18 Tredje Graviditet – Symptomer Og Fosterutvikling

Det tar to til tango når det gjelder graviditet. Sperma fra faren befrukter egget i moderens eggstokk. Blant millioner, bare én eller kanskje to i de fleste tilfeller gjør det helt til egget. Her kombinerer reaksjonene de to og gjør det i en blastocyst som ennå ikke er en baby. Blastocysten danner deretter et embryo som er tidlig i dannelsen av den lille i mors livmor.

Dette embryoet endrer seg til et føtal og går endelig inn i barnets første fase. Denne babyen inne i stillblastocystformen beveger seg gjennom egglederørene i eggstokkene og festes til moderkaken eller veggen av eggstokken. Der gjennom næring fra moren begynner den å danne vage former som til slutt ligner en baby. Med hver gang i tiden vokser han mer og mer inn i babyliknende, og med hvert våkent øyeblikk blir hans hjerteslag sterkere og sterkere. Til slutt føles han overfylt til en liten plass, mer om det er tvillinger i betraktning. Han føler seg mangel på plass til å bevege seg og bestemmer seg for at han er klar til å komme ut.

Se mer: 15 uker Gravide symptomer

18. week of pregnancy

Dette er imidlertid en lang prosess og skjer ikke over natten. For å få et nytt liv i denne verden, går foreldrene spesielt moren gjennom en vanskelig tid i ganske mange måneder. Humørsvingninger, depressioner, bevissthet, diettdiagrammer og legebesøk - det er en streng tid og et sterkt hjerte som trenger å takle alt som er nevnt ovenfor. Men etter måneder med uro, når du endelig holder babyen din i armene dine og hun stirrer på deg med søte knappøyne, vet du alt det vondt var verdt det.

Hva skal du tenke om 18. Graviditetsuke?

De totale månedene dekket under graviditeten er ni måneder, noe som er en god 40 ukers plan. På grunn av de hyppige legebesøkene og ukentlig overvåkning, blir graviditeten for det meste regnet i uker. Disse 40 ukene er kategorisert i tre deler. Den første, andre og tredje trimester; I denne artikkelen snakker vi om 18 ukers graviditet, dette er andre trimester som også er kjent som den "gyldne æra". Uke 13 til 27, er den ideelle tiden for andre trimester endelig når moren har blitt vant til alle de nye forandringene i og rundt henne.

Se mer: 16 uker gravid

Hennes tidligere symptomer som morgenkvalme og tilfeldige følelser styres nå, og hun kan til slutt nyte god natts søvn. Med tidenes forløp utvikler fostret sakte og dermed er det på dette tidspunktet da utviklingsovervåking er nødvendig mer enn noensinne for å sikre en sunn vekst. Uke 18 ser mange utviklinger i fosteret, hvorav noen er oppført nedenfor.

Fosterutvikling av babyen ved 18. uke av graviditet:

Uke 18 ser mange utviklinger i fosteret, hvorav noen er oppført nedenfor.

Måling og babyvekt:

Fra en liten liten spec til en god fem og en halv tomme kan du se i den lille babyens kropp, fra topp til bunn. Ved den 18. uken synes babyen å vokse til omtrent fem og en halv tomme, som er når han eller hun skal veie rundt fem gram. Men dette er en omtrentlig mål for alle, og hver baby varierer i høyde og vekt, noe som er greit i orden hvis det er noe på kanten av de angitte målingene. Noen babyer kan være undervekt mens noen kan være over. Hyppig doktorgradsovervåking og overvåking er en måte du kan sikre en god babyvekst på.

bevegelser:

Høydepunktet i denne uken er gjengen som barnet ditt i lærer. Barnet i magen har nå lært å gjespe og fortsette å skifte stilling som tydeligvis følges av moren. Dette er en av de viktigste fremhevede fosterbevegelsene og stedstider du finner ingen bevegelse også. De andre fosterbevegelsene fra før inkluderer små spark til magen. Hvis mor føler seg en plagsom rommelse i magen, er det sannsynligvis barnet som ruller ned på en lekfull måte som er helt normal og trygg.

Se mer: 17 uker gravid babybevegelse

Utvikling av nervesystemet:

I vår 18. uke sier overvåkingen og kunnskapen fra legen at babyens nervesystem vokser og ekspanderer sakte som han legger nervene i bruk på rundt denne tiden. Kroppen vår er et vridd knutet mønster av nerver forbundet med en annen i en masse som maske. Nerver som knytter seg til hverandre, vokser på dette tidspunkt og sprer seg i antall. Denne nervekontakten er kjent som myelin, som nå kan ses i barnets kropp. Denne myelinen er ansvarlig for overføring av hurtige impulser eller meldinger fra hjerne eller rygg til de andre kroppsdelene. Nå kan han fornemme og lukte og smake når hans sensoriske organer begynner å bli aktive.

Fysisk utvikling:

Ikke alle babyens indre arbeid kan registreres eller settes, men den fysiske utviklingen er fremtredende i ultralydet. Barnets hud er nå ikke lenger gjennomsiktig, men tatt sin opprinnelige farge. Tå neglene og hårsekkene dannes sakte. Lanugo, det myke håret som vokser rundt kroppen for å beskytte ham, ses nå. Hans hjerterytme er nå sterkt nok til at legen kan assessere det direkte ved å bruke et stetoskop til babyens støt.
Genitalier:

Nå er det når du vet om babyen din er en gutt eller jente, blir spennende for deg. Og partneren din selvfølgelig kan ikke vente heller. Mens noen foreldre bestemmer seg for å vente å vite, har noen ikke noe imot å ødelegge
mysterium på forhånd for å gjøre fremskritt med hjem og barn planlegging. Nå er det bare uke 18, så det kan ikke være klart enda, men vær så bekymret, i slutten av uken eller to, vil det hele komme i det klare.

Sexkromosomer:

Selv om kjernen til babyen din ikke er bestemt før han eller hun er født, er den festet rett ved befruktningstidspunktet. Hvert egg inneholder to kromosomer, de X, og en sæd har X- og Y-kromosomer. Avhengig av paringen, hvis det er et par X, vil det helt sikkert påvirke kjønn av babyen din, og det blir en jente, ellers blir det en gutt hvis paret er X og Y. Til slutt er dette scenen hvor du vil bli kjent med hva som skjedde tilbake på tidspunktet for unnfangelsen. Derfor er denne uken en stor utvikling.

18 uker Gravide symptomer og hvordan man skal overvinne:

Med babyen endres også moderen som kan være et sted i disse linjene.

Lavt blodtrykk:

På denne tiden kan visse trykkproblemer inkludert åreknuter forekomme. Etter hvert som barnet i seg vokser mer og mer, begynner han å legge mer press inn i kroppen og med slike trykkforhold i betraktning og kardiovaskulært trykk, kan lavt blodtrykk være et vanlig scenario. Med disse kan det komme som hovne føtter som er en vanlig ting. For å overvinne dette problemet, drikk mye te og fiber. Kutt av på saltet, siden det kan være en viktig årsak til endring i trykk. Disse trinnene skal være til nytte for deg hele veien i det lange løp.

Appetitt Vekst:

De viktigste fosterutviklingene forekommer rundt denne tiden, så ved din 18. uke kan moren føle at hans barns bump vokser litt mer med sin appetitt som stiger mer enn i forrige uke. Det er tilrådelig å holde fast på økologisk ernæringsmat på denne tiden siden babyen nærer seg fra moren. Ikke nøl med å bite inn i den sjokoladebaren en gang i mellom. For å overvinne overflødig fettforsterkning under graviditeten, forbedre utviklingen av barnets vekst; ta snacks som salater, nøtter med jevne mellomrom, mens du er mer sulten. Hvis du tar en stor størrelse måltid i hver dag, vil det øke din vekt ofte.

Ryggsmerter:

Denne uken har rare ryggsmerter plaget deg riktig? Det er på grunn av din sovende stilling. Med babyen inne i voksende å sove på ryggen, kan du legge mye press på ikke bare ryggen, men også hjertetrykket. Derfor er det vanligvis tilrådelig for deg å sove på din side for å utjevne blodstrømmen. Derfor er det vanligvis tilrådelig for deg å sove på din side for å utjevne blodstrømmen. Bortsett fra det, støtte ryggen til alle tider, og ikke krysse beina når du sitter lenger.
Gastrointestinale problemer:

De fleste av fordøyelsesproblemer med graviditet begynner med forstoppelse. Noen kvinner har gastrointestinale sykdommer som er unike for graviditet. De høye nivåene av visse hormoner under graviditeten slapper av muskler i tarmene og gjør det vanskelig for dem å jobbe effektivt. Den økende livmoren presser på tarmen og forstyrrer normal funksjon, for å overvinne dette problemet, bør du holde overvåking på dine inntak med minimal kalorier og full av næringsstoffer.

Halsbrann:

Mer enn halvparten av alle gravide rapporterer symptomer på alvorlig hjerteforbrenning, hovedsakelig i løpet av andre og tredje trimester. Hjerte brenner også syreinntak, er en irritasjon eller brennende følelse av spiserøret forårsaket av mageinnhold som reflekterer magen. For å redusere problemet, spis sakte, drikk mindre mens du spiser og ikke legg deg ned etter å ha spist. Slitasje på klær; det vil øke presset på mage og mage.

18 uker Gravide aktiviteter:

Stående i den 18. uken, er bumpen din fortsatt i veksten, og du må finne deg selv nye måter å justere din gangposisjon og din sovende stilling på. I denne uken, babyens nervesystem, som modnes raskt, så du må konsentrere kroppsposisjonen mens du sover, sørg for at du sover, ryggraden skal være så rett som mulig, og mens du reiser deg om morgenen, opprettholde kroppens balanse og kom deg opp fra din plass eller seng. Barnets hjerne føles smaken, lukten og synet, høringen, babyen din vokser mer aktivert. Gjør din lille en klar over lydene som kommer fra din kropp. Opprettholde din sove- og gåposisjon i løpet av denne uken, noe som vil bidra til å redusere ryggsmerter

Kosthold og trening i 18 uker Gravid:

Kosthold:

 1. Din diett i denne uken trenger alle vitaminer og frukt som det er. Din daglige mat må inneholde grønnsaker og frukt. Frukt og grønnsaker som er fulle av næringsstoffer, vil bidra til å vokse barnet ditt enkelt og sunt.
 2. I stedet for å spise rå grønnsaker bør du ta glatte og friske grønnsaker i kostholdet ditt for å øke din energi. Noen av de glatte fruktene er granateple, jordbær, kiwi og appelsiner, eple, bananer
 3. Det viktige og essensielle næringsstoffet er jern, for å utvikle og øke dine røde blodlegemer; du må ta mat som spinat, magert kjøtt og bananer og kirsebær.
 4. Kalsium er et av de viktigste næringsstoffene til side som bidrar til å vokse barnets utvikling. Leger foreslår å ta en grønnsak, melkeprodukter, brød, rosiner og fullkorn, nøtter med jevne mellomrom, vil øke kalsiumet i kroppen din.
 5. Vitamin C gjør kroppen din frisk og frisk, under graviditeten bør du ta inntak som appelsiner og sitroner, blant citrusfrukter for å øke dine stadier.

Øvelser:

Å gjøre litt trening i løpet av den 18. uken av graviditeten, vil hjelpe deg med å holde kroppen din frisk og øke barnets vekst. Her er få øvelser anbefales for deg.
1. Magepusting:

Magen puste yoga teknikk vil hjelpe deg å gi en stressavlastning. For denne øvelsen, sitte og la bena krysse. Støtte med ryggen og hendene på magen. Gjenta det i 5 ganger.

2. Pelvic Rest:

For å gi bekkenbunken, bør du fortsette å gjøre denne øvelsen regelmessig. Under dette legger du støtte med puten og hviler ryggen, lårene for å opprettholde tyngdepunktet.

3. Turgåing:

Å gå under graviditet hjelper vilje til å holde deg mer aktiv. Men lar deg også stresse mindre og gjøre deg lykkeligere og fred.

4. Inhalere og puste ut:

Pust inn gjennom nesen og hold pusten og pust ut pusten din vil hjelpe deg med å forbedre magehelsen din og vil også hjelpe deg med å styrke musklene for å hjelpe deg med din sammentrekning senere.

5. Yoga:

Beste og enkle yoga vil bidra til å forbedre kroppens elastisitet og øke utholdenhetens krefter. Dette vil tillate deg å bedre sinn og kropp når tiden kommer for utgivelsen.

Kjønn i løpet av den 18. Graviditetsuke:

Graviditet i løpet av den 18. uke er sex veldig trygt, og du kan holde tankene dine for å skade barnet ditt vekk. Sørg for at du har legen din, hvis du har sex under graviditeten, er det trygt eller ikke for barnet. Dine hormonelle forandringer kan ofte gjøre at du vil ha sex, mens noen kapasitet også mister interessen helt. Bortsett fra disse tingene, er du bestemt for å ha sex under graviditeten og snakke om poses, å gå lett og sakte ville være et klokt trekk.

Tips for å overvinne stress under 18. uke av graviditet:

 1. Dette er bare på tide for deg å begynne å slappe av. Kunngjør på jobb at du har nådd grensen din. Folk vil forstå og samarbeide og barnet ditt vil takke deg senere.
 2. Snakk med partneren din hele tiden om alle fremskritt. Det vil klare ting for deg, og også gjøre det lettere for deg å vite hvor du er på vei, mens han føler seg mer involvert.
 3. Mens alles symptomer varierer, er det ikke en dårlig følelse å finne noe vanlig med andre mødre å være. Prenatal klasser bør være det riktige valget for det samme.
 4. Mat og søvn er viktig. Ikke bli båret bort med cravings, men underholde sunne valg mer.
 5. Tren godt, siden det kan forbedre humøret ditt. Du kan også nyte yoga og meditasjon, hvis stresset ditt er alvorlig.

Medisinske behandlinger og kontroll i 18 uker gravid:

Det er noen helseproblemer og kontroller å huske på, men siden det er den 18. uken, kan det gjøre barnet ditt trygt. Blodprøver bør gjøre ting klart for deg, og det kan også forventes ultralyd i løpet av denne tiden. Spinal- og HCG-væsker kontrolleres for å bestemme abnormiteter i fosteret, og få medisiner anbefales for å holde kroppen frisk

 1. Kjedelig smerte og problemer - Acetaminophen. Guide til å fjerne Ibuprofen og Naproxen.
 2. Allergisk reaksjon - Antihistaminer og Ioratadin. Du bør unngå medisinene Pseudoefedrin og Decongestants som Phenylylein.
 3. Hoste - For tung hoste Dextrometorfan og Guaifenesin er foreskrevet.
 4. Gastrointestinale problemer - Metamucil og Colace. Unngå laxermidler og mineralolje.
 5. Fordøyelsesbesvær og mageforbrenning - Antacida og Famotidin.

Tips og forholdsregler:

 • Fukt huden din oftere nå for å bli kvitt eller unngå strekkmerker, som du har dreading så langt.
 • For å unngå overdreven vektøkning, prøv å kutte ut matvarer som sukker, kaffe og olje så mye som mulig.
 • Drikk mer vann enn vanlig for å holde deg hydrert, selv om det betyr mer vannlating. Dette vil også bidra til å kutte ned på matbehovet ditt og hjelpe deg å miste vekt.
 • Øvelsesforanstaltninger på ditt overordnede munnhygiene system, forhindrer fra dårlige sykdommer og andre infeksjoner på tannkjøttet ditt, som kan komme over maten .
 • Det kan være noe kløe på grunn av hudens strekk. Hold over disken medisiner og olje for raskere lettelse.

Mens 18. uke ikke er det vanskeligste, betyr det absolutt mer utvikling i barnet ditt. Dette betyr at det haster til klinikken annenhver dag for å sjekke fremdriften, samt uvanlige forhold. Hvis du klarer deg gjennom symptomene og dukker opp som en vinner, vil denne uken være overkommelig nok.

Leave A Comment

− 3 = 1