15 nyeste og stilige kilesko i forskjellige design | progressivenewsdaily.info

15 nyeste og stilige kilesko i forskjellige design

Wedge sko er det siste innen skoindustrien. Disse skoene har såler som løper lengden på foten, ikke bare under hælen. Sålene til disse skoene er laget av gummi, kork, etc, og er dermed lett og lett på føttene. Når du velger kilesko for kvinner, så vil de som du finner ofte og sål, få tykkere baksiden i stedet for på forsiden. Det gjør dem til høyhælestarter eller sko. Denne typen design hadde introdusert i 1930-tallet. For menn vil du få navn på disse skoene er "wedgies", den har introdusert i 1970. Du vil finne lave hæler i menns kiler sko typer. I slutten av 1930-tallet hadde den tidsdesigneren brukt kork med tre på grunn av mangel på gummi og skinn. Lightervekt av kork spesielt brukt til sko. Det var også holdbart.

Best Wedge Shoes i nyeste design:

Her ser du inn til 15 Best Wedge Shoes i forskjellige design. Velg stiler og farger som passer deg godt og gjør en erklæring.

1. Platform Wedge Heel Shoes:

Plattform wedge

Se nydelig i disse plattformkilehælskoene i fiber. Skoene er ultralette og har en naken farge, slik at disse kan brukes med noe antrekk. Solene er tykke og de lette skoene er perfekte for deg, siden de ikke legger press på hælene.

2. Ankelrem Wedges:

Ankel strap wedges

Få en god gripesko, og du er klar for en travel dag. Disse ankelremkilene er perfekte for å holde føttene på plass. Skinnutseendet gir det en formell appell og er derfor god for arbeid.

3. Peep Toe Wedges:

Peep toe wedges

Se chic og sofistikert i disse tikkilene som tilbyr flott stil. Den kissete tårkilen er veldig søt, og dette er noe som kan brukes til arbeid og for en fest også. Fibersålen gir en god kontrast til lærfinishen på toppen.

4. Lace Wedges:

Blonder wedges

Velg denne fantastiske blå kileskoen i blonder. Blonderen tåhetten gir denne sko en veldig elegant utseende. Ankelremmen gir et fast grep. Vanlig slitasje av denne skoen er best for din daglige antrekk. Velg denne kileskoen for en uformell utflukt og par det med jeans.

5. Ankel støvler for menn:

Ankel boots for men

Denne frontblonder opp sko for menn er perfekt for en stil uttalelse. Kile-skoene gir en generell effekt, og de kontrastfargene gjennom skoene er iøynefallende. Detaljering av knapphullssøm er ganske slående.

Se mer: Adidas Sko

6. Zip Booties Ladies Wedge Shoes:

Glidelås booties wedge shoes

Gå alle svarte i disse zip-støvlene som tilbyr fullstendig dekning av foten. Zippene på kilene gir en god stil uttalelse til disse skoene. Kvinner vil få godt utseende på kjolen slitasje eller komfortabelt antrekk som passer for denne typen sko. De er laget i ruskind eller lær.

7. Summer Rope Wedges:

Sommer rope wedges

Mote fremover menn kan velge dette fantastiske stykket for å lage en flott motedag. De hamp tau sandaler i lyse rød og hvit ser veldig slående ut. Kilsålen gir skoen en høyere utseende også.

8. Winter Wedges for Men:

Vinter wedges for men

En perfekt vinterdrakt for menn er denne marineblå sko til menn. Kile skoene har et komplett deksel opp med buckled stropp. Skoene er gode for vinteren, da de holder føttene varme.

9. Bredbånd Wedges:

Bred strap wedges

Velg denne hvite kilesko med brede stropper og spenner. Disse skoene er perfekte for en natt ute. De skiller seg ut og ser dristige ut. Kile-skoene er flotte å være parret med jeans eller skjørt også.

10. Toddler Wedges:

Småbarn wedges

Kids elsker å bling og dette sølv wedge sko for barn er den beste innsatsen. Blomstene på forsiden av denne skoen er kule og perfekte for små jenter. T-remkilskoene er stabile for små føtter.

Se mer: Reebok sko for menn

11. Sneaker Wedges:

Joggesko wedges

Ønsker du en sneakers komfort, men med stil? Gå for en kilehælsko som tilbyr begge. Disse komfortable joggeskoene er i solide farger og ser klassisk ut. Den ekstra kilen gir deg noe som kan brukes til en uformell utflukt eller for en fest.

12. Preppy Style Wedges:

preppy style wedges

Mal byen rødt med disse solide dristige røde kileskoene. Preppy stil kile skoene er kjempebra med tynne ankel stropper. Skoene har ribbet såler nær forsiden av skoene.

13. Front Zip Wedges:

Front zip wedges

Velg en fremre zip-kile for et helt annet utseende. Hvis du har planlagt for noen fest, skal du ha sko, og dette gir deg komfort for utseendet ditt. Disse kilene er perfekte for festslitasje. Zippene som brukes er vanligvis metall som ser glamorøse ut.

14. Backless Wedges:

ryggløse wedges

Velg en backless kile for stil og noe annet. Kilen har en bred frontdel som gir stabilitet. Den ryggløse kilen går bra med indisk slitasje, samt bukser og jeans.

Se mer: Kids Wrestling Shoes

15. Kontrast Wedges:

Kontrast Wedges

Få en to-tonet effekt i disse kontrastkilene som ser bra ut til kontorpleie og uformell bruk. De blå kileskoene med brune skinnkontrastdetaljer er veldig stilige. Den vridne sløyfen foran på skoen ser helt stilig ut.

Wedges sko er perfekt for kvinner, menn og barn. Disse skoene i ankel stropper, full lukking, hæler, backless, osv. Er perfekte for enhver anledning, og man kan ikke ha nok av denne flotte stilen. Denne typen sko er mer behagelig for de som har tynne hæler. Mer fargerike design du finner i markedet og varianter vil du få i bred samling av kiler sko. Noen kvinner føler høydeproblemer, de foretrekker hovedsakelig kilesko fordi etter slitne ben ser det lengre ut. Det forbedrer stillingen. De vil få god balanse mens du går og vil sikkert få tillit også. Menn og kvinner kan velge farger som er dristige for fester eller solid og formell for kontorbruk.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

55 − 48 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map