25 beste naturlige hjemme rettsmidler for diaré Stiler på livet

Blant de vanligste helseproblemene som er vanlig blant alle aldersgrupper, er diaré en av de beste. Fra unge barn og barn til selv de eldre, er dette ganske vanlig i de fleste. Det kan være mange eksterne faktorer, hvorfor en person opplever dette midlertidige, men ubehagelige problemet. Imidlertid er den interne faktoren bare knyttet til fordøyelsesproblemene i kroppen.

hjem remedies for diarrhea

En av de store kriser som diaré fører til, er at ekstrem dehydrering av kroppen. Når du er klar over problemet, er det svært viktig å konsultere en lege, hvis saken er ganske ekstrem. I enkle tilfeller kan man alltid bruke hjemmemedisinene til å behandle diaré. Det samme kan brukes i kroniske problemer for å feste prosessen med kur. Sjekk denne listen med 25 beste hjemmemedisiner for diaré med liten innsats og kostnad.

Naturlig hjemme rettsmidler for diaré:

1. Har yoghurt:

25 beste naturlige hjemme rettsmidler for diaré Stiler på livet

Et enkelt hjem rette for diaré er å ha 1-2 kopper organisk yoghurt. Den har levende kulturer som hjelper til med å restaurere gode bakterier i tarmen og dermed behandle problemene for deg på en enkel måte. Pass på at du spiser den ren uten sukker.

2. Black Tea Wonders:

25 beste naturlige hjemme rettsmidler for diaré Stiler på livet

Tanniner i svart te er det som hjelper til med å redusere enhver form for betennelse i tarmene mens vannet hjelper til med rehydrering av kroppen. En kopp svart te søtet med litt sukker er en perfekt måte å gå når det gjelder behandling av krisen.

3. Gulrotunderverk:

gulrot juices

Nivåene av pektin i gulrøtter er det som hjelper til å kurere diaré. Man kan lage gulrøtter og spise puree av maten 2-3 ganger på en dag, ellers ta gulrotjuice med sitronsaft og honning. Dette vil ikke bare hjelpe deg med å gi deg de nødvendige vitaminer og mineraler, men også fylle opp vanninnholdet du mister.

4. har væsker:

25 beste naturlige hjemme rettsmidler for diaré Stiler på livet

Bortsett fra koffeinholdige drikker og sitrusjuice som tomat og appelsin, kan du vurdere å ta mye væske som går seg vill på grunn av diaré. Dette vil hjelpe til med å føre til riktig behandling av tilstanden. Man bør definitivt ha 8-9 glass vann sammen med vann med havsalt og sukker og hjemmelagde sitronader. Dette vil bidra til å behandle dehydrering og bidrar også til å kurere diaré.

5. Brombær for diaré:

25 beste naturlige hjemme rettsmidler for diaré Stiler på livet

En bjørnebær er et annet naturlig produkt som har tanniner i den. Man kan koke noen teskjeer av friskbær eller ellers tørket blader av bjørnebær i 1-1 ½ kopper vann og deretter drikke denne væsken lunken 2-3 ganger om dagen for å behandle diaré. Det samme kan gjøres med bringebærblader også.

6. Apple Cider eddik:

25 beste naturlige hjemme rettsmidler for diaré Stiler på livet

Apple cider eddik har store fordeler for kroppen og helsen, og det samme gjelder for diaré, særlig på grunn av de høye nivåene av pektin i væsken. En teskje eple cider eddik med et glass vann med hvert måltid bør følges til problemet minker.

7. ingefær å overvinne problemet med diaré:

25 beste naturlige hjemme rettsmidler for diaré Stiler på livet

Ingefær er perfekt for behandling av kramper og smerte forbundet med diaré og er en av de beste produktene som brukes til matforgiftning også. En teskje av revet ingefær med litt honning er en av de første måtene du kan trekke fordelene på. Gingerte kan tas 2-3 ganger på en dag tilberedt hjemme hos diaré.

8. Kamille te:

25 beste naturlige hjemme rettsmidler for diaré Stiler på livet

Den beroligende egenskapene til kamille te gjør den perfekt til behandling diaré. Det vil også sikre hydrering av kroppen som en ekstra fordel. Ta 2-3 kopper til problemet blir behandlet.

9. Fenugreekfrø:

25 beste naturlige hjemme rettsmidler for diaré Stiler på livet

Anti diarémiddelet av fenegreekfrø er perfekt for behandling av dette problemet. Forbered et glass te ved å koke fenegreekfrø med vann og ha det lunken.

10. Bananer:

banan fruit

Beriket i kalium, er banan en naturlig energi giver for din svake kropp på dette tidspunktet, men det er ikke den eneste grunnen til at bananer kan hjelpe deg i løpet av diaréen din. Tilstedeværelsen av vannoppløselig pektin reduserer diaré symptomer og vil hjelpe deg å få tilbake energi og kroppsstabilitet for å bekjempe situasjonen godt.

11. Blåbær blir kvitt diaré:

25 beste naturlige hjemme rettsmidler for diaré Stiler på livet

Diaré hjemme rettsmidler inkluderer mye blåbær inntak. Bortsett fra å være en rik kilde for antioksidanter, anbefales blåbær ofte for visse magesår hvor tannin og anthocyanosider gir en ekspert antibakteriell og antiinflammasjonsegenskap, noe du kanskje trenger for diarédager.

12. Akupunktur:

akupunktur

Akupunktur er et alder gammelt kinesisk middel for å kurere visse sykdomsformer. En tynn, fin nål settes inn i visse kroppsdeler som stimulerer chi eller strømmen i kroppen din. Obstruksjonen som den gamle kinesiske tradisjonen mener er den ledende årsaken til problemer med kroppsfunksjonalitet. Prøv akupunktur for diaréen, men sørg for at den er under en faglig tilstedeværelse.

13. Orange Peel Tea For Diaré:

oransje Peel Tea
Hjemmehjelp for diaré kommer også med å drikke mye væsker for å holde deg selv hydrert, og derfor vil en god appelsinskallte være et passende valg akkurat nå. Pass på at oransjen er organisk og skelen ikke inneholder noen plantevernmidler eller kjemikalier. Kok vannet med appelsinskallet i det, og tilsett litt honning for å søte løsningen.

14. Ris:

hvit rice

Under diaré er tarmbevegelsene dine strengt flytende i naturen som drenerer mye energi og vann fra kroppen din. Det er derfor vanlig hvit ris er en passende grub for nå som hjelper deg med fordøyelsen og kan også legge til litt kropp til tarmene dine, slik at væsken strømmer ut av kroppen din.

15. Kokosvann:

Kokosnøtt water

Kokosdrink er alltid en naturlig kroppskjøler, og med systemet ditt oppvarmet og tapt væsker hele tiden, er dette muligens riktig tidspunkt for å kile ned noe kaldt kokosnøttvann som vil redusere varme og feber i kroppen din mens du gir vitaminkilde til svakheten system.

Se mer: Naturlig Remedy For Hodepine

16. Psylliumfrø:

psyllium seeds

Psyllium frø eller det vi kaller er paghula på hindi kan fås fra et nærliggende stoff eller dagligvarebutikk. Dette er rett og slett et fordøyelsesjordfrø og vannkonsentrasjon som legger til stabilitet i tarmen din, størkner dem og dermed forhindrer overflødig væsketap fra kroppen din.

17. Kyllingbuljong:

Kylling soup (2)

Under diaré mister vi mye kroppsenergi og væske, noe som gjør oss svake i nervene våre. Kroppen din trenger mye protein nå, og det er derfor en varm dampende bolle med sunn kyllingbuljong kan hjelpe deg med å kutte utmattingen mens du legger til noe kroppsbyggingsprotein til systemet ditt.

18. Peppermyntte:

Peppermynte Tea

Ikke bare har peppermynte evnen til å redusere betennelse, det er også en stabil kilde til antibakterielle egenskaper, en av grunnene til at peppermynte kan være din venn i disse dager. Dette hjelper også med å kjøle ned systemet og hjelpe med fordøyelsen.

19. Tidlig morgendrink:

Honning and Lemon

Kalk eller sitron er antibakteriell i naturen og bærer også i seg selv en rik kilde til antioksidanter. Honning er en naturlig helbreder og hjelper deg å kjøle deg ned også. Tidlig morgen begynner dagen med en energidrikke laget av honning, kalk og lunkent vann som vil rense systemet og hjelpe deg gjennom diaré.

20. Sort frøolje for diaré:

Svart Seed Oil

Hjem rettsmidler for diaré inkluderer også inntak av svart frøolje som definitivt vil hjelpe deg med fordøyelsessykdommer. Du kan blande en te skje med svart frøolje med vanlig yoghurt eller bare bland det med appelsinjuice til inntak.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Ryggsmerter

21. Unngå Curd:

curd 456

Meieriprodukter bør strengt unngås under diaré, men produkter som yoghurt eller ostemasse kan faktisk hjelpe deg å kjøle ned kroppen din mens du tillater de gode bakteriene å jobbe på systemet ditt og helbrede dem fra innsiden. Curd brukes også til fordøyelsesformål og kan fungere som et godt ørkenmateriale.

22. hvile vel:

sove proper

Diaré avtar deg tørr og på denne tiden er en god natts søvn bare ikke nok for deg å trekke gjennom hele dagen. naturlige rettsmidler for diaré vil inkludere deg hviler for den bedre delen av dagen enn å kaste bort hva energi du er igjen med. Hviling vil også la kroppen din takle problemet i et bedre tempo.

23. Leire:

Hjem Remedies For Diarrhea clay

Diaré er vanligvis det endelige resultatet av matforgiftning eller virussykdommer. Å bruke en tabell skje med smektitt leire med destillert vann akkurat nå, vil være en god kroppsrensende prosess som vil hjelpe kroppen til å kvitte seg med giftene som akkumuleres, og utvikler helingsprosessen i veien.

24. Grønn te kontrollerer diaré:

Grønn tea5

Grønn te er helt naturlig og hjelper kroppen din å rense fra innsiden. Siden diaré krever at du inntar mye væske, vil grønn te på denne tiden være den perfekte, tørre drikken som du kan nippe på mens du går på med dagen din. Det hjelper ikke bare deg med å gjenvinne din styrke, det gir også en hånd i å helbrede deg fra innsiden.

Se mer: Hjem rettsmidler for å stoppe snorking

25. Åndedrettsøvelser:

Puster Exercise

Ingenting over toppen eller for belastning, noen pusteøvelser i løpet av denne tiden vil styrke kjernen din og la kroppen din håndtere diaré i en mye sterkere, godt bygget stil. Pusteøvelsene frigjør ikke bare kroppen din med eksisterende slimhinner, men vil også få deg til å føle deg frisk og bedre.

En dårlig natt med puking og løp på toalettet et par ganger, ble snart omgjort til en stor væskestrøm som forlot kroppen din. Du vet at det er diaré når kroppen din føles skyllet og likevel alt du inntar kommer ut ufordurt og væsket som. Diaré er vanlig og heldigvis behandles hjemme. Selv om streng anbefaling til legen alltid anbefales, er det noen tips og triks som kan hjelpe deg med å bedre kroppen din under denne situasjonen.

Leave A Comment

8 + 1 =