15 nyeste stilige blazere i forskjellige nyanser av blått

Blå farge er tradisjonell farge og blå blazer er favorittsjorten av menn. Menn bærer det meste blå blazer på kontoret, under en presentasjon og for møte. Blå blazer ser best ut på både menn og kvinner. Det vil være forskjellige nyanser av blå blazer. Blå blazer når du bærer på kontoret, hjelper det med å øke verdigheten og passer for en profesjonell person. Den passer best med hvit farge. Det gjør en mann se kjekk og kvinner ser nydelig ut.

blå blazers

Blue Blazers for spesielle arrangementer 2017:

Her er en liste over 15 vakreste blå farge blazers på mote for menn og kvinner.

1. Menns Royal Blue Color Blazer:

menn Blue Blazer

Denne blå blazeren er for menn. Den har to knapper med lommer på begge sider. Den er sydd perfekt og mannen ser veldig fin ut i dette. Det er et rent profesjonelt utseende. Blå blazer over hvit skjorte ser bare fantastisk ut. På oppside lomme, er et lommetørkle med design satt.

2. Farge Lyseblå Blazer Herre:

Lys Blue Blazer

Dette er lyseblå farge blazer med lang ermet. Den har hvit skjorte og hvit bukser med svart fargebelt. Det øker selvsikkerheten til en mann. I denne blazeren er kragen bred. Blazeren er ren med fint stoff. Det ser bra ut på mannen.

3. Professional Women's Blue Blazer:

kvinners Blue Blazer

Dette er en fantastisk kvinners blazer. Det er blå blazer, blå skjørt med svart topp. På venstre side krage av blå blazer, tre striper er gjort med svart farge. En broach er også festet på venstre side av blå blazer. Denne damen ser sjarmerende ut i blå blazer.

4. Formell Sky Blue Blazer:

Himmel Blue Blazer

Denne blazeren er i himmelsblå farge i slank passform. Mannen har gitt veldig bra pose i blå blazer. Han står fast. Den er perfekt montert på mannens kropp. Bortsett fra Office, kan en mann også ha denne blazeren i familiefunksjon. Denne fargen vil ikke irritere øynene.

5. Menn Dark Blue Blazers for Office:

Mørk Blue Blazer

Dette er mørk blå blazer med lyseblå skjorte inni. En mann har også slitt seg med det. Mørk blå farge blazer ser anstendig på gutta. Du kan bære noen lysfarge skjorte inni som blazer har mørk farge. Kombinasjonen av mørk og lys farge vil kaste bort oppmerksomheten.

Se mer: Orange Blazer Mens

6. Formell Navy Blue Blazer:

marinen Blue Blazer

På marinblå blazer, er et mønster med knapp gjort. Det er langermet med hvit skjorte og rødt slips. Marineblå blazer er normalt en del av Pilots uniform. En mann ser godt formet og fantastisk i marinblå blazer.

7. Royal Blue Blazers for parter:

kongelig Blue Blazer

Kongeblå blazer gir et kongelig utseende til denne fyren. Den er kombinert med svart farge knapp og svart blonder over krage. Svart farge fremhever kongeblå blazer. Kongeblå blazer skinner ut om natten. Denne fargen fanger mengden oppmerksomhet. Det vil se elegant ut på alle.

8. Fløyelsblå Blazer for spesielle arrangementer:

Fløyel Blue Blazer

Denne blå blazeren består av fløyelsduk. Det er mykt både i å se og faktisk også. En bue er festet på kragen. Bred krage skinner med kongeblå farge. Det ser ut til at denne blazeren er laget for en fest. Fløyel foretrekkes i kjølig vær.

9. Stilig Blue Denim Blazer for Boys:

Blå Denim Blazer

Blå farge er synonym for Denim. Blå denim blazer er for kule gutter. Det er uformelt utseende. Denim er dyrt, så det gir rik utseende. Denim blazer er spesielt valgt for fest eller en andres bryllup. Denims er tykk blazer, så den beskytter om vinteren.

10. Kvinners stilige designer Blue Blazer:

stilig Blue Blazer

Denne blå blazeren for kvinner er ikke som vanlig. Den er kuttet i design nederst. Den er slitt med ribbet jeans. Det har ikke knapper. Denne typen kuttet på blazer ser stilig ut på kvinner. Det skildrer at hun er uavhengig og fri til å leve.

Se mer: Womens Green Blazer

11. Casual Blue Blazers for Women:

Blå Blazer with Zip

Dette er dyp blå farge blazer og i stedet for knapper den har glidelås. Den er løs i montering. Jenta i denne blå blazeren ser ut som bekymringsløs og fryktløs. Det er uformelt og uformelt i utseende. Hun er avslappet utslipp av spenning. Hun har slitt alt blå, ingen kontrastfarve.

12. Tradisjonell Jodhpuri Blue Blazer:

jodhpuri Blue Blazer

Dette mønsteret i blå blazer kalles "Jodhpuri" mønster. I dette er nakken full, dekket med knapp. I dette svarte røret gjøres arbeid på halsbåndet. Det har ikke bred krage. Det ser anstendig og det meste ut i ekteskapsfunksjoner. En mann ser beskjeden ut i den.

13. Herre Mørkeblå Blazer med Stripes:    

Blå Blazer with Stripes

Denne blå blazeren er annerledes. Den har striper design på ermer og lommeparti. Stoffet i blazer er glatt i berøring. Den har en knapp på blazer. Klar kunstarbeid av skredder er synlig i dette. Tilfredsstillende design har blitt gjort i denne blazeren.

14. Designer Blazer i Lyseblå Farge:

Designer Blue Blazer

Dette er veldig fin nyanse med blå farge. Denne blå blazeren er spesialdesignet av en ekspert. Det har Polka Dot-utskrift over det. Denne designen vil få deg til å se annerledes ut enn alle andre i mengden. Man kan bære den på en spesiell anledning. Den har smakfulle design.

Se mer: Velvet Blazer Men

15. Casual Blue Blazers for Teens:

Uformelt Blue Blazer

Denne blå blazeren har uformell design. Når en fyr bærer denne blå blazeren og går på sportssykkel, vil den se ut med å rocke. Jenter vil rope som gal. Det vil se imponerende ut på unge gutter. Den har fin krage stil. Den er opprettet kun for unge gutter.

Vi så mange typer blå blazer. Men en ting som er vanlig i alt er at den bæres over hvit skjorte. Blå blazer ser varm ut på noen. Det vil hente hjerter. Det blir umulig å bytte øynene fra blå blazer. Det vil fortsatt være mange flere design i blå blazer. Blå farge er stilig og vil gå i noen funksjoner.

Blå blazer er slitt for å se attraktiv og verdig. Det forbedrer din personlighet. Den har kapasitet til å fange en fin sinnstilstand. Lyseblå nyanse gir ro i sinnet. Det vil være forvirrende med en mann ved siden av deg. Noen mønstre i blå blazer er et utmerket arbeid av en kunstner.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 6 = 3