15 Ulike typer perler Smykker Design | Stiler på livet

Smykker er dekorative gjenstander som har blitt slitt av menn og kvinner i århundrer. Det har vært en revolusjonerende forandring i smykketyper. I gamle tider pleide folk å lage ornamenter ut av skall og ben. Med tidenes utvikling kom gull- og sølvsmykker til eksistens og forlot aldri rampelyset.

perler jewellery

Siden prisene på disse edle metallerene gikk opp, ble det imidlertid innført nye typer smykker. En slik type er perlene smykker. Perler smykker finnes i forskjellige design og farger, og er en billig erstatning for de typiske gull- og sølvsmykker.

Siste design av perler Smykker:

Her er noen av de øverste perlene smykker design som vil øke ditt smykke spill.

1. Wrap Around Perle Armbånd Design:

wrap-around-perle-armbånd-en

Dette armbåndet kan brukes på indiske og vestlige antrekk. Det gir hånden et mer trendy og feminint utseende. Et av de fineste tilbehørene, er rundt armbåndet den perfekte erstatningen til klokker og flere armbånd, og vil aldri gå ut av mote.

2. Krystallperler Smykker til jenter:

krystall-perler-smykker-2-

Denne typen smykker er et uttrykk for perle smykker design ideer. Det er et elegant stykke designer beaded smykker som vil se perfekt ut på en kveldskjole. Det vil gå bra på både tradisjonell og vestlig bruk.

3. Moderne Seed Perle Halskjede Design:

frø-perle-kjede-3

Denne vakre kjolen kan brukes på en enkel kjole, og det endrer helt uformelt utseende til en elegant. I frø beaded smykker mønstre, er glassperlene sydd sammen og de danner et vakkert mønster. Dette er et viktig stykke for en smykker elsker.

4. søte Rivoli perle øredobber for jenter:

rivoli List-øre-ring-4

Den beste delen om disse øredobber er at de kan brukes med nesten alt, så lenge fargekombinasjonen passer. De tar automatisk et kongelig utseende til ørene og tørker ut nødvendigheten av å ha på seg et nakkestykke. Rivoli perler er pekte på baksiden, uten hull, og har dermed begrenset bruk. Men takket være designer beaded smykker, har de brukt det på en vakker måte.

5. Simple Glass Perle smykker:

glass-kule-smykker-5

Dette er en av de vanligste smykketyper. Den er lettvektet og gir et sofistikert utseende. Takket være sin enkelhet, kan den bæres regelmessig av de som elsker å ha på seg smykker hver dag.

Se mer: Crystal Fashion smykker

6. Peyote Stitched Armbånd for kvinner:

peyote-sydd-armbånd-6

Hvis du er ute etter et komfortabelt, men trendy stykke armbånd å bære hele tiden, er dette det. Peyote søm er en off-loom teknikk funnet i designer beaded smykker i disse dager. Det er enkelt og kompakt og gir en edru utseende for hverdagsbruk. Dette er en av de mest innovative perler smykker designene, og du vil sikkert elske det.

7. Aften Sparkle Armbånd:

kveld-gnisten-armbånd-7

Denne vakre armbånd har rett vinklet vevd beaded smykker mønstre og har netted og krystall perler. Det beautifies hånden. Den kan være paret med identiske øredobber og slitt til fester og er sikker på å stjele oppmerksomhet.

8. Art Bead Armbånd Smykker:

kunst-kule-armbånd-8

Dette er en av de enkleste perle smykker design ideer. Du kan koble den opp med en enkel topp og jeans. Det er fargerikt og bare det perfekte tilbehøret til å ha på sommeren, eller bare for å lette humøret ditt opp. Denne typen smykker kan også gjøres hjemme. Barn og tenåringer er også nødt til å elske det!

9. Beaded Pearl Necklace:

pearl-beaded-kjede-9

Dette er et elegant og stilig nakkeverk og er best slitt med en svart kjole / kjole. Det kan brukes til offisielle fester eller familie sammenkomster. Det vil sørge for at alle øyne er på deg. Dette er et must-ha for smykker elskere som det definerer klassiske gamle skole smykker.

10. Charms Perle Smykker:

Ringer-kule-smykker-10

Charms er støbt perler som kan brukes i halskjeder, armbånd og ankler. De har et kjølig og funky utseende og kan brukes med nesten alt. Tenåringer elsker det. Charm armbånd har alltid vært vurdert å bringe lykke til, hvis det er kult utseende, er det ikke grunn nok til å bruke den!

Se mer: Platinum Smykker Design

11. Beaded Ivory Halskjede:

beaded-elfenben-kjede-11

Elfenben halskjeder renner aldri ut av mote. Dette vakre stykket er et bevis på det. Det har et beroligende utseende, og man kan aldri gå galt med dette. Det er en fin gave til en brud-til-være.

12. Beaded Anklets for Women:

perle-ankelen-12

Perler kan brukes til å lage ankler også, som er veldig mye på mote. Beaded anklets som disse kan brukes hele tiden med kjoler eller shorts. De kan brukes til strender eller piknik. De gir et enkelt, men elegant sett til ankelen.

13. Stort beaded halsstykke til jenter:

stor-perler-neckpiece-13

Store beaded halskjeder som dette ser søt og stilig ut. Den pulserende fargen og tekstur av perlene strikket sammen gir et sunt utseende som tilfredsstiller øynene. Den kan brukes over en vanlig topp eller en kjole.

14. Spike-Beaded Choker Halskjede:

spike List-choker-14

Ja, chokers er tilbake i mote. De er funky og tenåringer blir gal etter dem. Denne beaded choker er noe du vil gjerne ha i garderoben din. Kombinasjonen av perler og pigger gir det et kult utseende, og det kan kobles sammen med stort sett alt.

Se mer: Siste Kundan Smykker

15. Multi-Strand Kjede og Perle Halskjede:

kjede-og-kule-kjede-15

Dette kjedet gir et stort utseende og kan brukes til fester og bryllup. Det er lett vekt vil få deg til å føle at du ikke har smykker på alle, derfor er det super behagelig for hendelser som varer lengre tid.

Perler smykker har tatt opp en stor del av smykkemarkedet de siste årene, siden det er trendy, billigere og kan passe alle fra barn til voksne. Det er et bredt spekter av design å velge mellom, som er tilgjengelig på de fleste steder i dag. Seedet perler smykker, glass og kunst perle smykker og krystall perler smykker har blitt veldig populære. Den beste delen er at det ser bra ut på vestlige så vel som indiske tradisjonelle antrekk. Dette er den nye trenden. Så hør til din nærmeste butikk for designer-perle smykker for å gi din garderobeskap en oppdatering!

Leave A Comment

+ 23 = 30