15 nyeste og stilige dangle øredobber med bilder | Stiler på livet

Øredobber har en viktig rolle i å gjøre seg klar for en enkel eller sporadisk funksjon. De er også svært viktige for vanlig slitasje. Det er noen åndelig betydning å ha på seg. Det er et tegn på overlegen status og utvikling i åndelighet. Det er også et viktig smykke for gifte kvinner i India. Det gir kvinners fysiske og mentale balanse for å håndtere enhver ugunstig situasjon.

Blant alle designene er dingle øredobber ganske populære i disse dager. Ørepyntene omgir øreflippen. Med forskjellige former og design, er de i stand til å fange attraksjonen til noen kvinner med ett blikk. Lysekroner og dråpe øredobber er også en kategori av dingle øredobber.

Vakre dangle øredobber i mote:

La oss gå gjennom noen fantastiske design av dingle øredobber som sikkert ville få et sted i tilbehørsboksen.

1. blå sommerfugler dangle øredobber:

dingle earrings

Design i sommerfugler har alltid grepet hjerterne til kvinnene. En lignende design er laget med blå safir som diamanter. Ørringen gir en full dekning til ørene hvor sommerfuglene holder under øreflippen for et nydelig utseende.

2. Ball Design Dangle Earrings:

Ball design dangle earrings

Elsker de hengende sirkulasjonene under dine øredobber! En gull dingle øredobb design er det du leter etter. Ørepyntene er laget av gull som dekker dine øre ender veldig bra. Sammenleggingen av øredobber er også gitt en diamantformet tilkobling for et symmetrisk utseende.

3. Cage Design Dangle Earrings:

Bur design dangle earrings

Disse gull dangle øredobber er laget med en kombinasjon av gull og sølv. Øringene er gitt et bur sjarm design der rød av sjarmen er laget med svingete design. Små øredobber er valg av kvinner i alle aldre for vanlig slitasje eller ved anledninger.

4. Designer dangle øredobber:

Designer dangle earrings

Leter du etter noen lange dingle øreringer for å bære på deg din kjole eller på et designerstykke! Her er en sterling sølv øredobb design som er lang nok til å nå på skuldrene. Ørringen er gitt kurvede sølvriller med krystaller festet på kurvene og en enkelt kjede i midten.

5. Enkle dangle øredobber:

Enkel dangle earrings

En enkel design i den lange dingle ørestenen er laget med et lite kjedesignal som ender med en krystall i hvit på enden. Ørringen bærer ikke noen form for låser med den. Endene er gitt like lengde på begge sider for å gi den en ny utseende. Prøv designet for et nytt utseende i vanlige dager for kontoret.

Se mer: Papir Quilling Øreringer Design

6. Diamond dangle øredobber:

Diamant dangle earrings

Diamant og sølv er den beste kombinasjonen å bære for enhver form for fest, bryllup eller lignende anledninger. Her er en lignende design av sølv dangle øredobber som er grenser med små diamanter for et skinnende utseende. Øreringens streng er også gitt små hvite diamanter for å legge til noe glamour til designet.

7. Anker Design Dangle øredobber:

Anker design dangle earrings

En sølv dingle øredobb design bredt valgt av tenåringer over casuals er anker design øredobber. Laget i sølv, får de et ankerutseende, avrundet med et tau. Den lange øreringen betyr styrke og stabilitet i brukerens liv. Det er også valgt på fancy kjoler eller kjoler.

8. Runde dangle øredobber:

Rund dangle earrings

Et design som ville ta deg tilbake til retroperioden er den sterling sølv dangle øredobb design, populært kjent som runde øredobber. Den enkle øreringen er gitt fem perler som design i midten som er fiks.

9. Hook Look Dangle Earrings:

Hook look dangle earrings

Krokedesignet sterling sølv dangle øredobber kommer med et annet utseende. Det er inspirert av kroker av kjeder eller armbånd i en opp-ned-design. Den nedre delen er gitt et grovt utseende mens toppen er gitt et design som om det er laget med flere sirkulære kurver av gangen, ligner en konus.

10. Disc Look Dangle Earrings:

Plate look dangle earrings

Svart farge har ikke bare fått mange kjøpere i tilleggslisten også. Den svarte dingle øredobber er gitt en plate som design. Senteret er også besat med et design som ligner på en blomst med en diamant sentral. Designet er en kombinasjon av gull og svart farge.

Se mer: Gull Drop øredobber

11. Charm Pearl Dangle øredobber:

Sjarm pearl dangle earrings

En ny design inspirert av den tradisjonelle jhumkas er sjarmen perle øredobber dangle. Sølvkjededelen er laget med flere små perler, som er festet med hvite perler i et rundt design. Det er mye båret med etniske antrekk og kjoler også. Men noen tenåringer foretrekker det også på jeans og shorts.

12. Diamant perle Dangle øredobber:

Diamant pearl dangle earrings

En beskjeden perle dangle øredobb design er gitt et snev av små diamanter for å gjøre det mer spesielt og delikat. Øret er gitt en sølvtopp som dekker øreflippen mens den er sjarm; en hvit perle er festet på enden. Øret kan brukes på fester, på etnisk slitasje eller vestlig, eller kan også brukes til vanlig slitasje.

13. Almond Dangle øredobber:

Mandel dangle earrings

Hvit gull dingle øredobber har fanget et flott sted i hjerter av kvinner med sine dårlige design. Et nytt mønster med tilkoblet mandeldesign er mye lik kvinnene. Ørrene er laget med tynne og tykke mandel ringer med stor lengde.

14. Fancy dangle øredobber:

Fancy dangle earrings

Vil du ha noe fancy tilbehør til en spesiell begivenhet eller kveld! Den fancy dingle øredobb design inspirert av de daterte øredobber er laget med gull. Åpningen av øringen er gitt et tykt kjedeutseende mens lengden på øreringen er laget med liten og tynnkjede design fra forsiden til baksiden for et fullstendig dekket utseende.

Se mer: Krystall øredobber

15. Etniske dangle øreringer:

etnisk dangle earrings

Etnisk berøring med en kombinasjon av oksidert og sølv er ganske allment akseptert på tradisjonell. Den dingle ørering sølv og oksidert er besatt med små og store diamanter. Ørringen er gitt et svingete utseende med forskjellige former i den. Den lange øreringen kan være den beste i bryllup eller også for høye fester over kjoler.

Med endringene i antrekkens design har dangle øredobbene også fått revolusjonerende endringer i designene. De nye designene inkluderer blomstermønster, stjerne design, lange kjede design og mye mer.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

49 − 43 =