15 vakre og tradisjonelle Pattu Sarees | Stiler på livet

Pattu er et tamilsk ord som betyr silke. Pattu sarees er hovedsakelig sørindiske sareer med silke tekstur. Dette er en av de tradisjonelle sarees i India. Det er kjent for sin tradisjonelle form med noen moderne design nå en dag. Det finnes forskjellige typer rene silke sarees som Samudrika pattu, Parampara pattu, Vastrakala pattu, Vasundhara pattu og Uppada pattu sarees. Strålende og myk tekstur er skjønnheten i denne sareen. Fine kvalitet pattu sarees er lett tilgjengelige i markeder hvis du liker å gi tradisjonell touch i antrekket.

Siste Pattu Sarees for Bruder med bilder:

Her er våre topp 15 tradisjonelle pattu sarees med bilder er avbildet i denne artikkelen.

1. Blekgrønn Pattu Saree Med Gyldne Verk:

pattu sarees

Denne pattu sareen kan være perfekt for brude sminke. Denne sareen har skjønt en lysegrønn skygge, men det ser ikke ut til å være blek. Den skinnende tekstur på denne pattu sareen med hele gullarbeid på den gjør at du ser levende ut. Du må koble sammen med passende ornamenter for å fullføre ditt utseende.

2. Rød Kanchi Pattu Wedding Saree:

Pattu Sarees-Red Kanchi Pattu Wedding Saree 02

Denne rene røde sarenen er en kanchi pattu bryllups saree som har en bred gylden grense som er en spesiell stil av sørindiske sarees. Avrundede mønstre av intrikate arbeider er gjort i samme rekkefølge over saree. Du ser absolutt tradisjonell donning dette antrekket sammen med gyllenbluse.

3. Flerfarget Siste Pattu Saree:

Pattu Sarees-Multi Coloured Pattu Saree 03

Denne mørke skyggen multi farget nyeste pattu saree har også en tradisjonell berøring og skinnende effekt i den. De fremtredende gyldne designene over de flerfarget lagene er attraktive. Pallu har en gul effekt med gyldne verk som kontrasterer den andre halvdelen av sareen.

4. Grønn Vasundhara Pattu Saree:

Grønn Vasundhra Pattu Saree 4

Vasundhara saree er en annen type pattu eller silke saree i Sør-India. Denne grønne sareen har forskjellig skyggeeffekt på dette stykket saree. Dette har ikke en fremtredende kant med kontrasterende farge, men pallu er fremstilt av gylden berøring. I samsvar med pallu er gyllenbluse egnet for det kontrastrike utseendet.

5. Violett-Rosa Vastrakala Pattu Saree:

Violet-Pink Vastrakala Pattu Saree 5

Denne enormerakala pattu sareen har små gylne mønstre på enkelte deler av sareen. Den har en glitrende grenseverk i gyllen og mørkrosa som er kontrasterende. Den fiolette sareen er pleated å gi en tradisjonell samt fasjonable utsikter med rosa korte ermer bluser.

6. Påfuglblå Pattu Saree:

Pattu Sarees-Peacock Blue Pattu Saree 06

Påfuglblå sareer ser annerledes ut. Denne sareen har samme mønster og design. Det gir mange nyanser som lys blir reflektert. Dette gjør at du ser veldig attraktiv ut. Du kan ganske enkelt bryte pallu uten å plisse for å forbedre de gyldne nydelige verkene.

7. Rød Og Av-Hvit Samudrika Pattu Saree:

Pattu Sarees-Red And Off-White Samudrika Pattu Saree 7

Samudrika pattu saree er avbildet i dette bildet. Denne sareen er en blanding av farge og design. Den gyldne grensen har enestående ramme med noen kreative arbeider, men den andre delen av denne sareen er veldig enkel i sitt perspektiv. Off-white og rød er hovedkombinasjonen av dette stykket saree. Det har også en gylden effekt på grensen som gjør pallu nydelig

8. Green Designer Wedding Kanchi Pattu Saree:

Pattu Sarees-Green Designer Wedding Kanchi Pattu Saree 8

Pattu sarees er egnet for bryllupsinnsamling. Kanchi saree er en av samlingene. Den praktfulle grønne sareen har svært små, intrikate design på den. Bredere vanlig gylden grense har rosa fôr til den. Denne delen av saree ser vakker ut i brude sminke. Det er sammenkoblet med intrikat designerbluse og gyldne ornamenter.

9. Orange Violet Brocade Pattu Saree:

Pattu Sarees-Orange Violet Brocade Pattu Saree 9

Denne pattu sareen har brokade design over hele dette stykket. Oransje er kontrasterende med fiolettfarge i denne sareen som gjør at den ser nydelig ut. Den gyldne grensen og violett pallu med gyldne verker gjør at du ser tradisjonell ut.

10. Lilla Pattu Wedding Saree Med Stone Arbeid:

Pattu Sarees-Purple Pattu Wedding Saree With Stone Work 10

Denne sareen har designer steinverk over hele denne pattu saree. Dette er en av eksperimentelle designer saree. Dette har veldig fine steinverk. Den mørke violette basen sammen med gyldne design ser eminent og fantastisk ut. Dette må bæres i spesielle fester eller arrangementer for å forstørre skjønnheten din.

Se mer: Party Wear Saree Designs

11. Rosa farget Kanchi Pattu Saree:

Pattu Sarees-Pink Coloured Kanchi Pattu Saree 11

Denne kanchi pattu saree er veldig trendy, og du kan velge sin enkelhet. Hovedtonen er den rosa basen sammen med flerfarget designer strips. Blomstermønstre, noen trykte fargede motiver gjøres i denne pattu saree.

12. Blå gull Pattu Saree:

Pattu Sarees-Blue Gold Pattu Saree 12

Denne pattu sareen har intrikat designet pattu. Dette gjør at du ser glamorøs ut. Denne sareen har en tradisjonell effekt med disse levende farger. Disse nyanser av blått og grønt er kontrasterende. Denne kombinasjonen er ganske uvanlig i antrekk.

Se mer: Bridal Sarees Collections

13. Mørkblå Parampara Pattu Saree:

Pattu Sarees-Dark Blue Parampara Pattu Saree 13

Mørkblå nyanse Parampara pattu har flerfarget kantlinje. Farger som grønn, oransje og gylden er kantet opp langs kantlinjen. Grensen har noen intrikate arbeider på den. Denne enkle pattu sareen ser livlig ut, hovedsakelig på grunn av fargekombinasjonene. Du kan pare opp med oransje bluse som ser fantastisk ut og forsterker din skjønnhet.

14. Rød Og Svart Zari Vevd Kanchi Pattu Saree:

Pattu Sarees-Red And Black Zari Woven Kanchi Pattu Saree 14

Rød kanchi pattu ser glamorøs og fasjonabel ut. Denne designer kanchi pattu er forskjellig fra den konvensjonelle kanchi pattu. Denne sareen har elegante intrikate gyldne verker på den sorte grensen av grensen. Liker å ha tungt designet saree med silke og myk tekstur, legg til denne stilen av pattu saree i garderoben din. I dette bildet har modellen en kollasjert-intrikat designerbluse som har samme grenseeffekt.

Se mer: Siste Net Sarees

15. Gul og rød Kanchi Pattu Saree:

Pattu Sarees-Yellow And Red Kanchi Pattu Saree 15

Den gule og røde kanchi pattu er fremtredende stylingutstyr for å gi deg et levende utseende. Den pallu er rød med gylden design, mens den andre delen av hele pattu sareen har ren gul nyanse. Denne sareen ser enkel ut uten komplisert design. Går etter enkel antrekk, men fantastisk denne kanchi pattu saree passer for utseendet ditt.

Ulike stiler for tradisjonelle hendelser, bryllupsformål, mottak eller andre spesielle anledninger kan velges blant disse 15 stilene av pattu sarees. Designer pattu sarees er den siste sminke på den tradisjonelle telleren for å forstørre effekten. Disse silkeaktig teksturerte antrekkene kan brukes av damer i ulike aldre.

Leave A Comment

+ 26 = 27