15 Unike Punjabi Babynavn med Betydninger | Stiler på livet

Punjabi baby navn er ganske søt. En av de beste tingene med Punjabi-babyens navn er deres uttale. Punjabis babynavn er så populært nå at de offisielt tar over landet for øyeblikket. Navnene kommer med vakker mening, og det er mange fantastiske Punjabi-navn for både gutter og jenter. De beste er omtalt i denne artikkelen og er som følger.

punjabi baby names

Siste og søte Punjabi babynavn:

1. Adith:

Betydningen av Adith er "sol". Dette kan sies å være et av de mest fantastiske navnene til Punjabi-guttene. Navnet er veldig kult og lyder bra også. Det kan sies å være en av de beste Punjabi navnene til gutter. Vanligvis er det flere Punjabi-barn i en familie, og foreldre elsker å navngi sitt første barn (hvis en gutt) med dette navnet.

2. Anhad:

Navnene sport en vakker mening og kan sies å være en av de beste moderne punjabi navnene. Navnet betyr "ubegrenset", noe som betyr at kroppen som blir navngitt av dette, vil ha ingen grense. Han vil lykkes uansett hva det tar, uansett hvilken grense han må gå til for å lykkes.

3. Anoor:

Her er et annet moderne Punjabi navn for gutter. Dette navnet er ganske moderne og har et tradisjonelt preg på det, som bare er på grunn av betydningen av dette navnet, "sol". I retroperioden ble mange Punjabi-gutter navngitt basert på de forskjellige navnene på Sola. Det er derfor dette navnet er ganske tradisjonelt samtidig. Betydningen er det eneste som sannsynligvis tillater dette navnet å være relatert til de gamle. Ellers er det helt nytt og unikt.

Se mer: Bengali Navn Liste

4. Arman:

Arman betyr "forventninger, ønsker, etc". Dette er et av de beste navnene til Punjabi-guttene. Navnet er veldig vakkert og vil lett passe nesten alle Punjabi-guttebarn.

5. Arjun:

Navnet Arjun har stor betydning for den indiske historien. Men betydningen av navnet Arjun er "selvtillit, styrke, makt, etc." og andre lignende ting. Navnet er veldig spesielt og det krever et spesielt barn å bli navngitt av dette navnet. En person vil automatisk se og lyde overlegen hvis han har et slikt navn.

6. Hukam:

Hukram er et veldig vakkert og stud navn for Punjabi guttene. Det er også ganske unikt. Betydningen av dette ganske fet og tung på samme tid. Hukam betyr "orden". Det passer til en gutt med dristig og tøff personlighet.

7. Glad:

Et av de søteste navnene som Punjabi-mennene bærer, er Happy, Joy, Haneet, etc. Glad sang er et ganske vanlig navn blant Punjabis, og dette kan sies å være et av de beste Punjabi-guttens navn. Navnet er ganske vakkert og passer til den som er en søt og smilende baby. Det barnet vil en dag vokse opp til å være en lykkelig og vellykket mann, og navnet vil passe ham helt fint.

8. Wazir:

Betydningen av navnet Wazir er "minister". Navnet er ganske kongelig og er vanligvis ikke brukt i hver Punjabi-familie. Navnet er ganske autentisk og kan hevdes som et av de beste moderne Punjabi-navnene. Navnet er veldig vakkert og passer til et barn med kongelig begynnelse.

9. Wahidpreet:

Her er noe du ikke hører hver dag. Navnet har blitt sagt til en av de mest sjeldne og samtidig en blant de vakreste moderne Punjabi navnene. Navnet på navnet er like vakkert som det er uttale. Det betyr "unik kjærlighet".

Se mer: Telugu barns navn

10. Harmadeeo-Kaur:

Her har vi Punjabi-versjonen av det beryktede navnet som betyr "elskede". Navnet er veldig vakkert og passer til en søt baby jente. Det er en av de beste Punjabi navnene for jenter, og nesten enhver jente vil enkelt rocke dette navnet. Navnet vil gå hånd i hånd med din flotte holdning og vil hjelpe deg med å få popularitet i de voksende årene. Dette kan sies å være en av de fineste og godt laget navnene som passer til en Punjabi-jente ganske enkelt.

11. Divroop:

Her er et vakkert navn for Punjabi-jentene, og dette kan sies å være en av de beste for de moderne barna. Navnet er ganske nytt og har en fengende uttale til det også. Folk vil faktisk elske å si navnet ditt. Det er en av de beste Punjabi jentene navnene det er, og det betyr "god skjønnhet".

12. Maya:

Dette er enda et vakkert navn blant de mange Punjabi navnene til jenter. Betydningen av navnet Maya er "gudinne". Det er et veldig pent navn og har en fantastisk betydning for det også. Navnet er ganske attraktivt og vil sikkert passe til en jente med en unik personlighet.

13. Masum:

Masum i utgangspunktet "uskyldig". Dette er en av de mest sjeldne Punjabi-jentene noensinne. Du bærer vanligvis ikke dette navnet, selv om dette er et ganske godt navn. Navnet viser personens natur, om den kvinnen er uskyldig eller ikke. Man kan lett bære dette navnet som de fleste vet meningen med det.

14. Misphreet:

Jenter vil faktisk gjenkjennes av dette navnet. Dette er en av de mest søte Punjabi navnene for jenter, og meningen med dette navnet er også "søt". Navnet passer til en baby jente som er like søt som navnet. Dette navnet kan smelte hjerter og folk vil elske navnet når de hører det.

Se mer: Bibelske babynavn

15. Manpreet-Kaur:

Betydningen av Manpreet-Kaur er "sinn full av kjærlighet". Denne er for de hyggelige babyene som nesten alle Punjabi-jenter er. Så, navnet vil trolig passe nesten alle og alle (jente).

Listen ovenfor inneholder noen av de beste Punjabi navnene for både gutter og jenter. Navnet er ganske vakkert og vil forhåpentligvis være nyttig for Punjabi-foreldrene som sliter med å finne riktig navn til barnet sitt. Hvert av disse navnene har en annen mening som er vakker forresten.

Leave A Comment

61 − = 53