17 Liste over effektive og sikreste hodepinemedisiner i India | Stiler på livet

Tenk deg å jobbe tidlig på morgenen med en tung hodepine. Dagen er bokstavelig talt bortskjemt. De setter deg i smerte og lar deg ikke gjøre noe i fred. Men noen hodepine er enda mer alvorlige og kan være uutholdelig.

Som navnet antyder, kalles intens smerte i hodeområdet eller nakke eller begge som hodepine. Det kan oppstå i migrene, spenningstype og klyngens hodepine. Det er et svært vanlig problem. Det kan oppstå for alle, uansett rase, alder og kjønn. Det er opplevd av alle.

Det kan skyldes mentalt stress, emosjonell angst, medisinsk lidelse, sult, overheng og tretthet. Det er en sykdom som står overfor alle på daglig basis. Det kan være strålende, bankende og gradvis økende. Det kan være irriterende med tiden.

hodepine medicines

Ingen liker dette virkelig. Vanligvis ville du ha en kaffe eller te. Hvis alt dette ikke virker, bør du definitivt pope en pille. Legemidlene er ikke lett tilgjengelige. Du trenger resept. Det er å unngå noen form for narkotikamisbruk. Mange ganger er smertestillende legemidler vanedannende. Denne typen avhengighet kan være dødelig. Det kan være veldig farlig. Pass på at du kjenner pillen før du tar dem.

Beste hodepine medisiner i India:

Det er mange medisiner for å kurere alle typer hodepine. Det anbefales at du har disse legemidlene etter måltidet. Her er noen få beste hodepine relief medisiner for voksne og barn.

1. Acetaminophen For Vanlige Hodepine:

paracetamol For Common Headaches

Acetaminophen er smertestillende. Det brukes ofte til å behandle smerten av noe slag. Det sies også å redusere feber. Det anbefales ikke å ta det når du har problemer med lever. Unngå alkohol når du er på medisinering og anbefales ikke generelt for gravide. Dette legemidlet er strengt tatt under veiledning fra leger.

2. Hodepinehjelp Aspirin:

Hodepine Relief Aspirin

Aspirin er et derivat av salicylsyre og er et vanlig medisinnavn for hodepine. Det er et salicylat. Det er kjent å redusere smerte. Det reduserer stoffet som forårsaker smerte i kroppen. Det er et svært vanlig valg av medisiner for hodepine. Det sies å bli tatt under oppsyn for en pasient med hjertesykdom. Det skal ikke gis til personer med blødningsforstyrrelser, og du må ikke ta aspirin hvis du ammer, da det kan passere gjennom melken til babyen.

3. Ibuprofen For Migrene, Sinus Og Spenning Hodepine:

ibuprofen For Migraines, Sinus And Tension Headaches

Ibuprofen er ikke-steroide antiinflammatorisk stoff og er en annen best medisin for migrene hodepine og sinus hodepine. Den behandler smerte og reduserer betennelse. Smerten kan være av hodet, tann, menstruasjonskramper og bein. Den kan brukes til voksne og seks måneder gamle babyer. Det skal ikke gis til personer som har hatt hjertebypassoperasjon. Du bør ikke ha det i siste trimester av graviditet. Dette legemidlet må kun tas etter et godt måltid.

4. Naproxen For Spenning, Migrene Og Hormon Hodepine:

Naproxen For Tension, Migraine And Hormone Headaches

Naproxen er et ikke-steroide antiinflammatorisk legemiddel. Det er av propionsyre. Dette elementet bidrar til å slappe av og redusere smerten i hodet. Det er en risiko for magesår. Det reduserer smerte, stivhet og betennelse. Det anbefales å tas med mat. Det brukes til å få pasienter av medisinering. Derfor kalles det "bromedisin".

5. Kombinasjon av aspirin og acetaminofen:

Kombinasjon Of Aspirin And Acetaminophen

Acetaminophen reduserer feber og lindrer smerte. Aspirin på den annen side behandler smerter og betennelser. Kombinasjonen er veldig effektiv. Du bør bare ta det hvis smerten er uutholdelig, da det er en tung medisin. Det har bivirkninger som økning i hjerteslag, mageallergi, døsighet og halsbrann. Det skal tas under tilsyn av en lege.

Se mer: Ulike typer hodepine

6. Barbiturat For Cluster Og Migrene Hodepine:

barbiturat For Cluster And Migraine Headaches

Barbiturat er en god anti-depresjon medisin. Det har smertestillende effekter. Den har milde bedøvelseseffekter. Den behandler en klyngehodepine og er en medisin for hodepine i migrene. Det brukes til å behandle søvnløshet og angst også. Det er vanedannende og har ingen motgift. Det kan være vanedannende. Det er ikke gitt til eldre voksne, babyer og gravide damer.

7. Amitriptylin For Migrene Og Kronisk Hodepine:

amitriptylin For Migraine And Chronic Headaches

Amitriptylin selges under navnet 'Elavil'. Det brukes til å behandle tilstander som depresjon, angst og er kjent for å redusere akutt hodepine. Det er kjent for å forhindre migrene i tilfelle av nevropatisk smerte. Det har få bivirkninger som lavt blodtrykk, tørr munn og forstoppelse. Det anbefales for de som har en historie med migrene.

8. Topiramat for daglig og migrene Hodepine:  

topiramat For Daily And Migraine Headaches

Topiramat er et antikonvulsivt middel. Det behandler epilepsi. Det brukes til akutt hodepine og migrene. Det har en effekt på blodkar i hjernen. Dette legemidlet for voksne reduserer smerten og hjelper deg med å slappe av. Det er veldig effektivt for migrene sufferers med færre bivirkninger. Det kan forårsake svimmelhet, vekttap, tretthet og depresjon.

9. Tizanidin For Cluster Hodepine:

Tizanidine For Cluster Headaches

Tizanidin er muskelavslappende og er den beste medisinen for å redusere smerte. Det bidrar til å redusere smerten i rygg- og sentralnervesystemet. Det er et middel for alvorlig hodepine. Det gis når smerten ikke er tolerabel. Det kan forårsake leverskade og svimmelhet. Det forårsaker også nervøsitet, hallusinasjon, døsighet, forstoppelse, tørr munn, oppkast, magesmerter, hjertesmerter og prikkende følelser i hender, føtter og ben. Derfor foreslås det å bli tatt under veiledning av en lege.

10. Buspiron For Spenningstype Hodepine:

buspiron For Tension Type Headaches

Buspiron er angstmedisin som påvirker naturlig substans som neurotransmittere som produseres i hjernen. Dette bidrar til å redusere smerte i hodet og er en sinus hodepine medisin. Det er medisiner tatt av munnen. Det har noen bivirkninger som narkotika. Det kan bli svært vanedannende. Det kan forårsake svimmelhet, søvnighet og følelsesmessig ubalanse. Dette legemidlet er solgt med riktig resept bare for å unngå noen form for narkotikamisbruk.

Se mer: Hodepine hos barn

11. Botulinumtoksin A:

botulinum Toxin A

Botulinumtoksin A er nevrotoksinproteinprodukt laget av bakterier. Det lindrer cervikal dystoni, myofascial smertsyndrom og smerte. Det er en av spenningen hodepine medisin og er kjent for å fungere effektivt til fordel. Det er også en sikker og effektiv behandling for ildfaste migrene pasienter. Det forårsaker milde og selvbegrensede bivirkninger. Derfor er det gitt til alle pasienter med migrene problem uten å nøle. Det vil være godt å bli tatt med mat.

12. Paracetamol For Vanlige Hodepine:

Paracetamol For Common Headaches

Paracetamol er acetaminofen. Det er smertestillende. Paracetamol er det vanligste medisinnavnet som finnes i en hvilken som helst liste. Det virker ved å binde og blokkere et enzym kjent som prostaglandiner. Dette enzymet reduserer smerte. Paracetamol er smertestillende og reduserer feber. Det anbefales ikke for personer med leversykdommer og historie med alkoholisme. Det brukes av det meste av alle til å lindre smerte. Det er kjent for alle, men det trenger fortsatt resept.

13. Urtehårolje for hodepine:

Herbal Hair Oil For Headaches

Våre bestemødre vil hver kveld massere hodene våre med olje. Dette var en veldig emosjonell binding. Oljen vil fuktighetere hodebunnen og lindre våre spenninger. Oljene kommer inn i hårets røtter og lindrer stresset. Det er spesielle oljer for å lindre hodepine. De er aromatiske og svært beroligende. Den har kjøleeffekter. Det er veldig effektivt for folk som ikke kan pop medisiner eller har noen problemer med lever og hjerte. Det er mange oljer som hevder å lindre hodepine. Lukten kan noen ganger gi hodepine til andre.

14. Roll-on oljer å behandle hodepine:

Rulle på Oils To Treat Headaches

Roll-on oljer er beroligende aromatiske oljer. Det gnides over pannen. Aromaene lindrer smerte. Muskelavslappningsmidlet lindrer også de spenne musklene. Disse oljene er sovende induserende. Noen av dem kommer også til små barn. De har essensielle oljer. Det kan være allergisk mot noen. Du bør alltid gjøre en oppdateringstest. De er veldig små som leppebalsam. Du kan også bære den i vesken din. Lukten av rulleoljer er mindre stinkende, og kan derfor brukes overalt og når som helst. Det er ikke klissete. Det blir absorbert raskt. Duften går også bort med tiden. Du kan bruke den på lommetørkleet og lukte den. Dette lindrer også smerter.

Se mer: Medisin for feber

15. Balsam for daglig hodepine:

17 Liste over effektive og sikreste hodepinemedisiner i India | Stiler på livet

Balmer er en salve for hodepine. Dette er tykt som vaselin. Det er for det meste hvitt i farge. Få det kommer i gelform, for å unngå klebrighet. Den balsam har aroma akkurat som din roll-on. Du kan bruke den på pannen. Vanligvis bruker folk det før de sover. Det legger til beroligende effekt og er veldig bra for gravide damer som ikke vil at noen kjemikalier kommer inn i deres blodstrømmer. I tilfelle kontakt med øyet, bør du skyll det av umiddelbart.

16. Belladona (homøopatisk medisin for hodepine):

Belladona (Homeopathic Medicine For Headaches)

Belladona er et homøopatisk medisin for hodepine som omhandler en intens hodepine, en som er ledsaget av voldelig smerte. Smerten kan strekke seg fra pannen til baksiden av hodet. Ekstrem følsomhet for lys eller støy gir opphav til slik voldelig smerte. Hendene og føttene kan bli kalde og eleven blir dilatert. Belladona brukes i slike tilfeller.

17. Nux Vomica (homøopatisk medisin for hodepine):

Nux Vomica (Homeopathic Medicine For Headaches)

Dette er enda en topp homeopatisk medisin for hodepine som oppstår ved inntak av alkohol, kaffe og andre stoffer. Mangel på søvn kan også være en annen årsak til alvorlig hodepine. Når du tar medisinen, husk å dekke hodet og forbli i et varmt rom for et effektivt resultat.

Høy musikk, fester, utflukt om natten, slike typer forstyrret og usunn livsstil gir oss hyppig hodepine. Det er mange medisiner for å kurere det. Du kan få det med ditt måltid eller et glass melk. Du bør alltid sjekke med en lege før du har noen medisin. Det anbefales å få dette legemidlet i moderasjon. Overdosering kan være dødelig og skadelig for indre organer.

Leave A Comment

3 + 4 =