20 beste hjemme rettsmidler for tørr hud på ansiktet

Tørre hudreparasjoner er avhengig av tørrforholdene. Damer som banker på kjemiske produkter, kan sjelden se dem jobbe.

20 Best Home Remedies For Dry Skin On Face

De har for det meste en alternativ bivirkning, og derfor bør hjemmemedisiner alltid være det første alternativet og prioritet og forsøke å kurere problemet.

Naturlig hjemme rettsmidler for tørr hud på ansiktet:

Denne artikkelen under har blitt gitt naturlig hjemme rettsmidler for tørr hud på ansiktet som er veldig effektivt og trygt også.

1. Papaya og Avocado Mask:

papaya cross section

Papaya er den mest populære frukten til å behandle tørr hud. Det hjelper også med fjerning av arr som oppstår på grunn av tørrhet. Lag en pasta av en papaya skive og en avokado, en banan kan også legges til. Påfør huden og la den tørke i minst 15 minutter. Du kan også bruke bare en avokadopasta. Det er godt å nærme huden og gjøre deg klar umiddelbart for en fest.

Se mer: Naturskjønnhetstips for tørr hud

2. Agurk ansiktsmaske for tørr hud:

agurker

Agurk er ekstremt nyttig for tørr hud. Det fukter naturlig tørr hud og letter hudtonen. Gurkere må forvandles til lime og deretter på ansiktet. Pakken skal forbli i 30 minutter og da vil den gi sin vakre glød.

3. Eggeplomme Lim:

Egg yolk for oily skin

Eggeplomme er et populært hjemmemedisin for tørr hud. Ansiktsmasken må ha en eggeplomme med egg og en spiseskje melk eller melkepulver og en spiseskje honning. Bland den til den blir som en pasta og la den stå i 20 minutter for å tørke opp og deretter vaske av med vanlig vann.

4. Banan Facial :

Banan & butter mask

Bananer kan behandle tørr hud fordi den har vitamininnhold. Bland opp 1 moden banan og bruk deretter som en ansiktspakke. La det stå i 30 minutter før det vaskes med kaldt vann eller lunkent vann. Banan peeling inneholder anti oksidanter, vitaminer og mineraler som gjør huden cured fra tørrhet, bare ved å gni skelen på huden.

Se mer: Slik fjerner du tørr hud fra kroppen

5. Frisk Krem og Sitron:

Sitron

En spiseskje fersk krem ​​litt gurkemeiepulver og noen dråper sitronsaft er alt du trenger for dette middelet. Bland dem godt og bruk og hold i 15 minutter. Masser ansiktet til 5 minutter og vask deretter av etter at det blir litt tørt. Da vil du se den tørre, mindre huden på ansiktet ditt.

6. Curd Paste:

curd Face Pack

Curd inneholder antioksidanter og antiseptiske egenskaper. Det gjør huden myk og glødende. Curd kan blandes med honning og litt kalk og deretter stå i ca 10 minutter. Det fungerer som et flott ansiktspakke og løser tørrproblemer som magi.

7. mandel lim:

Hjem Remedies For Dry Skin-Almond Paste

Soaks mandler over natten og skrell laget av det når det blir mykt nok neste morgen. Legg til to spiseskjeer med melk og litt grammel, sitronsaft kan også legges til. Påfør ansiktspakken og la den stå i 20 minutter. Masser huden og vask den av med lunkent vann. Det forbedrer hudtonen og gir fuktighet for huden.

8. Riktig kosthold gjør ansiktet tørt mindre:

Naturlig Healthy Diet

Endre kostholdet litt, og det vil automatisk reflektere huden din. Alle disse har blitt fitnessfreaks, de liker å spise det beste og gjøre regelmessige øvelser for å opprettholde sin skjønnhet. Spis mat som er rik på mineraler, har egg, melk, nøtter, erter, spinat, epler og appelsiner, etc.

9. Aloe Vera Gel:

Hvordan to Use Aloe Vera for Acne22

Påfør aloe vera veldig beroligende og la den stå på i omtrent en halv time. Unngå ferdiggjorte geler, de kommer ikke til å gi en langvarig effekt, noen kan skade også. Skjær et stykke aloe vera og klem deretter ut gelen som skal påføres på ansiktet. Det fungerer som en utmerket fuktighetskrem og gjør ansiktet mykt.

Se mer: Hjemmelaget fuktighetskrem for tørr hud

10. Oljebehandling:

massasje face for oily

Oljer er gode for ansiktet. Oljer som oliven, kokos eller sesam kan varmes og masseres en stund før du går på bad. Etter badet vil du ikke føle deg tørr som du vanligvis gjør, da den beholder fuktighet.

11. Oliven og Castor Oljer:

castor oil and olive

Blandingen av olivenolje og ricinusolje er en av de beste hjemmemedisinene for tørr hud. Du må ta ca 3 porsjoner olivenolje og deretter en porsjon ricinusolje for denne oljecocktailen, og hold den så rolig for en stund. Når begge oljene er blandet riktig, kan du søke og massere dette pent hvor du tror huden din har tørket opp mer. Nå når du er ferdig med massedelen, kan du suge en vaskeklut i varmt vann og deretter holde det på de masserte delene i en stund til duken er helt nedkjølt. Fjern nå kluten, og hvis du vil, kan du vaske av oljen, men bare med en veldig mild såpe.

12. Honning å behandle for tørr hud ansikt:

honning for dry skin

Honning er et middel for en rekke hud- og hårproblemer, og forbruket er også veldig bra for å opprettholde en skikkelig og sunn kropp. Du kan også dumpe sukkeret og gjøre vennskap med honning på plass i stedet. Nå er honning en helt i listen over tørre hudreparasjoner, og det er også veldig enkelt å bruke dette. Du kan bare ta honning i hånden og gni den over hendene, ansiktet og kroppen og hvilke deler du føler er tørrere. Hold den i ca 15-20 minutter og vask deretter med mild såpe for å få myk og glødende hud.

13. Melk:

Melk for dry skin

Nei det er ikke alt om vi har litt kald melk, som også er et hudmiddel. Her snakker vi om varm melk. Varm melk blandet med mandelolje er et godt hjemmiddel for tørr hud. For dette trenger du et glass varm melk og tilsett det ca. 3-5 dråper mandelolje og drikk dette hver natt før du går i seng. Først og fremst vil du ha en god søvn, og dette middelet i henhold til aromaterapi-bøkene bidrar også til å overvinne tørrhudene fra innsiden.

14. Egg og olje pakke:

Egg and oil

Egg er selvstendig gode kondisjonering ingredienser også, og denne med olje er en av de beste hjemme rettsmidler for tørr hud på ansiktet. For dette må du ta ett egg og sammen med det litt olivenolje, rosevann eller annen essensiell olje også hvis du vil. Nå blander det med en skje veldig bra, slik at alle ingrediensene blander seg veldig bra. Bruk denne blandingen som et ansiktspakke og la det tørke. Når du har tørket, kan du bare gå og vaske av ansiktet ditt. Nå må dette gjentas minst to ganger i uka og enda mer i løpet av sommeren for å få de beste resultatene.

15. Sjokoladepakke:

Sjokolade Face Mask for dry skin

Wow! Dette høres godt ut? Men dessverre er dette ikke for å spise. Du må få et sjokolade ansikt for smidig og myk hud for hele dagen. Dette er også en av hjemmemedisinene for tørr hud. For dette må du ta litt kakaopulver sammen med moset avokado og også litt honning. Nå må du pakke og brette denne blandingen godt for å gjøre det til et glatt ansikt og kroppspakke og bruk dette pent over hele ansiktet og kroppen din. La det tørke, og så kan du vaske av med en såpe eller kroppsvask til glødende og frisk hud.

16. Mango Magic:

Kosthold for glowing skin - mangoes

Ta en fin og moden mango og begynn å ta ut massen av det helt. En av de beste tørre hudremediene, mango kan være veldig bra for huden din, spesielt din tørre hud. Ta nå halvparten av mango-massen, tilsett litt sukker til det og bruk den på ansiktet og armer som et naturlig skrubber- og eksfolieringsmiddel. Nå når du har renset ansiktet ditt, kan du ta resten av mango-massen og deretter bruke den direkte på ansiktet og armene og sitte sånn i ca 20-25 minutter og deretter vaske av for meget glatt og glødende hud.

17. eddik:

Hjem Remedies for Dry Skin on Face - vinegar

Hvor eple cider eddik er som en velsignelse for hår remedial pakker og andre hårproblemer, virker det vanlig eddik også ikke vil bli etterlatt og er et hjem rette for tørr hud. Dette er et spesielt middel for tørre hender som er et vanlig problem, hovedsakelig på grunn av vindsæsonen utenfor. For dette bare ta litt eddik i hendene etter at du er ferdig med alt ditt ord og har vasket hånden pent. Nå gni eddik pent rundt palmen og toppdelen til håndleddet ditt. La nå dette over natten for å la det suge inn i huden og gjøre det mykt.

18. Baby Lotion:

Hjem Remedies for Dry Skin on Face - Baby Lotion

Det er tydelig at babypleieprodukter er helt blottet for alle slags harde kjemikalier som ellers brukes til voksne skjønnhetspleieprodukter. Nå for å bli kvitt tørr hud, fungerer massasje av babyolje og babybrems som en av de beste hjemmemedisinene for tørr hud. Du kan direkte massere med baby olje eller baby lotion før du legger deg hver dag og for langvarig mykhet kan du hente noen få dråper baby olje til badet vann og deretter bade med det samme for bedre resultater.

19. Naturlig såpe Tørr ansiktshud:

Hjem Remedies for Dry Skin on Face - Natural Soap

Naturlige såper betyr ikke at du må lage såper hjemme med et utvalg av frukt og grønnsaker, akkurat som du kan lage hjemme en concoction som kan virke som en organisk sjampo. Her innebærer naturlige såper melkens såper, glycerinsåper, lavendel og andre slike såper som sies å fukte huden. Disse er gode og vennlige til huden i stedet for de duftende og parfymerte såper som ikke er noe bra i det hele tatt. Du kan i det minste bruke slike naturlige såper om vinteren når tørr hud utgjør et svært alvorlig problem.

20. Kokosolje:

Kokosnøtt oil

Ja kokosnøttolje er ikke bare et bra hårreparasjon, men er også et av hjemmemedisinene for tørr hud på ansikt og kropp. For dette må du gjøre nesten ingenting, og du trenger ikke å bruke penger i det hele tatt. Dette skyldes at kokosnøttolje er noe som er funnet nesten i alle husholdninger. Du må bare ta litt kokosnøttolje og nå bruke den direkte over hele ansiktet og kroppen i rikelig mengde slik at du kan massere godt. La det hvile i en stund, eller du kan også følge dette med en kropps-turbanterapi og deretter vaske av oljen.

Spesielt om vinteren er tørr hud et veldig stort problem, og det har også en brennende følelse. Det er mange mennesker som står overfor dette problemet selv i løpet av resten av året, og nå kan du dermed velge fra dette mange tørre hudreparasjoner og holde det mykere.

Bildekilde: Lukkermateriell

Leave A Comment

+ 88 = 98