20 Best Party Wear Blouse Designs med bilder | Stiler på livet

Slitasje saree er ikke lenger igjen for å bli kjent som tradisjonelt antrekk. Det dynamiske utseendet til designer sarees gjør det til en flott innflytelse på festen. Whining om å ha sarees i fester er ikke lenger en stor avtale. Resepsjoner eller bryllupsseremonier eller til og med de røde løpeventyrene kan bli overveldet med et spektakulært utseende av sarees. Bruk av sarees har blitt morsomt og spennende, og gjør oss selvsagt imponerende med designer sarees og blander og matcher med bluser. Bluser gir en betydelig forandring i utseendet av saree iført.

En vanlig saree kan også se fantastisk ut med designerbluse. Faktisk med hjelp av de overbevisende designere med et basseng fullt av talent i dem, bluser er laget med tankebrytende design som ikke bare får deg til å se fantastiske, men det er også morsomt å ha på seg.

Nyeste og stilige Party Wear Blouse Patterns:

siste festdrakt bluse design for saree å fange noen eksplisitte mønster fra vestlige klær, den indiske moten av saree draping har fått en vri på utseendet.

1. Elegant blusemønster for fest:

Parti Wear Blouse Designs

En ren nettbluse med svart broderi ser fantastisk ut med en vanlig kremsare eller en offwhite saree. Den svarte og hvite glamouren har aldri bleknet. Kvinner bør ha minst en svart og hvit fest saree bluse design i hennes garderobe. Og når et ryggfritt mønster og en ermebluse er designet med sort broderi, er det akkurat det du trenger for natten.

2. Sequined Party Wear Blomsterbluse:

paljett Party Wear Floral Blouse

Sequinbluser ser fabelaktig ut på fester. Et dristig utseende med sareen som draper ned på forsiden, rydder blusemønsteret vakkert. Det kuttede arbeidet med blomster i halsen gjør også blikket til dynamisk bluse for festslitasjer. Vi kan også matche vanlig saree med sequinbluse for en vri i utseendet.

3. Indo Western Party Blouse:

Indo Western Party Blouse

En indo vestlig bluse har lang søm som lengder til midjen. Nakkepartiet er vakkert designet med kuttet snørearbeid. En gylden fargebluse med en så elegant design ser flott ut med en vanlig gyllen silke saree og vil være den nyeste festeblærbluse designet for saree.

4. Av Ermeløs Bluse Mønster:

Av Sleeve Party Blouse Pattern

En bluse fra ermeblå kan være imponerende imponerende med silkehvit grå prinsesse skåret av skulderbluse. Den fantastiske bluse kan se best ut med saree samt choli dress flared ghagra. Slike elegante blusedesigner for festslitasjer kan få deg til å se fantastisk ut.

5. Hvit utsmykket blonder:

Hvit Embellished Sheer Blouse

En ren bluse med paljetter utsmykket og kuttet sammen, er en kombinasjon av de fineste designene noensinne. En lignende match party saree bluse design ser fantabulous ut med en så elegant designer bluse. Festen slitasje bluse hals design passer også slå med antrekk.

Se mer: Lehenga Blouse Designs

6. Vanlig Party Style Blouse:

Vanlig Party Style Blouse

Kjendiser viser de beste eksemplene på å prøve de utsøkte designene av klær som er best til den trendy mote. Party wear bluse design som vanlig båt nakkebluse med langermet i fin silke materiale kan se fantastisk ut med en designer broderi silke saree.

7. Cape Style Blouse:

Kappe Style Blouse

Det er ikke nødvendig å følge det samme mønsteret i stilen med en typisk saree / bluse-kamp. En vakker cape stil flared ermet topp. En svart perle dekorert topp kan se fantabulous ut med en vanlig svart saree. Festskjolen saree bluse design syet kan pakkes rundt toppen eller kan også bli båret på hånden for et stilig utseende. Partene kan gjøres rockende kul med en enkel, men elegant vri med slitasje.

8. Netto Tilbake Fest Bluse:

Nett back party blouse

En bluse med vanlig nett kan se sexy og stilig når den er sydd med designer effekt med en festslitasje med designerbluse. Et rent nett med åpen rygg kuttes i mellom med brystkanten på nettet, ser fantastisk varmt ut når det brukes på en nattfest. En kombinasjon av mørke farger som svart og rød eller kontrast matcher også stilen.

9. Høy halter hals stil bluse:

Høy Halter Neck Style Blouse

Halter nakkebluser og på toppen av den pyntet med brede perler som kan ses fra en avstand, er en herlig design som kan se fantastisk ut på den matchende partiklærdesignbluseen din. En vanlig tofargesare kan se fantastisk ut med en flerfarget blusesting med halterhalsmønster og designet med store perler, gjør en fest slitasje saree bluse design.

10. Peter Pan Collar Bluse:

Peter Pan Collar Blouse

Peter Pan krage mønstre har vært rockende trend i disse dager, selv med en tradisjonell vri med sarees. Trykt saree kan bæres med en Peter Pan krage nakkebluse design som gir deg et glamorøst utseende med en fest slitasje saree bluse design.

Se mer: Fancy Blouse Patterns

11. High Collar Neck Party Blouse:

Høy Collar Neck Party Blouse

En høy-krage, backless bluse, med broderi gjort på brystlinjen, gjør et vakkert mønster for festen din på saree bluse. Man kan gjøre et glamorøst utseende med et enkelt binde opp med et tynt belte over sarenen. En dristig og vakker innvirkning er sikker på at ditt utseende ser ut som enestående.

12. Kinesisk kragehalsbluse:

kinesisk Collar Neck Blouse

Den tiltalende effekten av kinesisk nakkebluse design har vært å fange trenden så pent at du må kle deg en gang med en slik fantastisk måte. Det halvcirkulære mønsteret på nakke- og brystlinjedelen er fullt utsmykket eller dekorert med trådarbeid eller paljetter tradisjonelt eller kunstnerisk som bringer hele utseendet til et hjerte bankende effekt.

13. Tung bluse med vanlig saree:

Tung Blouse with Plain Saree

Heavy designerbluser med sølv, gull eller metallfarger er en annen verden enn den trendy mote. Det høye utseendet på metalliske farger med tungt beaded arbeid på det er et rikt og krydret utseende på dressingen din. En vanlig fest saree bluse design kan gi deg perfekt utseende uten å trenge hjelp av annet tilbehør.

14. Zari kutt arbeid på en beige bluse:

Zari Cut Work on a Beige Blouse

En nettbehandlet gyllenbluse med høy nakke mønster ser fantastisk ut med noen vanlig saree. En mørk eller lysfarget saree gir en perfekt kombinasjon med gylnebluser som gir en festslitasje saree bluse design. Netto sarees ser utrolig ut med slike bluser.

15. Captivating Heavy Embellished Blouse:

Fengslende Heavy Embellished Blouse

En tynn pyntet bluse med fulle paljetter, nett, lappeteppe og diamant stud arbeid og tråd broderi alt i en bluse er en flott tung designet bluse best for en fest slitasje saree bluse design. Man kan matche enhver vanlig saree som kan se ut som arbeidet på blusen.

Se mer: Indiske ferdige bluser

16. En ryggløs strapped stilbluse:

EN Backless strapped Style Blouse

En ryggfri stroppebluse er en av de dristige designene som kan gjøre ditt utseende krydre opp din identitet. En glamorøs innvirkning med fet farget saree og en prikket bluse med stropper som holder den uten ryggen dekket, er en perfekt for en designerbluse for festslitasje saree.

17. Jakke som motebluse:

Jakke as a Fashion Blouse

I dag er jakker godt brukt til å skille og utseendet med sarees. Vanlige svarte blazers eller sequinjakker og jevn lange lær- eller ulljakker er slitt med festsareblusdesignene rundt dem. En slik unik styling kan gjøre din stil blomstre opp bildet ditt.

18. Kortjakke Sleeve Bluse Mønster:

Kort Jacket Sleeve Blouse Pattern

En vanlig hvit bluse med en liten kort jakke som er utsmykket med trådarbeid, ser flott ut på rene sareer med lignende kant. For en fest slitasje saree bluse designer utseende. En kort jakkebluse kan gi deg et unikt og unikt utseende.

19. Designer Rød Lang Bluse:

Designer Red Long Blouse

Langbluser har blitt slitt siden alder av indiske kvinner. Klærne til lange bluser er utrolig unike. Man kan bære sareen som henger løs også. En høy kragehals og ujevn hemlinje gir et stilig utseende. Gyllene trådarbeid gjort på det kan gi et kongelig utseende. Et elegant utseende fra de lange blusene kan være best for festen på saree bluse design.

20. Bakbuemønsterbluse:

Tilbake Bow Pattern Blouse

En langermet bluse slett med farge og ryggfri kan gjøre ditt utseende fortryllende. En bue på baksiden kan gi mer effekt til den åpne ryggen. En lignende ren saree med lett arbeid på det kan gi deg et fantastisk utseende. Bluse design for fest slitasje sarees kan være mer unik med søm stiler.

Når vi snakker om design og stiler med sømmen av bluser for festslitasjene, kan det ikke at bare en designerbluse helt påvirke dressingen din, men den måten du draper sareen på, er også en kunst som skal læres. Gujarati stil drap, Punjabi stil drap, Patani stil drap, eller dhoti stil drap er mest kjente og mest slitte stiler for å pakke sarees med en distinkt måte. Mens åpent pallu og fullt innpakket pallu ser fantastisk ut i stilene sine. Blusedesignene ser mer dashing og ravishing når saree er slitt på den perfekte måten. En løs pallupping på hånden tilfredsstiller trend og design av blusen. Mens rene sarees og net sarees gir også full betydning for bluse design.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Leave A Comment

64 − = 62