15 Siste Indiske Lang Churidardrakter Av 2018 | Stiler på livet

Mote verden har umpteen utvalg av antrekk inspirert av forskjellige design og mønstre. De indiske kjoler har alltid vært sentrum for tiltrekning for kvinnene rundt om i verden, spesielt etnisk slitasje med en tradisjonell touch og et moderne utseende. De begge kombinerer for å lage et nydelig antrekk for damene å legge skjønnhet til utseendet. Blant etnisk slitasje er den siste trenden i markedet de lange churidardraktene.

nyeste indiske lang lengde-churidar-dress-modeller-2017

Feil av kjole, forskjellige stiler, design; farger, etc. gjør det mer bedårende til de unge damene. Den har en indisk tradisjonell berøring mens den også har et blikk av kappene i den moderne verden.

Beautiful Long Top Churidars for Girls:

La oss få et blikk av noen fantastiske lange churidarkjole mønstre som styrer markedet.

1. Dobbel Netto Lang Churidar Kjole:

dobbel-net-lang-Dress1

En lang lys grønn kjole med en mehendi designet brocket materiale dekket med flytende netto ser fantastisk ut for noen ekteskap for å gi et feilfritt utseende til deg personlighet. Den brede grensen med buet halsdesign gir kjolen et godt utseende.

2. Langermet Churidar kjole i gylden farge:

golden-langermet-dress2

En lang churidar-design med netthylser, gyldent fargemateriale og blå broderi gir et flott utseende for ekteskap og andre funksjoner. Den øvre nakkedesignen legger til sin skjønnhet. Det er også en brudepynt for de små funksjonene før bryllupet til bruden.

3. Straight Cut Long Top Churidar:

straight-cut-lang-dress3

Elsker å ha lyse farger som gir en kul effekt til seerens øyne? Her er en lys farge, rett kuttet lang churidar med nydelig oransje creme og svart fargekombinasjon. Creme kjole er dekorert med oransje farge design og en nydelig bakgrense. Det ser utrolig ut på festivaler som gir et delikatesseutseende.

4. Trykt Long Churidar for Women:

trykt-lang-churidar4

En siste lang churidar design kolleksjon med lyse farger og trykt arbeid gir et enkelt, men elegant utseende for små besøk til parker, hagen piknik, etc. Den lange kurven i flere farger med en rosa og gråaktig bakgrunn ser fantastisk ut. Den fargerike utskriften er hyggelig og vakker utseende.

5. Blomstret Lang Topp Churidar I Rødt:

rød-floral-design-dress5

Denne nye modellen lange toppen churidar er en blomstertrykk laget med broderi på en rødfarget lang kjole, ser ganske blomstrende ut. Den røde fargen er fargen for kjærlighet og hengivenhet. Og når blomstretrykkene er laget med gylne strenger på halsen, gir det også et fantastisk utseende for vanlige fester, offisielle funksjoner osv..

Se mer: Designer Churidar-drakter

6. Etnisk design Churidar:

etnisk-design-churidar6

Ønsker du å ha et etnisk og tradisjonelt preg på din lange kjoler? Her er vi med et design som inkluderer en lang bluss av rosa churidar som gir utseendet på en kjol. For å legge til det tradisjonelle utseendet, er det også en jakke på den. Den svarte fargen som legges til, gjør det mer bedårende for festivaler, små fester, forlovelser osv.

7. Princess Design Long Frock Churidar:

prinsesse-design-lang-dress7

Elsker å ha myke netto kjoler som gir en prinsesse se på din personlighet? Prøv en lang kjole med dobbel nettdesign og en halsdesign laget med tung broderi. Den oransje og blå kombinasjonen gir et utmerket utseende for små anledninger eller offisielle fester. Den enkle dupatta legger til roen på kjole.

8. Kashmiri Long Churidar Dress:

Kashmiri-lang-dress8

Hva med den siste lange churidar-designen for å tiltrekke øynene til enhver funksjon eller fest? Kashmiri ny modell lang churidar kurti vil gi et fantastisk utseende. Den lette tråden på en lys farge gir et solskinn utseende til brukeren med en enkel dupatta.

9. Krage Kurti Lang Design:

krage Kurti-design9

En unik og trendy mote av lang churidar er den med en krage hals kurti. Den fasjonable toppen er gitt utseendet på kurtien slitt på en palazzo. Den lyse ferskenfargen gjør det til en fantastisk kamp for en festslitasje.

10. Middle Cut Long Churidar:

middle-cut-lang-churidar10

Vil du ha et kongelig utseende for kongelig bryllup eller anledning? Her har vi en lang churidar som har to lag og et mildt snitt i midten for å gi et lagdelt utseende. Designet er gitt tungt broderi arbeid med små mønstre. Fargekombinasjonen legger til sin royalty.

Se mer: Chudidar Kjole Mønster

11. Bridal Long Top Churidar:

brude-lang-churidar11

Vil du ha et skinnende og fantastisk utseende for ekteskapet ditt for å vinne hjertet av din å være ektemann? Prøv en fasjonabel og designer lang pelschuridar laget med gullgull silke materiale med en rød kant. Det fantastiske nettverket på forsiden og baksiden gir det et nytt og spennende utseende.

12. Hvit Kylling Lang Churidarer For Damer:

white-kylling-lang-churidar12

Hvite kjoler har alltid vunnet hjørnene til tenårene for å gi et betydelig blikk på liten anledning, spesielt religiøst. På samme måte har vi en lang churidar kjole design med floral hals design som gir et forenklet utseende til de unge tenårene. Den brede grensen gjør det mer bedårende på kylling og nettmateriale.

13. Trio Color Feather Long Top Churidar:

Anarkali Net Embroidered Sleeveless Long Churidar Kameez Designs 2014

Villig til å se funky og stilig for en offisiell fest, cocktailfest eller ved små anledninger! En trefarget lang churidar med en fjærlagret design er perfekt for antrekket ditt. Kjole gir et flott utseende og feilene fra midjen legger til delikatessen.

14. Designer Fish Cut Long Churidar Dress:

fisk snitt-lang-chudidar14

Ønsker du å gi et stilig og moderne preg til etnisk bruk? Fisken kuttet lang churidar er det beste du leter etter. Laget av bomull, det gir lang lengde fra baksiden og kort fra forsiden. Designet bæres vanligvis for vanlig slitasje, piknik, offisielle anledninger osv.

Se mer: Siste Churidar Halsdesign

15. High Low Long Churidar:

høy-lav-lang-churidar15

En fantastisk lang churidar kjole design som er svært konkurransedyktig i markedet, er den høye, lave, lange churidaren. Kjole gir utseendet på en lang overkledd slitasje på en kjole med fantastisk trådbroderi. Det er vidt gjennomført for en liten anledning, pre-marriage funksjoner osv.

Disse lange churidarene, også kjent som Anarkali-drakter i mange regioner i India, er ganske i mote i disse dager. De har stor innvirkning på markedet og er spesielt søkt som et bryllupsklær. Designer lange kjole vil også være tilgjengelig i arbeid som smaragd steinarbeid, med nett broderi og Zardoshi kombinasjonsarbeid, speilarbeid etc. for å forvirre ditt valg.

Leave A Comment

45 − = 40