15 Tradisjonelle Gull Halskjede Design i 10 Gram | Stiler på livet

Indiske kvinner har en stor lidenskap for gullsmykker, spesielt halskjeder. De elsker å ha på seg en rekke halskjeder som er spesifikke for enhver anledning.

Best Gold Necklace Designs i 10 gram:

Her er noen tradisjonelle gullkjede-design i 10 gram som er funnet å være trending i samfunnet for tiden,

1. Enkel Blomster Gull Halskjede:

Enkel Floral Gold Necklace

Dette er et Simple Gold kjede på 10 g med delikate blomster og blader mønstre. Den har en mehendi type design som kan samsvare med mehendi på ethvert bryllup. Denne vil være enkel måte å bære kjede på i lett vekt mønster.

2. Tre Tier Chain Necklace:

Tre Tier Chain Necklace

En veldig delikat tre-kjede halskjede. Den har tre kjeder av ulik lengde sammen i toppen. Du kan bære den ren eller til og med legge ved små anheng eller til og med legge navn til kjeden. Dette er et veldig stilig og mod halsbånd som følger med ditt vestlige antrekk. Dette vil være fint valg alltid for jevnlig bruk.

3. Butterfly gull kjede:

Sommerfugl Gold Necklace

Dette er et utsøkt stykke gull halskjede. Den har en gullf sommerfugl med en rød stein innebygd i en tykk gullkjede. Den har et forbløffende, fantastisk utseende. Bare bruk den til enhver anledning, og alle hoder vil sikkert vende seg for å se på deg. Butterfly mønster gir fengende blikk på dette kjedet.

4. Gypsy Gull Halskjede:

sigøyner Gold Necklace

Dette er et unikt og nydelig Gyspy Halskjede. Dette er veldig iøynefallende og går bra med vestlige antrekk og indiske antrekk. Det er veldig trendy og har et svært sofistikert utseende. Den har en gullbelagt metallkant med kule fargede steiner. Dette gir bedre titt på nakken din, jenter som elsker å prøve nytt mønster i halssmykke samlinger, så få disse 10 gm gullkjede designene for ditt stilige utseende.

5. Rose Gold Halskjede:

Rose Gold Necklace

Denne er en fascinerende Rose - 10 g gullkjede. Den har et vakkert skåret rose gull anheng og bladene til side forming kjeden. De intrikate designene gir det et magisk utseende. Rose mønster er den berømte blant kvinnens så de damene som elsker å ha på seg, så få denne fra mannen din på neste valentine.

6. Raani Haar:

Raani Haar

Dette brikket er tradisjonelle smykker. I dag blir dette tradisjonelle stykket modernisert for dagens kvinne. Et anheng med utsøkt meenakari-arbeid på den ene siden gir det tradisjonelle halsbåndet et moderne utseende. Denne 10 grams gullkjede sett er de perfekte smykker for å pryde deg for bryllup og mottakelser. Disse mennene er som ønsker å gi en noe tung og rik kjede til sin kone, og denne typen halssmønster er den beste måten å gi henne på.

7. Gold Choker Halskjede:

gammel Choker Necklace

Dette er et Ultra-moderne smykke. Denne gulljakkeren har en nyfangst design. Den er buet - ren på en halv side og intrikate design på den andre. Tallrike gullblomst farget med farger henges i midten. Rødt farget gemstone gir tradisjonell og rik utseende til denne choker halskjedet; Du vil få disse ett kjede i 10 gram sikkert.

8. Lang Lakshmi Mynt Gull Halskjede:

Lang Lakshmi Coin Gold Necklace

Et tradisjonelt stykke og en typisk sør indisk type smykker. Den har mange gullmynter med gudinne Lakshmi-bilde som er linje sammen. Vanligvis bæres under bryllup, gir dette settet et guddommelig utseende til den som bærer den. Denne typen 10 gram halskjede design vil være god samling for enhver festival, og dette er det beste kjede for de kvinnene som ønsker å prøve sør indiske designer samlinger i halskjede.

9. Gullkjede kjede med Lakshmi anheng:

Gull Chain Necklace with Lakshmi Pendant

Dette er en lang gullkjede med en gudinne Lakshmi anheng. To vakre påfugler ved siden av gudinnen. Fargerike steiner på påfuglene gir det fengslende utseende. Denne smykker kan brukes til hjemmevalg eller pujas. Laxmi pendent vil være fint valg å gave til ditt familiemedlem eller slektning på festlige sesonger.

10. Pearl & Floret Gull Halskjede:

Perle & Floret Gold Necklace

Dette er en veldig enkel og skjønn halskjede. En enkelt Rose blomst til den ene enden med en etterfølgende streng av perler. Den har et subtilt og grasiøst utseende. Det kan også brukes til arrangementer på kontoret. Disse kvinnene er opptatt på kontortiden, og hvis de vil bruke noe som et kjede, så er denne en fin ide om 10 gram halskjede design.

Se mer: Gull halskjede designer i 15 gram

11. Tynn gullkjede med bladhengsel:

Tynn Gold Chain with Leaf pendant

Dette er en perfekt executive smykker en tynn lang gullkjede som er festet med to små kjeder med gullblad pendants av en ring. Det kan brukes på drakten under presentasjonen.

12. Enkelt Perle Gull Halskjede:

Enkelt Pearl Gold Necklace

Denne er en tynn og enkelt kort gullkjede med en enkelt middels perle i midten. Den har et skjøt, sløvt utseende og en perfekt daglig slitasje smykker stykke. Den kan kobles sammen med enkle perlepinner til ørene, eller en tynn langkjede ørering med en perle på enden.

Se mer: 30 Gram Gull Halskjede Design

13. Bullet anheng halskjede:

Kule Pendant Necklace

Hvis du er på jakt etter ditt daglige slitasje gullkjede under 10 gram samlinger, så er dette en daglig slitasje smykker som du sikkert vil. Dette er en tynn kjede med kulependler på slutten. En kledd å drepe ser når det passer med forretningsklær.

14. Studded Choker Halskjede:

Piggdekk Choker Necklace

En tynn kjede med steiner som er tynt slitt. Det kan brukes som kontor slitasje samt for fester og kveld sammen. Den har et verdig utseende.

Se mer: 40 g gull halskjede

15. Snake Mønster Gull Halskjede:

Slange Pattern Gold Necklace

Denne er den nyeste og trendy mønstre blant den yngre generasjonen. Dette er tynt, langt gullgulefeste, perfekt for kveldsfesten å ha på seg med din favoritt svarte kjole. Det gir en perfekt - "Ikke knip deg med" slags en titt.

Halskjeder er lidenskapen til alle kvinner - alle aldersgrupper. Være det gammelt, ungt eller til og med en skole som går tenåring, de synes ikke å glemme å ha på seg favorittkjedet. De har forskjellige valg og deres valg blir møtt av de forskjellige mønstrene og designene som er tilgjengelige nå i dag i 10 gm.

Leave A Comment

59 − 54 =