25 beste Mangalsutra-design i gull for 2018 India | Stiler på livet

Smykker er en stor del av hinduistiske bryllup, og spesielt gull mangalsutra tar stor vekt på. Mangalsutra har sin egen betydning i hinduistisk religion, ritualer og ekteskap og er et tegn på kjærlighet, løfte og engasjement som mann og kone sammen hadde laget for hele sitt liv.

gull mangalsutra

Mangalsutra kan være en kombinasjon av gull, diamanter og svarte perler med variasjon i design og mønstre. Noen av de beste gullmangalsutra-designene er inspirert av de nyeste smykker og biter av kreativitet. Så, nå har hver brud en grunn til å ha på seg disse vakre smykkene.

Nyeste Mangalsutra-design i gull:

Her er noen vakre, nydelige og delikate 22 k rene gyldne mangalsutra-motiver som definitivt vil gjøre deg forelsket i.

1. Kundan Style Anheng Tykk Chain Mangalsutra:

Kundan-style-anheng tykk-kjede-mangalsutra-en

Hvis du vil ha tradisjonell stil 22 k gull mangalsutra middels lengde kundan stil gull mangalsutra med vakker pandal design, vil dette mønsteret være perfekt for deg. Kundan anheng gir deg komplett klassisk og nydelig utseende. Du kan bære dette med en enkel sari, tradisjonell anarkali eller en lehenga choliona storedag. Denne nyeste mangalsutra-konstruksjonen består av store, innebygde perler og steiner med svart sirkulær beaded kjede. Den fantastiske anhenget børstet med stil, lar deg følge med enkle og tradisjonelle slitasje og kan forbedre utseendet på kjolen din også.

2. Enkel og lett gull Mangalsutra:

enkel-og-lett-vekt-gull-mangalsutra-2-

Det kan noen ganger være irriterende å bære en tungvekt mangalsutra daglig, og derfor er denne gull mangalsutra spesialdesignet lettvektet og laget for å se enkelt og komfortabelt. Denne er sannsynligvis utformet med tanke på de arbeidende damene der ute. Det gir deg sofistikert og stilig utseende, da det består av enkle og små anheng sett med moderne og elegant design. Nyeste gull mangalsutra design er nesten alltid designet med tanke på trenden i perioden.

3. Floral Designet Anheng Set With Gold Mangalsutra:

pendant-set-med-gull-mangalsutra-3

Denne delikate og bare nydelige ren gull mangalsutra-design med vakker pandal gir deg veldig edru og stilig utseende med en lang kjede. Den er laget av vakkert floral design anheng og små svarte perler med fantastisk mønster. Du kan bruke denne mangalsutraen til alle kulturelle og formelle arrangementer. Blomstermønstre og mønstre er ekstremt stilige og elegante. Du kan få et matchende par øredobber med dette vakre anhenget og kan glorify hele utseendet ditt.

4. Sober Short Length Chain Gold Mangalsutra:

nøkterne-kort-lengde-kjede-gull-mangalsutra-4

Denne korte lengden avanserte nyeste mangalsutra-design i gull gir deg veldig pen og sjarmerende utseende med komfort. Den er laget med kombinasjonen av moderne og tradisjonell moderne design med gullkjede, svarte perler og runde gullperler i mellom på visse hull, best egnet for moderne livsstil og uformell bruk. Du kan også bruke denne mangalsutraen til formelle arrangementer. Kortvarige mangalsutras er de nyeste trendene og viser moderne mønster og design. Hvis du elsker enkle og nykterte smykker, kan du gi dette et trygt forsøk.

5. Kvadratisk formet gull Mangalsutra:

firkantede-gull-mangalsutra-5

Vanligvis har det meste av gull mangalsutra design lignende rundformet anheng, så hvis du vil ha unike og forskjellige stil gull mangalsutra må du prøve denne. Den består av svarte perler henger ned i firkantet formet anheng, og medium lengde kjede laget av svarte og gullperler i mellom. Det gir deg helt nytt, tradisjonelt og fantastisk utseende.

6. Gull Mangalsutra Med Flere Kjeder Og Svarte Diamanter:

gull-mangalsutra-med-flere-kjeder-og-svart-diamanter-6

Dette mangalsutra-designgullet gir deg tradisjonell og rik, kongelig utseende. Den består av flere kjeder innebygd med sorte runde perler. Anhenget har halvmåneformet anheng som er besat med sorte diamanter og hengende sorte perler og annerledes strukturert design. Denne er spesielt designet for ekteskap og andre kulturelle anledninger.

7. Gull Mangalsutra Med Påfuglformet Anheng Set:

gull-mangalsutra-med-Peacock-formet-anheng-set-7

Denne gull mangalsutra er spesielt designet for de som liker å holde den ny og trendy. Det er en kombinasjon av et anhengsett og mangalsutra, en som består av 22 k gull anheng med små elegante utskjæringer og fargerik påfugl som er vakkert formet og designet med tykk dobbeltlags kjede med svarte runde perler. Det vil gi deg tradisjonelle Rajasthani-utseende, som utfyller tunge saris, tradisjonelle lehengas, anarkali og palazzo dresser. Hvis du vil ta tak i alle oppmerksomhetene og komplimenter, er dette anhengssettet cum gold mangalsutra perfekt for deg.

8. Standard Gold Mangalsutra:

standard-gull-mangalsutra-8

Hvis du liker den sørlige indiske smykker, er her et spesielt anheng designet med sydindisk berøring, bestående av hengende sorte perler, halvrundformet anheng og en tidløs fargekombinasjon av rød, grønn og gullgul med mellomstore sorte perler og gullkjede . Best egnet med etnisk slitasje som inkluderer tung saris, lehenga cholis og kjoler. Fancy denne?

9. Flower Petals Anheng Set With Gold Mangalsutra:

blomsterblader-anheng-sett-med-gull-mangalsutra-9

Blomsterblader anheng sett gjør at du ser mer pen, ung og nydelig. Den består av gullblader anheng blomst i mellom og sorte perler runde anhengskjede. Du kan bære dette anhenget gullmangalsutra designfotos ved enhver anledning, da dette er edru og enkel, kan du også bruke denne mangalsutraen med casuals og i formelle arrangementer. Disse moderne mangalsutra-designene i gull er inspirert av den nyeste trenden og mote i byen. Så det er veldig mye for deg å velge mellom.

10. Temple Jewellery Inspired Gold Mangalsutra:

tempel-smykker-inspirert-gull-mangalsutra-10

Tempelsmykker er den nyeste trenden i smykkedesignene og kan bli funnet inspirert og laget som for dine mangalsutraer også. Hvis du elsker trendy og stilige design i smykker, må du vurdere denne fantastiske mangalsutra-designen, gullbelagt med fantastiske perler i forskjellige nyanser. Dette designet går med en hvilken som helst slags kjole og vil forbedre utseendet ditt. Anhenget er trykt med et bilde av gudinne Lakshmi.

11. Simple Chain Mangalsutra:

enkel-kjede-mangalsutra-11

Hvis du ikke liker den kompliserte og tunge designen i pendlene, kan du bruke denne fantastiske og enkle kjedesignalen som din mangalsutra-design. De små og nådige kjedene vil forbedre hele skjønnheten i smykkene og gi den et edru og stilig utseende. Anhenget av disse gullmaleriene er designet av gull med et design av to knuter bundet med smaragder som henger under. Prøv dette fantastiske mønsteret og få et tradisjonelt og trendy utseende.

12. Swirl Mangalsutra Design:

virvel-mangalsutra-design-12

Denne indiske gullmangalsutra-designen er en ren variasjon av den enkle kjeden som er vanlig. Det er en enkel stil som du kan bære med uformell slitasje og ikke ser ekstremt tung og kompleks ut. Designet med gull og rød smaragd design, er anhenget krøllete grener med perler som henger under. Prøv denne fantastiske, enkle mangalsutra-designen og forberede deg på å bli kalt stilig.

13. Catchy Gold Mangalsutra Design:

fengende-gull-mangalsutra-design-13

Hvis du elsker store og stilige pendler, må du vurdere denne fantastiske designen i gull mangalsutra designkatalogen. Den stilige og fengende formen på mangalsutra gjør den mer attraktiv. Anhenget er designet med gullballer som er forbundet med hverandre og gir et glitrende utseende. Du kan prøve denne fantastiske anheng og gull mangalsutra design og se nydelig ut.

14. vakkert perler mangalsutra design:

Vakkert perler-mangalsutra-design-14

Hvis du elsker det tradisjonelle håndverk og design, må du prøve denne fantastiske utformingen av mangalsutra. Dette er den tradisjonelle og etniske designen som ser helt nydelig ut med saris og etnisk slitasje. Anhenget av mangalsutraen er laget av gull som er craved i en vakker form som er forankret med små design i den med en petal design til slutt.

15. Gull Mangalsutra-design med store perler:

gull-mangalsutra-design-med-store-perler-15

Denne lette gull mangalsutra-designen er en enkel mangalsutra-design i gull som er best egnet med enkle, begrenset saris og kjoler. Den er spesielt laget for damer som elsker å være enkel og stilig. Den er laget av store svarte og gyldne perler og en stor perle i midten.

Se mer: Mangalsutra designer i sølv

16. Gull Mangalsutra Med Sterkt Anheng Set:

gull-mangalsutra-med-tunge-pendant-set-16

Hvis du elsker gamle tradisjonelle smykkedesigner med tungt arbeid og fantastiske utskårne perler, må du bære denne gull mangalsutraen for denne bryllupsåret. Den er laget av en vakker fargekombinasjon av rosa og grønn perler og steiner med tradisjonelle utskjæringer og annerledes formet anheng. Den nyeste gullmangalsutraen består av flere strenger innebygd med sorte bandgyllene perler.

17. Klassisk Anheng Set Med Gull Mangalsutra:

klassisk anheng-sett-med-gull-mangalsutra-17

Hvis du vil ha noe utvalgt og tradisjonelt, må du prøve denne anhengssettet cum mangalsutra, en som er laget av en kombinasjon av urbant og moderne smykkedesign og vakkert formet rundt anheng med hengende små perler på enden. Kjeden er laget av tre lag fylt med sorte perler gullkjeder på visse hull. Det vil få deg til å se nydelig og stilig ut.

18. Unik Jumkha Style Anheng Set With Gold Mangalsutra:

unike-jumkha-style-anheng-sett-med-gull-mangalsutra-18

Det ser ut som jhumkas er ikke bare for øredobber, men legger også til å se på mangalsutraen. Hvis du elsker den tradisjonelle og etniske stilen smykker, kan du prøve denne fantastiske jumar stil anheng som ser perfekt søt og stilig ut. Ingenting kan se mye stilig og etnisk som dette fantastiske anhenget og designstilen i mangalsutra. Prøv denne fantastiske nye nyeste gull mangalsutra-designen og gjør ditt etniske utseende mer kongelig og fremtredende.

19. Lite hjerteformet anheng:

lite hjerteformet-anheng-19

Hvis du elsker små, elegante og enkle anheng, ville du elske dette fantastiske hjerteformede anhenget. Denne lille og vakre anhengdesignen ser helt fantastisk ut. Prøv denne fantastiske lille designen og ta tak i damene. Denne vakre gull mangalsutra-designen er søt og stilig og kan utfylle den fantastiske og utfylle det tradisjonelle og etniske utseendet.

20. Beautiful Diamond Studded Mangalsutra Design:

vakker diamant-studded-mangalsutra-design-20

Hvis du elsker mangalsutra-designene laget av vakre diamanter, kan du prøve denne fantastiske moderne mangalsutra-designen i gull. Den vakre kombinasjonen av gull og diamant design ser fantastisk ut i anhengene og forbedrer hele utseendet og gløden av anhenget. Gå for denne nye kreativiteten, hvis du er villig til å bruke litt ekstra penger.

Se mer: Siste Designer Mangalsutra

21. Chain Style Multi Layer Gold Mangalsutra:

kjede-stil-multi-lags-gull-mangalsutra-21

Hvis du elsker den tradisjonelle og lange stilen mangalsutra, må du vurdere dette fantastiske mønsteret. Denne lange mangalsutraen gir et kongelig og elegant utseende og utfyller etnisk og tradisjonelt utseende. Du kan bære dette med jevne mellomrom eller kan bruke den med den tradisjonelle og etniske slitasje. Ingenting kan se mush sofistikert og stilig enn denne fantastiske gull mangalsutra design.

22. Enkel Langkjede Mangalsutra Design:

enkel-langkjede-mangalsutra-design-22

Hvis du elsker lange, men enkle mangalsutraer, kan du prøve denne fantastiske designen. Det lange og enkle mønsteret i denne fantastiske gull mangalsutraen er så søt og fengende. Hvis du ikke liker tunge og studded mangalsutras, kan dette være ditt spill resort.

23. Vakker sirkulær anheng Mangalsutra Design:

vakker-sirkulær-anheng-mangalsutra-design-23

De runde formede og sirkulære pendlene er bare helt fantastisk. Hvis du liker mer enkel og tradisjonell design, må du vurdere dette fantastiske anhenget. Den vakre gyldne anhenget komplettert med en hengende perle er bare så attraktiv og fengende. Dette er en stilig og trendy variasjon som du kan prøve. Denne enkle gullmangalsutra-designen er ekstremt strålende og fantastisk og gir et enkelt og vakkert utseende.

24. Amazing Contemporary Mangalsutra Design:

amazing-moderne-mangalsutra-design-24

Hvis du elsker den moderne og moderne designen, kan du prøve denne fantastiske og fantastiske nye, nyeste gull mangalsutra-designen og komplementere den med den vakre etniske slitasje. Dette fantastiske mønsteret i pedanten er stilig og elegant. Dette fantastiske anhenget viser alle stilen, elegansen og raffinementene til mangalsutraen og ser absolutt pusten ut.

Se mer: Design av Diamond Mangalsutra

25. Tradisjonell Golden Mangalsutra Design:

tradisjonelle-golden-mangalsutra-design-25

Hvis du elsker etnisitet og trendighet som det tradisjonelle smykket gir, kan du prøve denne fantastiske designen i mangalsutra. Tradisjonelle mangalsutra design i gull er en all-time favoritt av damene. Den perfekte gyldne skyggen sammen med det vakkert utformede designet ser helt nydelig ut. Prøv denne enkle og tradisjonelle designen og få et fantastisk utseende. Stolt flaunt ditt fantastiske valg og se bedårende.

Smykke designere har nå blitt veldig kreative og har begynt å legge til en trend for mangalsutraene. Dette ser ut til å fungere med damene, og de kan ikke bare flaute stilen, men er også et tillegg til deres samling som enda et gullsmykke. Med de mange nyeste gullmangalsutra-designene som foreslås her, må du være dristig for å velge en eller bli kreativ og lage egen gull mangalsutra designkatalog.

Leave A Comment

− 2 = 5