15 Indian Wedding Bangles Designs for Bride | Stiler på livet

Bangles har blitt ansett som det viktigste tilbehøret som brukes av indiske kvinner. Men bruden hennes blir armlene mer eksklusive og annerledes da den også varierer regionvis også i henhold til kultur. For bruder holder armbåndene en spesiell betydning for dem, da det symboliserer velvære for deres giftede liv.

Bryllupet er veldig spesielle ting i et kvinners liv som hun får forvandle seg fra en jente til en kone, og fremover begynner en ny æra for henne. Så brudepenger er de som får henne til å føle seg spesiell og himmelsk på dagen. Brudekjolen er tilgjengelig i mange metaller som gull, sølv, diamant, glass, slik at du kan få den i henhold til antrekk og kultur.

Indisk Tradisjonell Bryllupsklær Smykker Bangles:

La oss ta en titt på topp 15 tradisjonelle design av brude armbånd i ulike metaller og stiler:

1. Indian Glass Bangles for Bridal:

brude bangles

Glass armbånd har blitt brukt siden aldre i bryllupet og det forbedrer brudens utseende ved mange folder. Den gyldne armbånd sammen med glass dem og med stein fungerer på den gjør disse armene virke bemerkelsesverdige. En perfekt armbånd for bruder for å gjøre dagen spesiell.

2. Rajasthani Brude Bangles:

Rajasthani Bridal Bangles

Disse rajasthani-armbåndene er kjent som chooda og det er laget av spesielt metall kalt "lac". Banglene virker fantastisk og dets spesielle design gjør bruden til å føle seg spesiell og annerledes enn andre, og gir henne det etniske og tradisjonelle utseende for det spesielle øyeblikket for hennes liv.

3. Designer Brude Bangles i Gull:

Gull Bridal Bangles

Som det blir sagt, kan kvinner ikke gå galt med gullarmbånd. Det gule metallet som kalles gull, armbåndet ser utrolig ut når det bæres av bruder. Det intrikate og kunstneriske arbeidet på den forbedrer utseendet på armbånd og bruden ved mange folder og får henne til å virke fabelaktig på hennes bryllupsdag.

4. Metal Bridal Bangles:

Metall Bridal Bangles

Brudene vil se ut som nydelig og fantastisk på hennes spesielle dag, disse røde lovende armbåndene gir henne de unike utseendet. På armlene er over små, fargerike steiner beseglet og i mellom gir de gyldne armlene mer skjønnhet til brukeren. Dermed en passende armbånd for bruden å få de tradisjonelle utseende.

5. Bryllup Diamond Bangles Set:

Diamant Wedding Bangles Set

Ingen ord er nok til å beskrive det glitrende utseendet på disse diamanter brude armbånd. Den vakre og kjempebra diamanten når den bæres av bruder, gjør henne til en vinkel, og den hvite diamanten og gullperlerkombinasjonen ser ut til å være den mest skjermerte bangle av bryllupet.

Se mer: Håndlaget Bangle Box

6. South Indian Bridal Ruby Bangles:

Sør Indian Bridal Ruby Bangles

I sørlige del hvis India er det obligatorisk å bære armbånd laget i gull som det anses å være lovende. Som den fargede røde ligner gift livet, ville den røde rubin som fulgte på armbånd, være et perfekt valg for noen bruder å ha på bryllupet hennes.

7. Fancy Bridal Bangles:

Fancy Bridal Bangles

Noen bruder vil ha noe unikt enn de tradisjonelle. Denne typen gule og lilla fancy armbånd gir utslaget er blikket. I mellom settet gjør de brede perlebesatte armbånd hele konseptet veldig attraktivt og gir et vakkert utseende til bruden og hennes håndledd også.

8. Full av nyanser Bridal Bangles:

Full of Shades Bridal Bangles

I moderne tid vil brudene til og med ha på seg bangle som består av hele farge, og innser at deres giftede liv også vil være fargerikt og lykkelig. Det lille meenakari-arbeidet som gjøres av bangle øker brudenes utseende og gir henne et tiltalende utseende.

9. Brude Diamond Bangles:

Brude diamond Bangles

Som tidenes gang elsker mange bruder å ha noe annet på sin spesielle dag. Disse diamanter armbånd er de som kan få dem til å virke annerledes og gi dem et kongelig og stilig utseende og gi et blendende utseende på den aktuelle dagen.

10. Kundan Brude Bangles Set:

Kundan Bridal Bangles

Denne typen brude kundan armbånd er veldig populær siden aldre, da det er den modifiserte formen av gull og gir svært lukrative og attraktive utseende når de blir slitt. Bangle har stor kunstnerisk meenakari arbeid på gull bangle og kundan er studded i et bestemt mønster utlån et eksklusivt utseende til bruden og laster henne med komplimenter.

Se mer: Punjabi Marriage Bangles

11. Polki Brude Bangles:

polki Bridal Bangles

Polki betegnes som uskårne diamanter som gir bruden et stilig og fantastisk utseende på hennes spesielle dag. Polkaen når den er prydet på strålende gult metall "gull", øker skjønnheten i armbåndet med miles. Bangles ser fantastisk ut når de bæres av bruder og gir dem et spesielt skinnende utseende.

12. Pearl Bridal Bangles:

Perle Bridal Bangles

Noen bruder tror på enkelhet og ønsker å virke flott på bryllupsdagen. Disse typer perle og diamanter armbånd er en perfekt match for dem. Bangle ser veldig enkelt ut, men ser veldig unikt og ekstraordinært når det er slitt. Den store, blendende perlen som er besatt i midten, gir et kongelig og fantastisk utseende til brudens hender.

13. Punjabi Bryllup Brude Chura:

punjabi Wedding Bridal Chura

Disse armlene er laget av elfenben og kalles "chura". Disse typer armbånd bæres av Punjabi-bruder. Elfenben armbånd er hvite og røde dekorert med steiner og dermed gi dem et tradisjonelt og eksklusivt utseende og få henne til å virke spesiell på den aktuelle dagen.

14. Silke tråd Bridal Bangles:

Silke Thread Bridal Bangles

Banglene er laget av myk silketråd og i mellom de små steinverkene forsterker utseendet brudesmykker. Den virkelig fantastiske røde og grønne fargekombinasjonen med grønn stripe på de røde armbåndene gir et fantastisk utseende til armbåndet og bruden også. Det får henne til å virke annerledes og veldig vakker.

Se mer: Jenter med Bangles

15. Silver Shine Bridal Bangles:

Sølv Shine Bridal Bangles

Denne typen shinning sølv armbånd gir også et sizzling og blendende utseende til bruden, og hun virker spesielt på hennes bryllupsdag. Kombinasjonen av sølv med sjøgrønne armbånd ser fantastisk ut, og de små hvite steinene som er studded på armlene, synes veldig tiltalende for øynene. Brudens håndledd er nesten dekket av armlene og gir henne et himmelsk og attraktivt utseende.

Å kjøpe armbånd til bryllupet er en stor ting. Bangles valgt for en brud gir henne en eksklusiv og fantastisk utseende og trekker oppmerksomheten til hvert øye. Banglen er tilgjengelig i et bredt spekter, og du bør velge den som gir deg et perfekt utseende i bryllupet.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 43 = 48