20 Tradisjonelle Samoanske Tatoveringsdesigner og Betydninger

Det mest brukte polynesiske ordet på engelsk er tatovering. Når og hvordan ordet 'tatovering' ble brukt, er temaet for mange en debatt, men det er ingen tvil om at det er en modifisering av det polynesiske ordet 'Tatua'. Således er samoanske tatoveringer faktisk den opprinnelige typen tatoveringer. Deres design har en typisk tribal look, og de er alltid svarte og ikke farget. Likevel klarer de seg alltid å se utsøkt og komplisert.

samoansk tattoo

Samoanske tatoveringer har mange skaller. Disse er for det meste skilpaddeskjell som representerer levetid, fruktbarhet, velvære og fred. Andre ganger viser det havskjell som symboliserer skjold, beskyttelse og intimitet. De bruker også 'Marquesan-krysset', som symboliserer den delikate balansen mellom de ulike elementene i naturen. Det finnes flere andre slike typiske symboler som brukes av samoanske tatoveringer. Disse tatoveringer er generelt utbredt og dekker store lengder av kroppen din.

Samoan Tatoveringer Betydninger og bilder for menn og kvinner:

En samoansk tatovering er et vakkert eksempel på overordnet kroppskunst. Hvis du er kriger, en fighter av naturen, så bør du gå til samisk natur. I denne artikkelen har vi en liste over samling topp mest samoanske tatoveringsdesign med bilder og mening for deg.

1. Neckline Samoan Tattoo:

hals-samoansk-tattoo18

Hva en mannlig titt denne samoanske designen er. Utseendet påminner oss de gamle krigerne. Det er et ansikt som ligner en hellig sol som tilbys de andre designene som dekker nakken, gir en følelse av et imperium. Wrestlers eller menn som elsker krig og kamper ville elske å bleke slik utformet samoansk tatovering for å vise sin mannlige styrke.

Røttene til den samoanske kulturen, Tatau-kunsten går utover bare utsmykning, men symboliserer også menneskehet og tribal fakta. Den viser den essensielle ritten av passasje i samisk stamme. På en måte gir den også et smykkedesign. Nakkelinjen albuene er så vakkert skåret med kunst som ligner på smykker. Utsikten er gitt en skyggefarge som gir preget design som ligner et 3D-mønster.

2. Diagonal Kropp Tatoveringer:

Diagonal body tattoos

Vi har alle sett mange fulle kropps- og fulle ryggdesign når det gjelder samo-stil tatoveringer og også mange bryst- og benutførelser, men dette er veldig forskjellig fra resten. Dette kan bli vurdert som en av de mest stilige samoanske tribal tatoveringsdesignene og posisjoneringen er pluss punktet her.

Her hele designen er gjort på forsiden dersom kroppen og er spredt fra ett hjørne til det andre på en diagonal måte. Det er en rik design og dekker dermed en stor del av kroppen, men det også på en måte at den ser veldig ren og ren ut.

3. Samoan Floral Tattoo Designs On Arm:

Blomster Tattoo designs

Blomstermotiver gir oss mange muligheter å velge mellom, selv når vi snakker om tribale eller samoanske tatoveringer. Det er ikke nødvendig at vi får en rose blekket på kroppen din fordi du vil ha et blomstermønster. Hvis du tar en nærmere titt på denne samoanske tatoveringen, finner du en hibiskus med båndsamoanske utførelser på begge sider av den for å dekke den øverste delen av underarmen vakkert. De typiske samoanske mønstrene ser veldig smart og grafisk ut, og det er en kul en for både menn og kvinner.

4. Enkel samisk tatovering på baksiden:

enkel-samoansk-tattoo16

Dette er en enkel og nykter design blant de samoanske tatoveringer. Mønsteret i sirkulære grenser symboliserer bølger av havet, den øvre runde i sirkelen består av hai tennemønster. På samme måte betyr alle mønstre i en polynesisk tatovering noe eller det andre som er en del av tradisjonens tro.

Denne sirkulære samoanske tatoveringen ser bra ut på menn og kvinner på grunn av sin enkelhet. Det mørke, blanke mønsteret legger vekt på skjønnheten. Denne utformingen av en samoansk tatovering kan også gjøres på baksiden. Modern samoansk tattoo inkluderer dette mønsteret. Moderne samoanske design inkluderer geometriske former, sirkulære mønster enn de tradisjonelle polynesiske skarpe kantformene.

5. Feathery Feminine Samoan Tattoo:

fjærlett-feminin-samoansk-tattoo17

Hva et vakkert mønster. Enhver jente ville elske designen på hennes første blikk. Og hvorfor bare jenter? Gutter vil gjerne ha øye med en så vakkert baklengende tatovering som bærer jenta. Den samoanske tatoveringen har fantastiske blandinger med meningsfulle mønstre som gjør fjær som design.

Mennesker rundt om i verden som er samoansk kultur påvirkes ofte legge til symboler knyttet til naturen som inkluderer sommerfugler, fugler, skilpadder, hai tenner, fjær osv. Folk selv skjære en tatovering bak øret selv om det er ganske smertefullt. Men folk går gjennom smerten for deres lidenskap.

Se mer: Samurai Tattoo Designs

6. Samoan Spinal Tattoo For Girls:

20 Tradisjonelle Samoanske Tatoveringsdesigner og Betydninger

Dette er et design som går langs hele ryggraden og danner strukturen ved hjelp av typiske polynesiske symboler. Samlingen av disse symbolene fortsetter å uttrykke forskjellige betydninger. Men når man ser på en lekmann, ser det ut som en vakker tegning av ryggraden.

7. Full Body Samoan Tattoo:

full-body-samoansk-tatovering

Menn og kvinner både blant dagens ungdommer elsker å gjøre helkroppskunst. Det er mange Tattoo design folk gjør på kroppen sin. Blant dem er de mest populære designene de samoanske Tatoveringer. Samoanske tatoveringsdesign dekker et stort område med sine mønstre som er feilfri og kan fortsettes uendelig.

Man kan dekke hele benet eller hele armen med en enkel svart farge og få mønstre i mellom. Eller i stedet mønster med symboler. Folk som velger å blekk hele kroppen med samoanske tatoveringsdesign, er meget sterke i naturen og kan håndtere og bære smerten ved tatovering på jevne myke deler av kroppen. Nøyaktigheten i disse designene er mer enn andre tatoveringsdesign.

8. Samoansk fottattoo for kvinner:

20 Tradisjonelle Samoanske Tatoveringsdesigner og Betydninger

Disse inkluderer blomstermønstre med de andre typiske polynesiske symbolene. Blomstene gjør det ser mer feminint ut, og disse tatoveringsdesignene er dermed kun valgt av kvinner

9. Samoansk underarms tatovering:

20 Tradisjonelle Samoanske Tatoveringsdesigner og Betydninger

Denne tatoveringen passer til underarmen som et utsøkt band. Det ser ut som en pynt som ville bli brukt av de gamle egyptiske faraoene. Den har det samme generelle utseende som de andre samoanske tatoveringer, men betyr hva symbolene som er inkludert i det symboliserer.

10. Samoan Bryst Tattoo Sleeve Design:

samoansk chest tattoo

Siden samoanske design på sitt beste er de som dekker og strekker seg over brede områder, kan dette lett bli oppført blant de beste samoanske tatoveringsdesignene. Her er den øvre delen av brystet vakkert blekket med en veldig fin design, og det kamuflerer også muskler i tonet bryst.

Denne designen er spesielt en versjon av sommerfuglen med mange stamme mønstre for å gjøre det ser veldig annerledes ut og nyskapende. De skyggefulle delene og linjene gjør at alt ser så teknisk ut, og det er vanskelig å tro at det bare er menneskets hånd.

Se mer: Mermaid Tattoo Designs

11. The Samoan Turtle Tattoo Design:

20 Tradisjonelle Samoanske Tatoveringsdesigner og Betydninger

Skildpadden i samisk kultur er et viktig dyr. Generelt symboliserer det lang levetid, velvære og fred. Skildpadder er ofte brukt i samoanske tatoveringsdesigner.

12. Samoan Full Leg Tattoo For Men:

20 Tradisjonelle Samoanske Tatoveringsdesigner og Betydninger

Denne typen tatovering strekker seg gjennom hele lengden av kalvemuskulaturen. Den inneholder alle typiske polynesiske symboler på havet, fisken og så videre. Den store ferdigheten til de samoanske tatoveringer er på den utmerkede måten de forskjellige symbolene er samlet for å blande seg inn i hverandre og dukke opp som en vakker design!

13. Samoan Back Tattoo Design:

samoansk back tattoos

Det er et forseggjort kapittel hvis vi vil vite detaljert samoanske tatoveringsdesign og betydninger, men det er også en veldig interessant. Vi har sett mange tilbake tatoveringer til dato, men disse samoanske tatoveringene ser jevnere ut enn mange andre. Disse er kriger som tatoveringer og skildrer mye tapperhet som vanligvis finnes i samoanske tribal tatoveringer. Slikt utseende av tatoveringer gjør dem gode alternativer for menn som elsker brede design for å flaute ryggen deres.

14. Sirkel Samoanske Tatoveringer:

Sirkulær Samoan Tattoos

Det er alltid en forskjell mellom katolske tatoveringsdesign og resten, men det er feil hvis du tror at korset bare brukes i den tidligere. I denne samoanske tatoveringen vil du se at det er et sirkulært mønster og et kryss i midten, men dette krysset er mer av et tribal cross symbol enn et katolsk kors. Det er en rekke andre symboler og motiver i denne lille tatoveringen også. Denne tatoveringen er veldig pen og ren og kan dermed bli en del av hvor som helst på kroppen.

15. Feather Samoan Tattoo:

Fjær Samoan tattoo

Når vi snakker om samoanske tatoveringsdesigner, snakker vi ikke bare om Tribal designs og krigerutskrifter. Det er mye annet utvalg til samoanske design som denne. Dette er en tatovering av fjær med samme samoanske kurver og utskrifter inne i fjæren.

Nivået på ferdigheter er veldig godt synlig her med alle de intrikate kurver og symboler, og dette er en grunn for hvilke samoanske tatoveringer er berømte over hele verden, de ser så grafisk ut og målingene er like perfekte fra alle vinkler.

16. Samoan Tribal Shoulder Tattoo:

20 Tradisjonelle Samoanske Tatoveringsdesigner og Betydninger

Denne typen dekker hele skulderbladet og en stor del av øvre bicep. Den inneholder de vanlige symbolene med virvler og spiraler for å fylle inn hullene. Havsymbolene hjelper ofte i denne oppgaven. Havet i den samoanske kulturen symboliserte døden til verden utover fordi det samoanske folket trodde at havet er der en gikk etter at de døde.

17. Samoan Full Arm Tattoo:

20 Tradisjonelle Samoanske Tatoveringsdesigner og Betydninger

Denne typen tatovering løper langs hele armen. Det er som en helt ermert tatovering. Det ser ut som en del av en rustning som du kan ha på seg. Den sport de typiske polynesiske symbolene og ser så godt ut som alle andre samoanske tatoveringer.

 

18. Samoansk tatovering Sol på arm for menn:

20 Tradisjonelle Samoanske Tatoveringsdesigner og Betydninger

Soler er en del av mange samoanske tatoveringer. De er vanligvis med andre typiske symboler for å uttrykke viktige betydninger. Solen i den samoanske kulturen står for rikdom, lysstyrke, storhet og lederskap. Dette er den mer generelle betydningen av solen. Men dette kan varieres med bruk av andre symboler og design. Den typen stråler som brukes eller solens uttrykk etc er viktige determinanter for hva tatoveringen faktisk symboliserer.

19. Samoan Face Tattoo Design:

20 Tradisjonelle Samoanske Tatoveringsdesigner og Betydninger

Denne tatoveringen går over ansiktet og nakken. Det gir deg en skremmende gammel krigerutseende. Den inneholder symboler som spydspissen som viser mot og en krigers ferdighet og "enata", som er polynesiske menneskelige former som representerer Gud og dens makt.

20. Tradisjonsmønstre av Tiki-ansikt i samisk tatovering:

the-tradisjonsmønstre-of-tiki-ansikt-i-samoansk-tattoo20

Dette er en av de originale designene til samoansk tatovering som kommer i en polynesisk tradisjon. Utformingen i denne tatoveringen består av et ansikt som har et design kalt under Tiki-mønstre, de andre mønstrene som inngår i det, betyr forskjellig i henhold til tradisjonen. Det er spesifikke navn gitt til forskjellige mønstre laget av forskjellige deler av kroppen.

Se mer: Maori Tattoo Designs and Meanings

For eksempel, antall linjer som er laget i designet, skjemaet plassert på baksiden, er dette alt forskjellig fra naturen til personen som er anerkjent i samfunnet. La oss si skilpadden, havskjellene, menneskets ansikt, skallen; hai tennene, musen, havets bølger etc. er store og svært brukte mønstre.

Dermed er samoanske tatoveringsdesigner her differensiert fra Tribal tatoveringsdesign som er en veldig vanlig feil, og vi har også fått vite at det kan være hundrevis av varianter av disse tatoveringer som vi kan velge de beste.

Så her er vakre samoanske tatoveringsdesign som følger den polynesiske kulturen. Menn og kvinner går stort sett for de samoanske designene, da det ser veldig vakkert fra langt og er øye behagelig. Du kan gå til en ekspert tattoo design maker som kjenner historien om den polynesiske kulturen og vet om de ulike mønstrene som er inkludert i tradisjonen som det beskriver noe merkelig med det.

Mennesker med hard natur sterk i form av å bære smerte og motgang kommer under slike valg. Det er til og med jenter som velger harde design når de går gjennom hard tid i livet. Tatoveringene gjenspeiler tankene om menneskets sinn, så velg din tatovering tilsvarende.

Leave A Comment

+ 89 = 98