20 beste homøopatiske medisiner for hårtap og gjenvekstbehandling Stiler på livet

Hårvekst forekommer enten naturlig eller etter en bestemt behandling for hårtap, hårtynning eller til og med skallethet. Det er flere behandlinger og løsninger i tilbudet. Noen av dem er ekte og effektive, mens mange andre er fads eller måter å dupe harried mennesker på jakt etter løsninger. Homeopati er et felt av alternative medisiner som er svært effektive for å fremme hårgenvekst og redusere håravfall eller herding skallethet i prosessen.

Det er en strøm av medisin som er gammelt der dosene er tilberedt av naturlige og noen ganger urte- og mineralkilder. Alkoholholdige ekstrakter og tinkturer benyttes også liberalt i fremstillingen av disse dosene. Personer med en forkjærlighet for å ha tykt tett hår, eller hvis de lider av skallethet, kan henvende seg til homøopati for lettelse. Mange utøvere foreskriver homøopatiske medisiner som har grunnleggende karakter hos en pasient. Noen få spesifikke medisiner som er kjent for å fremme hårveksten og redusere håravfall, diskuteres nedenfor.

Beste homeopatiske medisiner for håravfall og re-vekst:

La oss finne her med nevnte top 15 beste homøopatiske medisiner for hårtap og gjenvekstbehandling.

1. Silicea:

silicea For Hair Loss And Re-Growth

En av de mest populært foreskrevne medisinene i homøopati er Silicea. Den er avledet fra menneskelig vev og sandstein. Dette legemidlet er utmerket for å styrke håret, eliminerer tørrheten ved å gi full næring til håret og er kjent som vekstforsterker. Det er en av de 12 vevcellesaltene i homøopati.

2. Kaliumkarbonum:

Kalium Carbonicum For Hair Fall And Re-Growth

Kalium Carbonicum er en annen homøopatisk medisin som er avledet av forbindelser som egypterne brukte til å forberede glass. Det er foreskrevet av mange homøopatiske utøvere for å i hovedsak stoppe hårtynning og sprø hår, og dermed automatisk fremme hårvekst. Dette legemidlet er utmerket for de som er ortodokse og reservert i naturen.

Se mer: Behandling av skallet hår

3. Lycopodium:

Lycopodium For Hair Fall And Regrowth

Homeopater foreskriver også lycopodium liberalt for for tidlig balding. Gravide kvinner og etterlevering, kvinner som lider mye av håravfall, har brukt dette legemidlet med hell. Dette legemidlet er like effektivt for menn også. Lavt respekterte mennesker som ønsker en god hårvekst, drar mye av dette legemidlet. Den er forberedt ved å destillere sporer av eviggrønne planter som klubbmos, mer populært kjent som staghornmos.

Se mer: Beste behandling for hårgenvekst

4. Natrum Muriaticum:

Natrum Muriaticum For Hair Loss and Re-Growth

Preparatet av dette legemidlet er laget av natriumklorid, kjent som bordsalt. For å vokse hår hvor hår tap oppstår fra flass, tørr skorpe i hodebunnen, eller håravfall som oppstår på grunn av hudforstyrrelser eller menstruasjonssykdommer, er Natrum Muriaticum ekstremt effektiv. Noen ganger får håret tap på grunn av hormonell ubalanse, dette medisinet behandler både effekten. Det er ideelt foreskrevet for de menneskene som er sensitive og følelsesmessige.

5. Fosfor:

fosfor For Hair Fall And Re-Growth

Fosfor er en annen homøopatisk medisin som er svært gunstig for å øke hårveksten. Det fremmer gjenvekst på de stedene hvor hårhår går tapt om gangen. Det er også foreskrevet for de som lider av hårtap på grunn av flass og andre mindre hodebunnsforstyrrelser.

6. Kali Sulfuricum:

Homeopatiske Medicines For Hair Loss

Denne homøopatiske medisinen er tilgjengelig i flytende form samt tabletter. Selv denne medisinen er svært egnet for å behandle tap av hår på grunn av flass. Det har deler av svovel i den og er derfor utmerket for total vekst av håret. Det må tas vare på å unngå å ta det mer enn to ganger om dagen. Det anbefales at du slutter å ta det kontinuerlig i mer enn to uker om gangen.

Se mer: Hjemmelaget terapi for hårvekst

7. Mezereum:

Noen ganger kan hudinfeksjon som psoriasis og flass føre til hårfall. Så, medisin som mezereum kan behandle dette problemet og få håret til å vokse. Regelmessig bruk av dette er et must for å se effektive og positive resultater.

8. Grafitter:

Hvis du ser på hår som faller på sider eller ujevn skallethet i hodebunnen, fungerer dette legemidlet best. Noen ganger kan for mye fuktighet også gjøre hodebunnen kløende og små utbrudd forekommer i hodebunnen. Dette resulterer i hårtap. Regelmessig bruk av dette legemidlet behandler dem og stopper håret.

9. Kali Sulfuricum, Selenium, Vinca Minor:

Hvis årsaken til håret faller er flass, kan du bruke disse medisinene til å behandle flass og redusere irritasjonen i hodebunnen. Disse til slutt stopper hårtap og skallet flekker og er en effektiv homeopatisk medisin for hårfall og flass.

10. Fluorsyre:

Denne hårgenvekstmedisinen i homøopati er brukt til å behandle sykdommer som Alopecia, sprø hår, toppunktskaldhet, idiopatisk hårfall, tangled hår, og så videre. Det gir oppdrift til hårvolumet og stimulerer hårveksten.

Denne homøopatiske medisinen er tilgjengelig i flytende form så vel som i tablettform. Det er ideelt for å behandle tap av hår på grunn av flass. Det har deler av svovel i den og er derfor utmerket for total vekst av håret. Det må tas vare på å unngå å ta det mer enn to ganger om dagen. Det anbefales at du slutter å ta det kontinuerlig i mer enn to uker om gangen.

11. Kali Carbonium:

Hvis du ser håret faller av fra røttene, så for å behandle de skadede røttene, trenger du denne rotnærende medisinen. Regelmessig bruk av dette legemidlet stopper håravfall og gir deg tykt, sunt og langt hår.

12. Calcarea Phosphorica:

Hvis du ser mye koker i hodebunnen og håret faller av raskt, bør du prøve denne homøopatiske medisinen. Det har bevist resultater og forbedrer hårveksten effektivt.

13. Fosforsyre: Syre Phos 30C For Grey Hair And Hair Fall

Stress er en annen årsak til hårtap, hvitt og grått hår. Stress kan også skade helsen din. Denne homøopatiske medisinen er et foreskrevet valg hvis årsaken til hårfallet skyldes noen form for stress eller sorg. Fosforsyre medisin er en pålitelig homøopati behandling for for tidlig hvitt eller grått hår å bli svart.

14. Sepia 30C:

Sepia 30C For Hair Loss And Re-Growth Treatment

Noen ganger begynner håret å falle raskt etter fødselen. Det skjer også etter overgangsalderen. Så, du kan behandle skallethet med dette legemidlet, og innen kort tid ser håret vokse tilbake med den tidligere oppdriften. Dette er enda en homeopatisk medisin for håravfall og grått hår kjent for å fungere godt.

15. Lycopodium, Baryta Carb & Phosphorsyre:

Dette er noen av de kjente virkemidlene for hår re-vekst i tilfelle av skallethet. Lycopodium er den homøopatiske medisinen for å foreskrive baldness eller hårtap etter graviditet. En annen av de pålitelige homøopatiske medisinene for hårgenvekst er Baryta Carb og kommer til nytte når det gjelder kjeft av toppunktet (topp og krone). Fosforsyre er enda et homøopatisk medisin for hårvekst og er et resept for skallethet som oppstår etter kronisk sorg.

16. B & T Hår Vekst Olje:

B & T Hemeopathic Hairgrowth Oil

B & T hår re-vekst av Schwabe India er det beste homeopatiske medisin for hårvekst. Den er fylt av rikdom og kombinasjon av Jaborandi, Arnica Montana, Sabal Serrulata og Olivenolje som gir perfekt glans og glans til hår og fremmer hårvekst.

17. Vinca mindreårig: Vinca Minor For Hair Loss And Re-Growth

Det er en utmerket medisin i homøopati medisiner for kløe, grå hår og alopecia areata, hvor pasient tap hår i flekker. Det virker naturlig uten bivirkninger.

18. Jhactions Hair-SPA Olje:

Hår SPA Oil For Hair Loss And Regrowth

Her er en annen effektiv homeopati hår olje for hårvekst av kvinner og menn. Det kurerer alle kort av hårproblemer som flass, skadet hår, grått hår, fettete hår og hvitt hår.

19. SBL Drops No.1:

SBL Drops No.1 For Hair Loss And Regrowth

Det er den beste homøopatiske medisinen for håravfall av SBL. Ingrediensene som sur fosforicum, arnica montana og lycopodium er vist å behandle overdreven hårfall, flass og kløe i hodebunnen. Det bidrar også til å gjenopplive skadet hår ved å ty til hårsekkene.

20. SBLs homøopatiske sjampo:

SBL's Homeopathic Shampoo For Hair Fall

Bortsett fra piller og løsninger, er homeopati medisiner også tilgjengelig i form av sjampo som fungerer underverk for å behandle skallethet og øker veksten av hår. Dens effekt ligger i å eliminere flass, regulere for tidlig graying og reduksjon av hårtap. Det er også veldig bra for å opprettholde hodebunnen. Denne medisinske sjampoen er utarbeidet ved å kombinere Arnica mont, jaborandi og calendula ekstrakter. Regelmessig bruk av denne medisinske sjampoen har vist gode resultater på hårfall.

Folk som lider av hårforstyrrelser som fører til hårtap, kan alltid ty til homøopati medisiner som er en av de mest populære og effektive helhetlige rutinene med de minste bivirkningene.

Leave A Comment

8 + 1 =