15 Tradisjonelle Anarkali Salwar Suit Designs for Women | Stiler på livet

Anarkalis er lange frynsestilplagg med monterte bunner eller churidarer slags kjole. Ekstremt populær blant de asiatiske landene, disse er pustende vakre og nyskapende designede klær som passer for enhver anledning. Montert langs bustområdet og flytende med lag og puter nedside langs hele anarkali eller toppdelen. Bunnene ligner leggings og er utstyrt i form av de benene kalt churidar som danner salwaren. Dupatta eller skjerf er også en del av antrekket. Populært og veldig mye i mote, anarkali dresser er en del av indisk etnisk slitasje.

Anarkali salwar suit

Nyeste og nydelige Anarkali Salwar Suit Designs for Girls i India.

Her vil vi se på de 15 beste salwar-suitene i Anarkali for damer.

1. Blå broderte Anarkali Salwar Kameez:

Blå Embroidered Anarkali Suit

Strålende, vakker blå Anarkali med tungt og intrikat broderi i nyanser og tråder med hvitt, off-white og gyldent utseende, hypnotiserende. Øverste del med nakke har lagdelt arbeid som om man har tunge steinsmykker. Ermene er av hvite, akkurat som halsmønsteret og har blå og gylden broderi. Også mot slutten av toppen er det nesten to store lag med brodert tungt arbeid som fremhever den blå fargen til Anarkali Salwar suit.

2. Classic Black Anarkali Salwar Suit:

Classic Black Anarkali Suit

Man kan være sikker på en farge alltid; fargen svart. Svart gulvlengde Anarkali med hint av rosa kan være perfekt for et kveldsselskap. Den rosa dupatta fremhever salwar-dressen som passer sammen med tapingen på enden av Anarkali-toppen.

3. Gul broderte nett Anarkali-drakt:

Gul Embroidered Net Anarkali Suit

Mer av lyse gule med hint av svart i en lang flytende Anarkali salwar-pakke fanger alles oppmerksomhet. Klær på brystdelen er helt svart og også på slutten av toppen. Toppen passer godt og drakten er helt brodert i nettduk som er veldig komplicert og ser kongelig ut. Betraktelig, ermene holdes kortere i denne drakten. Dette er det perfekte antrekk for bryllup.

4. Pink Long Anarkali Salwar Suit:

Rosa Anarkali Suit

Rosa farge er favoritt blant kvinner og i det øyeblikket de har rosa, er det en naturlig rosa rødme på kinnene. Rosa lange Anarkali Salwars er perfekte for å delta i et bryllup eller en familiefunksjon. Denne full-slektedressen har sequin-arbeid i bysteområdet og har blonder i hele kantene på toppen og dupatta i sølv.

5. Red Layered Anarkali Salwar Kameez:

rød Layered Anarkali Suit

Dette er en mesterverkskjole med lag av stoff i gyllen broderi i tråd og utskjæringer med kanten av toppen med en full tykk stripe med gyldent stoff som løper gjennom. Brystområdet har tøff sekvens og trådarbeid med samme i ermene også. Rød er den mest lovende farge for enhver anledning, og denne salwardrakten blir høydepunktet.

Se mer: Bandhani Salwar Kameez Designs

6. Hvit og Lilla Anarkali-drakt:

Hvit and Purple Anarkali Suit

Denne kombinasjonen er fabelaktig med flotte store lilla broderte motiver på enden av toppen i perfekt selvbetjent, hvitt stoff. Kanten av Anarkali-drakten har også fin lilla broderi gjort for å markere kjole og blander briljant med fargen lilla. Også dette har et bandhgala nakke mønster med tung broderi i fire lag til brystet. Hele ermene med matchende lilla designer dupatta fullfører denne damsel looken.

7. Krem og Maroon Anarkali Salwar Suit:

Krem and Maroon Anarkali Suit

Denne spesielle salwar-drakten er skjønnhet med stil og eleganse. Den fantastiske fargekombinasjonen av krem ​​og maroon i designer georgette-stoff gjør bare en titt på drakten og sier Wow. Dette er annerledes med tett patchbroderi på brystområdet og tunge motiv på lengden av kostymen med lite arbeid over hele brunbunnen til slutten. Kanten på drakten samt ermene har maroon satinduk som gjør at drakten ser skreddersydd til en prinsesse.

8. Orange Designer Anarkali Salwar Kameez:

oransje Designer Anarkali Suit

Orange er den friske fargen som kvinner elsker å eksperimentere med. Når man trenger å forny ting, går det vanligvis for lyse farger. Denne oransje designeren Anarkali salwar har et fullt, tungt brodert ok til navlen i farger av rosa og grønt som ser fantastisk ut med oransje. Salwaren er rosa i fargen som kontraster dressen godt, og dupattaen har en blanding av alle fargene som brukes i drakten. Enden av drakten har gyllen tråd arbeid med taping av rosa og grønn.

9. Brick Rød Poly Bomull Anarkali Suit:

Murstein Red Poly cotton Anarkali Suit

Denne drakten er unik for stoffet som brukes til å lage drakten, samt mønsteret der drakten er designet. Poly bomull brukes som er myk og veldig behagelig å ha på seg. Salwar-drakten er gulvlengde og kjolen er veldig lang med tungt arbeid i grensen, ermene og nakken. Med etniske eller antikke smykker og tilbehør, er dette perfekt utseende for tradisjonelle anledninger.

10. Flerlags flerfarget Anarkali-drakt:

Flerlags Multi-coloured Anarkali Suit

Akkurat som navnet antyder, er dette en absolutt, bedre kostyme. Salwar-drakten består av flere lag i nettduk med flotte farger som lilla, blå og sjøgrønn. Suiten har gylne trådmotiver over lengden og grensen har broderi i svart tråd som gjør den unik og designer. Hele ermene med matchende dupatta og tunge steinsmykker fullfører dette utseendet.

Se mer: Pakistanske Salwar Suits

11. Lysegrønn Anarkali Salwar Kameez:

Lys Green Anarkali Suit

Dette er en så fascinerende drakt i rent lin og silke stoff for den kongelige dronningen som følelsen. Den lysegrønne fargen skiller seg ut med høydepunkter av rosa med rutet mønster av svart og hvitt langs grensen. Suiten har store gylne trådmotiver i drakten og dupatta.

12. Peach Brasso Net Anarkali Salwar Kostyme:

Fersken Brasso Net Anarkali Suit

Ferskenfarge er elsket av kvinner overalt. Denne vakre korte sleeved fersken anarkali-drakten i nett stoff har brasso-arbeid overalt i samme farge. Pakken består av mange lag og har brassearbeid på brystområdet og en langs to store lag i lengden på drakten. Den matchende dupattaen er også i netto og med lyse røde hæler er det godt å gå.

13. Grå trådarbeid Anarkali-drakt:

Grå Thread work Anarkali Suit

Dette er en fantastisk skapelse i svart tråd i grått georgette-stoff. Trådarbeidet er der over grensen i drakten og ermgrensen. Videre er det tungt blomstertråd, broderi i bustområdet. Fargekombinasjonen gjør denne drakten veldig stilig.

14. Blomstret silke Anarkali-drakt:

Blomster Printed Silk Anarkali Suit

Dette ser ut som en vakker tapet arbeidskunst på en silke Anarkali salwar dress. Blomstret og bladet i silketyget danner kroppens kjole som er veldig annerledes og unikt. Bustområdet hvis bladet grønt i silketyget med en kjede over. En vil se ut som en fin dukke i denne lange blomsterdrakten.

Se mer: Patiala Salwar Kameez

15. Ombre Dyed Deep Pink Anarkali Suit:

ombre Dyed Deep Pink Anarkali Suit

Fantastiske nyanser av rosa farget vakkert i lagdelt stoff med montert korsettbluse med full ermet og tung broderi over alt, fremhever denne salwar-drakten. Den ombre fargestoff effekten med perfekt blanding av rosa og nyanser av rosa gjør en titt eterisk og scintillating med matchende tunge smykker og høye hæler.

Eleganse og skjønnhet, både kombinert i en antrekk, er en Anarkali salwar-drakt. Kvinner ser ut som damsels i disse tunge designer Anarkalis. En rekke fargepaletter, design, kutt, lengder og mønstre i disse salwar suitene gjør dem til enhver anledning og funksjon. Kvinner, tenåringer, unge og jenter kan enkelt flaunt denne stilen. Velg den du tror er den som passer i henhold til deg, og bare opprett en stilerklæring.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

71 + = 78