15 Liste over effektive og sikreste febermedisiner i India | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

15 Liste over effektive og sikreste febermedisiner i India | Stiler på livet

Feber er en sykdom som fører til at kroppstemperaturen øker. Det er ulike grunner til at menneskelig kroppstemperatur stiger opp. Normalt under trening, etter måltid eller på grunn av økt miljøtemperatur. Men på grunn av viral eller bakteriell infeksjon, kjemper menneskekroppen tilbake av en økning i kroppstemperaturen, dette kalles hypertermi eller pyreksi. Feber er også ledsaget av kulderystelser når kroppstemperaturen varierer eksternt miljø og indre kroppstemperatur. Selv om dette fysisk kan miste deg, er det noen flotte rømmer fra dette.

For å behandle Pyrexia er det mange klassifiserte febermedisiner tilgjengelig og brukt i henhold til årsaken til feber.

Feber Medicines

Navn på kapsler og sirup for viralfeber hos voksne og barn:

Feber kan være irriterende og gjør deg sliten. Men la det ikke hindre din daglige aktiviteter. Så her er noen av de 15 beste medisinene som er kjent for å fungere effektivt i å bekjempe ryggfeber og kroppssmerter. Kroppssmerter er feberfeil.

1. Paracetamol For Feber:

Paracetamol For Fever

Også kjent som acetaminophen. Det er klassifisert under det ikke-steroide antiinflammatoriske legemidlet. Det bidrar til å redusere kroppstemperaturen og det øker smertestillende terskel, men har en mindre anti-inflammatorisk effekt. Paracetamol er vanligvis tilgjengelig over disken. Det forårsaker mindre gastrisk irritasjon, blødning sammenlignet med aspirin som også er et smertestillende medikament. Doseringen på 0,5-1g for spedbarn, barn 1 til 3 år 80-160 mg, 4 til 8 år 240-320 mg og for barn 9-12 år 300 til 600 mg anbefales.

Noen av de berømte merkene av paracetamol er Crocin, Metacin, Paracin. Crocin smertelindring kommer også med koffein av 50 mg som gir en døsig effekt. Paracetamol kan også administreres med en injeksjon. For barn er det hovedsakelig injeksjon gitt som medisiner på grunn av manglende evne til å svelge tabletten.

2. Tylenol feber sirup for barn:

Tylenol Fever Syrup For Kids

Tylenol er den mest brukte sirupen som febermedisin for barn fra 2 til 122 år. Den viktigste ingrediensen i denne baby feber medisin er Acetaminophen160mg, er en flavored sirup, og noen av smaker er bær, banan bær, drue i 2 til 3 år. Den vanlige dosen er 5 ml. For de barna i aldersgruppen 4 -5 år er 1,5 spiseskje den anbefalte doseringen. For barn over 6 til 11 to og en halv til tre ss anbefales.

3. Barnets Motrin:

barne~~POS=TRUNC Motrin Medicine For Fever

Det er en annen beste feber medisin for barn som kommer i en sirup form som effektivt behandler kulde og feber. Kald- og febermedisinen har som hovedbestanddel, Ibuprofen som er en Painkiller og reduserer Feber. Den består av 100 mg Ibuprofen. Dette legemidlet virker ved å hemme prostaglandinsyntese som igjen reduserer inflammatorisk virkning og har en antipyretisk effekt. Noen av de mulige bivirkningene er hodepine, gastrisk irritasjon.

Denne sirupen bør tas etter å ha spist for å redusere surheten. Doseringen i 2 til 3 år er 1 spiseskje. Skjema 4 til 8 år en og en halv til to spiseskjeer og for barn fra 9 til 11 år til to og en halv til tre spiseskjeer.

4. Advil kapsel for feber hos voksne:

Advil Capsule For Fever In Adults

Dette er det mest antipyretiske stoffet som brukes i USA og i andre land, og tabletten kommer i forskjellige merkenavn som Motrin osv. Hovedbestanddelen av medisinen er Ibuprofen. Hver kapsel består av 500 mg av den ikke-selektive COX-inhibitoren som tradisjonelt er et ikke-steroidalt inflammatorisk legemiddel. Maksimal dosering for en voksen er 3200 mg per dag.

Overdosering av denne febermedisinen kan føre til komplikasjoner som tarmskader, oppblåsthet i magen med gass, forstoppelse etc. Ibuprofen bør unngås ved gravide og hjertesykdom utsatt kvinner.

5. Bayers Chewable Baby Aspirin:

Bayer's Chewable Aspirin Midcine For Baby Fever

Aspirin er et ikke-steroidalt antiinflammatorisk legemiddel som ofte brukes som et antipyretisk legemiddel. Hovedaksjonen er smertelindring som forkjølelse, muskelverk og hodepine ved å forhindre prostaglandin-mediert smertefølelse. Det har ingen beroligende effekt. Dosen gitt for barn er veldig minimal. Barn under 12 år bør dette legemidlet tas med legeens konsultasjon. Barn med Reye sykdom som er en hepatisk encefalopati forårsaket for det meste som har virusinfeksjonsbarn.

Se mer: Årsaker til feber hos barn

6. Aspirin for voksne:

Aspirin For Adult's Fever

Aspirin er klassifisert under salicylater. Det bidrar til å redusere smerte ved å hindre at smerten stimulerer nerven og sensibiliserer nerveenden. De andre effektene av dette legemidlet er antipyretiske som bidrar til å redusere feberen som skyldes virusinfeksjon. I viralfeber Pyrogener som inkluderer interferoner, oppstår interleukiner, som gir en økning i temperaturen.

Siden aspirin produserer bivirkninger som epigastriske problemer, angioødem på grunn av kontinuerlig bruk, synshemming, anbefales det kun å bruke medisinen med legenes råd. For den astmatiske pasienten er det best å konsultere legen før du tar medisinen.

7. Diklofenak Natrium (Voltaren):

Diclofenac Sodium(Voltaren) To Treat Viral Fever

Denne viral feber medisinen bidrar til å redusere feber, betennelse og smerte. Denne tre i ett medisin anbefales sterkt blant legen for å behandle feber og smerte forårsaket på grunn av virusinfeksjon. Virkningen er ved å hemme prostaglandinsyntese og COX-2-hemmere. Hver kapsel består av 100 mg. Dosering er to ganger daglig etter mat for å hindre gastrisk irritasjon.

8. Dolo 650:

Beste Medicine For Common Fever Dolo 650

Dette er et annet svært nyttig og trygt legemiddel som foreskrives av leger til å forvente mødre eller ammende mødre i tilfelle krav som det ikke forårsaker ved skade på et foster, men for nøyaktig dosering, bør du alltid konsultere legen din. Tablettene kan konsumeres oralt og doseringen skal konsumeres som anbefalt, da det sikkert ville redusere viralfeber og kroppssmerter forbundet med den. Noen ganger kan det forekomme noen slags allergi på huden i så fall stoppe dette stoffet og selg medisinsk råd.

Se mer: Febertyper

9. Benylin Alt-i-ett kaldt og feber sirup for barn:

Benylin All-In-One Cold And Fever Syrup For Kids & Infants

Barn liker å unngå medisiner på grunn av sin bedre smak. Når et barn er påvirket av forkjølelse, har det andre ekstra problemer som kryper i hvilken som en rennende nese, nysing og hovedsakelig feber og kroppssmerter som gjør dem kjedelige. Det anbefales å gå for alt i en sirup som kan hjelpe barnet fra feber, rennende nese, prippen nese, nysing, tørr hoste og ondt i halsen. Denne sirupen er en viral feber medisin og er trolig den beste medisinen for feber for barn.

Hovedbestanddelene er acetaminophen som er en smertestillende middel, Dextromethorphan Hydrobromide en hostesuppressant, Pseudoefedrin HCL en nasal decongestant og et antihistamin som virker som beroligende ingrediens. Denne sirupen anbefales å bli tatt om natten. Dosering for barn over 6 til 8 år er 2 ss. barn over 9 til 12 doser av tre spiseskjeer.

10. Panadol:

Panadol To Treat Fever

Hovedbestanddelen er acetaminophen som tilhører gruppen av ikke-steroidal antiinflammatorisk febermedisin for feber og kroppssmerter. Acetaminophen er et para-amino fenolderivat. Legemidlet er vanligvis tilgjengelig over disken. For barn anbefales dosering på 10 t-15 ms i henhold til kroppsvekt hver 6. time. For spedbarn, mindre enn 6 måneder, er lege konsultasjon umiddelbart nødvendig. Denne medisinen har en meget mindre anti-inflammatorisk effekt. Stopp medisinen i tilfelle av større bivirkning som pusteproblemer, kvalme, kramper

11. Citrem Plus:

Citrem Plus Tables For Fever Treamment Of Adjults

Dette er den beste medisinen som brukes til å behandle feber og allergiske problemer. Ingrediensene består av Levocetirizin Dihydroklorid, Fenylylefrin HCL, Ambroxol HCl og Paracetamol. Denne medisinen brukes til nasal oppstramming, allergisk rhinitt og feber med forkjølelse. For astmatisk pasient anbefales denne medisinen. Det kan også kombineres med et antibiotika når det er en alvorlig bakteriell infeksjon i luftveiene.

12. Similasan (medisin mot hoste og feber):

Similasan Medicine For Cough And Fever Of Childs

Dette er den beste febermedisinen som er ledsaget av kald og hoste med ondt i halsen. Brukes til å behandle barn over 2 år. En hoste er den neste av feber ved siden av kroppssmerter. Ingrediensene som brukes i sirupen er naturlige. De er Belladonna, Drosera, RumexCrispus, som er den viktigste viktige urten som gir midlertidig lettelse mot tørrkjøtt, kløende hals og spasmodisk hoste som også ses sammen med feber som skyldes bakteriell infeksjon av øvre luftveiene sammen med renset vann, sorbitol med sitronsyre. Dosen på 2,5 ml for barn 2 til 12 år. Denne sirupen er angitt for barn over to år.

Se mer: Beste kald medisin for voksne

13. Gravol (ayurvedisk medisin for viral feber):

Gravol Ayurvedic Medicine For Viral Fever

Dette er en naturlig ekstraheret sirup og er en ayurvedisk medisin for feber og kulde som bidrar til å redusere feber, for å redusere smerte forårsaket av feber av prostaglandinsekresjonen. De viktigste ingrediensene som brukes i dette legemidlet er Ginger 20mg og Willow Bark 200mg som bidrar til å redusere hodepine, fordøyelsesbesvær og forhindrer også oppkast som er symptomene forårsaket av feber. Dette er en ikke-døsig medisinering på grunn av fravær av dimenhydrinat. Dosering: 1 til 2 tabletter hver 6. time, legemidler indisert kun for voksne.

14. Nimesulid:

Nimesulide Medince For Fever Treatment

Mange medisiner passer ikke alle sammen og virker ikke på alle mennesker, ettersom alle medisinforbindelser varierer. Men nimesulide er et NSAID-legemiddel som fungerer fantastisk og har feberreduserende egenskaper i det. I noen tilfeller sammen med høy feber, lider noen av akutte kroppssmerter denne tabletten bidrar til reduksjon av prostaglandiner (kjemikalier som induserer smerte) og dermed lindrer deg fra både smerte og feber. Dette legemidlet for feber og kroppssmerter bør tas som foreskrevet av leger eller lege og bør huske på at denne tabletten skal forbrukes med 12 år og over alderen bør ikke fortsette i lang tid, da det kan ha bestemt side effekter også.

15. Piroxicam:

Piroxicam For Fever Treatment

Dette er et annet stoff som er en medisin for kaldt og feber, noe som bidrar drastisk til å redusere smerte som oppstår under feber, da dette stoffets viktigste kjemiske forbindelse er ikke-steroidal antiinflammatorisk som bidrar til å redusere feberen i liten tid. Disse mørkegrønne olivenfarvede avlange kapslene kommer i en dose på 10 g eller 20 g og bør konsumeres som foreskrevet av lege til feber og smerte forsvinne. Noen ganger etter at du har brukt dette legemidlet, kan folk lide av svimmelhet og mageforstyrrelser. I dette tilfellet, unngå denne pillen og kontakt legen din med en gang fra et annet legemiddel.

Det finnes en rekke medisiner tilgjengelig for å behandle feber og tilhørende problemer. Men det anbefales å velge riktig medisin for tidlige symptomer. Noen av de over-counter-stoffene som er tilgjengelige i apoteket, er gode som paracetamol og ibuprofen med ikke å overskride dosen. Hvis feber forlenger mer enn en uke, er det bedre å kontakte lege umiddelbart. For gravide er det best å unngå medisiner i første og tredje trimester. For babyer, er det best å konsultere en lege og deretter administrere medisinen som er det meste injiserbare måte.

Husk å bære dem med deg som de vil komme til nytte under reisen din eller til og med på en annen dag. For mild feber å behandle seg med varmt vann og ta i en urte medisin som Gravol eller en allopatisk medisin med lav dosering når en pasient er allergisk mot pilbark.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map