15 Grønn Jeans Bilder og ideer for kvinner og menn | Stiler på livet

Jeans kommer i forskjellige nyanser og de vanligste er blå og svart. Men de andre nyanser gir deg også en rekke alternativer. Grønn jean er det perfekte paret å ha i samlingen din, da den er trendy og fasjonabel. Få ditt neste par grønne jeans og se stilkvoten din gå opp.

Beste grønne jeans menn og kvinner i stil 2017:

La oss finne her med nevnt 15 beste menn og kvinners grønne jeans i India.

1. Slim fit Green Jeans:

Slank fit Green Jeans

Dette er et flott par å kjøpe hvis du vil ha grønn jeans. Jean er laget av mykt materiale og passer godt til kroppen. Velg på toppen med fargerike og trykte antrekk. Hvis du tar en regelmessig ta vare på helsen din, og hvis du har en god slank passform, prøv da disse buksene når som helst for å få oppmerksomhet. Denne typen for det meste foretrekker med smale, fitne kvinner.

2. Biker Green Jeans:

Biker Green Jeans

Denne biker stilen grønn jeans menn er den beste med lommer på sidene. Den fraktstilte jean går bra med enhver passform. Den brettede enden ser stilig og kul ut. Denne stilen er egnet for gutter og de guttene som liker å sykle når som helst. College går ungdommer elsker å prøve dette mønsteret.

3. Army Green Jeans:

Army Green Jeans

En av de mest klassiske greenene er hæren grønn eller olivengrønn. Disse jeansene til menn er det klassiske paret med straight cut. Jean ser formell nok til å bli brukt til kontorrekvisisjon og uformell. Fin samling for ditt antrekk på overkroppen, dette er godt par med sko også.

4. Ultra Skinny Green Jeans:

Ultra Skinny Green Jeans

Kvinner elsker tynne ting, så denne ultralette kvinnens grønne jean ville være den beste innsatsen. Du kan velge fra grøntområdet, men denne kule ser lysgrønn skyggen er best. Pair den med hvitt, og du vil vende hodet på vei. De jentene som liker å gjøre uformell utflukt med venner, så få dette mønsteret av grønne jeanskvinner for å nyte øyeblikkene dine.

5. High Waist Green Jeans:

Høy Waist Green Jeans

Få denne vakre, høye midjegrønn jeanen til å gå med din favorittgrøntoppe. Denne grønne jeanen er tynn og gjør kroppen til å se slank ut. Beskjæringsplaten skal være løs passform for å matche denne høye midje jean. De jentene som liker å imponere og fange folkets oppmerksomhet, så kan de bruke denne stilen i disse jeansmønstrene, dette er fin kolleksjon blant slanke fit jeans.

6. Mint Green Jeans:

Mint Green Jeans

Være suave og stilig i denne mintgrønn jeanen som er ankellengde. Fargen er perfekt for somrene og ser kul ut. Jean er laget for å bli slitt til anklene, og dette er den siste trenden. Denne komforten for vanlig bruk, eller du kan bruke dem mens du går på trekking eller på strandpromenaden. Prøv dette for fotoklikk med vennene dine.

7. Herre Slim Fit Green Jeans:

menn Slim fit Green Jeans

Menns slitasje kan være skremmende. Denne slanke fit jean i grønt er perfekt for de som ønsker å ha en slank passform. Jean er kuttet til perfeksjon og gjør figuren mager. Fitness elskere er komfortable i denne stilen av slanke fit jeans, grønn er mykt farge mønster.

8. Flaskegrønn Jeans:

Flaske Green Jeans

En klassisk farge i grønn er flasken grønn. Så med rette har flaskebuksene kommet tilbake i stil. Dette par jeans for menn og kvinner er mest elsket og slitt. Dette kommer med litt mørkegrønn fargetype, slik at du kan bruke en topp eller uformell skjorte med disse jeansene.

9. Lysegrønn Jeans:

Lys Green Jeans

Menn kan velge fra alle nyanser av grønt. Denne spesielle lys grønn jeans menn er nesten gråaktig i fargen. Skyggen er perfekt for menn og gjør jeans ser robuste ut. Prøv dette for ditt uformelle møte med vennene dine, eller noe utflukt, spill osv. Prøv joggesko for komfort også.

10. bleknet grønn jeans:

Bleknet Green Jeans

En annen klassisk stil i jeans er det falmede utseendet. Dette utseendet har fargen på jeansene falmet i noen områder, vanligvis lårene. Denne falmede grønne jeanen er fantastisk og kan legges til din jeansamling. Dette kommer i jeans i ape-vaskemønster, det gir gode anmeldelser fra dine seere også.

Se mer: Herre og kvinners røde jeans

11. Baggy Green Jeans:

Posete Green Jeans

Menn og kvinner foretrekker å ha frakt stil baggy jeans i sin samling. Denne fantastiske kvinners baggy jean i grønn er kul for hele året. Det er romslig og har flere lommer. Det går bra med tank topper.

12. Distressed Green Jeans:

Look Green Jeans

Du kan få deg et par ubehagelige jeans i grønt for å legge til ditt kule kvotient. Denne jeanen er revet på flere steder og gjør en ungdommelig stil. Jean går bra med hvite tanker.

Se mer: Svart Jeans Herre og Kvinner

13. Trykte grønne jeans:

Skrevet ut Green Jeans

Pair denne nydelige trykte jeans med glatt topper, og du vil rocke somrene. Dette par jeans er den perfekte passformen og gjør at du ser veldig elegant ut. Ha ett par trykte jeans i garderoben din, og det vil bli en god forandring.

14. Vasket Grønn Jeans:

vasket Green Jeans

Menn kan gå inn for dette nye utseendet med grønne jeans. Denne vasket jeanen er den nye stilen som lager bølger i moteindustrien. Den vasket utseendet har fargen litt bleknet og materialet strekkes for å gi følelsen av brukte jeans.

Se mer: Grå jeans for menn og kvinner

15. Tapered Green Jeans:

konisk Green Jeans

Få et par av disse koniske grønne jeansene for å utfylle ditt utseende. Denne stilen er også god for formell bruk. Så du kan para det med formelle skjorter og gå inn for et møte med dine sjefer.

Grønne jeans er allsidige og gir en flott motesetning. Velg ditt par fra et bredt spekter av alternativer. Det blekne, vasket og urolige utseendet er flott for utflukter og uformell bruk. Mens de koniske og smale passformene er gode for formell slitasje.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

76 + = 78