24 enkle og naturlige hjemmemedisiner for oppkast Stiler på livet

Oppkast er mer et symptom på mange helsemessige forhold enn et problem alene. Det er forskjellige problemer som følger med oppkast som et symptom. Det er imidlertid ikke en alvorlig trussel mot kroppen, men regelmessig oppkast kan føre til dehydrering. En måte er å ta medisiner som kanskje ikke er trygge og svært effektive. På den annen side er det hjemme rettsmidler som kan brukes på en perfekt måte for å bli synlige og umiddelbare resultater. Det er også 100 prosent trygt på kroppen.

Hjem Remedies For Vomiting

Denne helseguideen nedenfor er en ideell måte å få de beste hjemmebehandlingene i hånden. Sjekk dem ut og velg en kombinasjon av 2-3 hjemmehjelpemidler for å få raskere og effektive resultater for å kontrollere oppkast så snart som mulig.

Beste naturlige hjemme rettsmidler for oppkast.

1. ingefær:

24 enkle og naturlige hjemmemedisiner for oppkast Stiler på livet

Dette er et naturlig produkt som hjelper til med å forbedre fordøyelsen hos en person og styrer også sekresjonen av syre i magen som fører til oppkast i de fleste situasjoner. Et stykke ingefær kan tygges med honning, ellers kan ingefærjuice blandes med sitronsaft for best resultat. Gingerte kan også tilberedes hjemme og konsumeres for behandling av oppkast.

2. Mintte Tea For Stopp Oppkast:

MINT tea

Mintte kan bli tilberedt hjemme ved å steine ​​mynteblader i varmt vann, eller ellers kan mynteblader tygges for lindring fra oppkast og riktig kur. Man kan også blande litt myntsaft med sitronsaft og konsumere for de samme resultatene ved behandling av oppkast.

3. Kardemomme og kjære:

retts~~POS=TRUNC for Vomiting - cardamom and honey

Stekt 1-2 kardemomme og pulver det. Nå blander det med litt honning og konsumerer dette hver dag til problemet med brekninger faller ordentlig. Pass på at honningen er av god kvalitet og helst organisk for å få langt bedre resultater.

4. Rice Vann:

Ris Water

Ris vann er et utmerket middel hjemme for oppkast som vanligvis skyldes gastrisk problemer. Hvit ris bør brukes til å tilberede risvann. Kok en kopp ris i 1 ½ kopp vann og spen væsken når risen er myk. Dette vannet bør brukes til behandling av oppkast.

5. Har Lemonade:

24 enkle og naturlige hjemmemedisiner for oppkast Stiler på livet

Sitron er veldig nyttig i å kontrollere oppkast. En deilig måte er å forberede sitronade med sitronsaft, vann, sukker og en klype med natron. Dette bør røres og forbrukes for å kontrollere problemet.

6. Kanelte:

kanel tea

En magisk ingrediens og en multipurpose en, kanel er som et magisk middel til så mange problemer. Klargjør kanelte ved å koke litt kanelpulver i vann. Dette bør være anstrengt og da skal litt honning legges til det. Nå når fargen har endret seg, kan du drikke den. Dette bør sippes sakte minst 2-3 ganger på en dag for å kurere oppkast.

7. Anisemidler:

anis seeds

Et enkelt hjemmehjelpemiddel for behandling av oppkast er å tygge på noen anisemidler. Dette vil sikkert gi deg øyeblikkelige resultater på problemet. Det er en av de mest effektive rettsmidler i henhold til fagfolk og brukere.

8. Løkjuice:

24 enkle og naturlige hjemmemedisiner for oppkast Stiler på livet

Sammen med oppkast, er løkjuice kjent for å behandle kvalme også. En teskje av denne væsken skal tas med en teskje revet ingefær for doble fordeler. Dette bør tas med jevne mellomrom eller når problemet blir uutholdelig. Det er den beste måten å dempe krisen på en trygg måte.

Se mer: Hjemmelaget Remedies For Hoste

9. Klutter for kontrolloppkastning:

nellik

Sammen med å hjelpe til med fordøyelsen og herding av oppkast, er de antiseptiske egenskapene til nelliker også hvorfor dette naturlige produktet er så kjent for. Noen få dråper med nellikolje kan tas med varmt vann eller et stykke nellik kan tygges for behandling av oppkast. Klute kan også være pulverisert godt og tatt med et snev av honning for samme fordel.

10. Akupressur:

Tilbake pain Acupressure

Dette er en alder gammel teknikk sammen med akupunktur som sies å være noen av de eldste hjemmemedisinene for oppkast. Du må bruke riktig mengde press på de rette områdene av kroppen for å kvitte seg med den kvalmefulle og pukiske følelsen. Dette noen andre må gjøre på deg, og du må også sørge for at trykket ikke faller på feil områder, da dette kan føre til uønskede effekter.

11. Fjern Kvalme:

Kvalme

Det beste hjemmet for oppkast er å først oppkast og deretter prøve på en løsning som gjør smaken av munnen bedre. Bare vær sikker på at du virkelig vil kaste opp fordi en halvtime i vaskerommet uten noe vil gjøre helsen din føles verre. Hvis du føler deg ukontrollabel trang til å kaste opp, bør du gå og faktisk bli kvitt lasten.

12. Ingen angst:

Hvordan to Control Anxiety

Det er et svært vanlig problem med de fleste av oss at når vi føler seg kvalme, begynner vi å panikk enda mer. En av de enkleste naturlige hjemmet rettsmidler for oppkast er ikke å bekymre seg mer om det og gjøre saker verre. Det er påvist at jo mer engstelig du handler om helsen din på et så følsomt tidspunkt, jo verre vil du føle.

13. Melk Og Toast:

Melk and Rusk

Det er helsekost og det er trøstmat og det er noen som heter reliefmat, og dette er definitivt en av de siste typene. Melk og toast er to slike ting som kan lindre deg fra overdreven kvalmefølelse. Nå har du bare melk til å belaste halsen og magen kan være et problem, så det du kan gjøre er å smake litt brød og smør på dem og ta en matbit og nippe melken og se den magiske.

14. Stretching:

stretching exercises to increase height 7

Det er mange ganger når du vil se at smerte i skuldrene eller nakken kan forårsake kvalme og du kan føle deg som oppkast. En av de beste hjemmemedisinene for å stoppe oppkast under slike problemer er å gjøre litt lett strekk som også vil slappe av leddene dine, bein og muskler og dermed lindre deg fra overdreven smerte som forårsaket kvalme.

15. Cool komprimering:

Is Pack

Det kan høres rart, men en kul komprimering er en av hjemmemedisinene for oppkast. Dette vil bidra til å redusere enhver form for muskel- eller vevspenning og dermed gi deg en behagelig følelse. Du må for denne pinnen være en kul komprimeringspose på baksiden av nakken eller skulderen over natten eller i noen timer også før effekten føltes.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Vanlige Kald

16. Kumminfrø til oppkast:

karve Cumin seeds

Ja de enkle spidskommen som er lett tilgjengelige i alle kjøkken er et veldig godt hjem rette for oppkast. Du kan lage cumin tea r også legge til noen flere krydder for å gjøre hele grepet enda mer effektivt. Til en kopp kokende vann legg til noen spisskumfrø og en liten muskat og en nellik og litt kanelpulver. La alle krydderene bli smittet og drikk teen.

17. Peppermynte:

Peppermynte Leaves

Dette kommer ved siden av sitron når vi snakker om hjemmemekanismer for oppkast og er et passende medlem av denne listen. Når du føler deg ekstremt nauseatisk, kan du ta i peppermynte på en mulig måte. Du kan enten ta med peppermynteolje eller til og med rå peppermynteblader for øyeblikkelig komfort.

18. Åndedrettsøvelser:

yoga breathing exercises 3

Prøv noe yoga tidlig på morgenen daglig, og det ville være enda bedre hvis du kan gjøre det i friluft. Dette er et godt hjem rette for oppkast. Du kan ganske enkelt ta dype pust og slappe av og bare tømme tankene dine om alle andre tanker. På denne måten gir du mye hvile i ditt sinn og kropp, og dette resulterer i en bedre helse.

19. BRAT Måltid:

Hjem Remedies For Vomiting BRAT meal

Den fulle formen av BRAT er ganske enkelt Bread Rice Applesauce Toast. Nå er det de fire tingene du bør spise mer enn alle andre matvarer som virker som årsaker til dårlig helse. Bytt diett til det bedre i dag, og ta med disse stoffene så mye du kan. Et godt måltid er ikke bare godt å få lindring fra oppkastet, men mindre sukkerinnhold i disse gjør deg også sunnere.

Se mer: Astma Home Treatment

20. Gjær:

Hjem Remedies For Vomiting yeast

Visste du at gjær inneholder mye vitamin B? Ja det gjør det, og det er også en vinfremstilling som bidrar til gjæring. Gjær er veldig god som et middel for å få lindring fra kvalme. Du kan konsumere dette i svært små mengder i form av deig ingrediens og andre slike matvarer.

21. Appelsinjuice:

eple juice gs

Det er en vanlig faktor å føle seg kvalme når du er gravid, og eplejuice er bare en annen måte å føle seg mer komfortabel på. Kvalme under graviditet er et symptom vanligvis når blodtrykket er svært lavt. Eplejuice stabiliserer dette lavt blodtrykksproblem perfekt og reduserer så kvalmefølelsen innen svært mindre tid.

22. Fennikelfrø:

fenikkel seeds for obesity

Twing fennikel frø etter et måltid kan hjelpe i fordøyelsen og fennikel frø er også nyttig når det gjelder å kurere kvalme. For å kvitte seg med den irriterende følelsen av kvalme, må du bare ta noen fennikelfrø og male dem for å lage et pulver og lage te med dette. Hvis du liker det søt, legg til litt honning, men ikke noe sukker.

23. Proteiner Matvarer:

Protein food

Proteiner er svært nyttige for kroppen til enhver person og tar inn matvarer som er høyest kilder til proteiner, kan hjelpe enhver person å kvitte seg med kvalme og ting som morgenkvalme og oppkast følelsesfølelser. Det er mange matvarer som har høyt proteininnhold, og det er bedre at du øker inntaket av slike matvarer.

24. Hold deg unna søppelmat:

skrot food

Hurtigmat og søppelmat som den oljede franske fingerfriesen og burgeren eller den stekte sandwichen er det vi absolutt elsker, men disse er som gift for kroppene våre. Det merkelige faktum er at du føler at de er så velsmakende når du prøver dem, men de samme matvarene gjør at du føler deg tåpelig når du allerede lider av nauseatisk følelse og alle lidelser og vondt.

Følelse av nauseatisk betyr ikke nødvendigvis at du lider av en slags dårlig sykdom. Det kan være mange generelle grunner og årsaker til oppkast og hver av de ovennevnte er hjemmemedisin for oppkast som du kan stole på.

Leave A Comment

14 − 9 =