15 Vitamin E Rich Foods Stiler på livet

E-vitamin er en essensiell fettløselig antioksidant som helbreder huden og bryter ned overflødig fett slik at du kan få en sunn kropp. Det er ganske naturlig at folk som lider av vitamin E-mangel, kan være litt overvektige eller grenseovervektige. Det er sett at personer som har lidd med vitamin E-mangel i mange år, enten lider av diabetes eller er ekstremt overviktige, forårsaker at de blir usunne og kan føre til alvorlige konsekvenser.

Det er nødvendig at sammen med alle vitale vitaminer og mineraler, til og med blir vitamin e rik mat konsumert slik at kroppen kan fungere normalt uten noen form for nøling fra sin side. Enhver mangel er ikke vår kropps skyld, det er vår feil som vi har mislyktes i å gjennomføre de vitale elementene som holder kroppen vår passform og stabil. Vitamin E bidrar også til å forhindre overdreven aldring eller rynke i huden og har derfor gode anvendelser i kosmetikk og sunn mat.

Vitamin e foods

Nedenfor er noen vitamin E rike matvarer som ikke bare holder oss sunne, men hjelper oss til å se unge og passer, E-vitamin hjelper til med høy aldring og hjelper oss dermed å beholde utseendet vi ønsker over en lengre periode. Noen av denne vitamin E rik mat er:-

Mandel:

Mandel

Å spise noen få mandler om dagen er nok til å beholde stabiliteten av vitamin E-nivå i kroppen din. Hver mandel har nok vitamin E til å bære halvparten av kroppen din. Alminner anses som den beste kilden til vitamin E tilgjengelig på planeten. Almondmelk og olje er også tilgjengelig, men forbruket av rå mandler anbefales.

Sennep grønnsaker:

sennep greens

Sennepsgrønt inneholder 14% av alle dine diettbehov og anses å være en av de beste kildene til vitamin E-ekstrakt i verden. Sennepgrønt er også rik på vitamin A, C og mange andre næringsstoffer som er gode for kroppen og bidrar til å holde deg frisk og oksidere huden din.

Swiss Chard:

Denne matkilden hvis spist daglig inneholder 17% av alle dine diettbehov. Den inneholder en rik kilde til vitaminer som A, K og C, og er også kjent for å være en rik kilde til vitamin E. Swiss chard er en av de sunneste matene som skal spises på planeten, og vil sikkert holde kroppen frisk på alle tider.

Råfrø:

Å spise raske frø som gresskarfrø eller solsikkefrø på daglig basis, er en perfekt måte å fylle på eventuelle vitaminer E-mangler, da et frø har en verdi på vitamin E som tilsvarer 95% av alle dine kostholdsbehov for vitamin E. Råfrø hjelper også med fordøyelsen og holder magen ren.

Spinat:

Spinat

Spinat anses igjen for å være en annen kilde til verdensberømt sunn mat som ikke bare holder deg frisk og sterk, men hjelper også med fordøyelsen, slik at kroppen din beholder all matverdien den trenger for å fungere i riktig tempo. Etter alle disse fordelene er spinat også en rik kilde til vitamin E som vil gi deg god oksidasjon slik at huden din forbli feilfri. For mange kvinner har spinat blitt innarbeidet i kostholdet på grunn av dets eksfolierende verdi. Dieticians hevder at spinat ikke har noen ulemper for å bli konsumert og hjelper på alle måter for funksjonaliteten til systemet ditt.

Nippelgrønt:

turnips greens turnips

Samlet er alle grønne grønnsaker rik på vitamin E på grunn av deres oksidasjonsfaktor, men grøntgrønt har et litt høyere nivå av vitamin E, derfor har det blitt anbefalt ut av en liste med andre grønne grønnsaker. Ripegrønn er en perfekt kilde til vitamin E og står for de fleste av dine diettbehov når de spises hver dag.

Soy produkter:

soya Products

Dette er en annen kilde til vitamin E, soyaprodukter er rike på vitamin E Derfor kan enhver person som er vitamin E manglet nyte disse matvarene og også innta en tilstrekkelig mengde vitamin d for kroppens funksjon. Soyaprodukter er rike på andre vitaminer, som også inkluderer protein og vitamin D, som er bra for huden og veksten i kroppen. Totalt er dette et fullrundet måltid for enhver person.

Kål:

kål

Kale er en annen er ekstremt næringsrik mat og inneholder minst 6% av ditt daglige vitamin E inntak når det blir konsumert hver dag. Vitamin i kale kan hjelpe kroppen din på mange måter, og siden kale er rik på andre næringsstoffer, er det også den beste maten for enhver person, det regnes som en av de sunneste matvarer på planeten.

Se mer:  Kilder av vitamin K

hassel~~POS=TRUNC:

Hasselnøtter er en annen rik kilde til vitamin E. Å spise råhaselnøtter står hver dag for minst 10% av ditt daglige vitamin E-kostbehov. Hasselnøtter er også en god mat for å hjelpe til med fordøyelsen og også hjelpe leveren i sin funksjon. Alle disse matvarene er vennlige for hver person, men i sjeldne tilfeller hvis du er allergisk mot hasselnøtter eller noen nøtter for den saks skyld, vedtok noen av de andre valgene for din fritid.

Pine Nuts:

Pine nøtter kommer som et flott topping for enhver type mat som spenner fra is til varm sjokolade. Pine nøtter smaker godt og trenger ingen forberedelse og er også rik på vitamin E som er bra for kroppen. Legg denne mutteren til enhver mat du spiser for å oppnå de beste resultatene.

Avokado:

avokado on white

Hver kropp vet at avokado er ekstremt velsmakende og i verden av vitaminrik mat avokado betraktes som den mest smakfulle. Legg avokado-skiver til salater eller smørbrød, og på kort tid vil du ikke bare bli kvitt vitamin E-mangelen du lider av, men du vil også begynne å nyte maten du spiser.

Brokkoli:

Kokt brokkoli sammen med salat eller kylling er den beste måten å kvitte seg med mangel på vitamin E på. Brokkoli er rik på dette vitaminet, noe som gjør det til en ideell mat å spise når som helst.

Se mer:  Vitamin D Rich Foods

Persille:

Persille er et krydder som er lagt til mat for å øke for å øke smaken, men ikke mange vet at persille er en rik kilde til vitamin e derfor er det innføring i alle typer mat i kostholdet ditt anbefalt.

Papaya:

papaya

Å spise en liten del av papaya hver dag er ikke bare bra for vitamin E, men det er også flott for funksjonen til andre områder av kroppen din.

oliven:

Alle former for oliven er rik på vitamin E. Hvis du bruker oljen eller råoliven, vil du oppnå samme mengde vitamin E forbruk til enhver tid.

Se mer:  Kilder til vitamin C

Bilder Kilde: Shutterstock

Leave A Comment

96 − 91 =