15 Siste Asha Savla Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Asha Savla er gudinnen til Mehendi-design. Hennes design, kurs, bøker og produkter er enestående. Hun er en veldig dyktig og talentfull profesjonell stylist. Hun er spesialisert på henna tatoveringer, og har egne Mehndi-opplæringsprogrammer. Hun har produkter som lanseres under hennes navn, som gjorde navnet kjent i Mehandi.

Hun har et eget nettsted hvor du kan komme i kontakt med henne, kjøpe bøkene og produktene sine og også registrere deg for de ulike Mehndi-kursene hun tilbyr. Hennes Mehndi-design er så fortryllende at kvinner alltid har ønsket å få en av disse til seg selv. Her har vi listet 15 siste Mehndi-design av Asha Savla, slik at selv du kan skære en til deg selv uten problemer.

Siste Asha Savla Mehndi Designs 2018:

1. Tradisjonell Asha Savla Mehandi Design:

Asha savla mehndi designs

Mehandi er en veldig gammel og unik form for kroppskunst tatoveringer. De står som et symbol på en bestemt religion og betyr også noe viktig. Den tradisjonelle Asha Savla Mehndi-designen dekker armene dine til baksiden av håndflaten og gir deg et veldig tradisjonelt utseende. Dette er de mest populære mehendi-designene som brukes under indiske bryllup, og er laget spesielt for bruden.

2. Full Arm Asha Savla Mehndi Design:

15 Siste Asha Savla Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

En full arm Asha Savla Mehandi design for bruder ser vakker og fantastisk ut. De blir stadig populærere med tiden og har stor etterspørsel i disse dager. Produktene er helt naturlige, har ingen bivirkninger og ser profesjonelt ut når de er laget. Denne mehandi-designen inneholder forskjellige elementer og har mye detaljering som bare er fantastisk.

3. Løv og påfugl Asha Savla Mehendi Design:

15 Siste Asha Savla Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Blader og påfugler er noen av de vanlige designene som brukes mens du gjør vakre Mehandi tatoveringer. De ser stilig, unik og bare fantastisk. Denne typen Asha Savla brude Mehndi-design er godt laget slik at alle stjerne slår seg.

4. Rich Asha Savla Mehandi Design:

15 Siste Asha Savla Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Asha Savla Mehndi-designene er veldig rike, vakre stilige og laget med stor tålmodighet. Hver mehndi-mønster ser pen ut, og utseendet er bare utover ord. I tilfeller som ekteskap, gir denne typen mehandi-design et rikt utseende til brudens hånd.

5. Invecklet Asha Savla Mehandi Design:

15 Siste Asha Savla Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Mehandi-designene er veldig sunne, smertefrie og en viktig del av den østlige kulturen. De er kjent for å beautify huden din og gir deg også en glamorøs utsikt. Denne Asha Savla arabiske mehndi-designen har flott detaljering og intrikate mønstre som er bundet til å se vakkert ut.

6. Blomster Asha Savla Mehendi Design:

15 Siste Asha Savla Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Asha Savla har dekket alle typer Mehendi-design for hender, men det vakreste av alt er det blomstrende. Denne utformingen har forskjellige stilarter av blomster som har blitt gjort, ser veldig autentisk, spennende og feminin utseende.

7. Palm og hånd Mehndi Design av Asha Savla:

15 Siste Asha Savla Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

Mehndi tatoveringer er en form for kroppskunst som hjelper deg med å uttrykke dine følelser og bringer ut sjelen som bor i deg. De forskjellige fargene, mønstrene og figurene som brukes til håndflaten og håndtatoen ser pent ut, hyggelig og profesjonelt.

8. forskjellige stiler asha savla mehndi designer hender:

Annerledes Styles Asha Savla Mehndi Design

De forskjellige stilene Asha Savla Mehendi-designen inneholder to forskjellige stiler og mønstre på hver håndflate. Tilstedeværelsen av påfugler, blomster og tradisjonelle indiske mønstre gjør det til å se subtilt, attraktivt og etnisk utseende.

9. Små Asha Savla Mehandi Design:

15 Siste Asha Savla Mehndi Designs med bilder | Stiler på livet

En liten Asha Savla Mehandi-design kan skåret på baksiden av håndflaten. Et søtt og attraktivt design kan brukes til å gjøre det ser sjarmerende og tiltalende ut. Det faktum at dette designet er så lite i forhold til andre design er det som gjør det unikt.

10. Siste Mehendi Design fra Asha Savla:

nyeste mehendi-design-fra-Asha-savla10

Når damer bærer vestlig antrekk og ønsker å ha mehndi på hendene, vil både full hånddesign og de tradisjonelle designene ikke gå med slike antrekk. Men Asha Savla har tatt en unik design på hender som kan sies som en blomsteraktig og fjæraktig design som passer godt med vestlig dressing.

11. Asha Savla Bridal Mehendi Design:

Asha-savla-bryllups-mehendi-design11

Fra tidene har vi kommet for å se brudekjolen i design fra mange kunstnere over hele verden. Brudekjoler inneholder trolig den indiske bruden og brudgommen på hver hånd, inkludert tradisjonell påfugl og bladdesign. Asha Savla Bridal Mehendi design er så fin og nøyaktig at hun kan inkludere bruden og brudgommen design både i den ene hånden.

12. Beautiful Bridal Mehendi av Asha Savla:

vakker-bryllups-mehendi-by-Asha-savla12

Det er ikke bare indiske bruder som passer best med indiske mehendi-design. Men også bruder med kjole på bryllupsfesten kan ha mehndi på hendene. Et anstendig utseende kombinerer best med en anstendig utmerkede brude mehendi-design av Asha Savla som inkluderer et smykker type design som ligner på ornamenter på hånden hennes.

13. Colorful Hand Mehendi Design av Asha Savla:

fargerike hånd-mehendi-design-for-Asha-savla13

Håndskjønnene kan økes ved å dekorere med ornamenter, men mehndi i hendene gir en gnist. Asha savla mehandi design for hender har rikelig med fargerike design i Mehndi. En mørk lined mehandi design med dristige design ser fantastisk ut på rettferdige hender. En V-form-design samler alltid oppmerksomheten på baksiden av hendene.

14. Abstrakt Mehendi Design fra Asha Savla:

abstrakt-Mehendi-design-fra-Asha-savla14

En enkel og attraktiv abstrakt mehndi-design kan forbedre skjønnheten i hendene. Halvkretser som matcher begge hender når de blir samlet, ser utrolig ut. Mens en enkel prikket blomst bringer en glød til den rene huden på hendene. Asha Savla mehndi mønstre er kjempebra på mange enkle og utestående måter.

15. Stilig Hand Mehendi Design av Asha Savla:

stilig hånd-mehendi-design-for-Asha-savla15

Stilfulle mehandi-design er også en av de beste arbeider i de siste mehndi-designene fra Asha Savla. Blomsterslør eller sirkulære slør gjør hendene ser pen ut. En håndleddstilstildesign på håndleddet på hånden tiltrekker seg også oppmerksomheten til designet. Den spektakulære designen hjelper damene også til å se vakre uten ornamenter på hånden. En dekorativ idé med diamanter holder på mønsteret, og gjør at hånden din ser mer glitrende ut.

Konklusjon:

Asha Savla, en mehandi-kunstner er kjent for sin kreativitet. Hennes unike og stilige design gir mange flotte stiler i mehandi design. De siste designene som Asha Savla har brakt, inneholder i abstrakte og geometriske former eller til og med motiver som tilsynelatende er forskjellige enn de vanlige indiske, arabiske eller tradisjonelle mehandi-designene. Mens de vanlige designene som er Marwadi, Rajasthani eller Pakistansk design i Mehndi, er faktisk målløse.

Asha Savla har bevist sin dynamiske mehandi design, ikke bare i moderne design og tradisjonelle design, men med stor innvirkning på enkle og kompliserte mehendi-design som ser fantastisk ut på hendene. Vi finner mange slike fantastiske design i asha savla mehndi bøker.

Mehendi, også kjent som henna, er en skjønnhetskunst for kvinner for å få henne til å se attraktivt ut. Asha Savla mehndi mønstre kan hjelpe deg til å se nydelig ut.

Leave A Comment

− 1 = 4