15 Simple Looking Mangalsutra Designs for 2018 | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

15 Simple Looking Mangalsutra Designs for 2018 | Stiler på livet

Mangalsutra er et verdifullt løfte mellom brud og brudgom. Det er en enkel men meningsfylt tradisjon for hinduistisk ekteskap. Det står at bruden er for alltid brudger. Mangalsutra viser brudgommenes velvære. En mangalsutra er et vakkert minne om ekteskap som inneholder kjærlighetens følelser av brudgommen til bruden. Utformingen av mangalsutra skal være enkel og elegant som en dame kan ha på seg hver dag. Det minner om hennes kjærlighet og ærlighet mot brudgommen. Det har stor betydning i brudens liv.

enkel mangalsutra Designs

Mangalsutra er en blanding av kjede og sorte perler med noen ganger dekorative anheng. Hvis matchende øredobber er der, blir det et komplett kjede. Det oppgraderer det generelle utseendet på gifte kvinner.

Vakre og stilige enkle Mangalsutra-design for kvinner i trenden:

La oss se på topp 9 enkle mangalsutra-designene.

1. Enkle Mangalsutra-modeller med hengende anheng:

Enkel Mangalsutra with Hanging Pendant

Det er en stilig mangalsutrakjede i gull og med sorte perler. Det hengende anhenget virker som at Jhumar er hengt på taket. Denne enkle gull mangalsutra har fin tekstur design. Noen strenger henger under anheng med små sorte og gullperler.

2. Delikat Single Line Mangalsutra:

delikat Single Line Mangalsutra

Det er enkelt mangalsutra mønster med en enkelt linje med små, svarte perler. Den har to rosa blinkende baller festet med hverandre. I mellom disse rosa ballene er en krok forbundet med å dingle en vakker diamant anheng. Dette er enkelt for hverdagsbruk.

3. Enkel Mangalsutra med Diamond Anheng:

Enkel Mangalsutra with Diamond Pendant

Dette er mangalsutra enkel design med to diamant anheng. Kjeden har en kobling av mellomstore sorte perler. Anhenget har en stor og en liten størrelse diamant med tre åpne sirkler. Over store diamanter, det er to sirkler og en sirkel er mellom to diamanter.

4. Double Vati Simple Mangalsutra:

Dobbelt Vati Simple Mangalsutra

Det er Maharashtrian enkel gull mangalsutra design. Den har dobbelkjede og dobbelt vati anheng. To gullkarboner henges under små fire gullmynter. Dette mønsteret er populært i Maharashtra-staten. Dette vati er utrolig ornamentert med fôrdesign.

5. Single Line Mangalsutra med Gemstone:

Enkelt Line Mangalsutra with Gemstone

Denne gull mangalsutra enkel design har gemstone på påfuglmotiv. En svart beaded kjede er festet med et forbløffende anheng med påfugldesign. Denne påfuglen er dekorert med hvit diamant og det er rosa pæreformet gemstone som henger under anheng.

Se mer: North Indian Mangalsutra Designs

6. Mango Motif Simple Mangalsutra Designs:

Mango Motif Simple Manglasutra

Denne enkle mangalsutra-designen er saftig med mango-motiv. Det er en vakker gullkjede med en viss linje med sorte perler i et bestemt gap. Det er et omvendt mango-motiv i gull med en rad smågul baller festet over motivet. Tre sorte perler henger på motiv.

7. Trendy Mangalsutra med påfuglfjær:

trendy mangalsutra with Peacock Feathers

Dette er enkel gull mangalsutra med en tykk gullkjede. Det er svarte baller i hvert intervall. Det er vakkert anheng med påfuglfjærdesign. Fjærfargen er hvit med svart perle på toppen. En veldig fin kurve er gitt på gull og ser ut som en ekte påfugl.

8. Pearl and Gold Balls Mangalsutra:

Perle and Gold balls Mangalsutra

Dette er enestående mangalsutra-design med single black bead kjede. Det er tre grønne fargeperler og to gullballer på alternativ måte. Denne gull- og grønne perlekombinasjonen er unik og gir et høyt standardutseende. Disse perlene har blinkende funksjoner.

9. Bare Classic Gold Mangalsutra:

Ganske enkelt Classic Gold Mangalsutra

Denne mangalsutraen har et klassisk gullmønster som to gullpinner møter hverandre. Denne enkle mangalsutra-designen i gull har en tårefalldesign i gull og den er dekket med sølvcirkel. Den er innredet med skinnende gull.

10. Black Beaded Simple Mangalsutra:

Svart Beaded Simple Mangalsutra

Det er enkle mangalsutra design med sorte perler. Hele kjeden har en linje med sorte perler. Det er store svarte baller over et visst intervall. Det er ukomplisert mangalsutra-design med svart ball. Den svarte ballen får støtte av gull. Svart ball har strålende effekt.

Se mer: South Indian Mangalsutra Patterns

11. Rose anheng Simple Mangalsutra:

Rose Pendant Simple Mangalsutra

Denne mangalsutra enkle designen er i ett lag svart beaded kjede. Anhenget er med to tykke gullpinner. Denne pinnen er forbundet med en rose diamant anheng. Rosen er utsmykket med en hvit diamant. Denne rose diamanter blinker som en stjerne. Rose anheng sprer sin lukt.

12. Laxmi anheng Mangalsutra:

Laxmi Pendant Mangalsutra

Dette er to lag mindre sorte perlerkjede med gudinne Laxmi anheng. Det er gull mynten anheng med et bilde av gudinnen Laxmi. Den er basert på religiøst tema og det er to røde stenger på begge sider av anhenget. Dette anhenget er å søke velsignelse av gudinnen Laxmi.

13. Single Layer Pearl Mangalsutra:

Enkelt Layer Pearl Mangalsutra

Dette er veldig mykt mangalsutra mønster. Denne enkle gull mangalsutra-designen har tre perler på rad. Det er en sirkel av gull preget med diamant i mellom hver perle. Kjeden er i enkeltlinje med svarte perler. Designet henter mye berømmelse med disse ultra-myke perlene.

14. Black Flower Pendant Mangalsutra:

Svart Flower Pendant Mangalsutra

Det er tolags mangalsutra enkel design med tre svarte blomster. Det er en liten buet pinne utsmykket med svart diamant. Under denne pinnen er det to sirkler preget med hvit og svart diamant og over den en sirkelformet med svart og hvitt diamanter.

Se mer: Indian Wedding Mangalsutra

15. Hvit og gult gull Enkel Mangalsutra:

Hvit and Yellow Gold Simple Mangalsutra

Dette er et mesterverk design i gull mangalsutra. På den ene siden er det hvitt gullpinne festet med gult gullpinne på den andre siden. Med hver pinne er det glitrende diamantstjerne. Hyggelig form har blitt gitt til disse pinnene. Dette er bare en designerbit.

Enkle mangalsutra design er veldig kjent for tiden, da det er justerbart å ha på seg regelmessig. Selv arbeidende kvinner kan ha slike design uten å måtte ha problemer. I dag er det en trend at bruden velger sin egen mangalsutra-design. Tidligere brukte hennes svigerfamilie til å velge veldig tradisjonell design. Men nå er en brud fri til å velge sin mangalsutra-design. I stedet for stor etnisk design er delikate design mer utbredt i mangalsutra. Hun vil ikke engang være redd for tyveri og kan bevege seg hvor som helst uten spenning.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − 45 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map