15 forskjellige stiler av bomullstopp for kvinner i India | progressivenewsdaily.info

15 forskjellige stiler av bomullstopp for kvinner i India

Bomull ble opprinnelig vevet av egypten. Det ble brakt til India av handelsmenn i England. Det var en hit her. Den vokser i nesten alle stater. Bomull er det mest foretrukne valget av klut her. Det soaks svette. Det tørker raskt opp. Det er lett og super behagelig. Bomullstopp er mest liket av alle, enten det er gammelt eller ungt, enten det er mann eller kvinne.

Annerledes Styles of Cotton Tops for Women in India

Siste design av bomullstopp for jenter:

Det er mange stiler i bomullstopper. Her er få.

1. Checked Cotton Top Long:

Krysset av Cotton Top

Kontrollert design ble vurdert som så gammeldags. Men det har gjort et comeback i verden av bomullstopp. Sjekket bomullstopp er laget av farger. Kontrollene kan være små og store til. Mest sett er de merkede bomullstoppene slitt av begge kjønnene. Det anbefales at du bærer den med jeans.

2. Beskjær bomull Topp blomstermotiver:

Avling Cotton Top

Beskjær er den nye 21-tallet stilen. Flat abs og kurvig midje er flaunted veldig bra med denne stilen. Beskjære bomullstopp er lagt til gavn for de sportene det. Det er lett og breezy. Du kan bruke den over skinny jeans og shorts. Det er ganske noe blant tenåringer.

3. Summer T-Shirt Bomull Top:

Bomull Top T-shirt for girls

T-skjorte bomullstopp er laget spesielt for sommeren. Det er kort mest. De kommer i forskjellige utgaver. Mest ung generasjon velger hip-trykk som tegneserie eller superhelte. De er likte alle. Den kommer i unisex stil. Det er den mest berømte stilen over hele verden. Det kan aldri gå ut av mote og stil.

4. Kurta Cotton Top for Girls:

Kurta Cotton Top

Kurta bomull topp er mest elsket av indiske kvinner. De kan bære den uten å bli undersøkt over tradisjonen. De er tilgjengelige i alle lengder, men mesteparten av jentene foretrekker det knelengde. Du kan bære leggings og jeans begge deler.

5. Jenter Lace Bomull Topper:

Blonder Cotton Top

Lace cotton top er et stilig alternativ for de unge jentene. Det er veldig girly på grunn av blonder. Det er den beste favoritt blant jenter. En lacy hvit bomullstopp med blå jeans og brune båter med en naken slank veske er veien å gå.

Se mer:Silke Topper For Ladies

6. Ermeløs Formell Bomull Top:

Formell Cotton Top

Lange kontormøter kan være veldig slitsomt, og for å legge til det trafikken og lang reise. Denne grillingrutinen kan beskattes på huden din spesielt om sommeren. Til vår redning kommer formell bomullstopp. De er tilgjengelige i alle stiler. Du kan lagre med buksene eller skjørtene dine. De er til og med rynkefri.

7. Langermet bomullstopp:

Lang Sleeve Cotton Top

Hvis du ikke er komfortabel i korte ermer, eller hvis du har glemt å vokse, er det langermet bomullstopp for deg. Siden de er laget av bomull, er varmen veldig mindre. Du kan bære med jaggings. Det er for det meste unisex.

8. Dame Puff Sleeved Bomull Top:

puff Sleeved Cotton Top

Puff-sleeved bomullstopp er tradisjonell latinsk topp. De har puff på skuldrene. De gjør et comeback. Mange kjendiser er sett sportslige det. Du kan bære den på formelle møter med et blyantskjørt.

Se mer: Stilfulle ulltopper

9. Stilig Spaghetti Bomull Top:

spagetti Cotton Top

Spaghetti topper er best for somre. De er veldig komfortable. Spaghetti-bomullstopp er som boon. Hvis du føler deg vanskelig, kan du bære med skjorte eller jakke. De kommer i farger. Noen har til og med små blonder i nakken.

10. Off Shoulder Bomull Topper for hendelser:

Av Shoulder Cotton Top

Fra skulder bomullstopp er en av de stilige alternativene du har. Ved navn har det ingen ermer. Det er litt lik tube top. Det er perfekt for fester. Du kan bære for kveldsfester. Lang flørtende øre er veien å gå.

11. Dame-trykte bomullstopper:

Skrevet ut Cotton Top

Den unike egenskapen om bomullstopp er, den kan skrives ut i enhver stil. Du kan blokkere utskrift, farge det eller til og med håndmaling det. For det meste brukes de til daglig bruk. Du finner i alle stiler og farger. De er veldig friske og kan også være unike. Du kan bære den til college uten å tenke for mye.

Se mer: Svart polyester topp

12. Tunika bomullstopp:

tunika Cotton Top

Tunika bomullstoppen er lang topp til kneet. Det er veldig behagelig og perfekt for utflukter. Tunikaer er ideelle for enhver anledning. Mesteparten passer det til alle typer kroppstype. De har perfekte kutt og stil for deg å ha lett sommer kveld.

13. Vakker blomstret bomullstopp i lang:

Lang Cotton Top

Lang bomullstopp er et tradisjonelt alternativ for både menn og kvinner. De kan være lange til kneet hos menn og enda mye mer under dem for kvinner. Det er en veldig indo- vestlig stil. De er gode hit for varme sommerferiebrød.

14. Designer Fish Cut Bomull Top:

Fisk cut Cotton Top

Fiskeskåret er unik stil med lang topp. Den taper mot slutten og kort mot kneet. Denne stilen er en veldig stilig. De fleste kvinnene bærer leggings og palazzos under den. Høye hæler og tradisjonell øredobb er et veldig stilig utseende, spesielt for cocktailkvelder.

15. Embroidery Cotton Top:

broderi Cotton Top

Broderi bomullstopp har broderi rundt halsen og ender. Noen ganger er det hele toppen. Det er en av de få alternativene vi må ha på sommeren bryllup. Det ser veldig elegant og tungt ut. Du trenger ikke å gå på kompromiss med din komfort som den er laget av bomull.

Bomull topper er slitt over hele verden. De kommer i alle former, farger og stil, du kan til og med tenke på. De er slitt for møter eller fester og til og med for college. Siden de fleste av mennene velger bomullskjorter, blir de rynkefrie nå i dag. Du får til og med bukser av bomull. Du er velkommen til å utforske denne stilen. Det er ingen innsats for å prøve det. Den passer for alle aldre og alle kjønn.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 − = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map