15 Stort Baluchari Sarees Med Bilder | Stiler på livet

Baluchari sarees i utgangspunktet i bengal og er kjent for det fantastiske arbeidet på pallu-delen av sareene. Dette er noen av de flotteste sarees av all tid, og kan gi deg størst komfort. Sareene bæres av kvinner over hele landet, spesielt i bengalske regionen og i Bangladesh også. Det vil være egnet for de kvinnene som er helt inn i kunst. Disse sareene har også forskjellige farger, og designene som er gjort på midten, øvre og kantene av sareene er ganske forlokkende, og du vil helt elske hvordan det ser ut fra alle hjørner og sider.

Stort Baluchari Sarees Med Bilder:

I denne artikkelen vil vi diskutere noen av de beste Baluchari sarees av all tid. Dette er de 15 beste der ute.

1. Eldora Cave Painting Designer Baluchari Saree:

15 Stort Baluchari Sarees Med Bilder | Stiler på livet

Dette er en av de fineste designer sarees av all tid. Den leveres med et forlokkende gyldent fargemønster gjort på pallu-delen som representerer Eldora Cave-maleriene. Den grunnleggende fargen på sareen er en lys maroon og det er en av de mest attraktive egenskapene ved denne sareen. Du vil elske måten saree ser på deg når du har sport med en pen svart bluse eller noe som har en lignende nøytral farge som svart.

2. The Baluchari Handloom Cotton Saree:

Baluchari Sarees-Baluchari Handloom Saree 2

Her er enda en fin Baluchari saree som er ganske enkel, men folk vil fortsatt elske den måten den ser ut på grenseområdet og på den delen som henger på baksiden. De intrikate små og delikate designene som gjøres gjennom hele sareen, er trolig den viktigste fremtredende funksjonen om dette designet. Det har blitt gjort ved å bruke fargen rød og blå. Man vil helt hjerte dette lille, delikate mønsteret gjennom hele sareen.

3. Den svarte Gandharva Baluchari Saree:

Baluchari Sarees-Gandharva Baluchari Saree 3

Dette er enda en attraktiv Baluchari saree som har blitt gjort ved å bruke fargene svart (som grunnfarge) og gylden (brukes til å gjøre designene på den svarte basen). Man vil elske allure denne sareen viser. Den kan bæres av kvinner i alle aldre. Det er ganske tradisjonelt og stilig samtidig, og man finner disse sareene ganske passende på dem som materialet som brukes til å lage dem, er behagelig og vil eliminere kvelningen som kvinner møter når de bærer en tung saree.

4. Merun Gandharva Baluchari Saree:

Baluchari Sarees-Gandaharva Baluchari Saree #2 4

Dette er enda en flott Baluchari saree som brukes av de fleste kvinner der ute. Gandharva-mønsteret er den førsteklasses attraktive funksjonen om denne sareen, akkurat som den forrige. Folk elsker den måten denne sareen viser på dette designet på en lilla base. Det har ikke en nøytral base som den forrige, og det er derfor det vil også være egnet for unge kvinner. Denne sareen bringer den moderne stilen sammen med det tradisjonelle utseendet og er en ganske komfortabel saree. Det vil være egnet til å bære det i festlige anledninger.

5. Baluchari Print Saree:

Baluchari Sarees-Baluchari Saree Print 5

Som diskutert tidligere, er disse sarees kjent for sitt kunstverk. Dette er en fantastisk saree som skildrer et veldig godt kunstarbeid gjort på den. Det vil være egnet for nesten alle der ute og kan gjøres ved å bruke fargegyllingen på en svart base. Hvis du har behov for noe som vil stjele all oppmerksomhet, så bruk og vis denne sareen effektivt.

6. Håndvevet Baluchari Saree:

Baluchari Sarees-Hand Woven Baluchari Saree 6

Dette er en av de beste sraees under Baluchari sarees. Det er enda en av de som følger en kunstnerisk design gjort gjennom sareen.

7. Den forlokkende Baluchari Saree:

Baluchari Sarees-Alluring Baluchari Saree 7

Hvis du har behov for noe helt Baluchari, som igjen kommer med noe håndlaget henrivende design gjort på det, så vil dette være noe som passer for deg. Den sporter en lime grønn farge på pallu-delen av krem-basen saree.

8. The Eye-Catching Baluchari Saree:

Baluchari Sarees-Eye-catching Baluchari Saree 8

Her har vi en av de fineste Baluchari sareene av all tid. Det kan sies å være et av de flotteste mønstrene som er gjort på det, og de små, intrikate designene som er gjort på det, er også ganske vakre og nesten alle kvinner der ute vil leve det, selv om de ikke har noen interesse for kunst.

9. Grønn Baluchari Silke Saree:

Baluchari Sarees-Baluchari Silk Saree (Green) 9

Dette er en grønn saree som bruker materialet silke. Det er ganske stilig og ganske behagelig og nesten alle der ute vil helst like det. Det er noe som kan bæres av nesten alle og alle der ute.

10. Forest Green Baluchari Saree:

Baluchari Sarees-Forest Green Baluchari Saree 10

Dette er en vakker grønn saree som faller under kategorien Baluchari. Hvis du trenger noe kul, så vil dette de fineste tingene der ute, inkludert ren silke. Grensen og pallu-design er en av de viktigste attraktive funksjonene i denne sareen.

Se mer: Bhagalpuri Sarees

11. Den røde baluchari saree:

Baluchari Sarees-Red Baluchari Saree 11

Dette er en av de fineste Baluchari-designene hele tiden. En kvinne vil finne denne sareen veldig attraktiv (de som har grunnleggende kunnskap om sarees). Den sport et veldig godt kunstnerisk mønster gjort på pallu-delen, som er det viktigste stedet å se på slike sareer.

12. Blodrød Baluchari Saree:

Baluchari Sarees-Blood Red Baluchari Saree 12

Dette er nesten samme saree som den siste. Den kommer også med et forlokkende kunstnerisk mønster gjort på baksiden av sareen som henger til venstre (pallu). Den røde fargen er litt dyp enn den forrige.

Se mer: Nalli Cotton Sarees

13. Orange Baluchari Silke Saree:

Baluchari Sarees-Orange Baluchari Silk Saree 13

Den tradisjonelle kunstneriske designen som er gjort på denne sareen, er nok en av de fineste designene som en saree kan sport. Det vil se perfekt ut med en rød bluse som vist på dette bildet.

14. Royal Baluchari Saree:

Baluchari Sarees-Royal Baluchari Saree 14

Hvis du er i kunst, så er dette en av de beste Baluchari sareene for deg. Det er et ganske stort mønster gjort på det som viser indisk kunst.

Se mer: Radhika Saree samlinger

15. Yash Baluchari Saree:

Baluchari Sarees-Black Baluchari Saree 15

Dette er en av de Baluchariene som kan brukes når du trener den nøytrale atmosfæren med litt fargerik overraskelse i det.

Dette er noen av de shortlisted designene av baluchari sarees som du er bundet til å bli forelsket i. Spørsmålet oppstår, om du vil kunne velge bare en?

Bilder kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

19 − 16 =