20 beste matvarer for å øke bryststørrelsen naturlig Stiler på livet

Ja! Matvarer hjelper deg med å få større bryst? Utrolig, det du spiser, kan skille mellom å øke din koppestørrelse. Det er trygg mat for å øke bryststørrelsen din naturlig. Disse matvarene spiller en viktig rolle for å forstørre brystet ved å flytte hormonell fremstilling som for å forstørre bryster. Videre involverer noen kjemikalier som støtter brystdannelse pluss fasthet. Også, den kjemiske økningen av hormonell produksjon i puberteten fremst til beste brystutvikling. De støtter også blandingen av naturlig progesteron hvis utslippsfallet piercingly på overgangsalderen.

Foods To Increase Breast Size Naturally

Hvordan øke bryststørrelsen med mat naturlig og raskt:

Så, i denne artikkelen diskuterer vi de 20 beste matvarene for å øke bryststørrelsen naturlig og raskt på en trygg måte.

1. Soy Milk And Soy Beens:

Hvordan To Increase Breast Size With Food soya milk

Soya Milk er rik på protein vi alle skjønner. Forhøyet i isoflavoner, imiterer det østrogen, og hjelper dermed også til å øke bryststørrelsen. Soya melk kommer fra soya bønner. Bønner er jevnt vellykkede for å holde en sunn østrogenhøyde i kroppen. Drikk det, men mengden vil bli sjekket. Det beste er at det spiser som beskrevet, risikoen er ubetydelig. Det kan faktisk være veldig effektivt å få bedre bryster!

  1. Drikk ett glass soya melk hver dag om morgenen, etter koking.
  2. Soya bønner kan legges som kosttilskudd. Legg dem til salaten din eller kok dem og få dem om morgenen, hver dag.

2. Nøtter for å øke bryststørrelsen:

nøtter To Increase Breast Size

Cashew, valnøtter, peanøtter og pecan, disse er alle overlegne kilder mens du ønsker større byste. Nøtter er en av matvarene for å øke bryststørrelsen selvsagt, da det er et godt grunnlag for fett dessuten protein. Samtidig er det også bra for hjerte og hjerne, slik at du ikke har noe å tape. Bruk den som en snack, ellers dryss den på maten din for å utnytte fortjenesten.

  1. Når du er for sulten om dagen, ta en håndfull nøtter.
  2. Inkluder, valnøtter og cashewnøtter. Hvis du vil, bland den med litt pepper og konsum daglig, i ca 3-4 måneder.

Nøtter vil ta vare på din sult og vil bidra til å øke bryststørrelsen.

3. Pueraria Mirifica:

Hvordan to increase breast size with food

Det er (Butea Superba eller KwaoKrua) opprette i Thailand, en plante hvis tuber involverer fytoøstrogener for eksempel miroestrol, deoxymiroestrol og coumestans. De øker bryststørrelse pluss fasthet med studier som skal avgjøre om de kan brukes i hormonbehandling. Videre kan det øke bryststørrelsen ved å kunne 80% prosent. Det er også nyttig å hud pluss hår i henhold til tester utført i England.

Hvordan å bruke: De er tilgjengelige som medisinpakker og tas inn som anbefalt av lege eller som foreskrevet i flasken.

4. Melk kan bidra til å øke bryststørrelsen:

Melk Foods For Bigger Breasts

Meieriprodukter inneholder parallelle reproduktive hormoner til de som er etablert i menneskekroppen. Kokens melk for et tilfelle har tydeligvis forekommet hormoner, for eksempel østrogen, prolactin og progesteron, som er ønsket for melking i pattedyr. Melk er en av de beste maten for å øke bryststørrelsen.

Hvordan å bruke: Ta ett glass melk som første om morgenen og ett glass om natten. Kok dem lett.

5. Dong Quai rot:

Dong Quai Root For Breast Growth

Det er også definert som den siste kvinnelige tonic urt som hjelper til med å gjenopprette energi og effektiv bruk av hormoner i kroppen. Det stimulerer også brystforstørrelsen pluss forbedrer kroppens kamp mot sykdommer. Derfor fremmer det blandingen av naturlig progesteron hvis utslippsfallet i overgangsalderen.

Slik bruker du: Du kan da som bulk eller rå form, inkludert røtter, kvister, blader og bær

  1. Den granulære form av den kan blandes med kokende vann
  2. Pilleformen må blandes med andre urter
  3. Den tørkede form kan kokes og anstrenges som te eller suppe. I suppe, legg til denne råen.

6. Soy Godhet:

soya Goodness Help Breast Growth

Soya har blitt målt som en super mat mens det gjelder brystforbedring. Det er velstående i fytoøstrogener, et hormon som er ansvarlig for brystvæksten. Det er også overfylt med isoflavoner pluss hjelp til å bekjempe de frie radikaler også kreftceller som kan vokse i brystvevet ditt.

Hvordan å bruke: Bytt din vanlige melk av soyaen for bedre resultater. Drikk to briller det daglig, en om morgenen og en etter middagen, før du går og legger deg.

7. Papaya: Brystet øker mat

Naturlig Breast Enlargement Food Papaya

Det er ganske overraskende å legge til listen. Men det du ikke gjenkjenner er at papaya må være faktisk støttende i voksende bryst størrelse. Papaya sammen med melk kan være en bonus for å øke bryststørrelsen. Det beste er det som er lett tilgjengelig. Den absolutt ingen fuss kur!

Hvordan å bruke: Klipp halv papaya og spis den etter måltidene dine. Papaya er også bra for livmoren din.

Se mer:  Hvordan øke bryststørrelsen ved å trykke

8. Leafy Green Grønnsaker:

Bryst Enhancing Foods Green Leafy Vegetables

Grønne bladgrønnsaker er egnet, men de holder ikke tilstrekkelig fytoøstrogener som kan inspirere brystvevet til å utvikle seg. Til hvile er bladgrønne grønnsaker, for eksempel spenat, alfalfa og brassicas rik på naturlige antioksidanter, kalsium og jern. På samme tid kan disse også hjelpe til med det generelle utseendet av utviklede bryster.

Hvordan å bruke: Lag karriretter med grønne blader eller ta med dem i kostholdet ditt.

Ta inn som kosttilskudd i din burger for å gjøre det veldig sunt.

9. sjø mat å øke bryst størrelse:

Hav Food To Increase Breast Size

Kjente du at sjømat for eksempel reker; østers, skallfisk, pluss tang innlemme stor mangan? Dette betyr at det bidrar til å øke kjønnshormoner som for å fremme utvidelsen av brystvev. Spis sjømat mens du er i hverdagen, og du vil bli forbauset over å observere resultatene.

Hvordan å bruke: Kok fisk i mild olje med pepper og gjør det som vanlig. Det er i beste fall å bake dem og ikke fryse dem. Ta dem tre ganger i uken for å få de beste resultatene.

10. Frø for økende bryst:

Hvordan To Increase Breast Size With Food seeds

Men det er solsikkefrø, anisfrø, gresskarfrø ellers linfrø, frøene er overlegne for deg. Det bidrar til å forbedre naturlige østrogennivåer i kroppen din som igjen øker bryststørrelsen. Bland det med din favorittmatbit ellers spray det på toppen av salaten din. Uansett hva ditt valg kan være, er frøene overlegne for brystene, også kropp.

Hvordan å bruke: Solsikkefrø kan legges til salat, kjøttboller eller veggieburger. I tunfisksalat, legg til litt av det for å gjøre det knasket.

Gresskarfrø:

  • Kok litt saltet vann i en stor gryte
  • Tilsett gresskarfrøene og kok i 5-10 minutter og tøm det deretter.
  • Kut frøene med litt olje, litt krydder og spred jevnt over et stort bakeplate før steking ved 180 ° C / gass 4 i ca 8-10 minutter.

Husk å ta inn daglig i ca 3 måneder.

11. Løvetannrot:

Løvetann Root To Increase Breast Size

Det bidrar til å kvitte seg med overskuddsvann i edemasituasjonen på grunn av leverproblemer og fremmer konfigurasjonen av galle i kroppen. I utgangspunktet påvirker det all form for utskillelse i tillegg utslipp fra kroppen, spiller en viktig rolle i brystforstørrelse pluss ny brystcelle i tillegg vevdannelse.

Hvordan å bruke: Lag en løvetannrotte. Bryt løvetannrotten i en mørtel til den er klumpete og redusert til linsenes størrelse. Smør roten i en panne på komfyren i vann i ca. 15 minutter. Tillat avkokingen å bosette seg, og deretter press det inn i koppen din og drikk den hver morgen.

12. Fenugreek Seed Extract:

Bryst Increase Food Fenugreek

Ønsker du å øke bryststørrelsen ved å bruke fenegreekfrø? Ta fenegreek kapsler fra nærmeste urtebutikker og ta den en om dagen, og øk deretter etter behov. Du kan bruke fenugreek urteolje på brystet daglig for å få gode resultater. Dette er basilikum som er velstående i fytoøstrogener, og bidrar til fremstilling av hormoner og øker hastigheten til brystkirtlen. Mammary glands nærer på østrogen.

Hvordan å bruke: Grind frøene i et fint pulver. Legg pulveret på karrien sammen med andre krydder. Inkluder dette hver dag i kostholdet ditt.

Se mer: Tips for å øke bryststørrelsen naturlig hjemme

13. Tofu:

Foods For Bigger Breasts Tofu

Tofu er anerkjent som en underlig mat. Hvorfor? Det har en forhøyet mengde østrogen som også er forhøyet i protein pluss lavt fettinnhold. Videre er det gode ved tofu at det er gjerne oppnåelig og enkelt å forberede. Alterner kjøttet ditt med tofu og følg forskjellen. Det er en av de beste og perfekte mat for å øke bryststørrelsen naturlig og raskt.

Hvordan å bruke: Bytt ut paneer eller kylling med Tofu. Grunt stekt tofu før du legger den til dietten.

14. Red Clover:

rød clover For Breast Growth

Den røde kløver er et grunnlag for kalsium, fosfor, kalium, krom, tiamin, vitamin C og niacin. I tillegg er det også målt som en rik kilde til isoflavoner, de er kjemikalier som oppløses i vann pluss utfører som østrogen. Dette er en annen naturlig bryststørrelsesforsterker.

Hvordan å bruke: Lag en te med rødkløver. For å gjøre dette, ta rundt 2 til 3 ts tørket rødklover blomster i en kopp kokende vann. La det bratte i ca. 15 minutter før du drikker vannet. Legg til en teskje av en hjemmelaget tinktur til drikken også. Drikk denne spesielle drikke rundt 3 ganger om dagen.

Advarsel: Kontakt lege før du tar den.

Se mer:  Øker bryststørrelsen etter ekteskapet

15. Linfrø for økende bryststørrelse:

Flax Seed To Increase Breast Size

Det er velstående i fytoøstrogener, linfrøene; linseed ellers 'alsikebeej' er en vanlig urte brukt i Nord-Øst av India nesten alle. Det er en fantastisk urt som virker tvil om å øke din bustestørrelse bare naturlig, pluss å gi rikelig glede. Du kan eksplodere i linfrø pluss tygge. Den har en nutty smak. Se linfrø er bedre som en kontrast til hele motparten.

Hvordan å bruke: Du kan inkludere den i mel; lage en pasta sammen med ekstra urter å bruke i matlaging. Hørfrø ellers linolje kan brukes topisk for massasje ellers i kosthold som salatpålegg eller annet krydder. Grind linfrøet i et fint pulver og legg det til salaten og karriene. Du kan legge dem til som frø for å gjøre det crunchier, din salat.

Den vedlagte flavonoid, omega 6, omega 3, fettsyrer pluss gjør også lignaner som utfører som østrogen. Det drar nytte av bryst og eggstokkreft.

16. Frukt:

Foods To Increase Breast Size - Fruits

Vet du hvordan du øker bryststørrelsen med mat av frukt? Det er ingen overraskelse at matvarer som øker bryststørrelsen ikke kunne gjøre uten frukt på listen. Frisk frukt er en god del på dagligvarelisten din og av gode grunner. Men visste du at bortsett fra de vanlige kosttilskuddene de la deg opp med, hjelper frukt også i kroppen din toning? Det er derfor, frukt øker din naturlige brystvekst på en effektiv måte, og slik en deilig delikatesse det er at ingen noensinne tenker.

Friske frukter som bær, som inkluderer jordbær, kirsebær og blåbær, er rike på østrogen, det kvinnelige hormonet som bidrar til å skape en forandring i koppestørrelsen effektivt. Andre frukter kjent for å øke produksjonen av hormoner er epler og plommer. Så, hvis du venter på de ekstra centimeter å sette seg inn, ikke, istedet gå dagligvarebutikk og legg alltid frukt til listen din.

Hvordan å bruke: Ta en bolle med friske kutte frukter hver dag, som og når det er mulig.

17. sunne oljer:

Foods To Increase Breast Size - Healthy Oils

Når du spiller den fete mynten for å gå opp i vekt, burde du vite at det er to sider på den. De skadelige er de som gir deg hjerteinfarkt for det meste og åpenbart gjør at du får all den ekstra vekten, mens på den annen side er det sunne fettet og oljene de som gjør det til listen over brystforøkende matvarer. Ja, det er ingen tvil om det, og du leser det riktig.

Hvordan å bruke: Tillegg din olje med essensielle oljer, enn de vanlige.

Din bryststørrelse økes faktisk av elementer som nøtter, frø, fettoljer som oliven, avokadoer. Problemet med hele situasjonen er bare at noe fett kan få deg til å gå raskt i vekt uansett. Så, mens du kan skryte av dine fullere bryster nå, blir dine hofter også større. Og hvis det er noe du ikke vil ha, så sørg for at oljen du tar, er i et begrenset antall, og du overdriver ikke det.

18. Vitaminer:

Foods To Increase Breast Size - Vitamins

Vi trenger ikke å fremheve hvordan brystet har fettvev og brystkjertler. Du må vite om at vitaminer går langt i å holde brystene dine trygge mot skader som ellers kan gjøre at de mister fasthet og form.

Først er vitamin A et fettløselige vitamin, og dermed bidrar til å forbedre immuniteten til kroppen din og beskytte skadene som frie radikaler i brystet ditt, og dermed påskynde prosessen.

Hvordan å bruke: Gulrøtter, søtpotet, biff osv. Er rike på vitamin A. Sørg for å inkludere dem i dietten daglig. Sunn mat er veien!

Vitamin C er en vannløselig antioksidant som er vannløselig og hjelper dermed med å løse opp immunforsvaret i kroppen din. Dette vitaminet øker også vekstprosessen til brystet ditt. Vitamin C er sitron, oransje osv.

Hvordan å bruke: Drikk sitronsaft eller ta en bolle med oransje hver dag.

Fordelene med vitamin D er at bortsett fra å være mat som øker bryststørrelsen raskt, virker det også med å toning musklene og fikser eventuelle skader som bryr deg for brystkreft.

Hvordan å bruke: Oster, eggeplomme og fettfisk som tunfisk har en overflod av vitamin D. Ta dem i dietten daglig.

K-vitamin hjelper med å gjenopprette kollagen i kroppen din, og dermed fremskynde prosessen med celledannelse.

Hvordan å bruke: Leafy grønnsaker er den rikeste kilden til vitamin K. Brusselspirer, brokkoli og kål er gode kilder til vitamin K. Ta med alle dem i kostholdet ditt for å øke bryststørrelsen.

Vitamin E, sist sist på listen, har muligheten til å beskytte brystene mot total cellulær skade som er rik på fettløselige antioksidanter.

Hvordan å bruke: De rikeste kildene til E-vitamin er matoljer, spesielt hvetekimoljen. En spiseskje hvetekim olje kan gi rundt 135% av DV, så sørg for at du også inkluderer dem.

19. Kylling:

Foods To Increase Breast Size - Chicken

Kylling, neste på listen er en naturlig mat som øker bryststørrelsen raskt. Vel, nå kommer til hvor lite kylling er kjent for å forbedre dannelsen av østrogen, og dermed bidra til den effektive utviklingen av kroppen din.

Hvordan å bruke: Bruk kylling i maten to ganger daglig. Ikke frityr. Foretre grunn grøt og lag i essensielle oljer.

20. Fennikel:

Foods To Increase Breast Size - Fennel

Maten du bør få mest mulig ut av, bør definitivt være fennikel. Det er en kjent urt og en naturlig brystforbedringsmat, siden den inneholder en stor mengde fytoøstrogen, som er kjent for å hjelpe med brystutviklingen.

Hvordan å bruke: Fennikelfrø kan brukes overdrevet til matlaging. Hør dem godt med 1 ss olje, med noen sennepsfrø og hing. Legg dem til rasamor sambar.

Til slutt, disse er de beste matvarene til større bryst og størrelse utvidelse. Men du må være forsiktig med hva slags mat du spiser siden den pumpet opp med kjemikalier og steroider, vil ikke fungere. Men ellers spise bort og du vil se resultatene snart.

Leave A Comment

5 + 5 =