20 Best Look Deep Neck Blouse Designs med bilder

Hvis du er ute etter det siste innen indiske kvinneklær, så er du på rett sted. Foreløpig dype nakkebluser mest foretrukket av indiske kvinner når de vil sporte en saree. I denne artikkelen skal vi diskutere noen blusedesigner som sporter dyp nakke mønsteret. Blusedesignene som skal diskuteres nedenfor, inkluderer en rekke mønstre som passer til hver nakketype. Hvert design er unikt og legger til en estetisk appell.

Deep Neck Blouse Designs:

La oss finne her med enumerert topp 20 dyp nakkebluse designkatalog som gjør utseendet ditt mer feminint.

1. Front Deep Neck Blouse Design:

deep-hals-bluse-design

Hvis du har behov for en dyp nakke designerbluse, så er dette blusemønsteret et perfekt valg. Det fremhever brystdelen og kan pyntes med kontrastfargetap eller broderi. Dette er en allsidig design som passer for de fleste sarees, spesielt vanlig eller designer.

2. Deep U Front Neck Bluse Design:

Dyp neck blouse designs9

Deep U nakke er det mest foretrukne nakke mønster av kvinner i alle aldre. Det fremhever halsen og passer nesten alle sarees. Man kan pynte halsen med brodert blonder eller steiner for et elegant utseende. Deep U nakke er et veldig elegant mønster og kuttet kan holdes bredt basert på halsens størrelse.

3. Deep Back Neck Bluse Design:

Dyp neck blouse designs15

Deep back neck ser nydelig ut for sarees med både tung og lett broderi. Potten design på baksiden kan bli fremhevet med flerfarget eller gull dusker for en sensuell utseende. Blåpike bluser ser fantastisk ut på kvinner som liker å lage en motesetning.

4. Deep V-Neck Blouse Design:

Dyp neck blouse designs4

Deep V nakke mønster legger til et feminint og grasiøst utseende på ryggen. Det skaper også en slank effekt på grunn av den perfekte kuttet. Den dunne halsen, når den er laget med en blanding av forskjellige materialer, som den som er illustrert på bildet med steiner og paljetter, kan se ut til et helt nytt nivå. Man kan skape en V-effekt på bunnen av blusen, i stedet for å holde den ren for et elegant utseende. Dette utseendet er flott for cocktail og flytende sarees.

5. den lave kutte dyp hals syd indiske designer bluse:

Dyp neck blouse designs5

Hvis du er ute etter en bluse samling som kan både forlokkende og anstendig samtidig, er lavt oppskåret design det beste valget. Necklines kan utheves med subtile eller tunge broderier basert på saree typen for den perfekte finishen. "Dori" eller tråden kan brukes til å støtte ermene fra å glide av skuldrene.

6. gull farge dyp nakke bluse design:

Dyp neck blouse designs6

Gullbluse med en dyp nakke er en svært allsidig bluse og kan matches på noen saree. En bluse i garderoben kan gjenbrukes på mange sarees, men kan skape et unikt utseende hver gang. Den gyldne fargen med en dyp nakke kan skape et elegant og kongelig utseende.

7. Deep Neck Black Designer Blouse:

Dyp neck blouse designs7

Denne svarte dype nakke designerbluse er sikker på å snu hodene på en fest. Metallisk broderi på den svarte tonen kan skape en scintillating effekt og passer nesten alle glatte eller lette broderte sareer. Dette er også en allsidig bluse som kan brukes med flere sarees.

8. Blå Designer Deep Neck Blouse:

Dyp neck blouse designs13

Denne broderte dype nakkebluse-designen er best for ren og gjennomsiktig sarees. Den tunge halsen, sammen med det tunge overordnede broderiet på blusen, gir et sofistikert utseende, og man kan velge det for både vanlige og små partier.

9. Den brede bakre åpne dype nakkebluse design:

Dyp neck blouse designs14

Denne brede bakpottformede designen er best for både tradisjonelle og designer sarees. De er også gode for bluser for lehenga og festkjole. Designet har en åpning på nakken og ender i nedre rygg. Man kan velge enten knapper eller en enkel tråd med dusker på bunnen.

10. Designer Deep Back Neck Bluse Design:

Dyp neck blouse designs10

Hvis du ønsker å markere din saree med en trendy bluse, er dette mønsteret det riktige valget for deg. Denne siste designer dype nakkebluse kommer med en bred kutt og kontrast eller matchende stoff på hver side. Baklinjen er uthevet med broderi, og man kan også velge en dori.

Se mer: Square Neck Blouse Designs

11. Ermeløs Deep Neck Blouse Designs:

Dyp neck blouse designs11

Denne dype kutte ermeløse bluse er for kvinner som elsker å flaute sine kurver. Den lave halsen fremhever kragebenet og legger til en oomph-faktor. Denne polstret bluse gir skjønnhet og nåde til enhver saree. De er hovedsakelig foretrukket av tenåringer og unge kvinner med petite kropper.

Se mer: Low Neck Blouse Designs

12. Halterneck-dyp nakkemønster:

Dyp neck blouse designs12

Denne glitrende halterneck mønstrede bluse kommer med en dyp nakkekant. Det er det mest populære mønsteret for kjendiser og unge kvinner som ønsker å lage en stilerklæring. Halterneck-bluser gir et elegant utseende til noen saree og er perfekte valg for kveldsslitasje og spesielle anledninger. Blusen kommer med en knapp eller lås på nakken og et tynt lag av en kant på midjelinjen.

13. Deep V Neck Bluse Design:

Dyp neck blouse designs1

Dette søte, dype V-halsmønsteret sørger for at du ser nydelig ut. Det kommer vanligvis i et sleeveless mønster som fremhever skulderen og kragebenet. Nakken kan utheves med kontrastrørarbeid og midjelinjen med en skinnende blonder. Dette mønsteret passer best til gjennomsiktige og flytende sareer.

14. Bikini Style Deep Neck Blouse:

Dyp neck blouse designs2

Bikini stilbluse kan forvandle til og med kjedelig og vanlig saree til den som har oodles av sex appeal. Denne bluse skaper en fusjonseffekt av å sporte en vestlig bikini stilbluse med en tradisjonell indisk saree. Bikini stilbluser er perfekte for dristige og selvsikker kvinner, som er komfortable med kroppene sine og elsker å vise seg. Hvis du ønsker å se rett ut av rampen, er dette bluse for deg.

Se mer: Bluse foran halsdesign

15. Den grønne dype nakkebluse med broderi fra ryggen:

De Green Deep Neck Blouse With Embroidery from The Back

Denne baksiden av en brodert dyp grønn bluse tilbake ser så vakker ut. De små hvite mønstrene som er gjort på den grønne basen, er så attraktive at enhver kvinne vil gi inn og ønsker å bruke den. De små vedleggene på blonder i den dype ryggbluse er veldig attraktive, og du vil være i stand til å idrett det ganske enkelt til enhver form for festlig begivenhet. Designerblusen vil gå hånd i hånd med en designer saree eller til og med en vanlig saree.

16. Front Knot Deep Cut Blouse:

Front Knot Deep Cut Blouse

Dette er den nyeste designen i åpent mønster med dype nakke foran. Blusen er sikker på å smigre enhver figur og kommer med en søt knute på forsiden. Den kommer vanligvis i en polstret modell og er prefekt for gjennomsiktige sareer. Mens mange kvinner har sportsback knotter, er den fremre knuten en like glamorøs modell og kan bæres uten problemer av moderne kvinner.

17. Off-Shoulder Blouse Design:

De Off-Shoulder Blouse Design

Denne siste designen er for kvinner med brede skuldre og fremtredende krageben. Off skulderbluser ser fantastisk ut når de er paret med lette designer sarees. Blusen er vanligvis laget av det tykke materialet og mangler noen utsmykninger. Off skulder blusset kommer med en elastisk stripe på skulderdelen for å holde blusen på plass. Det er et enkelt, men ynkelig mønster som er sikker på å trekke oppmerksomheten til en mengde.

18. Dyp V Forreste hals:

Dyp V Front Neck

Denne designerbluse kommer med en dyp V-kutt, som starter på skuldernivå. I motsetning til den vanlige V-kuttet, kommer denne bluse i en unik modell for å markere spaltningen. Den leveres med en tung broderi og er en ideell kamp for lyse georgette sarees. Denne bluse kommer med pads for å gi et pent og elegant utseende til sareen.

19. En skulder dyp nakkebluse:

En Shoulder Deep Neck Blouse

En skulder dyp nakkebluser er stilig og elegant. De kommer i en vakker blonder og pyntet skulder på den ene siden og den andre siden holder stroppeløs. En skulder dype nakkebluser er ideelle for dristige og selvsikker kvinner, som elsker å vise dem godt tone skuldre, men likevel opprettholde nåde og eleganse. Man trenger ikke å ha pyntegjenstander, for den pynte bluse alene kan få deg til å se fantastisk ut.

20. Sweetheart Collar Deep Neck Blouse:

Sweetheart Collar Deep Neck Blouse

Denne bluse designen er perfekt for de som elsker å dyrke en krage, men ser likevel feminin ut med en dyp nakke. Den søte nakke kombinert med et krage mønster er en absolutt showstopper. Denne bluse er flott for de som har lange hals og brede skuldre. Det er ikke behov for et uttalelsesstykke for denne bluse, som det kommer med tung broderi for å få deg til å se kongelig ut.

Uansett hva slags saree du kanskje vil bruke, er det alltid blusen som skaper det riktige utseendet. Å velge den rette halsen kan umiddelbart forvandle deg til en diva. Det er også veldig viktig å sporte den rette halsen og kutte som passer til kroppen din, da dype nakke ikke er alles koppekje. Imidlertid, med god vedlikehold av hudton og kropp, kan disse siste dyphalsdesignene være smigrende.

Leave A Comment

+ 22 = 25