15 Louis Vuitton Belt Design bilder for menn og kvinner i India Stiler på livet

Louis Vuitton er motehuset som ble opprettet i 1854 av Louis Vuitton. Merket er ganske kjent for å gi luksuriøse lærprodukter som har utsmykket utseendet til både menn og kvinner. Imidlertid er selskapet kjent for de merkede Louis Vuitton beltevarianter det gir verden med.

Beste Louis Vuitton-beltebilder for menn og kvinner for 2017 India:

La oss få et blikk av noen populære Louis Vuitton belte design den har gitt til ungdommen,

1. Box Shade Belt:

Eske Shade Belt

En hingst Louis Vuitton belte for menns design som kommer med to nyanser er laget med både skinn og bomullstrekk. Beltet er også gitt skyggelagt design på begge boksene som gjør beltet klasser. Denne typen belte du kan prøve på bukser og slank fit skjorte, det gir riktig utseende for antrekk.

2. Snake Leather Belt:

Slange Leather Belt

En slank Louis Vuitton menns belte med en slangeskinnhud gir et blunkende utseende til formalerne. Beltet er tilgjengelig i forskjellige farger for å matche antrekkene dine. Beltet er hovedsakelig slitt for offisielt formål. Den mannen som er opptatt med sine kontorartikler, og de trenger en vanlig kontortøybruk, bruker disse typer belter alltid til å passe på deres antrekk.

3. Flerfarget Monogram Leather Belt:

Flerfarget Monogram Leather Belt

Et svart Louis Vuitton belte kommer med et gyldent belte og flerfarget design på den. Beltet er laget med svart belte, hvor trykk er gitt av blomstermønster og firmaets logo i forskjellige andre farger. Den bæres best på jeans. Denne typen flerfarget belte for det meste foretrekker av unge i disse dager. Dette gir trøst til unge på deres jeans og tees.

4. Vanlig lærbelte:

Vanlig Leather Belt

En enkel og sofistikert design som kan bæres for både et offisielt utseende og en fest, er det vanlige Louis Vuitton-belteet som følger med et sømbelte og en sølvspenne som bærer selskapets logo. Hvis du er ok med enkelt eller vanlig merkebelte, prøv dette rene lærbelte til ditt formelle utseende.

5. craved lær belte:

craved Leather Belt

Hvit Louis Vuitton belte får et nytt utseende med en craved design på beltet. Beltet i hvitt lær er gitt fantastisk pin ut stil som gjør utforming av hull i beltet. Dette er best egnet for menn og kvinner også, lite hvis høyt i budsjettet, så gå med noen elektroniske alternativ for dette designet.

6. Embossed Fabric Belt:

preget Fabric Belt

En ganske trendy design i ekte Louis Vuitton belte med stoff er navyblå preget designbelte. Beltet er laget av fløyel stoff som gir små firkantede pregede mønstre med myk berøring. Du kan bruke dette beltet på mørk blå jeans, foretrekker mest av menn. Mørk marineblå gir fremragende utseende til menns jeans.

7. Pink Panther Belt Design:

Rosa Panther Belt Design

Selv om rosa farge er mindre lik av menn, har Louis Vuitton introdusert en ny nyanse i rosa som gir boksdesign i både ren rosa og skyggefull rosa på lær. Denne designen er spesielt designet for jenter eller kvinner, få denne stilen av belte til din slim fit jeans outfit. Rosa farge gir fint utseende på dette beltet.

8. tre design lær belte:

Tre Design Leather Belt

En Louis Vuitton belte menn design i brun får et grovt og tøft utseende med tre inspirert blikk på beltet i lær. Beltet er gitt et enkelt belte i sølv med god lengde med syt kant. Brukt rent lær for denne typen belte, billigere, men skikkelig utformet i budsjettet ditt også. Trær berøring gir mykhet til dette belte.

9. Veskebelte Design:

veske Belt Design

En fantastisk design introdusert av Louise Vuitton er beltet som kommer festet med lommepose. Beltet og posen er laget med lignende design, mye brukt av menn som reiser mye. Hvis du ikke vil bære noe mens du er på reise, så er dette beltet nyttig for å bære små ting som mobil eller ID-bevis også.

10. Denim Louis Belt:

Denim Louis Belt

Denim er populært for å gi ut robuste design, og Loui Vuitton belte med denim dekning er en av de beste designene for å bære for uformell bruk. Det slanke belte er også gitt hengende kroker for å bære kjeder. Denim er alltid best merkevare, så prøv dette beltet for ditt unike inntrykk.

Se mer: Black Belts For Men

11. Shining Louis belte med spenne:

Shining Louis Belt with Buckle

En buet og skinnende Louis Vuitton belte spenne design som følger med gylden spenne og gylden print design ser ganske fantastisk for casuals. Beltet er også gitt en spenne som holder dine viktige enheter som mobiltelefoner.

12. gull vintage belte:

Gull Vintage Belt

Et storslått menn Louis Vuitton belte som gis en gylden berøring ved hjelp av kjeder, gylden belte og vanlig gylden lærbelte er ganske adoptable for casuals og for fester. Beltet gir en kjedefeste på begge midjene.

Se mer: Hvite belter for menn og kvinner

13. Taupe Fabric Louise Belt:

taupe Fabric Louise Belt

Sentralt stoffbelte design har vært det beste Louis Vuitton-beltet for menn som kommer med både stoffet og læret til å gi ut en unik design. Senteret av beltet er gitt en horisontal skygge design med en komplett gyllen spenne design.

14. Brown Stitched Belt Design:

brun Stitched Belt Design

Brun farge har forblitt ganske akseptabel for belter. Louis Vuitton-belteet får en glatt og trådgrenset åpning, og den sentrale delen er gitt stoffarbeid med blomstermønster i mørke og lyse nyanser.

Se mer: Herrebelte design i India

15. Ripe Louise Belt:

15 Louis Vuitton Belt Design bilder for menn og kvinner i India Stiler på livet

Louis Vuitton belte menns kolleksjon i grå er gitt et ripet utseende med flere mørke skygge linjer over lærbelte. Beltet er også gitt tilsvarende mønstret spenne for å lage en perfekt kamp.

Louis Vuitton beltespenne kommer med logoen til merkevaren, uansett hvor mye spektakulær beltesignalet er. Varemerket har en mestring i å gi ut slitesterke belter med en standardisert design som sammen med lerretmaterialer.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

92 − = 89