15 usynlige bilder av Sarah Jessica Parker uten sminke | progressivenewsdaily.info

15 usynlige bilder av Sarah Jessica Parker uten sminke

Sarah Jessica Parker, en av de mest anerkjente amerikanske skuespillerne, er også en designer og produsent. Denne forretningskvinne har gjort en rekke filmer, men hun er hovedsakelig kjent for sin rolle som Carrie Bradshaw i HBO-serien Sex and the City. Denne kvinnen har utseende og talent, og det er hvordan hun gjorde det til de store skjermene.

Sarah Jessica Parker Without Makeup

Sarah Jessica Parker Uten Makeup Pictures:

I denne artikkelen vil vi diskutere noen Carrie Bradshaw ingen sminkebilder.

1. Hun hadde aldre:

15 usynlige bilder av Sarah Jessica Parker uten sminke

Carrie Bradshaw er ikke det samme som hun så noen år tidligere i HBO-serien. Sarah ser litt gammel ut i disse dager, men hun er ikke nølende med hennes stumme visning av hennes helt virkelige ansikt foran media. Selv med hennes gamle ansiktsfeil, er denne Hollywood Diva ikke redd for noe.

2. Morning Fitness Schedule:

Sarah Jessica Without Makeup 2

Sarah så helt sminkefri mens dette bildet ble tatt. Hun var på utkikk etter sitt passende antrekk og uten noen form for kunstig beautification, så ansiktet hennes til å se fremtredende enn noensinne. Hvis du er ute etter en god sarah jessica parker ingen sminke-skjerm, så kan dette være en av de mest hensiktsmessige der ute.

3. Den hvite toppen skjønnhet:

Sarah Jessica Without Makeup 3

Sarah Jessica Parker ble oppdaget å gå på gatene med en enkel hvit tank top. Hun viste sitt grove, men helt naturlige utseende. Denne travle kvinnen får sannsynligvis ikke tid til å våkne om morgenen og sitte med sminkesettet. Hun kan se veldig vakker ut, selv når hun tar av sminke og spiller en del av en enkel kvinne.

4. det sjokkerende utseende

Sarah Jessica Without Makeup 4

Skremt men vakkert, ikke sant? Det er noen kvinner, som spesielt ser veldig attraktive ut når deres sjokkerende ansikt kommer på. Dette bestemte bildet sport Sarahs helt forlokkende ansikt, mens hun ble sjokkert av en slags handling begått av kamerat mannskapet (sannsynligvis). Uansett hva det var, avslørte hendelsen Sarahs naturlige ansikt, og hennes ansiktsfeil var også fremtredende i dette bildet. Hun tror at folk vil gjenkjenne for sitt arbeid mer enn hennes utseende, og det passer for henne. Hun kan leve med det og være fornøyd med hennes feil, da de er en del av henne.

5. De dårlige hårdager:

Sarah Jessica Without Makeup 5

Sarah ble snappet på flyplassen, mens hun bare gikk av en flytur, med håret hennes knust opp. Likevel så hun veldig nært og så sitt beste selv. Hårmassakeren syntes ikke å plage henne eller få oppmerksomheten omdirigert, mens hun var opptatt med å vise sitt naturlige ansikt.

Se mer: Kate Middleton No Makeup

6. Går et sted:

Sarah Jessica Without Makeup 6

Etter å ha sett på dette bildet, kan man hevde en ting sikkert at Sarah Jessica Parker er en av de nydeligste Hollywood-skuespillerinne noensinne. Foruten hennes flotte forestillinger, imponerer hun seerne med sine forførende øyne, tonet og smart utseende. En ting kan sies at denne kvinnen kan bare se vakker bare ved å vise hva hun er, ikke hvordan hun ser med sminke.

7. Skoleferier:

Sarah Jessica Without Makeup 7

Sara ble fotografert og gikk sin sønn til skolen. Denne kvinnen forundrer pressen med sin vakre visning av det enkle livet. Hun er ganske, skremmende for dem, og det er derfor hun blir fotografert så mye. I stedet for å være en av de mest kjente kjendiser, er hun også en mor, og hun tar det aldri for gitt. Det er det som gjør henne til en ekte kvinne. Det er det som gjør henne vakkert.

8. Den med og uten makeup sammenligning:

Sarah Jessica Without Makeup 8

På grunn av de brutale diettplanene har Sarahs kropp har lidd mye i det siste, og i bildet til venstre ser vi hvordan hun faktisk ser uten noen form for sminke. Dette er sannsynligvis en av de vakreste bildene av Sarah Jessica Parker uten sminke, noe som viser sin naturlige allure. Denne kvinnen kan ganske enkelt se vakker ut, selv når hun tar av den sminke og sporter sitt virkelige ansikt.

9. Det guddommelige bildet:

15 usynlige bilder av Sarah Jessica Parker uten sminke

Hvem sier at du trenger mascara til å se vakkert ut? En kvinne er vakker slik hun er. Ifølge Sarah Jessica Parker makeup er definitivt ikke et alternativ å se fremtredende. Young Sarah er ganske snill og hun er imponerende nok til å tiltrekke seg alle skjønnhets-elskere der ute.

10. Minimal Makeup Look:

Sarah Jessica Without Makeup 10

Sara er anklaget for å ha for mye sminke for å skjule hennes ansiktsfeil i trekkene. Det er sant. Men livet er ikke en film for henne. Å være en kjære føler hun ikke at hun må være feilfri. Dette bildet viser det minimale sminkefaget av Hollywood-skjønnheten.

Se mer: Jessica Alba uten sminke

11. jentas dagstur:

Sarah Jessica Without Makeup 11

Sarah Jessica Parker ble snappet med sine to små jenter. De små englene var nydelige, men alle øynene var på Hollywood skjønnhet, Jessica. Hun så ekstremt tiltrengende ut, og da hun var sportslig med sitt helt naturlige ansikt, fikk folk et godt syn på sin naturlige skjønnhet også.

12. Ta med barnet tilbake:

15 usynlige bilder av Sarah Jessica Parker uten sminke

Jessica ble oppdaget å ha det gøy, mens hun tok henne tilbake fra skolen. Hvis du i noen Sarah Jessica Parker ingen sminke bilder, så dette en ganske god en.

13. Den attraktive:

15 usynlige bilder av Sarah Jessica Parker uten sminke

Man kan ikke engang forestille seg, hvor enkelt Sara faktisk er. Hun har sannsynligvis det mest fremtredende ansiktet og mesteparten av tiden viser hun det uten hjelp av beaut-produkter, og hun ser bare bra ut på den måten. Hun er sannsynligvis en av de beste naturlig flotte kvinnene i underholdningsindustrien.

14. prøver å blande:

Sarah Jessica Without Makeup 14

Sara er ofte irritert av paparazzi, og det er derfor hun prøver å blande seg med mengden og sport noen enkle klær og sannsynligvis holde lav profil ved å holde ansiktet sminkefritt. Dette er en av de øyeblikkene.

15. Det uskyldige utseendet:

Sarah Jessica Without Makeup 15

Bare se på det uskyldige ansiktet til Sarah. Hun ser så vakker ut uten sminke.

Se mer: Carly Rae Jepsen Ingen sminke

Hvis du er ivrig etter å se noen Sarah Jessica Parker uten sminke-skjermer, er de ovenfor diskuterte sannsynligvis de beste i denne kategorien. Basert på fan-talk, er de ovenfor diskuterte noen av de beste ute der, som man kan og bør muligens se etter.

Sarah Jessica Parker er en av et slag og hennes naturlige skjønnhet kan ikke sammenlignes med noe eller noe. Hennes ansikts skjønnhet kan ikke sammenlignes med noe annet i verden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 + = 44

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map