20 Unike morsomme jenter navngitte sammen med betydninger | Stiler på livet

Navn er den første og alltid varige velsignelsen du kan gi barnet ditt. Mens du kjøper en velsignelse, legger du i alvorlige forsøk på å presentere noe som er roman og kritisk. Det samme holder bra med et navn. Du undersøker alle muligheter for å velge det beste navnet for henne, et navn som hun kan være fornøyd med.

morsom girls names

Det finnes ulike sortiment av astrologi og / eller numerologi som utvilsomt lager lager i kraft av et navn i å lage eller bestemme varemerkekvaliteten til en mann. Uansett muligheten for at du er en ikke-tilhenger, er det ingen som kanskje ikke har noe ønske om å få et eget navn for seg selv eller deres barn. Her overfører vi deg en oversikt over 140 slike navn for unge damer som siver ut med leksikalsk fortreffelighet, sammen med deres nitty gritty betydning.

Morsomme jenter navn:

Her er en liste over 20 morsomme navn for jenter sammen med betydninger. Alt du trenger å gjøre er å være oppmerksom på det samme og sørg for at du ikke velger noen av dem.

1. Azalea:

Dette er en nydelig rosa blomst som en stor del av oss har sett rundt oss, men vet ikke generelt navnet. Azalea er kjent for sine vakre rosa petals og kan være et usedvanlig en av et morsomt morsomt navn for jenta.

2. Adrienne:

Hvorfor ikke bare fortsette å nevne jenta din etter en standout blant de mest umiskjennelige og fremtredende kvinners aktivistiske symboler verden har sett, Adrienne Rich? Høres ut som et arrangement av det morsomme jenternavnet

3. Electra:

Denne morsomme jenta kallenavnet selv har en gnist i den. Det er ganske likt elektrisk impuls,

4. Calvina:

Kvinne type italiensk Calvino, som betyr en jente med mindre hår. Dette er en morsom jente navn med portretterer kvinner med skallethet.

5. Sequoia:

Utledet fra det innfødte amerikanske Cherokee-navnet på de mammutrøde trærne som utvikler seg i California. Treet ble oppkalt etter den halvblodige forskeren George Gist, innovatør av Cherokee-bokstavene i rekkefølge. Navnet Sequoia ("svinens fot") ble gitt til ham etter et jaktulykke som deformerte foten.

morsom-girl-kallenavn

6. Coriander:

Engelsk navn kom fra smakenavnet koriander (i tillegg regelmessig kalt Cilantro), fra latinske coriandrum, fra greske corys ("kissing bug") med tilleggskomponenten - Ander "tar etter" (forklarer duften som er som den duft av bedbugs), fremover "har en aroma som ligner på en søvn.

7. Daisy:

Dette er en av de populære og morsomme kvinnelige navnene med navnet på den herlige hvite blomsten som er en blomstrende vårplante. Det er en standout blant de mest anerkjente blomstrene verden over. Det kan være et grunnleggende, utmerket og utsøkt navn for din kjære baby.

8. Shabooboo:

Det er også et av de morsomme navnene til jenter som høres ut som navnet på en klovn. Det ligner pokemon karakter er definitivt et av de morsomste navnene

9. Bon Qui Qui:

Dette er det morsomme jenternavnet som betyr at biffen er i ferd med å fullføre. Den franske regjeringen har imidlertid forbudt bruk av navnet fordi det dikterer barnemishandling.

10. Aileen:

Aileen er en av de uvanlige og morsomme jentene som er en skotsk sving på det irske navnet Eileen. Det betyr "lys" og kan være en fantastisk unik beslutning for din nye unge dame.

11. Bluebell:

Blomst navn er ekstremt berømt, men Bluebell er en av de mer uvanlige alternativene. Bluebells er ikoniske komponenter i den gamle britiske skogen. Det er en mildere tilpasning av lilla og er best portrayed som en blanding av delikat lilla og blå. Lilla blomstene er en standout blant de mest fantastiske blomstrende bunter.

12. Rose:

Denne blomsten eller navnet trenger ingen unntak; men det kan legitimt sies at dette er en blomst som har blitt gjort guddommelig med Shakespeare's velkjente linjer "En rose av hva annet navn vil lukte så søt". Mens klatret i tillegg har en ekstremt religiøs referanse, forblir det en standout blant de mest vanlige morsomme kvinnene navnene for unge damer.

Se mer: Morsomme Baby Boy Names

13. Coral:

Coral er et vakkert og morsomt navn for jenter for enhver ung dame. Den stammer fra den rosa, semi-verdifulle havutviklingen som brukes til å lage edelstener.

morsom girls names

14. Abha:

Dette er igjen en eksotisk og vakker morsom jente kallenavn som betyr stråler av lys og skjønnhet. Jenter velsignet med dette navnet burde være ekstremt vakre og elegante med den mest sjarmerende personligheten.

15. Logan:

Hvis du vil at prinsessen din skal være dristig og fryktløs, i stedet for å være sjenert og reservert enn logan, er det perfekte valget for deg. Det er et unisex navn som betyr dristighet og tapperhet. Det er avledet fra det gaelske ordet lagan.

16. Melodie:

Hvis du forventer en ekte sanger enn dette musikalske navnet, er det rette alternativet for deg. Melodie er en rekke Melody, som har greske røtter. Melodie betyr "musikk", og ville gjøre et fantastisk morsomt navn for jenter.

17. Nadetta:

Dette er blant de morsomme kvinneneavn som skildrer at hver og en av foreldrene trenger barnet til å ha modet til å konfrontere hver hindring i livet med størst vilje. Dette tyske navnet er en anstendig beslutning da det betyr tapperhet på en bjørn på tysk.

Se mer: Romantisk Baby Nicknames

18. Tabatha:

Tweaking stavemåten til ditt barns navn kan gjøre det fremmed. Tabatha er en variant av navnet Tabitha, som betyr "gazelle".

19. Wien:

Å navngi barn etter flekker eller nasjoner er ikke et annet mønster. Vær det som mulig, kan du gjøre barnet ditt bemerkelsesverdig ved å velge uvanlige stednavn, for eksempel Wien.

20. Winnie:

Mens Winifred kanskje høres litt forvitret, er Winnie et dagens navn som heter navnet som vil gi din datter litt kreativitet.

På det tidspunktet da Shakespeare sa at det som er i et navn, trengte han uten tvil ikke å kjempe gjennom rettssaken for å finne det definitive feilfrie navnet til barnet sitt. Navnene overfører visse ukonvensjonelle kvaliteter til dem, som vi med stor oppmerksomhet gir navn til innehaveren.

Mye det samme som religion, stående og etnisk tilhørighet, blir ditt navn en fosterskader, da det ikke er noe du velger. Det er tingen som dine folk eller slektninger bestemmer for deg. Noen få folk fortsetter å endre navnene sine etter hvert som de blir mer etablerte, men at antallet personer ikke er veldig høy. Du blir jevnlig med det navnet du ble oppfattet med. Uansett er den gitte listen over morsomme jenters navn veldig populære og kreative navn for å ringe en jente.

Se mer: Baby gutt og baby jente navn

Leave A Comment

96 − = 87