15 mest hjemlige rettsmidler for fet hår | Stiler på livet

Hvis du trodde de med fet hår har verden til føttene, tenk igjen! Gresset ser sikkert grønnere på den andre siden, spesielt når du ikke bærer de samme manene eller tressene. Det er ikke morsomt å ha langt hår, som ser lunkent og fet ut. En fet skalp kan skyldes ulike faktorer som arvelighet, hormonell ubalanse, diett og stress. Men hvis du har fet hår, er det noen få hemmeligheter på hvordan du skal takle dem alle.

hjem remedies for oily hair

I denne artikkelen vil vi diskutere om ulike ingredienser som faktisk gjør underverk på å behandle fet hår. Du vil bli fortalt hvilken ingrediens å bruke og som ikke, helt. Husk, det handler om å ha riktig pH-balanse for hodebunnen, slik at håret ikke er for fet eller tørt på et gitt tidspunkt. For å sikre at mediet er slitt, vennligst les videre og vær godt informert.

Beste hjem rettsmidler for fet hår:

Her er noen av de beste og enkle hjemmemedisinene for fet hår som kan håndtere håret ditt på trygg måte, bringer tilbake langt og sunt hår.

1. Hvis du går inn i kjøkkenet, vil du finne en flaske hvit eddik som er nyttig for å slå oljen fra håret ditt. Ja, vi vet at eddik kanskje ikke er aromatisk behagelig, men det hjelper. Bruk hvit eddik eller eple cider hvis du vil, bare en kopp det som en siste skylling ville gjøre det bra å kontrollere den oljede skalp som er fødestedet for fet hår. Det hjelper til med å gjenopprette de trengte surhetsnivåene i hodebunnen og for å skape den nødvendige pH-balansen. En fjerdedel vann blandet med en kopp eddik ville gjøre det fint. Tre ganger i uken ville være god nok, ellers ville du stink av eddik alltid.

2. Snakker om fet scalps og shampooing, shampooer du hodebunnen godt nok? Du må være veldig forsiktig når du kjøper balsam og hårbehandlinger tilgjengelig i disse dager, siden de kunne gjøre mer skade enn bra. Arganoljer i kosmetisk merkevare vil være best for tørt hår og ikke fet hår, derfor ikke å kjøpe sjampo som har det. Hva du bør gjøre er å spørre en ekspert om å anbefale navn på sjampo ment bare for fet hodebunn. Oljete hår de sier trenger mer omsorg, det trenger næring hver dag. Man bør også sørge for at oljeholdig hår ikke blir behandlet med silikonbaserte produkter, fordi oiliness bare vil øke og gjøre mer oppbygging vises over tid.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Tørt Hår

3. Ikke rør meg, sier fet hår. Dette er så sant; Du bør slutte å røre håret ditt nå og da. Motstå vane med å løpe de lange fingrene gjennom håret ditt, slutte å leke med det. Ved å gjøre det, ville du aktivere oljekirtler som produserer mer olje fordi de føler og føler kontakten. Dette vil i sin tur føre til mer olje og håret blir oljere enn før

15 mest hjemlige rettsmidler for fet hår | Stiler på livet

4. Dette er veldig nyttig og raskt resulterende hjemme rettsmidler for fet hodebunn. Ta en spiseskje aloe vera lim og bland den med en mild urte sjampo i like store mengder. Masser denne konsollen i hodebunnen og la den sirkulære bevegelsen hjelpe til med å berolige overflaten. En slik metode ville detoxere hodebunnen, fjerne urenheter og hjelpe med en mild tilnærming til å fjerne mer eller overskytende olje som har kommet over. Gjør dette tre ganger i uken eller når som helst du har lyst, det virker underverk

5. Hårbehandling er et must, minst to ganger i uken for sunne tresses. Hvis dette ikke blir observert, vil håret bli tørt og overdrive av oljekirtler ville skje. Dette ville igjen gjøre håret oljeaktig og en uønsket dose av flass ville dukke opp og gjøre hjem på hodet ditt. Amla og shikakai-pasta ville bidra til å bli kvitt tilstanden i flass, det ville gjøre håret mykt og glatt, og også balansere pH-nivåene også.

6. Det er også viktig å være veldig sikker på hva du spiser, fordi du er hva du spiser. Hormoner spiller en viktig rolle i å bestemme om håret ditt skal være tørt, middels eller fet. Sugary delights og fet mat aktiverer kjertlene for å produsere mer olje, noe som gjør håret oljelig i det lange løp. Faktisk har studier vist når klienter bruker mat som var mager og full av protein, pH-nivåene i hodebunnen var mye bedre. Så mye sukker og mer protein er det du trenger for hormonene å være gode og vennlige.

15 mest hjemlige rettsmidler for fet hår | Stiler på livet

7. En kopp sitronsaft forbrukes med honning fjerner giftstoffer fra innsiden, hjelper deg med å holde seg slank og styrer også ditt oljeholdige hår også! Ja, dette er sant når man behandler fet hår, snakkes om. PH-nivåene i limene gjør det flott å takke hårets oljeinnhold, blodbanen er alkalisert og de sure egenskapene helbreder huden og skalpene også. Ta en kalk og gjør en astringent ut av det, ved å klemme på saften og bland konsentratet i ren form med et kvart glass vann. Bruk dette som en endelig skylle eller før du shampooer håret ditt, si skjønnhetseksperter, og oiliness ville ikke være mer.

8. Stress ikke mer, for det viser på hår og hud. Hormoner påvirkes av følelser av kroppen og sinnet, noe som betyr at hudcellene og hårsekkene også skal slå. De kommer inn i overdrive og overtid gir kjertlene mer olje som gjør håret oljeaktig. Slå stress ved å trene eller gå, lytte til musikk eller dans, dyp pust eller spise sunt, og vær fornøyd med oljefritt hår. Ta mikro minutter hver time for å slappe av og slappe av, og se hvordan du slår stress også.

Se mer: Hjemmemedisiner for kløende hår

9. Eggeplommebehandling er det perfekte hjemmet for fet hår. Eggeplomme alder er et alder gammelt hjem rette for å behandle overflødig olje i håret som det hjelper tilstanden håret ditt og fjerne overflødig oljer. Ta 2 til 3 eggeplommer og slå det godt. I denne blandingen legger du rundt 10-15 dråper sitronsaft og blander det godt igjen. Påfør denne blandingen på fuktig hår og la det stå på i fem minutter. Skyll det av grundig etter det, slik at ingen rester blir igjen. Bruk denne blandingen på håret ditt to ganger eller tre ganger i uken for å bli kvitt fet hår.

10. Heksehasselolje som er funnet å være et effektivt naturprodukt som gjør underverk på håret, gjør det også fritt for olje. Finn en flaske hekseloljeolje og ta 4 dråper olje. Bland det godt med 2 -3 ss vann. Dekk en bomullsboll i denne blandingen, og bruk denne blandingen i din hodebunn ved hjelp av denne bomullsbollen. Dette vil bidra til å redusere hårets oiliness. Gjenta denne prosedyren tre til fire ganger i uken eller hver dag for å få de beste resultatene.

11. Alkohol kan også brukes til å få øyeblikkelige og umiddelbare resultater for dine fet hårproblemer. Vodka er generelt foretrukket av de fleste som det ideelle håret tonic å behandle fet hår umiddelbart. Legg ett glass Vodka til to glass vann. Skyll håret ditt med denne blandingen og la den være uvasket i noen minutter. Vask den av helt etter en gang. Dette vil få håret til å tørke om få minutter. Du kan også bruke denne blandingen som en spray på håret ditt for å kvitte seg med overflødig olje i løpet av få minutter.

15 mest hjemlige rettsmidler for fet hår | Stiler på livet

12. Honning er også et effektivt hjem rette som hjelper oss å behandle fet hår. Først tar du to teskjeer med ren honning og legg til en eggeplomme til dette. Bland godt og la det stille i rundt 30 minutter. Påfør denne blandingen på håret ditt og masser håret forsiktig i noen minutter. La denne blandingen stå på håret og hodebunnen i omtrent 20 minutter. Skyll deretter håret ordentlig og bruk en mild sjampo for å vaske håret. Gjenta denne prosessen to ganger i uken hvis du vil bli kvitt fet hår. Denne metoden er en av de svært effektive hjemme rettsmidler for fet hår.

1. 3. Aldri ripe eller skrubbe hodebunnen. Du må ikke kaste håret mye når du har fet hår. Rubbing av hodebunnen eller skrape hodebunnen din for mye vil føre til stimulering av talgkjertlene som vil gi overflødig olje på hodebunnen. Så aldri skrubbe hodebunnen.

Se mer: Naturlig Remedies For Frizzy Hair

14. Hennapulver bidrar til å holde håret glatt og skinnende og hjelper også med å fjerne overflødig olje i håret. Bland 6 ss henna med to kopper vann og gjør en myk pasta. Bruk denne limen på håret ditt og la det stå uberørt til pastaen tørker på håret ditt. Etter dette, skyll håret ditt med kalkvann for å kvitte deg med fet hår.

15. Velg og bruk en god sjampo. Som en person med fet hår, må du velge en sjampo som er mild med lav pH eller en som er laget spesielt for fet hår. Clarifying shampoos er kjent for å være den mest egnede for jobben. Ikke velg en sjampo som inneholder fettstoffer som lanolin og silikon, og unngå også sjampoene som har balsam i dem. Forsiktig å plukke sjampoen som er perfekt for deg, kan hjelpe til med å kontrollere fet hår.

Det kan være forskjellige andre grunner til at oljepåvirkning rammer våre nydelige hårlåser. Derfor må du sørge for å snakke med legen din før du bruker informasjonen her, som vil fortelle deg hva, hvor, hvorfor, hvordan, hvem og hvem av All årsak til fet hår.

Følg våre ovennevnte naturlige hjemmehjelpemidler og tips for fet hår når du blir rådgjort av legen din eller skjønnhetspleie, og se hvordan håret ditt snakker! prøv noen av dem og få skinnende og silkeaktig hår.

Leave A Comment

+ 29 = 39