20 vakre turiststeder å besøke i Hong Kong

Hong Kong er en ung by og gir besøkende en fantastisk atmosfære. Det er velutviklede bygninger, rask livsstil, fornøyelsesparker, rekreasjonsplasser og turister kommer hit og trives til det fulle. Naturen, forretningskulturen og en spesiell administrativ del av Kina, er laget som verdensberømt metropol.

Turist Places To Visit In Hong Kong

Gjennom årene har Hong Kong utviklet seg til en av de mest dekorative byene i verden. Det regnes for å være Vegas i øst og har et utallig antall ting å gjøre og steder å se. Heritage mangler ikke i denne flotte byen sammen med et forbløffende natteliv dersom det bedre flyter båten din. Det er en rekke ting å gjøre når du besøker Hong Kong, og ikke mange har hatt mulighet til å se og besøke alle stedene på kartet, for å gjøre det enklere for deg som er gitt nedenfor, er noen av de beste stedene du kan besøke når du besøker Hong Kong. Denne veiledningen vil hjelpe deg å begrense din reiserute for å få den riktige følelsen av denne vakre byen,.

Wondrous Hong Kong Turiststeder å besøke:

Det er flere turistmål i Hong Kong med vakre steder og attraksjoner. Her inneholder vi 20 beste og fantastiske turiststeder å besøke i Hong Kong sammen med fantastiske sightseeing attraksjoner.

1. Ocean Park:

ocean-park-hong-kong-turist-steder

Ocean Park ligger i den sørlige enden av Hong Kong Island. Det er en av de største fornøyelsesparkene og har et akvarium i Sørøst-Asia. De gir det beste av marin utdanning. Den dekker et areal på 170 dekar og er en av de største havparkene i verden. Folk elsker å komme hit med sine familier og venner og har tilbrakt en morsom dag.

2. Victoria Bay:

victoria-bay_hong-Kong turiststeder

Victoria Bay er den største havnen i Kina og kommer tredje i verden. Det ligger mellom Hongkong-øya og Kowloon-halvøya. Havnen har vært opptatt med watercraft, rett fra de historiske Star Ferries til cruiseskip, lasteskip og tømmerfiske hele dagen og natten. Det er et fantastisk sted for rekreasjon og avslapning.

3. Disneyland:

disneyland_hong-kong-turist-stedene

Disneyland i Hong Kong ligger i Lantau Island. Anlegget er et must se som det har spesielle attraksjoner og en følelse av kinesisk kultur. Besøket på dette stedet vil ikke bare ta deg gjennom en magisk opplevelse, men du kan også finne den gyldne fortiden og den planlagte fremtiden. Ledsaget av Mickey Mouse og andre Disney-venner, går du rundt et fantastisk sted og nytes best av barna dine.

4. Victoria Peak:

victoria-peak_hong-Kong turiststeder

Victoria peak er det beste stedet hvor du kan få det beste av lysene i Oriental Pearl. Peak Tower har en berømt wok-lignende arkitektur som står ved utgangen av Peak Tram. Det er et "Odditorium", den spennende Peak Explorer Motion Simulator, med terrasser og restauranter er det en underholdning. Madame Tussaud voksmuseum ligger her. Det har vokst statuer av kjendiser. I tillegg er det på den nordlige åssiden av Peak en zoologisk og botanisk hage, som du også kan besøke.

5. Wong Tai Sin Temple:

wong-tai-sin-temple_hong-Kong turiststeder

Wong Tai Sin Temple var designet etter et gammelt kinesisk palass, og hele interiøret er rikt på kinesisk kultur. Det er det mest berømte tempelet i Hong Kong. Fortunetellers spiller en aktiv rolle. Foruten Wong Tai Sin-templet, er to andre berømte templer i byen Man Mo-tempelet og Po Lin klosteret.

6. Sai Kung:

sai-kung_hong-Kong turiststeder

Sai Kung er et av de vakreste og mest attraktive turiststedene i Hong Kong. Sai Kung ligger i østlige New Territories. Dette stedet inkluderer hovedlandsparken og stranden i Hong Kong. Det ligger langt unna byens kjas og mas, noe som gir deg rolig tid og det kan skryte av spektakulær natur. Kystlinjen har mange restauranter, og du kan slappe av ved å bade og nyte kystlandskapet.

7. Aberdeen Harbour & Jumbo Kingdom:

Aberdeen-havn-jumbo-kingdom_hong-Kong turiststeder

Aberdeen havn hjelper folk å bo på fiskene. Det er en stor kontrast av moderne og tradisjonell livsstil. Aberdeen livsstil kan bli funnet ut ved å besøke Jumbo Kingdom, et hjerneskinn av Dr. Stanley Ho, den verdensberømte Jumbo Floating Restaurant ble bygget i 1976. Den er pyntet i stil med et nydelig og utsøkt gammelt kinesisk keiserlig palass.

8. Lan Kwai Fong:

lan-kwai-fong_hong-Kong turiststeder

Nattlivet til Lan Kwai Fong er fantastisk, som lå veldig nær Hong Kong. Det dreier seg om klubber, barer og restauranter, og folk liker å nyte nattelivet. Det er et must for feste dyr å besøke disse vestlige stil restaurantene, nattklubber, god mat og noen drinker. Partiene holdes på gatene og folk danser og har det gøy.

9. Stanley Market og Murray House:

Stanley-markedet-and-Murray-house_hong-Kong turiststeder

Stanley Market er en av de berømte markedene på sørsiden av Hong Kong Island. Miljøet er ganske avslappende, på grunn av den rolige utsikten over havet. Du kan prute og få noe best kjøpt for å ta hjem som et minne om minne. Du finner et interessant utvalg av små butikker som selger silke klær, sportsklær, kunst, kinesisk kostyme smykker og suvenirer. Murray House er et sted hvor du kan nyte en del deilig mat, som ligger i nærheten av markedet.

10. Våtmarkspark:

våtmarks-park_hong-Kong turiststeder

The Wet Land Park er av dyrelivsdyr som inkluderer fugler, dragonflies, amfibier, pattedyr, reptiler, sommerfugler og fisk. Hong Kong Wet Land Park fungerer som en verdensklasse økoturisme anlegg som fremmer grønn turisme, utdanning om miljøvern og bevaring av våtmark. Folk kommer hit ikke bare som bare turister, men også å jobbe og gjøre forskning ved hjelp av denne parken.

Se mer:  Australia turiststeder

11. Golden Bauhinia Square:

golden-bauhinia-square_hong-Kong turiststeder

Fra den tidligere britiske kolonien til Folkerepublikken Kina ble Hong Kong returnert på en viktig anledning i 1997. Deretter ble etableringen av Hong Kong Special Administrative Region utført. Til feiringen presenterte Kinas sentralregering en forgyldt bauhinia-statue til Hong Kong. Statuen ble plassert på torget ved siden av Hong Kong Convention and Exhibition Centre. Dette er grunnen til at det er en viktig turist destinasjon.

12. Symphony of Lights:

symfoni-of-lights_hong-kong-turist-stedene

Symphony of Lights gir er med "Verdens største permanent lys og lyd Show" som er nedskrevet i Guinness World Records. De har utvidet seg til å omfatte mer enn 40 bygninger på begge sider av Victoria Harbour. Tilskuerne er bedøvet med den uforglemmelige opplevelsen som har blitt blandet i musikk og beretning som feirer ånden og mangfoldet i Hong Kong.

Se mer:  Steder å besøke i Malaysia

13. Bird Garden:

fugle garden_hong-Kong turiststeder

Ligger i Yuen Po Street er en vakker fugl hage som har over 70 fugl boder og gir deg varianter i fuglearter som du ikke sannsynligvis vil finne noe annet sted i så stort antall. Det er en hage med gårdsplasser og moongates som ser veldig herlig ut.

14. Repulse Bay:

repulse-bay_hong-Kong turiststeder

Repulse Bay er et av de mest fantastiske turiststedene å besøke i Hong Kong. Navnet på bukta kommer fra kampen i 1800-tallet, hvor den britiske hæren avstødte angripende pirater. I dag er Repulse Bay et luksuriøst boligområde hvor strendene har fantastiske bølger som strekker seg over hverandre og er populært blant lokalbefolkningen og turister.

Se mer: Turiststeder i Nepal

15. Chi Lin Nunnery:

Chi Lin Nunnery_hong kong tourist places

Dette er det største buddhistiske komplekset som ble bygget i 1930, og deretter gjenoppbygget med tre helt. Stedet har blitt beautified med lotus dammer rundt sammen med te planter, bougainvillea, etc. Chi Lin Nunnery er en av de mest populære og vakre Hong Kong turiststeder å besøke for sightseeing for deg og din familie.

16. Nan Lian Garden:

nan-Lian-garden_hong-Kong turiststeder

Utvalgte utstillinger presenterer det denne hagen er verdt å se. Bygget i og rundt 2003 er denne hagen fylt med eksotiske bonsai planter, steinformasjoner, fontener, innsjøer og mye mer. Hagen er en sann identifikasjon av Japan og ble opprinnelig bygget med tanke på trekonstruksjonene i tundynastiet. Det er virkelig et Zen sted å være spesielt hvis du besøker Hong Kong med din betydelige andre. Dette er en av de beste nye turiststedene i Hong Kong.

17. Big Buddha:

big-buddha_hong-Kong turiststeder

Den store Buddha i Hong Kong er et ikon som er et must for enhver turist. Du kan nå det enten ved å ta en morsom stasjon med en krystallgulv eller ved å ta bussen fra Tong Chung stasjon. Veien øverst er fylt med butikker som gir de beste suvenirene i byen. Buddhaen selv er et majestetisk monument som sitter på toppen av bakken i en fredelig oppførsel, slik at du kan oppleve ektheten av både Kina og Japan.

18. Lantau Island:

Lantau-Island_hong kong tourist places

Nær flyplassen er det en flott bortgjemt øy borte fra kjas og mas i Hong Kong. Kabelbanen i lantau er den viktigste turistattraksjonen i området, men det frodige grøntområdet og den tradisjonelle følelsen av øya er en individuell attraksjon i seg selv. Prøv å bestille en tur på taubanen på forhånd for å hoppe over køene som kan ta svært lang tid å hindre tiden din, spesielt når du har det travelt. Stedet er riddled med spisesteder og butikker og transport er alltid tilgjengelig å gjøre en pendling til Hong Kong øya veldig enkelt når det kreves. Det er mange steder å se, men dette er et av de beste stedene å se i Hong Kong.

19. Mongkok:

mongkok_hong-kong-turist-stedene

Den ene stopper prute bazaar i Hong Kong for alle de merkene du elsker til de beste prisene det er. Dette stedet er fylt med en rekke butikker i hjertet av boligområdet Hong Kong, noe som gjør det enkelt for deg å øve sine forhandlingsferdigheter for å få hendene dine på det beste av produkter, noe som helst merke har å tilby. Dette er en av de beste turistattraksjonene i Hongkong for å besøke for å få varer på røverkjøp.

20. Madame Tussauds Hong Kong:

madame-Tussauds Hong-kong_hong-Kong turiststeder

Nøyaktig som sin britiske motpart Madame Tussauds er et sted fylt med veldig livlige voksskulpturer som skildrer kinesiske og japanske helter, filmstjerner og så videre. Det er virkelig en veldig fin turistattraksjon og har hundrevis av mennesker som beveger seg gjennom hver dag. Skulpturene er alle kunstverk og viser nøyaktig de gamle og nye menneskene som gjør det til et av de beste stedene å besøke i Hong Kong.

Denne artikkelen snakker om noen av de beste turiststedene å besøke når du reiser Hong Kong for å gjøre turen til en mer minneverdig opplevelse. Hong Kong er en utbredt øy som beveger seg over kan være vanskelig, derfor er det alltid bedre å vite hvilke er de beste stedene å besøke for deg

Leave A Comment

− 1 = 1