15 Wondrous Latest Rangoli Designs 2018 Med Bilder

For enhver indisk festival, å sette rangoli er et must. Det er en form for kunst som kan gjøres i design av forskjellige former og størrelser. Du er fri til å bruke din egen kreativitet og lage disse rangolisene. Her er en liste over 15 vakre nyeste rangoli design 2017 som kan være av din bruk.De er laget med farget mel, blomster, kronblad og andre ting.

Siste Rangoli Designs 2018 Med Bilder:

1. Enkel Rangoli Design Med Farger:

Siste Rangoli Designs-Simple Rangoli Design

Dette består av rangoli kreasjoner gjort i veldig enkle design. Disse designene trenger ikke mye innsats for å bli gjort og er derfor veldig enkle i naturen. De består av design som ikke er mye utfordrende i naturen. Du kan gjøre dette ved hjelp av Rangoli pulver eller blomster. De kontrastfargene gir Rangoli et veldig attraktivt og vakkert utseende.

2. Siste Rangoli Design Med Blomster:

Siste Rangoli Designs-Flower Rangoli Designs

Disse rangoli designene er i form og størrelse på en blomst. Disse er vanligvis gjort i tider med etnisk eller tradisjonell anledning. Du er fri til å bruke farger av alle slag for å skape det mest unike blomsterdesignet. Dette er flott for nybegynnere som ønsker å prøve hendene fra enkle design.

Se mer: Rangoli For Diwali Special

3. Siste Peacock Rangoli Design:

Siste Rangoli Designs-Peacock Rangoli Design

Påfugl som nasjonalfugl i India fungerer som en viktig rangoli-design. De er presentert i varierte farger og design. Selv om designen er den samme, men kan opprettes på varierte måter. Fjæren på påfuglen kan gjøres på den mest unike måten med bruk av farger. Det er et flott design for alle slags anledninger.

4. Ny Swastik Rangoli Design:

Siste Rangoli Designs-Swastik Rangoli Design

Denne designen er helt tradisjonell og har vært utbredt i lang tid nå. Disse designene gjøres vanligvis i religiøse anledninger. Det er mest populært i Diwali og brukes som et symbol for å ønske gjester velkommen. Det er gjort på dørstokken for å forbedre skjønnheten i den. Du kan også lage et Sri-symbol i designet for å gi en subtil effekt.

Se mer: Hindu Rangoli Designs

5. Geometrisk Rangoli Designs:

Siste Rangoli Designs-Geometric Design

Du kan også lage rangoliser av varierte design som er geometriske i mønster. De består av konsentriske sirkler, rektangler, trekanter er forskjellige andre mønstre. De gir et veldig tilfredsstillende utseende til rangoliene som de består av konkrete former. De er også veldig attraktive og unike i naturen. Du kan få dem til å bruke rangoli støv eller blomster.

6. Siste tradisjonelle design av Rangoli:

Siste Rangoli Designs-Traditional Designs

Denne form for design er vanligvis gjort i religiøse tradisjonelle anledninger. De består av enkle design som har en estetisk faktor knyttet til den. Du kan lage levende sirkler og firkanter fylt med pulserende rangoli farger. Du kan også legge til diyas rundt designet for å skape et magisk utseende. Disse er laget på dørstokken for innbydende gjester.

7. Naya Ganesh Rangoli Art:

Siste Rangoli Designs-Ganesh rangoli

Denne designen er laget i spesielle anledninger som Diwali eller Ganesh Chaturthi. Den er laget i mønsteret av Lord Ganesha ved hjelp av varierte farger og blomster. Du kan enten gjøre hele rangoli i form av Ganapati eller lage Ganapati i midten av designet, noe som gjør det til sentrum for attraksjonen.

Se mer: Festival Rangoli bilder

8. 3D Rangoli Designs:

Siste Rangoli Designs-3D Rangoli designs

Dette er en moderne form for design som kan gjøres for å gi et tredimensjonalt utseende til designet. Dette er en av de nye rangoli-designene som har fått mye popularitet. Med bruk av fire til fem forskjellige farger kan du opprette en 3D-effekt. Farger som svart, hvitt, blått og grønt brukes vanligvis til å gi denne effekten.

9. Diwali Siste Rangoli Design:

Siste Rangoli Designs-Diwali rangoli designs

Disse designene er svært berømte i India for anledninger da Diwali er en allment feiret festival i alle husholdninger. Disse designene bruker diyas mye for å gi en festlig følelse. Diyas omgir designen og er en tilpasset tradisjon i alle husholdninger. Ulike design som Ganapati eller nye moderne former for design kan også gjøres for å skille seg ut fra resten.

10. Rangoli med ris, pulser og andre korn:

Siste Rangoli Designs-Rangoli with rice, pulses and other grains

Dette er en unik form for rangoli som i stedet for rangoli pulver er laget med ulike matkorn som ris, pulser og andre korn. Dette er en av de nye rangoli designene 2016 og er laget opprettet ved hjelp av fotartikler og er designet i konsentriske sirkler og andre geometriske mønstre. Dette gir et unikt utseende på designet og har blitt populært på kort tid.

11. Corner Rangoli Designs:

Siste Rangoli Designs-Corner rangoli designs

Denne rangoli-designen opprettes vanligvis i halvsirkler eller i andre kvartalsirkler. Som de er laget i hjørne mellomrom av huset dermed formen. De består for det meste av unike geometriske mønstre som gir et unikt utseende til designet. Fyll dem med levende farger, og de ser ganske ut som aldri før.

12. Rangoli designer med en Diya:

Siste Rangoli Designs-Rangoli designs with diya

Så mye som rangoli design ser fargerik og attraktiv, med bruk av diyas ser de mer magisk ut. Det gir et blendende utseende med en subtil effekt. De ser også mer attraktivt ut i naturen, og det bidrar til å øke sin appell. Diyas omgir hele rangoli-designen og forbedrer sin skjønnhet.

13. Pookalam Rangoli Designs:

Siste Rangoli Designs-Pookalam rangoli designs

Disse designene er spesielt opprettet for Onam-festivalen. Denne festivalen feires vanligvis i Sør-India, spesielt av malayalene. De er laget ved hjelp av rangoli pulver samt blomster, noe som gir dem et levende fargerikt utseende. Pookalam-designene er veldig unike og vakre. Over en strøk på 10 dagers feiring, er disse designene laget.

14. Siste Border Rangoli Designs:

Siste Rangoli Designs-Border rangoli designs

Disse designene opprettes vanligvis i husets grenser. De er laget i mønsteret av blomster og unike mønstre. Du kan lage disse designene med lyse farger som rød, blå, gul og andre. De er små i størrelse, men ser like attraktive ut.

15. Nye Rangoli-design med temaer:

ny-Rangoli-design-med-temaer

Denne designen er nylig tilpasset og vokser i popularitet. Det er en unik form for rangoli som er designet med unike temaer. Dette temaet er en av de nyeste rangoli-designene og varierer fra anledning til anledning. Ulike anledninger krever unike temaer som catering til den aktuelle hendelsen. For eksempel kan du lage design av Krishna og Radha i en anledning som Holi.

Nå som du er helt klar over de ulike typene rangoli-design, kan du opprette den mest unike designen ved din neste anledning. De er ekstremt tradisjonelle i naturen og er like attraktive. Du er velkommen til å formidle din kreativitet og gjøre den perfekte rangoli noensinne.

Leave A Comment

65 + = 75