15 Stilfulle Konge Og Dronning Tatoveringer For Par | Stiler på livet

Færre tatoveringer kommer med mening, og hvis du er forelsket eller du er et par så kan du bruke tatovering som en forpliktelse, denne kongedronningens tatovering beskriver kjærlighetens styrke; det viser at forholdet ditt er sterkt til slutten av livet. Parene som blir forelsket i hverandre gjør vanligvis hverandre kongen og dronningen henholdsvis av deres kjærlighet og liv. De velger selv å gjøre tatoveringer av å vise initialene eller bokstavene til ordet kong og dronning eller portrettene til kongen og dronningen på hvilken som helst del av kroppen deres.

Tatoveringene kan vakkert skåret med kongene og dronningen. Noen vakre eksempler er pent beskrevet i denne artikkelen.

Beste og stilige konge og dronning tatoveringer:

La oss finne her med omtale King and Queen Tatoveringer for par og elskere å holde kjærlighet for alltid.

1. Wrist King og Queen Tattoo:

Håndledd King and Queen Tattoo

Kongen og dronningen tatoverings ord er skrevet på håndleddet eller kan sies skrevet på baksiden av håndflaten med vakker kursiv håndskrift og kronene til de respektive ser utrolige ut. Når paret holder hverandres hånd, viser tatoveringene den dynamiske egenskapen til paret som kongen og dronningen. Du kan dele dine tanker med partneren din med denne mønsterstilen.

2. Konge og dronning Designet tatovering:

Konge and Queen Designed Tattoo

Konge og dronning tatovering initialer er merket på håndleddet under tommelen med respektive farger i rød og svart for damen og mannen. Tatoveringen er så designet med en liten mal av kronene og hjertet og et blad av pokersettet for den respektive hånden. Du kan prøve dette designet for å beskrive din kjærlighet på en enkel måte, ta tak i dette designet og gi en kjærlighetserklæring til partneren din.

3. King and Queen Letter N Crowns Tattoo:

Konge and Queen Letter N Crowns Tattoo

Kongen og dronningen tatoveringer krone med bokstaver og krone på begge armene ser vakker ut på et par hender. Store initialer og skyggefulle grenser gir et spektakulært utseende til tatoveringen. Du kan ta et krone mønster med navnet kong og dronning; Du får god oppmerksomhet fra din kjære.

4. King og Queen Crown Tatoveringer:

Konge and Queen Crown Tattoos

Kongen og dronningen krone tatoveringer kan gjøres på par hender med bare kronene fremhevet hvor som helst på hånden til begge parene. Mannen kan gjøre dronningen og konge tatoveringen på baksiden av håndflaten mens damen kan gjøre på håndleddet. Denne stilen er god kontakt med partneren din; dette er et symbol på din forpliktelse.

5. King and Queen Finger Tattoo:

Konge and queen Finger Tattoo

Par tatoveringer med kongen og dronning skilt har også små mønster av kronene på fingrene. Par gjør slike tatoveringer som skjulte tatoveringer på innsiden av fingrene som kun ses hvis vist. Den søte lille krone ser nydelig ut. Når du tar din partnerfinger den gangen, vil begge designene komme i nærheten, og dere vil begge få en god følelse, for denne typen design gir riktig hjertefølelse. Fin samling for din kjærlighet på enkel måte.

6. King and Queen Shoulder Tatoveringer:

Konge and Queen Shoulder Tattoos

Konge og dronning tatovering bilder er også kjent for å bli gjort på skuldrene av par. Par gjør slike tatoveringer med en følelse av stolthet og har en kongelig holdning også. Det lett synlige bildet av kongen og dronningen tatoveringen ser vakker ut. Hvis du prøver dette designet på skuldrene dine, så kan du begge bruke vester og skulderstøtte for å vise kjærligheten din. Dette er en enkel måte å fange oppmerksomhet på tatoveringer.

7. Lion King og Lioness Queen Tattoos:

Løve King and Lioness Queen Tattoos

Par tatovering med dronningen konge tatoveringer presenterer med løven konge og løveinne dronningen ansikter ser også utrolige. Menn og kvinner som elsker naturen og dyrelivet elsker tatoveringer laget på slike temaer. Ansiktet til en løve og løveinne som kongen og dronningen laget på langfingeren ser vakker ut. Løven viser sin styrke og løverinne dronning fortjener løven hans som en konge, konge dronning tatovering gir full styrke til forholdet ditt.

8. King og Queen Crown Body Tattoo:

Konge and Queen Crown Body Tattoo

Kongen og dronningskronene tatoveringen på kroppen er noen veldig vakre tatoveringsideer for par og for en meningsfylt tatovering av konge og dronning. Par velger å få kroppen til å vise sin klær av konge og dronning. De gifte parene som liker å vise noe annet mønster av kjærlighet, og da kan de prøve denne stilen av kjærlighetserklæringen, få slik design på din første natt på ekteskap.

9. King og Queen Portrait Tatoveringer:

Konge and Queen Portrait Tattoos

Kongen og dronningen tatoveringer kan bli utrolig utvalgt med den vakre ideen om å gjøre portrettene på armene eller bena. Portrettene ser fantastisk ut med kronekongen og dronningen vakkert forelsket i hverandre som holder roser i sine hender. Når hendene blir samlet sammen, ser tatoveringene ut som om portrettene blir fullført sammen. Dette er enkel og sjarmerende design som du får på kort tid. Du kan også prøve eller tilpasse ulike ideemønstre.

10. Lion King og Queen Crowned Feet Tattoo:

Løve King and Queen Crowned Feet Tattoo

Løven konge og dronning tatoveringer ser vakker ut når de er skåret på føttene. Med en ekstra touch av kreativitet kan tatoveringer av løve konge og dronning bli kronet. Løven og løveinnen regnes som konge og dronning av dyrelivet folk kan velge å skjære ideen som tatoveringer på kroppen deres. Slike design er også kjent blant nygifte par; det hjelper dem å vise sin holdning og karakter av kjærlighet. Det tar litt tid, men du får et kult bilde etter at du har fullført dette designet.

11. Kong og dronning Par Rygghals Tatovering:

Konge and Queen Couple Back Neck Tattoo

Konge og dronning matchende tatoveringer er laget av par lett sett på baksiden av nakken. Kongen og dronningskronene er vakkert skåret i stor grad på baksiden. Laget i fargerik blekk ser tatoveringene vakkert ut. Når du designer denne tatoveringen på baksiden av halsen, så vil dette designet få oppmerksomheten til alle, det ser kult ut på baksiden av nakken.

12. King and Queen Rose Crowned Tattoo:

Konge and Queen Rose Crowned Tattoo

Som rosenblomst regnes som kongen av alle blomster, velger folk den kreative ideen om å lage rose kronen med kronen av konge og dronning henholdsvis i hendene på menn og kvinner. Med og ekstra effekt av kursiv skriftlig konge og dronning tatovering ser vakrere ut. Dette designet foretrekker av unge eller gamle par som liker å dele noe annet, men attraktivt design.

13. King og Queen Initial Hearts Tatoveringer:

Konge and Queen Initial Hearts Tattoos

Kongen og dronningen av hjerte tatovering kan være vakkert pent skåret på baksiden av føttene også. Hjertet er symbolet på kjærlighet og det beskrives, du har et hjerte som allerede er engasjert. Hvis du vil vise din store engasjement, så forteller din partner denne enkle designideen. Et enkelt lite hjerte med initialene til konge og dronning ser enkle edru og attraktivt ut.

14. King and Queen Chess Tatoveringer:

Konge and Queen Chess Tattoos

Konge og dronning sjakk terninger tatoveringer er også nyere og svært attraktive tatoveringer som har vært vill blant paret tatovering elskere. Sjakkkongen og dronningstatoen for menn og kvinner, henholdsvis, kan gjøres på hvilken som helst del av kroppen som representerer dem som konge og dronning for hverandre. Du kan bruke hvilken som helst type bilde som beskriver kong og dronning, men denne sjakkkongen og dronningen gir et godt valg blant alle kongedronatatoveringer. Prøv dette for din kjære.

15. King og Queen Ring Tattoo:

Konge and Queen Ring Tattoo

Kongen og dronningring tatoveringer er en varm favoritt blant menn og kvinner med den mest anstendige stilen og designen av konge og dronning tattoo design. Ringen fingrene er vakkert skåret med kongen og dronning krone tatoveringer. Du kan prøve denne designen av tatoveringen på underarmene dine, gi denne ideen til partneren din og ta en titt på dette designet i lang tid.

Kong og dronning de er ikke fullstendige uten hverandre, folkene som lidenskapelig blir forelsket som konger og dronninger, elsker generelt ideen om en konge og dronningstatoer. De skjærer vakkert kongens og dronningens kroner og deres kroppsdeler. Skrive initialene med små maler er også i stor trenden i tatoveringsverdenen. Kropp tatoveringer kan bli utrolig malt i blekk av tatoveringer som beskriver kongen og dronningen kjærlighet til hverandre. Enten det er løven konge og dronning eller sjakkkongen og dronningen, Ort kongen og dronning av blomster, representerer roseblomst, menn og kvinner seg som konge og dronning for hverandre med disse tatoveringsideer. Når du planlegger slike typer design som tid tar veiledning fra tatoveringsdesigneren, er de eksperter i tatovering, slik at de vil presentere deg også noen nye samlinger.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

11 − 10 =