24 beste hjemmemedisiner for ondt i halsen | Stiler på livet

Selv om sår hals er et problem som er ganske vanlig, er det ekstremt ubehagelig og smertefullt og trenger umiddelbar behandling for å sikre rask herding. I mange tilfeller rydder sår halsen i løpet av noen dager alene uten behandling eller medisiner, men hvis det ikke er det, er det alltid bedre å holde seg til noen effektive rettsmidler for å behandle problemet og få tilbake den glatte livsstilen igjen . Snarere enn å bruke medisiner, anbefales det at man stikker til topp hakk hjemme botemidler for behandling av ondt i halsen.

hjem remedies for sore throat

Naturlig hjemme rettsmidler for sår hals:

Til fordel for brukerne, har denne veiledningen nedenfor noen beste hjem rettsmidler for ondt i halsen som kan hjelpe deg. Sjekk dem ut og bruk noen av dem rutinemessig for å få utmerket behandling for både smerte og hevelse i halsen:

1. Saline Water Gargle:

Gurgle

En av de enkleste ting å gjøre er å gurgle halsen med lunkent vann som er blandet med noe salt. Dette bør gjøres to ganger på en dag for å gi lettelse til betent hals og åpne passasjer på en effektiv måte. Det dreper også bakteriene akkumulert i halsen. Splitt ut vannet og ikke svelg det.

Se mer: Migrene hjemme rette

2. Ha gode mengder væsker:

Drikker water woman3

Å ha gode mengder vanlig og filtrert vann er en av de beste tingene du kan gjøre for å tynne slimet i halsen som forårsaker overbelastning og smerte. Ca 10-12 glass vann anbefales. Bortsett fra dette kan du få andre sunne væsker for å feste prosessen. Dette inkluderer suppe buljonger, frisk fruktjuicer, grønn te og mer.

3. Ta riktig hvile:

Sleeping right

Riktig hvile er svært viktig for å gi kroppen tid og styrke til å bekjempe bakteriene som er akkumulert i halsen og forårsaker sårhet og smerte. Ta regelmessige lur i løpet av dagen og ca 8 timer uforstyrret søvn om natten for å sikre god behandling for sår halsen.

Se mer: Hjem rettsmidler for hypothyroidism

4. Bruk en luftfukter:

Bruk a Humidifier

En av hovedårsakene til ondt i halsen er den tørre luften som vanligvis oppstår i kjølige måneder. En av de beste hjemmekurer som du kan bruke, er å sette en luftfukter i rommet hvor du tilbringer mest mulig ut av din tid i løpet av dagen. Dette bidrar til å bringe fuktighet i luften og dermed føre til effektiv behandling av ondt i halsen.

5. Har salvie te bli kvitt sår hals:

Ha Sage Tea

Forbered noen salvie te hjemme og ha det 2-3 ganger om dagen for å lindre smerten, samt redusere hevelse i halsen. Ikke bare salvie med arbeidet med opphopningen av bakterier, men urtete vil hjelpe til med å tynne slimet riktig.

6. ingefær lurer på:

GInger juice

  • Du kan enten tygge på et stykke ingefær eller inkludere det i oppvasken for de anti-inflammatoriske egenskapene til dette naturlige produktet.
  • Dette hjelper i behandling av ondt i halsen og helbreder smerten også.
  • Gingerte kan også tilberedes 2 ganger om dagen for de samme fordelene.

7. Honning gjør fri fra sår hals:

24 beste hjemmemedisiner for ondt i halsen | Stiler på livet

Honning har naturlige helbredende egenskaper og har varierte fordeler for kropp, hud og hår, inkludert hjemmebesøkende behandling for ondt i halsen. Du kan inkludere det med teene du tar, eller ellers ha en skje økologisk honning hver dag for å hjelpe sår halsen å avta og gi deg lettelse fra krisen. Honning er en av de fantastiske hjemmemedisinene for ondt i halsen og gjør halsen veldig jevn og kult.

8. Kyllingsuppe Behandling For Sår hals:

Kylling tomato soup

Kyllingsuppe tilberedt hjemme hjelper ikke bare å åpne opp blokkert nese, men hjelper også til behandling av ondt i halsen. Det er kjent å gi beroligende kvaliteter til sår halsen. Det vil også gi kroppen litt næring som kan bidra til å bekjempe problemet. Varm kyllingsuppe er en av de mest effektive hjemmemedisinene for ondt i halsen.

9. Laksrødde:

Hjem Remedies For Sore Throat Licorice Root

Lakris rot kan blandes med vann og brukes som en gurgle for å sikre en ordentlig behandling for sår hals. Dette er en av de beste og mest populære hjemme rettsmidler sår hals som brukes fra en lang tid nå.

10. Glatt Elm:

Glatt Elm

Det er en av de beste hjemme rettsmidler for å behandle ondt i halsen. Denne naturlige metoden har blitt fulgt av innfødte amerikanere i mange år nå og er fortsatt i praksis. Ifølge en rekke studier og tester kan den glatte elmen kurere hoste og kulde og gjøre halsfunksjonen også ordentlig. Når det blandes med vann, dannes det en jevn gel. For å bruke den må du hælde litt vann over barkformen, røre den og drikke den.

11. Marshmallow Root:

marshmallow Root

Hvis du har behov for noen hjemmemekanismer for sår hals, så er dette en av de beste måtene å behandle sår halsproblemer naturlig. Marshmallow rot inneholder et stoff som er ganske mye som slim som belter halsen og beroliger det også. Du kan legge til noen rot til en kopp varmt vann for å lage en te med marshmallow ruten.

12. salvie og echinacea

Echinacea

Urter salvie og echinacea er to naturlige elementer, når de blir samlet sammen, danner det en effektiv sår hals hjemme rette. Det kan effektivt redusere sår hals symptomer og lindre deg fra slike problemer innen noen få dager. Det er det naturlige hjemmet rette for ondt i halsen

Se mer: Hjem Remedies For Scabies

13. Peppermynten lindrer ondt i halsen:

Peppermynte

Leter du etter det beste hjemmehjelpen for sår hals med på kort tid? Her er en fin måte å behandle sår hals uten mange problemer. Det har blitt bevist og godkjent av American Cancer Society at peppermynte kan redusere symptomet på ondt i halsen. Peppermynte kommer med mentol som fungerer som et anti-middel mot sår hals og reduserer irritasjonen og beroliger halsen.

14. ACV Drikke:

eple Cider vinegar

Å blande en ACV-drikke til deg selv, kan være en av de beste hjemmemedisinene for ondt i halsen. Apple cider eddik har tonnevis av fordeler, og når det gjelder kulde og hoste, kan denne naturlige drikken bare ikke bli ignorert. Det er en anti-inflammatorisk substans og reduserer irritasjonen som du går gjennom. Alt du trenger å gjøre er å ta med eple cider eddik og bland det og rør det i et glass varmt vann og drikk det.

15. Dampbehandling for ondt i halsen:

Damp

Du kan behandle sår hals uten å bruke noen kunstig medisin eller uten å ha råd til en lege. Steaming kroppen kan kurere sår hals problemer og dette regnes som en av de beste hjem rettsmidler for sår hals. Hvis en person spør deg om sår hals hjemme rettsmidler, så er dette en som foreslår. Ta litt vann i en bolle (kokt vann) og sett inn noen dråper eukalyptusolje i det, og innånd dampen.

16. Cayenne triks:

Cayene Pepper

Har du behov for hjemmemekanismer for ondt i halsen? Cayenne hjelper deg med denne saken. Drikkevann med cayenne vil definitivt hjelpe deg til å føle deg bedre. Det vil eliminere irritasjonsfølelsen i halsen og få halsen til å føle seg mye bedre. Det har blitt testet av mennesker over hele verden og er en av de mest populære og mest praktiserte naturlige hjemmet rettsmidler for ondt i halsen.

17 Baking Soda Tea:

baking Soda

Dette kan høres rart, men det er en av de mest effektive sår hals hjemme rettsmidler. Gjennom bakervarer er en av de enkle tingene som er tilgjengelige i matbutikkerne, det har en rekke bruksområder, spesielt når det kommer til vondt hals. Den har anti-bakterielle egenskaper som bidrar til å redusere betennelsen i halsen og gjør det irriterende.

18. Klutter redusere sår hals:

nellik

Kluter brukes av folk til å behandle ondt i halsen i mange år nå, og kan hevdes som et av de mest brukte halshelsemidlene. Det er kinesisk tradisjon å bruke nelliker til å behandle halsproblemer forårsaket på grunn av hoste og kulde. Det kan lindre deg fra munnsmerter og den alvorlige irritasjonen som du opplever i halsen.

19. Hydrogenperoksid:

hydrogen Peroxide

Hydrogenperoksid fungerer som kjølemiddel, og det kan effektivt redusere en rekke ytre og indre smerter, ondt i halsen er en av dem. Alt du trenger er litt vann, en kopp og noe hydrogenperoksid. Du må hælde en kopp full av hydrogenperoksid i en drikkekule fylt med varmt vann. Denne prosessen kalles fortynning av hydrogenperoksidet og da må du gurgle med dette lunkne vannet.

20. Øk doseringen Granatäpple:

Granateple

La granatäpplen komme inn på bildet. Granateple har tonn helsemessige fordeler og er en av de foreskrevne fruktene av leger. Det hjelper blodsirkulasjonen og gjør at halsen føles mye bedre. Det er en av de beste sår hals hjemme rettsmidler. Man kan spise i eller drikke det også. Begge vil utføre samme måte, og de anti-inflammatoriske elementene i denne frukten vil effektivt redusere deretter irritasjon.

21. Varm melkkurer Sår thraot:

Melk

Varm melk er en av de beste tynnene du kan drikke på denne halvdelen av tiden. Den har beroligende egenskaper og reduserer irritasjon også. En av de beste tingene med varm melk er at det lar varmt væske komme inn i halsen, noe som er en av de beste måtene å behandle ondt i halsen. Melk belegger halsen og kommer med sliminnhold.

22. Unngå å røyke:

Unngå Smoking

Det anbefales sterkt at du slutter å røyke for denne gangen minst. Røyking er ikke bra for deg uansett. Det har alvorlige effekter på halsen og mens du opplever en ondt i halsen, kan det være mer skadelig. Røykeelementet kan forårsake irritasjon og gjøre tilstanden i halsen mye verre enn den er for nå. Det er en av de mest skadelige tingene til kroppen din, og det kan vise seg å være ekstra skadelig hvis det ikke er ordentlig tatt vare på. De som har røykavhengighet, kan finne det vanskelig å forlate røyking, men det må gjøres for å forbedre halsen. Den oppvarmede tobakken vil fuktige luften du puster og er ikke bra for halsen i det hele tatt. For røykere vil dette være det første skrittet mot herding av ondt i halsen.

23. Hold deg trygg under kalde og influensa årstider:

Oppholde seg Safe During Cold and Flu Seasons

Under varianter i klimatiske forhold forblir beskyttet, noe som betyr å vikle en lyddemper rundt halsen din om vinteren. Denne enkle hjemme tipset vil redde halsen fra smerte og hevelse.

24. Zink Lozenges:

Sink Lozenge

Zink-pastiller inneholder mye sink og dette vil være et effektivt hjem rette for soar hals. Sinket vil bidra til å lindre smerten fra halsen.

De smalm hals er en av de mest irriterende ad smertefulle halsproblemer kjent for mannen. Legene vil gi deg tonnevis av antibiotika sammen med andre medisiner som du må gjøre uansett. Så hvorfor ikke prøve disse hjemmemedisinene for soar hals som er diskutert ovenfor, som kan spare tid og penger også?

Leave A Comment

42 − 36 =