmehjelpsbehandling er å endre stillingen og stillingen til å sove. Ofte skjer det at våre feil sovende stillinger får oss til å snore. Ved å følge denne enkle forandringen i vane, kan du faktisk se gode resultater i det irriterende problemet med snorking.

2. Miste vekt:

Vekt and measuring tape

En av de andre trygge måtene å faktisk hjelpe deg med snorking er å gå ned i vekt. Det har blitt sett at folk som er overvektige snorer mer enn folk som har riktig vekt. Hvis du vil ha et hjemmehjelp som hjelper deg med å bli kvitt dette irriterende snorkingsproblemet, er dette en av de beste løsningene å ta.

Se mer: Diaré hjemme rettsmidler

3. Avslutt røyk:

25 Easy Natural Home Remedies for Snoring | Stiler på livet

Røyking er en annen vane som fører til mange problemer, inkludert snorking. Hvis du er noen som er på utkikk etter et hjemlig kur for snorking, er en av de enkleste tingene å gjøre, å slutte å røyke. Dette vil hjelpe deg langt i å nå målene.

4. sove på tid:

Sleeping right

Ved å ha det perfekte sovemønsteret og sove i tide, kan du sikre at snorking blir behandlet. Det er viktig å sove på tid så vel som stå opp tidlig om morgenen. 8-9 timers søvn er det som kreves. Pass på at du heller ikke sover eller sover. Dette vil hjelpe til med behandling av snorking på en effektiv måte.

5. trening for å stoppe snorking:

Fitness Exercises 10

Ved å ha en streng treningsbehandling hver dag i minst 30 minutter, vil det også hjelpe deg med å tone muskler i halsen som forårsaker snorking. Øvelser har gitt nytte av å holde deg i form og aktiv. Dette er en av de naturlige hjemmemedisinene du kan bruke til behandling av snorking. Pass på at du følger den regelmessig. Her er halsøvelser en ideell måte å få de riktige resultatene på.

Se mer: Naturlig Remedies For Ryggsmerter

6. Stopp å ha alkohol:

Alkohol Weight

En enkel og lett å følge hjemmehjelp for snorkingproblemer er å slutte å drikke alkohol. Det vil hjelpe deg langt med å få det ønskede resultatet på snorking. Det er også sagt at drikking 3-4 timer før du går i seng gjør situasjonen verre. Denne vanen bør unngås for synlige utfall.

7. Rent nesepassasje:

Hjem Remedies For Snoring -nasal passage

En god måte å forebygge og behandle snorking på er å fjerne nesepassene godt før du planlegger å sove hver natt. Dette vil sikkert hjelpe deg med å få utfallene i hånden der kuret er opptatt.

8. Bruk en luftfukter:

Bruk a Humidifier

Vanligvis tørr luft i rommet har en tendens til å irritere membranene i nesepassasjen og dette fører til snorking. Ved å holde en luftfukter i rommet, kan du holde luften fuktig og dermed behandle snorking på en perfekt mulig måte.

Se mer: Hjem Remedies For dårlig ånde

9. Unngå koffein:

Unngå coffee cup

For de som har vanlige problemer med snorking, bør du unngå å ta koffein minst 2-3 timer før du sover. Dette vil hjelpe til i behandlingsbrønnen.

10. Peppermyntekontroll Snorking:

Peppermynte Leaves

Hver kveld før du treffer sengen, hvorfor ikke ha en varm peppermynte gurgle for å rydde opp nesepassene og halsen din før du slår inn for natten. Peppermynte hjelper også i å redusere nesenes nakke og halsen hindrer overflødig luft å passere gjennom og dermed hindre deg i snorking..

11. Hold hodet ditt oppe:

Hvile using Pillow

Mens du ligger på sengen for natten, må du sørge for at hodegjerden er litt forhøyet slik at hodet kan hvile noen få inches over kroppsnivået ditt. Dette er vanlig knep og et godt middel for å kurere snorking som nå du skaper en obstruksjon i stien som knytter den myke ganen og nesehulen din og dermed forhindrer overflødig luft å sive inn og forårsake brølende lyder.

12. Kardemomme:

Grønn Cardamom

hjemme rettsmidler for snorking inkluderer også bruk av kardemomme som en nesehule klarere. Kardemomme skjer for å være en god decongestant som er når nesehulen din på bruken rydder opp slik at luften kan passere lett uten å bli blokkert. Med et klart nesespal, vil sjansene for snorking nå falle kraftig. For å inntak bland kardemomme pulver i vann og drikk den.

13. Hold støv bort:

støv allergy

Støvpartikler inne i rommet ditt legger seg på nesehulen din og skaper en blokkering. Hvis du har en dårlig forkjølelse, hjelper den klissete slimete også i støvpartiklene. Dette kan være en primær kilde til problemet ditt, og å holde støvet ut av ditt soveområde kan legges til listen for snorkingsmidler.

14. Nettle:

Nettles tea

Ofte kan snorking være årsaken til støv allergener som forårsaker hevelse eller tilstopping i luftpassasjen. For å få det ned med nippe på litt varm nepete med et strøk av kalk og honning før du går og legger din snorking forsvinne. Nettle er også en av de beste hjem rettsmidler for snorking problem.

15. Olivenolje:

25 Easy Natural Home Remedies for Snoring | Stiler på livet

Naturlige rettsmidler for snorking inkluderer også olivenolje som er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper. Olivenolje berler ikke bare nedover passasjen, men lar deg også roe ditt betent sted, slik at hevelsen nær hulrommet faller og vibrasjonene i halsen kan styres. På denne måten kan du holde snorken i sjakk. Dette hjemmet rette kan rydde din

16. Hydrering:

rehydrering

Det er alltid tilrådelig å holde kroppen din grundig hydrert når det gjelder snorkingsproblemer. Hydrering er imidlertid strengt begrenset til økologisk fruktjuice og vann selvfølgelig forlater alkohol eller spritdrykk. Sekreterne utskilt fra din myke gane på baksiden av halsen og nesen din har en tendens til å bli klebrig og tykk på dehydrering og riktig hydrering kan holde dem glatte, slik at mindre friksjon.

17. Kamille:

kamille Tea

Kamille er en urteblomst som finner sin betydning i noen av de beste hjemmemedisinene kur. Kamille i form av å brygge te kan være en god lettelse for halsen, da det er anti-inflammatorisk karakteristisk, lindrer kavitetsrommet ditt og slapper av muskel sener slik at du kan ha en god natts søvn uten snorking.

18. Gurkemeie kan unngå snorking:

gurkemeie spice on a wooden spoon, isolated on white background

Et essensielt indisk krydder med kvaliteter som ikke er begrenset til flavoring alene, gurkemeie eller haldi som krydder, brukes ofte til å legge til smak for indiske retter. Men, bortsett fra å være et krydder gurkemeie inneholder også mange naturlige egenskaper som den bruker til å berolige halsen muskler. Den anti-inflammatoriske kvaliteten helbreder din betent hals og forhindrer snorking.

19. Puste Yoga:

yoga breathing exercises 3

Hvis du lurer på hvordan du skal stoppe snorking, vil hjemmet inkludere deg til å trene den vanlige yoga pusten. Dette er vanlige pusteøvelser som du kan sitte og gjøre innenfor komforten til ditt eget soverom. Før du går i dvale, velg litt fri pust som vil åpne opp overbelastet nesehule og la lett luftpassasje uten snorking være en hindring for partneren din.

20. Hvitløk kan stoppe snorking:

Hvitløk

Hvitløk også er et kvalitetsprodukt som bruker sine anti-inflammatoriske egenskaper for å berolige ned i halsen og nesehulen. På denne måten er nesehulen ikke blokkert, og muligheten for at du snorker kamera, blir redusert.

21. Bruk en fordamper:

Ung woman with cream on nose

Den raskeste måten å bli kvitt snorking er å legge til noen fordamper rundt kjeve og nesebro. Den mytiske følelsen og kjølefølelsen danner fordamperen, holder luftpassasjen ren gjennom natten slik at du får en rolig natts søvn..

22. Dampinntak før soving:

Damp

Varm opp en bolle fylt med vann og kanskje slippe i noe peppermynteolje eller noen urter. Nå forberede deg på en dampinhalasjon som umiddelbart åpner nesehulen din og lar deg holde snorken i sjakk. Til tider kan dampinhalasjonsprosessen fullføres uten å bruke noen urtehjelp også.

23. kjære

Honning 2

Før du treffer sengen om natten, ta en spiseskje med honning og bland den i litt varmt vann og drikk det. I beste fall krever dette middelet ikke engang varmt vann som en skje med honning, bare smør halsen og gjør den glatt slik at luftpassasjen ikke er blokkert og snorking ikke plager deg for resten av natten.

24. Klarert smør i nesen:

ghee

Klarert smør er også kjent som ghee og kan være et godt middel til å snorkle forebygging. Like før du går i seng, trenger du din myke gane, nesehulen og luftveien som skal smøres, og for å gjøre dette litt varm opp ghee og bruk en dråpe for å sette en dråpe i hver av neseborene dine.

25. Borste Tenner:

Børste properly

Ofte har tannpastaen en viss mint smaken, spesielt fluoridene. En annen rask måte å kvitte seg med, er at du får tannkrem til å jobbe med sine mintunge underverk på nesehulen din mens du pusser tennene dine før du treffer sengen.

Snorking er en trussel, spesielt hvis du deler sengen med en høy snorer. Ofte studier viste at par klager over mangel på søvn på grunn av deres partneres snorkingsvaner. En høyt snorer er aldri invitert til å sove og tiden vår forandrer vi vane med noen klassiske hjemmelagede rettsmidler for å holde snorken i sjakk..

Leave A Comment

− 1 = 3