15 Sterkeste sikkerhetsdørdesignkatalog i India | Stiler på livet

Sikkerhetsdører er ikke så forskjellige fra normale dører som mange tror, ​​men det er noen signifikante forskjeller. Sikkerhetsdører er laget for å opprettholde et meget sterkt forsvar for hjemmet ditt som er nødvendig for mer utsatte boliger. De er ofte fokus på skjønnhet i hjemmet ditt. Det er bolter som kalles deadbolts og er ganske vanskelig å ødelegge selv med de største og mest effektive verktøyene.

Sikkerhetsdører er mer fremtredende laget for å beskytte huset mot innbruddstyv og andre som ønsker å få deg og din familie til skade, og disse dørene gjør det egentlig bra for deg på dette feltet. De kommer i alle former og størrelser, og kan gjøres til å være moterikt i henhold til ditt valg også, fordi beskyttelse kan komme med skjønnhet også.

Sikkerhetsdørdesign til hjemmet med bilder:

Gitt nedenfor er en liste over store sikkerhetsdører for boliger og leiligheter med bilder som hjelper deg med å velge bedre.

1. Full Wood Fashion With Deadbolt:

Full Wood Fashion Safety Door With Deadbolt

Denne sikkerhetsdørdesignen topplisten fordi den har muligheten til å opprettholde en god motesetning og samtidig gir hjemmet ditt et godt beskyttet miljø. Døren kan opprettholde seg selv på grunn av det sterke teaket som du må bruke til å lage det, og det beste er at designen kan endres etter eget valg. Grilldesignen er enkel, men sterk.

2. Dør med sikkerhetsjern Gate:

15 Sterkeste sikkerhetsdørdesignkatalog i India | Stiler på livet

Disse dørene kan være din normale daglige tredør med det eneste unntaket å ha en eksternt festet jernport som er festet til den. Porten kan festes etter montering i døren og vil mest definitivt gi et utmerket og trygt miljø for ditt hjem. Jernporten er tilgjengelig ferdig i markedet, men kan gjøres fra grunnen opp. Denne sikkerhetsdøren grill design funksjoner i vår katalog av en blant de beste designene.

Se mer: Wooden Door Designs

3. Iron Door:

Sikkerhet Iron Door Design

Selv om havedører er den beste måten å gå på å ha et fasjonabelt hjem på slutten av dagen, er sikkerhet et svært viktig krav, derfor er en klassisk jerndør den perfekte måten å beskytte hjemmet ditt på. En jerndør kan aksesseres med deadbolts og andre beskyttende midler for å opprettholde et trygt hjem. Et lite vedlikehold er nødvendig fra tid til annen for å holde denne døren så sterk som mulig.

4. Sikkerhetsgriller:

Sikkerhet Grills

Sikkerhetsgitter design er herdet grill som kan være eksternt festet til døren for å gi hjemmet ditt maksimal sikkerhet. Disse grillene er sterke og motstandsdyktige, noe som er en perfekt måte å beskytte hjemmet på. Sikkerhetsgitter kommer i mange forskjellige design for å gjøre hjemmet ditt mer fasjonabelt.

Se mer:  Moderne doble dørdesigner

5. Smijerns dør:

Sikkerhet Wrought Iron Door

Sannsynligvis den sterkere døren som er tilgjengelig i verden, er denne døren motstandsdyktig mot rust og nedbrytbare eller miljømessige faktorer. Smørejernsdøren kan vare i mange år og kan fortsette å jobbe med litt oljeproduksjon fra tid til annen. Smijerns dør er helt nydelig for alle dine beskyttende behov. Denne jernsikkerhetsdørdesign for leiligheter er et populært valg for selvstendige boliger også.

6. Skjermdør:

Sikkerhet Screen Door Design

Skjermdørene er også et flott sikkerhetsdørdesign for ditt hjem. Døren må være festet eksternt til hoveddøren eller annen etterfølgende dør etter at målingene på dørene er ferdige. Det er helt gjennomsiktig og lar folk se på, men når det gjelder sikkerhet som kommer gjennom en skjermdør, er det veldig vanskelig.

Se more: Glassdesign for dører

7. Utvendig sikkerhetsdør med hengelås:

Ytre Safety Door With Padlock

En hengelås er perfekt for å opprettholde en stor sikkerhet i ditt hjem. En hengelås kan ikke lett brytes, og når den matches med smijern eller ståldør, får du den perfekte beskyttelsen for både kontoret og hjemme.

8. Teak Wood With Iron Grills:

teak Wood Safety Door With Iron Grills

Det siste på listen, men ikke minst, disse jerngrillene med tre er både et fasjonabelt og et beskyttende dørdesign for ditt hjem. Det er en klassisk kombinasjon av tre og jern for å øke beskyttelsen og tjener hva den bare må gjøre.

9. Tre og glass kombinasjon:

Tre And Glass Combination Safety Door

Denne design og design av tre og glasskombinasjoner er inspirert til å holde den moderne og trendy. Glasset er sterkt og du kan dessuten ha design på det merket, mens døren vil gi optimal forsvar for tyveri eller brudd.

10. Mesh Door:

Sikkerhet Mesh Door For Flats

Enda en robust og enkel å installere sikkerhetsdørdesign er maskindøren. Det er langvarig og nettverksfunksjonen i døren vil holde unna insekter og annet støv fra å komme inn i huset ditt. De ser stilig ut og vil legge til ditt hjem.

11. Jernsikkerhetsdør:

Jern Safety Door Design

Hva kan være tryggere enn en jern sikkerhetsdør? Denne metallsikkerhetsdøren er ment å beskytte bygningen mot tyveri eller røveri. Grillporten er robust og gjør det til et ideelt valg for kjøp. Men du kan fortsatt velge den typen grilldesign hvis du liker det.

12. Fabricated Safety Door Design:

fabrikkert Safety Door Design

Denne konstruksjonsdørdesignen er normalt plassert foran en annen robust sikkerhetsdør. Designet vil se fantastisk ut, og vil gi absolutt skjønnhet til ditt hjem og forbedre utseendet. Designet på døren kan utformes av deg, eller du kan bare stole på designeren din for det.

13. Wooden Safety Door Design:

Tre Safety Door Design

Tre er kjent for å gi maksimal beskyttelse, ved siden av jern. Denne tresikkerhetsdøren brukes vanligvis til leiligheter og er ofte vakkert designet. Bildet over vil fortelle deg hvordan det passer pent til inngangen til hjemmet ditt.

14. Metallsikkerhetsdør:

Metall Safety Door Design

Metallsikkerhetsdør har vært et pålitelig valg for boliger og butikker. De tilbyr den beste motstanden og beskytter bygningen mot tyveri. Det er bedre å velge en ms sikkerhet dør design modell og få tilpasse det slik du liker det å være.

15. Sikkerhetsdør av rustfritt stål:

Stål Safety Door Design

En ekvivalent dør til jern med stilig utseende er rustfritt ståldør. Denne stålsikre døren har høy beskyttelse, moderat utseende og rustfritt, i motsetning til stål. Den passer for alle typer leiligheter og bygninger. Spesielt, den som har et individuelt hus, kan de velge dette.

Noen av sikkerhetsdørene er lett tilgjengelige i markedet, mens andre vil gjerne ha litt tilpasning til det. Den gode nyheten er, selgere, tilbyr noen grad av tilpasning. De lar deg velge mønster og design hvis noen. Vår artikkel har plukket ut noen av de beste valgene du kan ta, eller du kan også tenke på et mønster for deg selv. I begge tilfeller skal du bare sørge for sikkerhet og robusthet.

Leave A Comment

7 + 1 =