18 Tradisjonell Nauvari Sarees-samling med bilder | Stiler på livet

Nauvari betyr ni meter. Disse sareene er laget med en enkelt 9-verftet klut og det er her begrepet "Nauvari" vises. De sport noen av de beste designene for sarees noensinne og sport noen unike mønster gjort på dem. Hvis du er ute etter en annen versjon av sarees som følger en annen trend med design og unike mønstre, så vil dette være en av de fineste der ute. Det forbløffende mønsteret som er gjort på dem, er ganske iøynefallende og vil være egnet for alle kvinner der ute.

Nuvari er en tidløs sexy Maharashtrian saree, som har overlevd generasjoner. Har vi ikke sett Madhuri Dixit til Deepika Padukone, ha dem i stil og nåde?

Det som er interessant er at Nauvari stil saree har sine røtter i krig. I de tidligere tider kjempet Maratha-kvinner kampene sammen med mennene og følte behovet for et plagg som hjalp fri bevegelse. Denne ideen fødte Nauvari saree. Interessant er det ikke? Den ekstra komforten kommer fra lettelsen at du ikke trenger å bære en petticoat under den!

Vakre Nauvari Sarees for kvinner med bilder:

Her er de 15 beste typene Nauvari sarees nuvari saree-bilder sammen med deres korte beskrivelse, som du definitivt bør vite om.

1. Blue Nauvari Silk Saree:

nauvari sarees

Dette er en ganske enkel nauvari saree som har et fantastisk design gjort på det. Det forlokkende mønsteret som denne sareen viser på pallu-delen, som senere trekkes til toppen for å dekke hodet, er en av de beste tingene med denne sarenen. Det er først og fremst for den spesielle designen, at folk vil finne denne sareen veldig forlokkende. Det er så vakkert at det lett kan sies å være en av de fineste sareene av all tid under kategorien av nauvari sarees.

2. Brahmini Nauvari Saree:

18 Tradisjonell Nauvari Sarees-samling med bilder | Stiler på livet

Dette er enda en utrolig utseende nauvari saree stil. Det fantastiske mønsteret som denne sarenen følger, vil være helt egnet for alle kvinner som er villige til å se sitt beste ut med den indiske klærstilen. Den lilla fargen som er gjort på denne sareen sammen med det gulaktige mønsteret på pallu-delen er sannsynligvis en av de fineste tingene om denne sareen.

3. Cotton Blend Nauvari Saree:

18 Tradisjonell Nauvari Sarees-samling med bilder | Stiler på livet

Dette er en av de fineste nauvari sarees av all tid. Den har en bomullsmiks, noe som gjør dette til et komfortabelt bruk. Den lilla fargen går hånd i hånd med designet som er gjort på det, og for alle de gode egenskapene som denne sareen viser, kan det hevdes å være en av de fineste nauvari sarees av all tid.

4. Bollywood Beauty Selective Nauvari Saree Med Big Border:

Nauravi Sarees-Bollywood Beauty Selective Nauvari Saree 4

Her er et fantastisk nauvari sareemønster som en gang har blitt sportet av en av de fineste Bollywood skjønnhetene hele tiden. Denne er så utrolig at nesten enhver kvinne der ute vil være mer enn villig til å trene denne. Mønsteret på kantene og på forsiden gjør det så slitesterkt, og for alle de flotte funksjonene kan det sies å være en av de beste nauvari sarees av all tid.

5. Den kunstneriske Nauvari Paithani Saree:

Nauravi Sarees-Artistic Nauvari Paithani Saree 5

Her er en av de beste sarees av all tid. Denne nauvaripaithani saree er en av de fineste der ute, og for alle de store grunnene er det en av de tingene som kvinner vil elske å ha på spesielle anledninger hvis de virkelig er villige til å drive det indiske utseendet. De kunstneriske mønstrene som er gjort på denne vakre sareen, er noe som vil være egnet for alle kvinner som er forelsket i farger. Siden det er en alvorlig visning av farger i denne spesielle nauvari sareen, så kan dette være den for deg.

Se mer: Chanderi Sarees Bilder

6. Den gule Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Shree Ambe Nauvari Saree 6

Hvis du har behov for en av de fineste sarees av all tid, så kan dette være den rette for deg. Den gule fargen på denne sareen er definitivt noe som alle kvinnene der ute beundrer. Du vil bli hjertelig verdsatt for å sporte denne sareen overalt hvor du bærer den.

7. The Bright Pink Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Bright Pink Nauvari Saree 7

Her er en nauvari saree som sporter fargen rosa og med god grunn er det en av de fineste nauvari sareene som man noensinne vil finne. De beste funksjonene i denne sareen er den lyserøde farge sammen med det tunge metalliske pallmønsteret. De små intrikate designene som er gjort på dem over den rosa overflaten, er en av de beste tingene med denne sareen, og det er derfor denne sareen kan sies å være så vakker.

8. Marathi Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Paithani And Nauvari Saree 8

Fargen som denne sareen viser seg, er først og fremst en av de fineste tingene om denne sarenen. Det beste med denne sareen er at kvinner vil være ekstremt komfortable med å sporte et så bra design på kroppen. Grensen er ganske godt innredet også. Denne sareen kan sies til den perfekte pakken med tradisjonell skjønnhet med stil.

9. Den søte Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Adorable Nauvari Saree 9

Her er noe som nesten alle kvinner der ute vil beundre. Det fantastiske mønsteret som denne sareen sporter sammen med den vakre fargen, er noe som passer for å inspirere nesten alle menn og kvinner der ute. Hvis du er villig til å trene ditt beste, så er dette noe du vil ha.

10. Den Casual Cotton Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Casual Nauvari Saree 10

Dette er definitivt en av de enkleste nauvari sarees av all tid. Den fantastiske teksten som denne sareen viser er noe som alle saree-elskere ikke får vitne til hver dag. Hvis du er villig til å bære ditt beste utseende, kan dette være noe som vil hjelpe deg med det. Prøv dette komfortable nåvari saree-designet.

Se mer: Designer Bandhani Sarees

11. Den musserende designer Nauvari Saree:

18 Tradisjonell Nauvari Sarees-samling med bilder | Stiler på livet

Her har vi en av de mest attraktive nauvari sareene som man noen gang vil finne. Hvis du er villig til å sporte det nye utseendet i designerbransjen, er dette definitivt det rette for deg. Det vil gå hånd i hånd med en bluse av lignende farge. Hvis du lurer på å gjøre et stort utseende hvor som helst, her er det beste valget for deg. En kontrasterende fargebluse vil legge til skjønnheten.

12. The Purple South Indian Jacquard Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Purple South Indian Allure 12

Her er en lilla saree som faller under kategorien Nauvari sarees. De små, intrikate mønstrene som er gjort på overflaten av denne sareen, er noe som vil få jobben gjort for at du ser veldig imponerende ut. Sareen er inspirert til å se ut som en sør indisk stil og serverer nettopp det. Match dem med en fin bluse av fancy mønster og med minimal smykker for å få et flott utseende.

13. Maharashtrian Designer Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Maharashtrian Designer Saree 13

Dette er igjen et vakkert utseende nuvari saree-utseende, det er en designer saree. Den uttrykksfulle egenskapen til denne sareen som i utgangspunktet kommer fordi fargen er en av de beste tingene med denne spesielle designer sareen. Dette vil bli en annen gul nuvari saree for et bryllup. Match dem med vakre armbånd, øredobber og halskjede for å få det perfekte brudekjolen. Skinn gjennom og gjør øynene sving!

14. Tamil-Looking Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Tamil-Looking Nauvari Saree 14

I tilfelle du leter etter noe helt nytt og forlokkende, er dette noe som vil hjelpe deg ved å gjøre deg ser ekstremt fristende. Dette er inspirert av det tradisjonelle tamilske utseendet, det er lyst og godt utseende. Denne nuvari saree er virkelig tradisjonell og vakker.

Se mer: Siste Pothys Sarees

15. Pune Designer Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Pune Designer Nauvari Saree 15

Sist men ikke minst, er dette igjen en av de fineste nauvari sareene av all tid som sporter et veldig attraktivt mønster gjort på kroppen. The pallu er definitivt en av de beste funksjonene om denne sareen og for alle de gode grunnene denne sareen er noe som vil være helt fint for kvinner som er villige til å dyrke sitt beste bilde via en saree.

Beste Nauvari Sarees For Wedding:

Den nåvari saree brude samlingen tilbyr en rekke farger og mønstre og utvalg å velge mellom. Ta en titt på den ferdige nyvari sarees-samlingen som er inspirert av brudepynt.

1. Det tradisjonelle bryllupet Nuvari Saree:

18 Tradisjonell Nauvari Sarees-samling med bilder | Stiler på livet

Denne sareen er full gul og er en typisk Maharashtrian nuvari saree, dratt autentisk som en Marathi. Den har en minimal design og er ren gjennom hele kroppen og pallu. Grensen er litt skinnende og lyseblå for å gi et kontrastfylt utseende.

2. Bryllup Nuvari Saree Fullt rødt:

18 Tradisjonell Nauvari Sarees-samling med bilder | Stiler på livet

Enda en annen nuvari saree som er ganske enkelt fantastisk. Denne brude sesongen, prøv denne autentiske brude røde nuvari saree som har prikker over hele kroppen på hvit. Bluse er av samme farge og er inspirert til å se enkelt ut med et minimalt tilbehør. Hva med denne lyse rødfarvede nuvari saree?

3. Kontrastfull Nuvari Saree for bryllup:

18 Tradisjonell Nauvari Sarees-samling med bilder | Stiler på livet

Denne klassiske nuvari sareen er en full rose i farge på kroppen og grønn på fargen. De kontrastive farger er attraktive og iøynefallende. Blusen er også grønn i fargen. Match sareen med noen fine tilbehør for å gi det et flott utseende. Stå i stil!

Sarees er en hvilken som helst dag, en kvinners favoritt. Det være seg den tradisjonelle slitasje i silke eller en uformell bomull, alle draperer deg til komfort og perfeksjon. Skjønnheten øker når du passer den med den rette blusen. Enkel drapering eller den tradisjonelle måten, noe tilbehør med det er en ekstra magi som vil legge til sjarmen. Prøv utvalget av samling, de fleste av dem enkle og stilige! Bruk dem i stil og gå i komfort!

Leave A Comment

9 + = 16