2 Simple Summer Eye Makeup Looks – Slik gjør du | Stiler på livet

2 Simple Summer Eye Makeup Looks - Slik gjør du | Stiler på livet

Summer eye makeup er noe du ikke vil være veldig dristig eller full av mørke farger. Du vil ha noe mykt for at du skal se frisk ut.

1) Neutrale øyne:

sommer eye makeup

1. Du kan sport veldig enkel øye makeup ser etter sommer som den ovenfor. Du kan til og med dike øyefôr nesten helt og kan fortsatt se bra ut uten det. La oss se hvordan du kan lage dette nøytrale friske utseendet.

Se mer: Emo Makeup Looks

2. Begynn på et renset ansikt ved å bruke litt fuktighetskrem eller for en dagtidsmake bruke en solkrem direkte. Dette vil beskytte huden din og samtidig holde den fuktig. Følg dette opp med noen ansikts primer og også øyelokk primer.
Deretter gjelder noen concealer og fundament.

3. Flytting til hovedbestanddelen av øyegjenoppretting er den rette fargen på øyeskyggen. Hvis du vil ha et mykt utseende, prøv n nyanser som ekstreme lys rosa, som har en liten glans eller glitre på den. Du kan prøve hudtoner og ekstreme lyse oransje nyanser. Alle disse fargene vil fungere godt med denne typen øye sminke. Hvis du ikke har så skinnende effekt på øyeskyggene dine, kan du bruke løs øyenskygge-glimmer i sølv.

4. Pensel denne fargen over øyelokk og under den nedre vannlinjen.
For krøllen bruk en lys mat eller glitrende grå nyanse. Ikke bruk dette for mye. Bruk denne fra den sentrale delen av krøllen og bland den med den ytre delen av øyelokk.

5. For pannebenet bruk en normal hvitaktig eller sølvfarget nyanse.

6. Vi vil ikke bruke noen øyeforing eller topplokk. Hvis du vil ha litt fôr og føler sminke er svært ufullstendig uten det, bruk deretter blyantfôr til å gjøre en veldig nær lashforingen og ikke lage noen vinger.

7. For det nederste dekselet, bruk bare en blyantfôr av god kvalitet som ikke smuss. Bruk dette like under vannlinjen. Ikke bruk ved vannlinjen.

8. Avslutt med tung kappe mascara for begge vippene. Du kan også bruke noen curling.

For mer dramatisk effekt, men likevel veldig enkelt utseende, prøv falsk øyevisker for øvre lokket.

Se mer: Eye Makeup Ideas

2) fargerike øyne:

2 Simple Summer Eye Makeup Looks - Slik gjør du | Stiler på livet

Noen ganger vil du kanskje ha en fargerik sminke for å betegne vårsommertiden. For de tidene kan en øyemake som den ovenfor være akkurat hva du vil sport.

1. Du må ha en palass for pastelløyeskyggefarger for dette. Du kan prøve dette utseendet med 3 til 4 farger som oransje, rosa, lyseblå og pastellhvite.

2. Bor opp noen av fargene på øvre lokk. Forleng på vrangen. Du kan bruke en lysebrun på krøllen for mer definisjon, eller du kan ikke bruke den. Her er børstet fargen oransje.

Se mer: Makeup Tips For Eyes

3. For de nederste piskene oppretter du to toner. Bruk noen av de to andre kolosene for dette. Her er fargene som brukes i halv og halvdel, lyseblå og rosa.

4. Bruk kohl for foring rett under den nedre vannlinjen. Bruk hvit øye blyant eller hvit øyenskygge for vannlinjen til nedre visker.

5. For det øvre lokket, bruk et tynt fôr med gel- eller vannøyder. Lag en liten vinge på utsiden.

Avslutt utseendet med masse mascara for begge vippene. Du kan også bruke litt lash curling.

Du kan også bruke en falsk lash for de øvre vippene.

Leave A Comment

95 − 90 =