15 Moderne Denim Jeans Brands For Men And Women | Stiler på livet

Jean-materiale ble først introdusert til kullgruvearbeidere i Amerika som krever en god mengde klær for å tåle under hardt arbeid og temperatur, selv om denimmaterialet er robust og gjør at man føler seg svett under en temperatur på over 30 grader. Denimmaterialet er svært slitesterkt, og det er relativt mindre enn det andre syntetiske og naturlige fibermaterialet. Dette svært slitesterke og vektbærende materialet ble langsomt skiftet fra arbeidsorienterte klær til mote designer slitasje tilbehør. Denne typen stoffmateriale passer til både menn og kvinner på grunn av farge og komfort som materialet gir når det bæres av denim jeans slitasje.

Best Denim Jeans For Men And Women:

For å få en kort ide om den siste utviklingen av denim jean outfit her er den øverste 15 denim jeans listen som kan friske opp tankene dine med nyeste og beste denim jean tilgjengelig i dagens mote outlet butikker med forskjellige kjente denim jeans merkevarer.

1. Boot Cut Cropped Women Denim Jean:

Støvel Cut Cropped Women Denim Jean

Denim jeans for kvinner inkluderer, boot cut mønster, som er en gammel mote søm metode som igjen treffer mote historie med total positivitet gjennom sin nye moderniserte skjære metode og design. Denne oppstartskutt i stedet for å falle til ankelen, den er kuttet kort like over ankelen som skaper oppskåret beskåret utsikter, som passer best for kvinner enn menn. Oppstartsmønsteret går bra med en vanlig eller en strippet semi-formal skjorte.

2. High Waist Ripped Women Denim Jean:

Høy Waist Ripped Women Denim Jean

High waist jean for kvinner bringer den perfekte figuren av kvinner gjennom sin tettsittende og velstående design rundt midje linjen. Den høye midje denim jean i blå farge er den mest solgte typen blant denim jean typen som har rippet eller ødelagt funksjonen. Denne typen jean passer godt som en uformell outwear med et par sneaker og en t-skjorte.

3. Skinny Plain denim jean for Men:

Mager Plain denim jean for Men

Ingenting kan bli bedre enn enkle ren denimblå jeans og en enkel vanlig t-skjorte eller en polo skjorte. Denne Simple plain denim Jeans for menn var den første og fremste design som kom inn i markedet og eksisterer fortsatt. Hver mann har definitivt minst en i garderoben sin.

4. Rett kutt bleknet denim Jean for menn:

Rett Cut Faded Denim Jean for Men

Rett kutt fargede denim jean som er neste mest populære design etter enkle blå denim jeans blant menn i alle aldersgrupper. Dette bleknet eller vasket mønsteret var best slitt som en uformell klær sammen med en uformell skjorte eller en T-skjorte. Denne straight cut jean design går bra for alle typer kroppsfigur.

5. Knee Ripped Men Denim Jean:

Kne Ripped Men Denim Jean

For menns rippede jean design kom også inn i moteindustrien, i motsetning til kvinner, liker menn å ha revet jean som har kuttet langs knelegionen. Yngre generasjon foretrekker å ha denne typen jean i garderoben sin uten ytterligere tenkning. Denne typen jean går bra med en lue og en vanlig skjorte-antrekk.

6. Vanlig Slim Fit Denim Jean for Women:

15 Moderne Denim Jeans Brands For Men And Women | Stiler på livet

Snakker om en enkel antrekk for kvinner, som definitivt vil inkludere en vanlig normal slank passform denim jean som topplisten antrekk. Siden det er lett å bære og bære det sammen med andre tradisjonelle antrekk, foretrekker kvinner i dag å bruke denne typen jean mønster som kontor slitasje også. Den slanke fitens jeans fra jeans er vanligvis like lav eller midtstigende denim jean siden denne typen jean passer godt med noen slags topp eller en skjorte.

7. Patch Work Denim Jean for Men:

Lapp Work Denim Jean for Men

Patch arbeid type denim jean er en enkel og enkel å designe av seg selv også. Her brukes to forskjellige fargetyper av denim jean til å skape denne innovative patchwork denim jean for menn. Lappematerialet kan være forskjellig form og lengde som knytter seg inn mellom jean. Denne typen jean går bra med skjorte eller T-skjorte med et par sneaker eller støvler.

8. Broderi arbeidet Denim Jeans for Ladies:

broderi Worked Denim Jeans for Ladies

Broderi-designen er den mest favoritt typen damer-jeans når det gjelder å velge en unik designer vestlig antrekk for kvinner. Dette mønsteret kan være av hvilken som helst form som floral design, fugledesign eller ethvert linjearbeid som danner noen motiver. Broderi-designen kan gjøres gjennom hele jean eller begrenset til valgt område. For unge jenter, som liker å skissere sine broderi ferdigheter, så gå videre og prøv dine ferdigheter som kan gjøre et floral broderimønster på din gamle denim jean som en startpakke.

9. Bikers Faded Black Denim jeans for Men:

Bikers Faded Black Denim jeans for Men

Bikers Jean er den mest solgte jean typen i markedet som de fleste av de unge guttene liker å ha i sin kleskolleksjon. Denne falmede svarte denim jean er neste populær til den blå blekede jean typen. Overdelen av jeanen kan gjøres annerledes ved å gi en punkdesign eller et krysslinjemønster. Denne typen jean passer best for utendørs arrangement eller fest. Den viktigste slående funksjonen er elastisiteten brakt ut i denne typen denim jean som gjør at syklisten bruker denne denim jean mer komfortabelt

10. Stone Studded Denim Jeans For Women:

Stein Studded Denim Jeans For Women

Stenbelagt denim jean er den neste vanligste plukket denim jean typen blant kvinner på grunn av sin feministiske utseende og funksjon. Steinen er vanligvis sett på baklommene samt på forsiden av undersiden av jean. Stenene kan være av hvilken som helst farge som er limt på den blå denim jean materialet. Vedlikehold er en utfordring for jenter, siden stein limes på jeanen som har stor risiko for å falle av.

Se mer: Svart Jeans For Menn Og Kvinner

11. Painted Retro Style Denim Jeans for Men:

malt Retro Style Denim Jeans for Men

Denne fargerike designet denim jean outfit er sterkt anbefalt for enhver kulturell slitasje antrekk som kan kombineres med en full-skjorte casual skjorte eller en kurta. Malingsdesignet kan være selvfremstillet eller kjøpt i butikken som den malte denim jean. Den malte denim jean kan gjøres ved hjelp av spraymaling eller ved å bare sprute forskjellige typer maling på jeanmaterialet.

12. Ultra Ripped Denim Jeans for Women:

Ultra Ripped Denim Jeans for Women

Destroyed jean er den mest gjeldende antrekk når det kommer til linjen av klær mønster blant den kvinnelige publikum. For å gi en rockstjerneutsikt kom designere opp med den ultra ødelagte eller ultra rippede denim jean som hovedsakelig kommer i blå farge. En del av denim jean-benet er helt dratt av fra øvre lår til nedre del av kneet.

Se mer: Hvite Jeans For Menn Og Kvinner

13. Hvite Zippede Lommer Denim Menn Jeans:

Hvit Zipped Pockets Denim Men Jeans

Hvite denim jeans anses som den elegante antikken på grunn av sin rike og hyggelige utsikter når den er slitt. For å gi et unikt utseende har designere opprettet en øvre lomme foran med glidelås. Zip-fargene er i kontrast til den hvite denim jeanen som vanligvis er gullfarge. For menn som liker å ha designermønster, vil denne typen Jean være det beste valget.

14. Mid Waist Skinny White Denim Women Jeans:

Mid Waist Skinny White Denim Women Jeans

For damer er det tre vanligste slitte jean-type, de er den lave, midtre og høye taljenlinjen. Her i hvit denim jean, passer den midterste storslagne skinny utsikten best fra den andre typen midje. Denne sorten av midterstige jeans denim passer godt med en avlingskjorte eller en syntetisk topp. I løpet av sommeren kan hvit denim jena være den beste vestlige sliteklæren, for jenter som lyver å ha på seg tradisjonell fargerik kurta som også kan være en fin kamp.

Se mer: Ladies Skinny Jeans 2017

15. Uformelt bleknet Grå Herre Denim Jeans:

Uformelt Faded Gray Mens Denim Jeans

Menn liker å ha på seg jean når det gjelder casual klær. Denne kjærligheten mot casual denim jean har laget designere for å skape den forskjellige fargen på denim jean, til listen inneholder den grå fargen. Fargen grå, generelt, er kjedelig, noe som gir en subtil utsikt. For å gi en syrevaskfunksjon brukes blekt grå uformelt jeanmateriale. Grå farge passer godt med vanlig hvit eller en lys farget t-skjorte eller med en vanlig casual skjorte.

Denim som er laget av bomull som er dannet av wefts og tre til fire innpakket tråd type veving metode, og derfor er denim betraktet som sterkere materiale fra annet stoff. På grunn av sin historie tror folk ikke mye på å kjøpe en jean, men å kjøpe et lav kvalitet jeanmateriale er definitivt ikke anbefalt siden lang levetid reduseres, slik at folk velger en god kvalitet denim jean som kan følges ved å sjekke tykkelsen på denim materiale. Vedlikehold av denimmaterialet er også en reell utfordring, et godt råd vil ikke vaske hver uke i stedet vaske etter at du har brukt det i minst to uker kontinuerlig og vasker dem deretter med mykt vann i moderat temperatur. Uten videre tenkning, gå videre og velg en av den denim jean typen som er oppført ovenfor, som fullfører kroppsform og figur.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

5 + 1 =