15 Tradisjonelle og nydelige blå sareer med bilder | Stiler på livet

Hvem elsker ikke den blå fargen? Det er sannsynligvis en av de mest aksepterte farger noensinne. De blå sareene er noen av de mest slitte sareene av all tid. Hvis du er i blå sareer, vil du sikkert elske følgende blå farge sarees som diskuteres i korte sammen med bilder. Man kan bare bli forelsket i fargen blå og kan ikke bruke den nok. I de følgende saree-designene vil det bli silke, bomull, nett, etc og mange andre sarees. Så det kan sies at følgende design vil være egnet for alle og alle (kvinner) der ute.

Blå Sarees

Vakre og nyeste blå sareer med bilder:

Her er de 15 beste tankene som blåser blå sarees samlinger og deres bilder som følger.

1. Ombre Turkis og Blå Saree:

Blå Sarees - The Ombre Turquoise And Blue Saree

På passende plass har vi denne flotte sareen, som følger med bruk av mer enn én farger. Sareen ser så levende ut at noen vil bli forelsket i mønsteret som dette designermaterialet følger. Sammen med alt det, en ting som må holdes i tankene om denne sareen. Det bør brukes med tanke på kroppstypen som kreves for denne sareen. Man vil kreve en slank kroppsbygning for å idrett denne sareen effektivt. Å være alt som er sagt, dette er den beste blå sarenen du noensinne kan ha på deg.

2. Den blå mørke sareen:

De Blue Dark Saree

Denne spesielle blå mørke sarenen vil være egnet for designerbluse materialene. Mønsteret som denne saree-flekkene er utrolig tiltrekkende. Grensene er godt utformet, og så er hele kroppen, som er dekorert med små stiplede mønstre som kun kan ses hvis det visualiseres nøye. Sareen vil være egnet til å bli vist i enhver form for festlig anledning. Sammen med det vil sareen gjøre en kvinne med god høyde, se ekstremt forlokkende.

3. Deep Blue Masterpiece Saree:

Blå Sarees-Deep Blue Masterpiece saree 3

Hvis du trenger noen dype blå sareer, så kan dette sies å være en av de beste til dette formålet. Sareen sporter en vakker farge som vil stjele all oppmerksomhet. Den passer best med en mørk bluse, for eksempel en svart vil gjøre sareen enda mer levende og attraktiv. Sammen med alt det, må man huske at en tynn skal huske at denne spesielle utformingen vil være egnet for de med en slank og passformig kroppsbygning. Hvis du er villig til å få det beste ut av denne designer sareen, så bruk den på en festlig begivenhet.

4. Blue Net Designer Saree:

Blå Sarees-Blue Net Designer Saree 4

Hvis du foretrekker netto sarees, så er dette noe du vil elske. Denne sareen sport et iøynefallende mønster sammen med små design gjort på den. Hvis du er ute etter noe tradisjonelt og nyeste i designerverdenen, vil denne spesielle blå sarenen med flora-design gjort på den være et godt syn for saree-mongrene der ute. Hvis du er en høy kvinne, så uten noe mer argument, er dette den beste blå farge broderi saree for deg.

5. Den halve fløyel og halve lyseblå saree:

Blå Sarees-Half Velvet and Half Light Blue Saree 5

Dette er noe spesielt for deg. Denne spesielle sareen hvis halv fløyel og halv lyseblå. Det forbløffende mønsteret som gjøres på denne lyseblå sareen, vil trolig tiltrekke seg alle som ser på det. Den er bygget for å imponere. Dette er den beste blå sarenen for bryllup.

Se mer: Rosa Farge Silke Saree

6. Deep Blue Saree For kvinner:

Blå Sarees-Deep Blue Saree For women 6

Denne royal blue designer saree er det beste du kan sport i denne sesongen. Den leveres med en veldig behagelig blå base og hele sareen er dekorert med små prikker og grensene sporter et blomstermønster som etablerer en lenke til denne sareen med de tradisjonelle.

7. The Best Navy Blue Saree:

De Best Navy Blue Saree

Hvis du foretrekker den lysere nyansen av blå eller marinblå farge, så er dette en godbit for øynene dine. Dette er en av de flotteste marineblå sareene fra tid til annen, og det vil imponere alle som ser på det.

8. The Wedding Blue Saree:

Blå Sarees-Wedding Blue Saree 8

Dette er en designer blå saree som har blitt laget for å være sported ved bryllupet anledninger. Måten grensene er utformet, er verdt å nevne. En del av sareen sporten den rosa fargen og den nedre delen av sareen viser igjen noe blomstert verk.

9. Den mørkeblå Designer-modellen:

Blå Sarees-Dark Blue Designer Model 9

Hvis du vil bli lagt merke til mens du idretter din indiaside, så er dette den beste stylingkammeraten for deg. Det vil få deg til å se ut som den indiske diva innpakket i det beste dype blå plaggetet. Det er en av de beste mørkblå sareene.

10. Celeb Look Navy Blue Saree:

De Celeb Look Navy Blue Saree

Denne spesielle marineblå sareen er forskjellig fra den forrige og er på en måte mer dekorert med den forrige. Grensen er beautified ved hjelp av farge rosa og den vil gå hånd i hånd med en dyp rosa bluse. Dette er den vakre blå sarenen.

Se mer: Røde fargespekter

11. Royal Blue Chiffon Saree:

Blå Sarees-Royal Blue Chiffon Saree 11

Denne chiffon sareen viser den kongeblå farge sammen med rosa grenser. Alle vil falle for denne iøynefallende kongeblå saree. Hvis du virkelig ønsker å se best ut ved å sporte en saree, så vil dette definitivt være den beste designer saree for deg.

12. Deep Blue Saree For Full Sleeve Blouses:

De Deep Blue Saree For Full Sleeve Blouses

Hvis du vil se det beste ut blant alle indianske sportslige sarees, vil denne blå sarenen hjelpe deg med å oppfylle det formålet. Det vil gå hånd i hånd med den svarte hele ermeblusen og den sorte grensen som vist på bildet.

13. Lace Border Work Blue Saree:

Blå Sarees-The Lace Border work Blue Saree 13

Dette er en av de beste blå sareeene som har et slikt forbløffende mønster på grensen. Blonderarbeidet som er gjort der er trolig hovedattraksjonen til denne designen.

14. Navy Blue Transparent Saree:

De Navy Blue Transparent Saree

Hvis du har behov for en unik blå saree, så er dette noe som vil hjelpe deg med å få det ideelle utseendet du vil ha mens du driver en saree.

15. The Ultimate Stylist Edition Blue Saree:

Blå Sarees-Ultimate Stylist Edition Blue Saree 15

Dette kan være en av grunnene til at de andre kvinnene kan være misunnelige for deg. Denne spesielle gyldne og blå sareen kan sies å være en av de beste designerelementene der ute.

Se mer: Gul Saree For Bryllup

Dette er noen av de blå sareene som du vil gjerne utforske. Du trenger bare å se etter design i disse linjene. Resten er trygg, den vil se trendy og fasjonabel og gjøre hoder snu.

Leave A Comment

66 − 63 =